Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Ofis Hediyesi Ne Alınır? Kadın & Erkek Ofis Hediye Fikirleri

Ofis Hediyesi Ne Alınır? Kadın & Erkek Ofis Hediye Fikirleri

Ofis çalışanları sevdikleriniz, günlerinin büyük bir kısmını çalışma masalarında geçirirler. Dolayısıyla, onların çalışma alanını daha keyifli hale getirmek için ofis hediyesi seçmek oldukça önemlidir. İşte ofis hediyesi seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar ve popüler ofis hediye seçenekleri hakkında harika bir rehber hazırladık! Ofis hediyesi alırken işlevsellik, kişiselleştirme, kalite ve renkler gibi unsurların dikkate alınması son derece önemlidir. İşlevsel bir hediye, ofis çalışanı sevdiklerinizin işi kolaylaştıracak bir araç sunarken, kişiselleştirilmiş bir hediye, onları daha özel ve anlamlı hissettirecektir. Kaliteli bir hediye seçmek, hediyeyi alan kişiye önem verdiğinizi gösterirken, ofis ortamına uygun renkler ve minimalist tasarımlar da hediyenin daha estetik görünmesini sağlar. Popüler ofis hediye seçenekleri arasında özel kalem, masaüstü organizer, fotoğraflı takvim, ofis hediye kutusu ve kişiye özel çerçeve gibi ürünler yer almaktadır. Bu hediye seçenekleri, ofis çalışanlarının işlerini kolaylaştıracak ve çalışma alanlarını daha düzenli hale getirecek araçlar sunar. Aynı zamanda, kişisel bir dokunuşla da özelleştirilebilirler, böylece ofis çalışanları için daha özel ve anlamlı hediye seçenekleri haline gelirler.

Kişiye Özel Minimal Tasarımlı Masaüstü Organizer

ofis hediyesi Çalışma ortamında düzeni herkes sever. Özellikle kişiye özel tasarımlı masaüstü organizerler hem işlevsel özellikleri hem de şık tasarımları sayesinde çok sık tercih edilmektedir. Ofis hediyesi ne alınır sorusuna her zaman en iyi yanıtı veren kişiye özel minimal tasarımlı masaüstü organizer, masif ahşap malzeme kalitesiyle dikkat çeker. Zemin üzerinde 4 adet kalem standı, kartvizit ve not kağıdı gibi eşyaların koyulabileceği 2 adet cebe sahip ürün, cep telefonu standı olarak da işlevsel olarak kullanılabilir. Ayrıca şarj kablosu için kanalda oldukça avantajlı bir kullanım sunmaktadır. Kullanıcıya bakan yüzünde UV baskı ile özelleştirilen masaüstü organizer benzersiz şık tasarımıyla ofis çalışanlarının her zaman ihtiyaç duyacağı bir üründür.

Logo Baskılı Ahşap Kutulu Viski Kadeh Seti

patrona ofis hediyesi Alkol tüketmekten keyif alanların yanı sıra dekorasyon amaçlı da ahşap kutulu viski kadeh ve soğutucu taş seti tercih edilebilir. Logo baskılı ve kişiye özel tasarlanan ahşap kutulu viski kadeh ve soğutucu taş seti, viski tutkunlarını mutlu edecek kıymetli bir hediye olacaktır. 1 adet viski bardağı, 3’lü doğal viski taşı ile gönderilen ürün, 205 cc kadeh hacmine sahiptir. Özelleştirilmiş UV baskısı ile hazırlanan ürün özenle hazırlanan hediye paketi ile istediğiniz adrese gönderilmektedir. Sadece alkol tüketmeyi sevenler için değil, şık tasarımı sayesinde dekorasyonunu güçlendirmek isteyenler için de viski kadeh seti oldukça şık bir ürün olacaktır. İster kendiniz için isterseniz de sevdikleriniz için güvenle sipariş verebilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğrafa Dönüşen Perforaj Takvim

erkeğe ofis hediyesi En kıymetli hatıraları yanı başında görmek isteyenler için kişiye özel fotoğrafa dönüşen perforaj takvim hediyesi oldukça özeldir. Fotoğrafa dönüşebilen takvim sayesinde aylar geçtikçe farklı bir hatıra ile anılarınızı tazeleyebilirsiniz. Perforaj yöntemi ile kesilen takvim, kolaylıkla iki parçaya ayrılabilmektedir. Parlak kuşe kağıda baskılı ürün, ahşap stand ile son derece dekoratiftir. Ofis çalışanlarına hediye seçenekleri arasında her zaman ilk sırada yer alan masa takvimleri, özel fotoğrafa dönüşebilen perforaj özelliği sayesinde sıradan bir hediye olmaktan çıkar. İster ofis arkadaşınıza birlikte geçirdiğiniz anılarla dolu bir takvim hediye edebilir isterseniz de eşinize gün boyu sizi ve ailenizi hatırlatacak en güzel hatıralarla dolu bir hediye verebilirsiniz.

Logo ve İsim Baskılı Kurumsal Hediye Kutusu

ofis hediye kutusu Ne alacağına karar veremeyenler için adeta hayat kurtaran bir ürün olan hediye kutuları, her özel güne ve ihtiyaca uygun şekilde tasarlanabiliyor. Logo ve isim baskılı kurumsal yılbaşı hediye kutusu ise özellikle çalışanlarına yeni yılda motive edici bir hediye vermek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Logo ve kişiye özel isim baskılı hediye kutusu içinde yer alan ajanda, bardak altlığı, kupa, kalem, kitap ayracı ve mutlu yıllar mottolu kart ile yılbaşında özel bir hediye verebilirsiniz. İster arkadaşınıza, ister çalışanınıza ister sevdiklerinize güvenle armağan edebileceğiniz hediye kutusu, şık tasarım özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Kadına veya Erkeğe ofis hediyesi olarak rahatlıkla tercih edilecek kurumsal yılbaşı hediye kutusu, bir ofis çalışanının ihtiyacı olacak en özel eşyaları sunmaktadır.

İsme Özel Tasarımlı Roller Kalem

ofis hediyesi ne alınır Her ne kadar günümüzde kağıt ve kalem kullanımı azalsa da kalemler günlük yaşantımızın vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Özellikle ofis çalışanlarının adeta kendinden bir parça haline gelen kalemler yaygın olarak kullanılmaktadır. İsme özel tasarımlı roller kalem ise şık tasarıma sahip bir kalemle önemli imzaları atarken sizin yanınızda olacaktır. Özel lazer teknolojisi ile kalem üzerine yazılan isim sonrasında herhangi bir şekilde silinmez. Özenle hediye paketi yapılarak gönderilen ürün, kendi hediye kutusuyla da oldukça şık bir üründür. Mavi renk yazan kalem cebinizde veya çantanızda rahatlıkla taşınabilir. Yeni ofis hediyesi başta olmak üzere ister ofis çalışanlarına isterseniz de çok sık kalem kullanılan mesleklerde çalışanlar için oldukça kıymetli bir hediye olacaktır.

Yeni İşinde İyi Şanslar Hediye Kutusu

ofis hediyeleri Yeni bir işe giren veya kariyer basamaklarını hızla tırmanan kişiler için armağan edebileceğiniz en güzel ofis hediyeleri arasında yeni işinde iyi şanslar hediye kutusu tüm beklentilerinizi karşılayacaktır. Şık tasarım özenle paketlenen karton kutu içinde gönderilen kupa, sukulent, defter ve kalem, dekoratif açıdan da oldukça güçlüdür. Ahşap şık tasarım saksısı ve Uv baskı teknolojisi ile tasarlanan sukulent, yeni işinde başarı dilemek istediğiniz herkes için en iyi hediyeler arasında yer alacaktır. Ayrıca porselen, klasik beyaz üzerine baskı yöntemiyle iki yüzüne baskı yapılan kupa ile defter ve kalem yeni işinde başarı dilemek istediğiniz kişiler için tercih edebileceğiniz en özel hediyeler arasında yer almaktadır.

Fotoğraf Çerçeveli Hediye Kutusu

kadına ofis hediyesi Mermerin şık duruşundan ilham alınarak tasarlanan mermer desen konseptli fotoğraf çerçeveli hediye kutusu zengin içeriği sayesinde de kıymetli bir hediye olacaktır. 2 parçadan oluşan karaf ve bardak kase, 500 cc sıvı alabilmektedir. Mermer desenli cam bardakta vanilya kokulu mum, defter, fotoğraf çerçevesi ve motto kartı ile harika bir hediye olacaktır. Sevdiklerinize tek bir hediye vermek yerine özenle hazırlanan ve her biri birbirinden kıymetli ürünlerin yer aldığı hediye kutusunu tercih ederek unutulmaz hediyeler verebilirsiniz. Erkeğe ya da kadına ofis hediyesi almadan önce kişisel zevkleri de ön planda tutarak sevdiklerinizin sizden gelecek bir hediye ile mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Logo Baskılı Masaüstü Kartvizitlik

ofis hediyesi ne olabilir Ofis çalışanlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan masaüstü kartvizitlikler özellikle yeni işe başlayan veya işinde terfi alan kişiler için özel bir hediye olacaktır. Kişiye özel masaüstü isim ve kartvizitlik 9 cm uzunlukta ve 7.5 cm genişliği ile oldukça şık ve az yer kaplayan bir üründür. Yaklaşık 25 – 30 adete kadar kartvizit sığabilen logo baskılı masaüstü kartvizitlik, özenle hazırlanan hediye paketi ile dilediğiniz adreslere gönderilmektedir. İş arkadaşınız, sevgiliniz, akrabalarınız veya sevdiğiniz tüm insanlar için yeni işinde hem başarı dilemek hem de kullanışlı bir hediye vermek isteyenler için logo baskılı masaüstü kartvizitlik oldukça güçlü bir hediye olacaktır.

Çay Fincanı Konseptli Fresh Hediye Kutusu

kadına ofis hediyesi ne alınır Gün içinde çay kahve tüketmeyi seven herkesin ihtiyaç duyacağı şık bir hediye kutusu ile sevdiklerinizin gönlünü fethedebilirsiniz. French press çay fincanı konseptli fresh hediye kutusu; french press, mum, kolonya ve keramika çay fincanı ile hem çok sade hem de çok şık bir hediye olarak her zevke ve her yaşa hitap etmektedir. Üst düzey cam türü olarak tanımlanan boroslikat camdan üretilen french pressin metal kısımları ise paslanmaz çelikten yapılmıştır. Teneke kutu için Candleaf mum mavi okyanus kokusu ile fresh bir hava yaratılmasında etkilidir. 100 ml okyanus esintisi kolonya ile mükemmel bir uyum sağlar. Mat yüzey yapısına sahip keramika çay fincanı ise renkleri ve baskısı solmaz özelliği ile dikkat çeker. Kolay temizlenir ve mikrop barındırmaz. İster ofis ister ev hediyesi olarak güvenle tercih edebilirsiniz.

İsim ve Tarih Yazılı French Press Çelik Termos

alınacak ofis hediyeleri Günlük hayatın vazgeçilmez parçalarından biri haline gelen termoslar, özellikle gün içinde çay ve kahve gibi sıcak ürünleri tüketmeyi seven herkesin aradığı bir ürün olan kaliteli termoslar muhteşem bir hediye olacaktır. İsim ve tarih yazılı french press çelik termos, 450 ml hacmiyle beklentileri fazlasıyla karşılamaktadır. İçi ve dışı paslanmaz çelik kaliteli malzemeden üretilen termos, özel kaymaz tabanı ile güvenli bir kullanım sunar. Siyah, beyaz, gri ve bronz renk seçenekleri sayesinde her zevke hitap eder. French press mekanizması hareketli aksam olduğu için sızdırma yapabilir. Sıcak sıvılarda sızdırma ve dökülmeye karşı dikkatli olunması gerekecektir. Şık tasarımı ve kalitesi sayesinde her zaman öne çıkan çelik termos ister sevgilinize isterseniz de arkadaşlarınıza verebileceğiniz kullanışlı bir hediyedir.

Logo Baskılı Masaüstü Ahşap Düzenleyici Set

ofis hediyesi fikirleri Gün içinde özellikle yoğun iş temposu içinde aradığını kolayca bulmak isteyenler için masaüstü organizatörleri ve düzenleyici setler oldukça fonksiyoneldir. Logo baskılı kurumsal hediye masaüstü ahşap düzenleyici set, masif ahşap ve plastik materyal kullanılarak üretilmiştir. Son derece fonksiyonel bir ürün olan düzenleyici, kapaklı kutu, kalemlik, kartvizit ve fotoğraf sergileme kanalı ve aksesuar alanına sahiptir. Gün içinde birçok önemli eşyanın düzenleyici üzerinde tek bir yerde ve dekoratif şekilde durmasını sağlayabilirsiniz. Kapaklı kutu üzerinde UV baskı tekniği ile kişileştirme yapılmaktadır. Ofis arkadaşına hediye almak isteyenlerin ilk tercihi olan masaüstü ahşap düzenleyici set işlevsel özellikleri sayesinde oldukça verimlidir.

İsme Özel Tasarımlı Rose Kartvizitlik

ofis çalışanlarına hediye İsme özel ürünler özellikle profesyonel iş yaşamında oldukça önemlidir. Ortalama 12 adet kartvizitlik ya da 5 adet kart (kredi/banka kartları, kimlik vb.) kapasitesi ile beklentileri fazlasıyla karşılar. Rose metal yüzeyi üzerine lazer ile yazılan isim kalıcıdır. Özenle hediye paketi yapılarak gönderilen logo tasarımlı kartvizitlik, isme özel yapısıyla son derece şık bir üründür. Hem iş hayatında hem de gündelik yaşamda rahatlıkla kullanılabilecek ürün, ofis hediyesi ne olabilir sorusuna yanıt arayan herkes için iyi bir alternatif sunacaktır. Kişiye özel şık tasarım bir ürün hediye etmek isteyen herkes için güzel bir ürün olan isime özel logo tasarımlı roze kartvizitlik güvenle tercih edilebilir.

Fotoğraf Baskılı Ahşap Kaidelik Akrilik Foto

sevgiliye ofis hediyesi Sevgilinizin yeni işini kutlamak için veya özel günlerde ya da içinizden geldiği zaman muhteşem bir hediye vermek için fotoğraflı ürünler oldukça avantalıdır. Hediye fotoğraf baskılı ahşap kaideli akrilik foto, şeffaf 4 mm akrilik malzeme üzerine fotoğraf basılarak tasarlanmaktadır. Şık bir masaüstü ürün olarak birçok farklı alanda tercih edilebilir. Kaidesi ve üst bölümü masif ahşaptan olan ürün, uv baskı teknolojisi ile basılması sayesinde çıkma ya da solma gibi sorunlar yaşamaz. Özenle hediye paketi yapılarak gönderilen ürün ofis çalışanlarına hediye olarak ister sevgiliniz için isterseniz de dostlarınız veya akrabalarınız için tercih edebileceğiniz bir üründür.

3D Optik İllüzyon Gece Lambası

ofis arkadaşına hediye 3 boyutlu optik illüzyon gece lambası sadece evlerde değil, iş yerlerinde de iyi bir dekoratif ürün olarak kullanılabilir. Üst bölümü akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanan ürünün, alt kaidesi masif ahşaptan üretilmiştir. Tüm yaşam alanlarında güçlü bir dekorasyon ürünü olarak tercih edilebilecek ürün, sarı renk güçlü led lambası ile iyi bir aydınlatma seçeneği de sunar. Ofis hediyesi ne olabilir sorusuna iyi bir yanıt olacak 3 boyutlu optik illüzyon gece lambası etkili bir hediye olacaktır.