Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Müdüre Hediye Ne Alınır? Müdürler için 15 Hediye Önerisi

Müdüre Hediye Ne Alınır? Müdürler için 15 Hediye Önerisi

İşyerinde veya eğitim kurumlarında müdüre hediye almak isteyen kişilerin, birbirinden farklı ve kullanışlı hediyelik eşyaları bulabileceği firmamızın web sitesinde her zaman en uygun fiyatlı seçenekler sunulmaktadır. Siz de müdürünüzün özel günlerinde ona hem kullanışlı hem de şık bir hediye satın almak istiyorsanız, aradığınız sıra dışı ve özelleştirilmiş hediyelik eşyaları firmamızda bulabilirsiniz. Kadın veya erkek fark etmeksizin her cinsiyette özel, kullanışlı ve şık tasarıma sahip hediyelerle siz de müdürünüzün gözüne biraz daha girebilir, ona ne kadar değer verdiğinizi gözler önüne serebilirsiniz. Bütçenizi yormayacak fiyat seçenekleriyle müdürünüze en şık hediyeleri almak istiyorsanız, özelleştirebileceğiniz hediye seçeneklerine firmamızın geniş ürün yelpazesi üzerinden göz atmanız tavsiye edilmektedir.

Erkek İçin Hediyelik Kutulu Set

Erkek müdürler ve patronlar için alınacak özel hediyelerden biri de isme özel tasarlanan hediyelik kutulu setlerdir. Birinci sınıf kalitedeki materyalden özel olarak imal edilen bu kutulu setler sayesinde müdürünüz hem kullanışlı hem de şık bir hediyeye sahip olacaktır. Bu şık hediyelik eşyanın içeriğinde kol düğmesi, kredi kartlık ve klasik kravat modeli yer almaktadır. Erkeklere özel hediyelik ürünler arasında yoğun ilgi gören kutulu sette yer alan kravat rengi, stok durumuna göre farklılık gösterebilmektedir.,

müdüre hediye

Kredi kartlık ürünü hakiki deriden üretim özelliğine sahiptir. Kredi kartlarının şık bir şekilde taşınmasını sağlayan bu ürünler hem kullanışlı hem de uzun kullanım ömrüne sahip olduğu için hatıra değeri yüksek hediyelik eşyalar olarak görülmektedir. Siz de müdüre alınacak hediye konusunda birtakım tereddütler yaşıyorsanız, bütçenize uygun fiyatlarla erkek için hediyelik kutulu seti tercih ederek gönül rahatlığı ile müdürünüze sunabileceğiniz bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Müdürünüzün en özel günlerinde onu yalnız bırakmamak ve ona verdiğiniz değeri göstermek için bu hediyelik eşya seçiminde bulunabilirsiniz.

Kişiye Özel Kartvizitlik Elit Siyah

Özel gün ve dönemlerde sevdiklerine dikkat çekici hediyeler vermek isteyenler için en kolay çözümlerden biri de isme özel olarak hazırlanan kartvizitliklerdir. Firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde en çok ilgi gören hediyelik eşyalardan biri olan kişiye özel elit tasarıma sahip kartvizitlik modelleri, kullanışlı olduğu kadar şık tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Siz de müdürünüzün doğum günü veya benzeri özel günlerinde severek kullanabileceği bir hediye sürprizi ile karşılaşmasını istiyorsanız, ona gerçek deriden özel olarak hazırlanmış isimli elit kartvizitlik hediyesi verebilirsiniz.

müdüre alınacak hediye

Metal gövde üzerine siyah deri kaplamasıyla şık ve kaliteli bir görünümü olan bu elit kartvizitlik modeli, internet üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmamızın en çok satılan ürünlerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Metal yüzeyi üzerine lazer yöntemi ile müdürünüzün ismi yazılacağı için kalıcılığı yüksektir ve asla çıkmamaktadır. Kişiye özel hediye paketi yapılarak gönderilen bu hediyelik eşyaları başka bir yerde bulamayacağınız fiyatlarla satın almak için firmamızın web sitesini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Logolu Kişiye Özel  Not Defteri

okul müdürüne hediye

Özellikle banka müdürüne hediye almak isteyen kişilerin bir numaralı tercihlerinden biri de kişiye özel mıknatıslı not defteri modelleridir. Gri ve kahverengi renk seçenekleriyle satışa sunulan bu ürün firmalara özel logolu baskısıyla da şık bir kullanım şekline sahiptir. Not defteri üzerine isim yazımı, lazer kazıma yöntemiyle gerçekleştirildiği için asla çıkmayacak kalitededir. Not defteri sayfalarının kendiliğinden açılmasını önlemek ve her zaman düzenli bir şekilde durmasını sağlamak için kapağın her iki tarafında da 2.5 cm çapında mıknatıslı tutucu yer almaktadır. Siz de banka müdürünüze hem kullanışlı hem de şık bir hediye vermek istiyorsanız, 118 sayfalık bu şık ve elit görünümlü defteri hediye olarak seçebilirsiniz.

Dünya Haritası Tasarımlı 3D Led Lamba

Özellikle pek çok çalışanın internet üzerinden erkek müdüre ne hediye alınır sorusunun yanıtını aramaya devam ettiği görülmektedir. Müdürün ofisinde kullanabileceği bir aksesuar arayışında olanlar için son dönemde en çok tercih edilen hediyelik eşyaların başında dünya haritası tasarımlı 3D led lamba modelleri gelmektedir. Üst bölümü kırılmaz şeffaf malzemeden üretilen bu aksesuarlar birinci sınıf akrilik levha kullanılarak üretilmiştir. Alt kaidesi masif ahşaptan oluşan bu aksesuar, ofis masalarında veya vitrin raflarında çok şık bir şekilde muhafaza edilebilmektedir.

müdüre alınabilecek hediyeler

Güçlü sarı renkli led lambasıyla gün ışığında bile dikkat çekici bir tasarımı bulunan dünya haritası tasarımlı 3 boyutlu led lambaya uygun fiyat seçenekleriyle sahip olmak için tek yapmanız gereken firmamızın kurumsal internet sitesi üzerinden güvenilir alışveriş yöntemlerini kullanarak satın almaktır. Ev ortamında veya ofiste dekoratif amaçlı gece lambası olarak da kullanılabilen bu ürün USB girişli şarj soketi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop veya powerbank ile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Siz de erkek müdürünüzün ilgisini çekecek bir aksesuar satın alarak ona özel gününü kutlamak için hediye vermek istiyorsanız bu aksesuarı değerlendirebilirsiniz.

İsim Yazılı Hediye Çelik Termos

banka müdürüne hediye

Bayan müdüre ne hediye alınır sorusunu araştıran kişilerin en çok tercih ettiği kullanışlı ve şık tasarıma sahip hediyelerin başında french presli çelik termos modelleri gelmektedir. Standart hediyelik eşyalara göre oldukça farklı özelliklere sahip olan bu termoslar, müdürünüzün ismiyle özelleştirildiği için ilgi çekici olarak görülmektedir. Siyah veya bronz renklerde tercih edebileceğiniz bu ürünlerin imalatında paslanmaz çelik materyal kullanılmıştır. French press özellikli kapağı sayesinde filtre kahve veya bitki çaylarını kolaylıkla hazırlama imkanı sunmaktadır. Bu ürünlerin güncel fiyatlarına firmamızın web sitesi üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Kadınlara Özel  Powerbank Ayna Kalem Seti

Özel gün ve etkinliklerde işyerindeki bayan müdüre hediye almak isteyen kişiler, bu hediyelerin hem şık hem de kullanışlı olmasına büyük önem vermektedir. Siz de internet üzerinden bayan müdürünüz için nasıl bir hediye alacağınıza dair fikir bulmak istiyorsanız, kadınlara özel hediyelik powerbank ayna kalem setini gönül rahatlığı ile değerlendirebilirsiniz. Şık kutu içinde kırmızı renkli 2600 mAh gücünde powerbank, roller kalem ve cep aynası ile birlikte gelen bu ürün oldukça kullanışlıdır.

bayan müdüre ne hediye alınır

Bayan müdürünüzün günlük hayatında ihtiyaç duyduğu çeşitli konularda işlevsel olarak kullanabileceği ürünleri hediye olarak vermeyi düşünüyorsanız, bu set sizin için en ideal seçeneklerin başında yer almaktadır. Ürünlerin üzerinde lazer kazıma yöntemiyle isim baskısı yapıldığı için özelleştirilmiş olarak gelen bu hediyelik eşyalar, kullanışlı olduğu için de dikkat çekmektedir. Hem işlevsel hem de şık tasarıma sahip bu hediyeler ile siz de bayan müdürünüzün memnuniyetini kazanabilirsiniz.

Parlayan Yıldıza Kutulu Hediye Seti

bayan müdüre hediye

Genellikle bayan müdürler için tercih edilen ve firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde en çok ilgi gören hediyelerden biri de parlayan yıldıza kutulu hediye seti ürünleridir. Pembe sweet post it seti, 6 adet 3 cm çapında magnet, tüy klips, renkli kıskaç, cam kavanozlu mini ataç, tükenmez kalem ve çizgili defter gibi kırtasiye malzemelerini içeren bu ürünlerden oluşan hediyeyi, firmamızın internet sitesi üzerinden tek tıkla satın alabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatlarla müdürler için hazırlanan özel hediyeler arasından müdürünüzün zevkine hitap edeceğini düşündüğünüz modelleri değerlendirebilirsiniz. Ofis ortamında çok ihtiyaç duyulan bu ürünlere başka bir yerde bulamayacağınız fiyatlarla ulaşmak için tek yapmanız gereken firmamızın internet sitesine giriş yapmaktır.

Erkeklere Özel Kişiye Özel Hediye Kutusu

İş yerinde müdüre özel günlerde verilecek hediyeler arasında çok özel tasarıma sahip hediye kutuları da yer almaktadır. Belirleyeceğiniz isim lazer kazıması defter ve kalem üzerine kazınmaktadır. Mat siyah tükenmez kalem, gümüş gold seçenekli şık kutu kapağı, paslanmaz metal clipper çakmak  ve 224 sayfalık gri not defterinden oluşan bu hediye, oldukça kullanışlıdır. Siz de erkek müdürünüze hem günlük hayatta kullanabileceği hem de kullandıkça sizi hatırlayacağı işlevsel bir hediye vermek istiyorsanız, bu seçeneği gönül rahatlığıyla değerlendirebilirsiniz.

erkek müdüre hediye

Hakiki deriden imal edilen deri cüzdanın da yer aldığı bu kutudaki ürünler, uzun kullanım ömrüne sahip olduğu için her ortamda şık bir şekilde kullanılabilmektedir. Müdüre ne hediye alınır diye merak ediyorsanız, kişiye özel hazırlanan bu hediyeler bir göz atmanız faydalı olacaktır Müdürünüzün hayatını kolaylaştıracak ekipmanlarını kullanırken sizin aldığınız ürünlerden yararlanmasını istiyor ve müdürünüze ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha göstermeyi hedefliyorsanız, bu hediyeleri tercih edebilirsiniz. En uygun fiyatlarla satışa sunulan kişiye özel hediye kutusu ürünlerini avantajlı fiyat kampanyalarından yararlanarak hemen satın almak için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Siyah Kristal Kalemli Masa İsimliği

müdüre hediye önerileri

Veliler veya öğrenciler tarafından en sık araştırılan hediye türleri arasında okul müdürüne hediye çeşitleri gelmektedir. Kişiye özel şekilde hazırlanan ve kristal kalemiyle dikkat çeken masa isimliği hediyesini okul müdürünüze gönül rahatlığı ile sunabilirsiniz. Hem kaliteli tasarımı hem de masa üzerinde kullanışlı bir ürün olması sebebiyle bu hediye özellikle öğrenciler tarafından da yoğun şekilde ilgi görmektedir. Metal isim yazılı plaka, baskı süblimasyon tekniği ile yapıldığı için kaliteli ve silinmeyen isimli yazıyla birlikte gelmektedir. Bir adet tükenmez kalem içeren bu set istenilen durumlara göre kartvizitlik olarak da kullanılabilme özelliğine sahiptir. Kişiye özel olarak hazırlanan bu hediye seçeneklerini tek tıkla satın almak için firmamızın web sitesi üzerinden güvenilir alışveriş yöntemlerini tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Logo ve İsimli Masaüstü Düzenleyici

İşyerinde veya kurumsal firmalarda müdüre hediye almak isteyenlerin bir numaralı tercihlerinden biri de özel logo ve isimli şekilde hazırlanan masaüstü düzenleyici aksesuarlarıdır. Mavi yazan 3 adet tükenmez kalem ile birlikte gönderilen bu kalemler stok durumlarına göre metalik gri, yeşil, siyah, kırmızı veya beyaz renkli dış tasarıma sahip olarak sunulmaktadır. Masaüstü organizeri mat pleksi ve cilalı masif ahşaptan oluştuğu için çok şık bir görünüm ortaya koymaktadır. Bu sebeple pek çok kişi tarafından emniyet müdürüne hediye olarak da tercih edilen bu ürünler, hem işlevsel olması hem de kaliteli görüntüsüyle tercih edilmektedir.

müdüre ne hediye alınır

Organizerin arka bölümünde UV baskı yöntemi ile logo, ismi ve unvan yazılabilmektedir. Ahşap bölümde cüzdan, ataç, usb, anahtar gibi günlük kullanımda ihtiyaç duyulan eşyaların koyulabileceği 2 adet bölge bulunmaktadır. Hem kullanışlı oluşu hem de görsel açıdan estetik katan bir duruşa sahip olmasıyla müdüre verilen hediyeler arasında bu ürünlerin yoğun ilgi gördüğü bilinmektedir. Siz de her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle kişiye özel logo ve isimli 3 kalemli masaüstü düzenleyiciyi satın alıp müdürünüze hediye etmek istiyorsanız firmamızın kullanıcı dostu tasarıma sahip web sitesinden yararlanabilirsiniz.

Kişiye Özel 2'li Chicago Viski Kadeh Seti

Kullanışlı olması ve şık görünümü sayesinde retro tasarımlı kişiye özel 2li Chicago viski kadeh seti, erkek müdüre hediye arayışında olan kişilerin bir numaralı tercihi haline gelmiştir. Siz de başka bir yerde bulamayacağınız en uygun fiyatlarla erkek müdürünüze hem kullanışlı hem de hatıralık bir hediye vermek istiyorsanız, bu hediyelik eşyaları tercih edebilirsiniz. Viski kadehleri üzerine istenilen isimler özel baskı yöntemiyle yazılmaktadır. Baskı işlemleri sırasında lazer kazıma yöntemi uygulandığı için yazılar asla çıkmaz özelliğine sahiptir. Viski seti içinde 2 adet özel isimli viski bardağı ile 12’li doğal viski taşı gönderilmektedir.

genel müdüre hediye fikirleri

Viski kadehleri 250 cc hacminde olup, kadehlerin temizliğinde elle yıkanması tavsiye edilmektedir. Uzun ömürlü yapısı ve hatıralık değeri sebebiyle pek çok kişi erkek müdürüne hediye almak istediğinde retro tasarımlı 2li Chicago viski kadeh setini tercih etmektedir. Siz de bütçenizi yormadan müdürünüzün özel günlerinde kullanabileceği kaliteli ve işlevsel bir hediye almak istiyorsanız, müşteri memnuniyeti odaklı firmamızın geniş ürün yelpazesine bir göz atabilirsiniz.

İsme Özel Çok Amaçlı Tükenmez Kalem

İşyerlerinde ve ofislerde kullanım imkanı yaygın olduğu için pek çok kişi müdürüne hediye almak istediğinde çok amaçlı tükenmez kalemleri tercih etmektedir. Metal kutusuyla birlikte gelen bu hediyelik eşyaların üzerine isim yazılabildiği için özelleştirilebilmektedir. Hem kaleme hem de metal kalem kutusu üzerine müdürünüzün adı ve soyadını yazdırabileceğiniz bu şık ve kullanışlı hediyeler en uygun fiyatlarla firmamızın web sitesinde yer almaktadır. Lazer kazıma teknolojisi kullanılarak isim yazıldığı için asla silinmez özelliğe sahiptir.

mühendis müdüre hediye

Tükenmez kalem mavi renkli yazmaktadır. Kalemin arkasında tablet ve akıllı telefonlar için yumuşak dokunmatik uç yer almaktadır. Kalem arkasında ayrıca düz ve yıldız uçlu tornavida bulunmaktadır. Mat yüzeyi sayesinde rahat tutuş imkanı veren bu çok amaçlı kalem üzerinde gerçek su terazisi ile 7cmlik cetvel de mevcuttur. Müdürünüzün işlevsel olarak pek çok alanda rahatlıkla kullanabileceği ve her kullanışında da sizi hatırlayacağı bu işlevsel ve şık tasarımlı, kişiye özel çok amaçlı tükenmez kalemi satın almak için firmamızın web sitesine giriş yapabilirsiniz.

Be Happy Be Bright Hediye Kutusu

müdüre hediye kadın

İnternet üzerinde hediyelik eşya araştırması yapan kişiler genel müdüre ne hediye alınır sorusu kadar iş arkadaşlarına alınabilecek hediye seçeneklerini de araştırmaktadır. Siz de işyerindeki arkadaşınıza gönül rahatlığı ile özel günleri için hediye edebileceğiniz ürünleri firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz. Son dönemde, iş arkadaşları arasında doğum günleri ve iş tebrikleri gibi özel zamanlar için verilen hediyelerden biri de be happy be bright be you hediye kutusu olmaktadır. Gümüş ve gold seçenekli şık kutu kapağına sahip olan bu karton kutu oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Kutuyla birlikte gold kapaklı çizgili defter, rose gold kalem, gold ataç seti, organik rakle mum ve yazılı motto kartıyla birlikte gelen bu set oldukça kullanışlıdır.

Deri Cüzdanlı İsme Özel Kutulu Set

erkek müdüre ne hediye alınır

İşyerinde müdüre alınabilecek hediyeler arasında deri cüzdanlı isme özel yeni iş hediyesi kutulu set ürünleri de yer almaktadır. Gerçek deriden imal edilen cüzdanın yanı sıra metal kartvizitlik ve metal tükenmez kalem de bu set içinde bulunmaktadır. En uygun fiyat seçenekleriyle kullanışlı ve şık tasarıma sahip bu hediyelik eşyaları hazırlatmak için siz de müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren firmamızı tercih edebilirsiniz. Firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde müdürünüzün zevkine uygun hediye seçeneklerini kolaylıkla bulabilirsiniz.