50 TL'nin Altında Anlamlı Minik Hediyeler, Küçük Hediye Fikirleri

50 TL'nin Altında Anlamlı Minik Hediyeler, Küçük Hediye Fikirleri

Sevdikleriniz için özellikle beklenmedik anlarda özel sürprizler yapmak istiyorsanız minik hediyeler tercih edebilirsiniz. Her ne kadar isimleri küçük hediye fikirleri arasında yer alıyor olsa da minik hediyeler anlam olarak son derece büyüktürler. Çünkü asıl olan hediyenin büyüklüğü değil, temsil ettiği ve karşı tarafta yarattığı his durumudur. Bu sayede küçük hediyeler ile birlikte sevdiklerinize her zaman özel sürprizler yapabilir ve sıradan bir günü bile çok özel bir hale çevirebilirsiniz. Aynı zamanda küçük hediyeler yapıları gereği de çok daha kolay bir şekilde hediye edilme özelliği taşırlar. Herhangi bir özel an gerektirmezler ve aniden verilerek büyük şaşkınlar ve mutluluklar yaratırlar. Sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız başta olmak üzere tüm yakınlarınız için minik hediyeler mutluluk ve anlam taşıyacaktır.

Kara Kalem Fotoğraf Baskılı Anahtarlık

minik hediyeler

Minik anlamlı hediyeler tercih ederek sevdiklerinize özel bir sürpriz yapmak istiyorsanız bu özel baskılı anahtarlık son derece doğru bir tercih olacaktır. İki yüzeyine de seçmiş olduğunuz fotoğrafın kara kalem efektli hali basılmakta ve böylece yüksek kalite elde etmeniz mümkün olmaktadır. Yüksek kalitesi ile en özel anlarınızın ölümsüz hale dönüşmesine imkân verecek bu hediye, böylece sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız başta olmak üzere tüm yakınlarınıza verebileceğiniz özel bir anlam taşıyacaktır. Anahtarlar gün içinde sık olarak kullanıldıkları için hediye verdiğiniz yakınınız her zaman hediyesini kullanma imkânı bulabilecek ve böylece sizi de anımsayacaktır. Özel yapısı ile sevdiklerinizin her kullanımda yüzlerinde gülümse oluşmasına neden olacak bu anahtarlık, aynı zamanda yüksek kalitesi sayesinde de uzun ömürlü kullanım imkânı sağlayacaktır.

Sevgiliye Hediye Metal Foto

küçük hediye fikirleri

Sevgili olmak her zaman özeldir çünkü sevgililer, birbirlerinden kuvvet alarak yaşamın ne kadar harika ve güzel olduğunu her zaman en iyi şekilde deneyimlerler. Sevgiliniz size böylesi büyük mutluluklar sunarken, siz de ona özel hediyeler ile doğru karşılıklar verebilirsiniz. Temelde asıl mutluğunuzu oluşturan durumun bir arada olmak olduğu göz önünde tutulursa, sevgiliniz ile birlikte her zaman mutluluğunuzu daimi kılacak bu özel ürün, sevginizin daha da güçlü bağlara sahip olmasına neden olacak. Metal plaka üzerine sevgilinizin ya da birlikte çekindiğiniz fotoğrafların yüksek kalitede basılması ile birlikte ölümsüzleşecek hediye, böylece sevgilinizin evinde, iş yerinde ya da benzeri alanlarda her zaman göz önünde durmasına katkı sunacaktır. Plakanın üzerine sevgiliniz ile birlikte sizin de isminiz yazılacak ve böylece aşkınız ölümsüz bir hale gelecektir.

Fotoğraf Baskılı Renkli Sihirli Kupa

küçük hediyeler

Başta sevgiliniz ve eşiniz olmak üzere şaşırtıcı bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız, tasarımı ile dikkat çekici bu özel kupa doğru tercih olacak. Kullanılmadığı anlarda, ilk bakışta sıradan bir kupa gibi gözüken bu ürün, kullanılmaya başlandığı anda tüm sihrini ortaya çıkarmaktadır. Özel baskı tekniği ile kupaya sevdiklerinizin fotoğrafı ya da seçtiğiniz resimler basılmaktadır. Daha sonra kupanın içine sıcak su ya da içecek eklendiğinde kupa sihrini göstermeye başlar ve basılmış olan resimler ortaya çıkmaktadır. Hediyenizi verirken sevdiklerinize kupanın bu özelliğini söylemez ve onların sihri keşfetmelerini beklerseniz, onların büyük bir şaşkınlık duymasına, aynı zamanda da yüzlerinde özel bir gülümseme oluşmasına etki edebilirsiniz. Bu özel kupa ayrıca porselen olduğu için de sevdiklerinizin sağlıkları için uygun özellikler taşımaktadır.

365 Güne Özel Mesaj Kartları

küçük hediye kutusu

Sevgiliniz için küçük hediye kutusu içinde sevginizin en anlamlı ifadelerini vermek için tercih edeceğiniz bu özel ürün, böylece hiçbir gün sevgilinizin sizi aklından çıkarmamasını sağlayacak. Özel olarak kalp şeklindeki kartlara yazılmış aşk ifadeleri ile 365 gün yani bir yıl boyunca her gün sevgiliniz, onu ne kadar çok sevdiğinizi çok daha iyi bir şekilde anlayabilecek. Sevgisinin bir gün değil her gün sürdüğünü göstermek isteyenler için ideal olan ürün, tüm sevgililerin yüzlerinde büyük bir gülümseme oluşmasına neden olacaktır. Aynı zamanda sevginizi doğru şekilde ifade edemediğinizi de düşünüyorsanız, bu özel kartlar sevginizi ifade etmeniz için size yardımcı olacak ve böylece sevgiliniz onu ne kadar çok sevebildiğinizi de daha açık bir şekilde anlayabilecektir. Sevgi kartları, hissettiğiniz ama belki dile getiremediğiniz duygularınıza da sözcü olacakları için bu bakımdan, sizin de duygularınızı yeniden keşfetmenize imkân tanıyabilecektir. Ayrıca kartların kalp şeklinde olması da sözcükleri dahi okumadan sevgilinize karşı gösterdiğiniz sevginin ne kadar özel ve değerli olduğunun anlaşılmasına etki edecekler. Tüm bunlar ile birlikte sevgiliniz kartları okumaktan ve bu özel hediyeyi vermenizden dolayı büyük bir mutluluk yaşayacak.

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

minik anlamlı hediyeler

Kitap vermek her ne kadar değerli bir hediye olsa da tamamen sizin hazırlayacağınız bir kitabı sevdikleriniz için hediye etmek çok daha değerlidir. Bu özel ürün, tamamen kitabı sizin yazmanıza olanak tanıyor ve böylece sevdikleriniz hakkında özel şeyleri ifade etmenize fırsat tanıyor. Kitapta yer alan sayfalarda hediye edeceğiniz yakınınıza yönelik özel alanları doldurabilir ve böylece hem onu ne kadar çok tanıdığınızı hem de yaşamınızda nasıl bir yer oynadığını en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Hediyeyi hazırlamak için sizin de katkınız olacağı için tamamen kişiye özel bir hediye olacak bu kitap, kalıcılığı sayesinde de her zaman mutluluğunuzu pekiştirmenize ve aynı heyecanlar ile yaşamanıza da olanak tanıyacaktır.

İnstagram Masif Çerçeve

arkadaşa minik hediyeler

Arkadaşlıklar her zaman özeldir çünkü arkadaşlar kötü gün ya da iyi gün ayrımı yapmadan her zaman yanınızda bulunur. Onların sevgileri ile birlikte en kötü zamanları geride bırakabilir, yeni kararlar alabilir ya da mevcut mutluluklarınızın daha da artmasını sağlayabilirsiniz. Arkadaşlıklar yaşamda bu kadar önemliyken, arkadaşlarınızın sizin için ne ifade ettiğini en iyi onlara seçeceğiniz özel hediyeler ile gösterebilirsiniz. Bu bakımdan arkadaşa minik hediyeler vermek hatta herhangi bir özel gün beklemeden onunla arkadaş olduğunuz için ne kadar mutlu olmanızı göstermeniz için seçeceğiniz hediyeler, arkadaşlığınızın daha sağlam ve kalıcı temeller üzerine oturmasına yardımcı olacaktır. Bu özel masif çerçeve gerek tasarımı gerekse de kalıcılığı ile birlikte arkadaşlarınızın çok hoşuna gidecek bir hediye olacaktır. İster arkadaşınızın isterseniz birlikte çekindiğiniz fotoğrafın üzerine yüksek kalite baskısı ile basılacağı ürün, bu sayede arkadaşlığınızın sizin için ne kadar kıymetli olduğunu gösterebilmeniz için özel bir fırsat sunacak.

Film Şeridi Fotoğraflı Kitap Ayracı

minik ucuz hediyeler

Kitap okurlarının en çok sevdikleri araçlardan birisi kitap ayracıdır. Özellikle kendilerine özel bir ayraç kullanmaktan büyük keyif duyarlar ve kitapları ile geçirdikleri vakitlerde ayraçları da her zaman yanlarında bulunur. Bu özel ayraç hediyesi, kitap okumayı seven yakınlarınız için son derece anlamlı ve kullanışlı bir hediye olacaktır. Özel yapısı sayesinde hediye vereceğiniz yakınınıza özel fotoğraflar üzerine yüksek kalite ile basılmaktadır. Bu bakımdan ister sadece onun görmekten hoşlanacağı fotoğraflara yer verebilir, isterseniz birlikte çekindiğiniz fotoğrafları da kullanabilirsiniz. Bu özel ayraç, her durumda kitap okurları için aldıkları en güzel hediyelerden birisi olacak ve her zaman büyük bir keyifle kullanmalarını sağlayacaktır. Üstelik ayracın püskül olması da kalınan sayfaları çok daha rahat bir şekilde sevdiklerinizin bulmasını sağlayacak.

İsme Özel Porselen Kupa Bardak

mini hediye

Sevdiklerinize özel sürprizler yapmak ve hediye almaktan dolayı büyük mutluluklar duyacakları hediyelerin kişiye özel olması gerekir. Çünkü kişiye özel hediyeler, hediye verdiğiniz yakınlarınızı özel hissettirler ve onlar için ne denli uğraş gösterdiğinizi de daha iyi anlamalarını sağlarlar. Bu bakımdan, hediye vereceğiniz yakınınızın isminin ve baş harfinin üzerine yüksek baskı teknolojisi ile yazılacağı bu özel ürün, sevdiklerinize hiç beklemedikleri anlarda özel sürprizler yapmak için son derece doğru bir karar olacaktır. Özenli tasarımı ile birlikte hediye almaktan dolayı büyük mutluluk duyacak yakınlarınız ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde de her zaman hediyelerini evlerinde ya da işyerlerinde rahatlıkla kullanabileceklerdir. Sağlıklı yapısı sayesinde de içeceklerin tatlarını en iyi şekilde algılanmasını sağlayacak olan kupa, boyut olarak küçük ama işlev olarak büyük özellikler taşımaktadır.

365 Güne Özel Mesaj Kartları

sevgiliye mini hediye

Sevgiliniz sizin yaşamınızda en değerli ve özel varlıktır. Onun bu değeri, her zaman kendisini gösterir. Çünkü onunla beraber olmak yaşamın daha güzel bir yer haline gelmesi, insanların daha iyi olması ve yarınların daha büyük sevinç getirmesi anlamlarına gelmektedir. Sevgilisiz bir yaşam anlamsız olduğu gibi sizin her zaman büyük bir mutluluk duyarak günlerinizi geçirmenizi de sağlamaktadır. Sevgiliniz sizin için bu kadar önemli iken aynı zamanda onun varlığından dolayı duyduğunuz mutluluğu ona da minik ucuz hediyeler ile göstermek son derece değerli olacaktır. Özellikle gösterişli ve aşırı hediyelerden hoşlanmayanlar için son derece uygun olacak bu özel kartlar, sevginizin her gün yeniden anlaşılmasını, ifade edilmesini ve sevgiliniz tarafından da büyük bir mutluluk ile karşılanmasını içerecek. Bu özel hediye, aynı zamanda kendi sevgisini doğru bir şekilde ifade edemeyenler için de yardımcı olacaktır. Çünkü kartlardaki en özel sevgi ifadeleri ile birlikte sevgilinize karşı hissettiklerinizi açıklamak çok daha kolay bir hale gelecektir. Böylece sevgiliniz, sizin için ne kadar değerli olduğunu her gün yeniden öğrenecek ve bundan büyük bir mutluluk duyacaktır.

Bugün En Güzel Günün Olsun Motivasyon Kitabı

sevgiliye küçük hediye

Yakınlarınıza, sevdiklerinize her zaman en güzel duyguları yaşatacak ve büyük bir mutluluk verecek bir hediye arıyorsanız bu özel kitap doğru tercih olacak. Sevdiklerinizi her ne kadar çok seviyor olsanız da her zaman yanlarında olmanız mümkün değildir. Böyle anlarda onların kendilerini daha iyi hissetmeleri ve aynı zamanda da olumsuz düşünceleri kendilerinden uzaklaştırabilmeleri için bu motivasyon kitabı harika bir kullanım sağlayacaktır. Kitap içerisinde yer alan motive edici cümleler, zor anların daha kolay geride kalmasını sağlarken, bir taraftan da dolaylı da olsa sevdiklerinizin yanında bulunmanızı da sağlayacaktır. Böylece sevdikleriniz ile bağınız hiç kopmazken, onların da sizinle özel bir gönül bağı kurmasını sağlayabileceksiniz. Kitabın her sayfasında yer alan motivasyon sağlayan cümleler, günün daha güzel geçmesini, kötü düşüncelerin ve olumsuz durumların geride kalmasını, sevginin daha iyi şekilde anlaşılmasının ifadeleri olacaktır. Sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız başta olmak üzere tüm yakınlarınız için hediye edeceğiniz kitap, aldıkları en güzel hediyelerden birisi olacak.

Seni Seviyorum Çünkü Mesaj Kartları

sevgiliye romantik küçük hediye

Sevgiliye minik hediye vermek isteyenler için harika bir hediye olacak bu özel kartlar, sevginizin her zaman, her gün yeniden ifade edilmesini ve yenilenmesine imkân verecekler. Kartlarda yazan özel sevgi sözcükleri sevgilinizin sizin için ne anlamlara geldiğini daha iyi şekilde açıklamanızı sağlarken, bir taraftan da sevgilinizin bu sözleri okuması kendisini de daha özel hissetmesine neden olacak. Sevgili olmak her zaman diğer insanlardan ayrı bir mutluluk seçmek demektir. Çünkü sizin için yaşamdaki en büyük mutluluk kaynağı sevgilinizdir. O yokken her şey yavan, sıkıcı ve tatsız gelmektedir. Ancak onunla birlikte geçirdiğiniz anlar ise yaşamınızdaki en değerli ve dolu anları oluşturmaktadır. Onun size sağladığı böylesi büyük duyguların ifadesi ise çoğu zaman zor olabilmektedir. Onu her şeyden çok sevmenize rağmen sevginizi en iyi şekilde ifade etmekte zorlanıyorsanız, kartların neden sevgilinizi çok sevdiğinizi açıklamasına izin verebilirsiniz. Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi ifade edebilmeniz için eşsiz ve ölümsüz bir hediye olacak bu özel kartlar, böylece duygularınıza tercüman oldukları gibi sevgilinizin de yaşamınızda oynadığı rolü daha iyi bir şekilde anlamasını sağlayacaktır. Aynı zamanda sevginizi henüz ifade edemediyseniz ve sevginizi söylemekte zorlanıyorsanız, bu kartlar böylesi bir zor durumdan sizi kurtarmak için büyük bir yardım sağlayacaktır.

Ağaç Kaideli Fotoğraf Tutucu 3lü Set

arkadaşa minik hediye

Sevdikleriniz ile geçirdiğiniz anların ölümsüz olmasını ve her zaman göz önünde olmasını istiyorsanız, bu özel hediye doğru bir karar olacak. Mutluluğun sadece fotoğraflarda kalmasını istemeyenler için harika bir hediye olacak bu özel set, sevdiklerinizin ile geçirdiğiniz anların her zaman göz önünde olmasını sağlayarak mutluluğunuzun daha da artmasına etki edecek. Bu özel ürünler, yapıları itibariyle bulundukları ortama da hoş bir hava katacak ve her zaman güzel görünümleri, mutlu anları çağrıştırarak mutluluğunuzun artmasına neden olacak. Sevgiliniz ve eşiniz başta olmak üzere arkadaşlarınız ya da diğer sevdikleriniz için de bu özel hediyeleri tercih edebilirsiniz.

Anılarına Özel Albüm

sevgiliye küçük anlamlı hediyeler

Kadın ya da erkek sevgiliye minik hediyeler vermek istediğiniz anlarda yıldönümünüzü en iyi şekilde anımsatacak, her zaman ölümsüz ve özel kılacak bu özel albüm, sevgilinizin ya da eşinizin büyük bir mutluluk duymasına sebep olacak. Çünkü onun mutluluğu yaşamında sizin olmanızdan kaynaklanma ve siz de bu özel mutluluğu hep göz önünde tutarak mutluluğun artmasını sağlamaktasınız. Birlikte geçirdiğiniz özel ve mutlu anlarınızın özel bir şekilde saklanması görevini görecek olan bu özel albüm, birlikteliğinizin zamana karşı nasıl direndiğini de görmeniz açısından önem taşımaktadır. Albümde yer alacak fotoğraflar her zaman mutluluğunuzu daim kılacak ve böylece sevgiliniz ya da eşiniz ile çok daha uzun yılları geride bırakabileceksiniz. Albüm kapağı üzerine özel yöntemle isimleriniz ve yıldönümü tarihiniz yazılmakta olduğu için de bu albüm tamamen sizlere ait olacaktır.

Kız Arkadaşa Makyaj Aynası

kız arkadaşa mini hediye

Arkadaşınız, sevgiliniz ya da eşiniz için her zaman kullanışlı anlamlı küçük hediyeler tercih etmek için bu özel ayna ihtiyacınızı doğru şekilde karşılayacak. Tüm kadınlar kişisel görünümlerine özen gösterirler ve bu durum onlar için büyük bir önem taşımaktadır. Bu yüzden her kadının hediye almaktan büyük mutluluk duyacağı bu özel ayna, sevdiklerinizin güzelliklerini her zaman kontrol etmelerini ve makyajlarını da tazelemelerini sağlayarak günlük yaşamlarında sıklıkla kullanacakları bir hediye anlamı taşıyacaktır. Kapağı üzerine hediye verdiğiniz yakınınızın ismi de özel kazıma yöntemi ile yazılacağından tamamen kendisine özel olacak ürün, böylece kendisini daha da özel hissetmesine imkân tanıyacaktır. Ergonomik boyutu ile kullanımıyla da günlük yaşamda her zaman sevdiklerinizin yanında taşıyabilecekleri ayna, tüm bu özellikleri ile boyutu olarak küçük olsa da sevdiklerinizi sizi hatırlayabilmeleri için iyi bir fırsat vermektedir.