Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Mimara Hediye, Mimar Öğrenciye ve Mimarlara Özel Hediyeler

Mimara Hediye, Mimar Öğrenciye ve Mimarlara Özel Hediyeler

Sevdiklerini mutlu etmek isteyenler mesleklere özgü küçük sürprizlerle hedeflerine ulaşabilirler. Farklı hediye alternatifleri arasından seçim yaparak mimara hediye alınabilir. Kişiye özel olarak hazırlanacak modeller hediye seçmekte kararsız kalanlar için kurtarıcı değerindedir. Hediye almak istediğiniz kişiyi çok yakından tanımıyorsanız ve zevkleri hakkında bilgi sahibi değilseniz mesleğine yönelik bir seçim yapabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir: Mimara Hediye

Karşımızdaki kişiyi mutlu etmenin ve gözümüzdeki değerini hissettirmenin en kolay yolu hediye almaktır.

İster özel günlerde isterse sebepsiz yere verilen hediyeler herkesi mutlu etmeye yeter. Alacağınız hediyenin beğenileceğinden endişe duyduğunuz durumlarda hediye sahibinin ilgi alanlarına ve mesleğine odaklanabilirsiniz. Hediye sahibine kendini iyi hissettirecek ve kişiye özel hediye seçenekleri birlikte yaşanmış güzel anılarla zenginleştirilebilir. Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Şimdi, mimarlar için hediye seçeneklerine hep birlikte göz atalım.

Mimara Hediye Renkli Kahve Kupası

mimara hediye

Yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim hayatının sonunda mimar olanlar mesleklerini icra ederken kendilerini sıkı bir çalışmanın içinde bulur. Bu günlerde en büyük yardımcıları sıcak içeceklerin eşlik ettiği keyifli molalardır. Renk tercihi ve üzerine yazılacak isimle kişiye özel hale getirilen kahve kupası ofis ortamının elde düşürülmeyecek yardımcıları arasında sayılabilir. Kırmızı, mavi, mürdüm, pembe, sarı, siyah, turuncu ve yeşil renklerde üretilen seramik kupaların üstüne “Mimar” yazısının altına isim eklenir.

Dışı beyaz kulplu ve içi renkli olan tasarım üzerine yazılan isim kalabalık ortamlarda fincan ihtiyacının hijyenik bir şekilde karşılanmasını sağlar. İster evde ister ofiste keyifle kullanılacak mimar kupasının üzerinde meslek için büyük öneme sahip T cetveli, kalem ve pergel gibi detaylar eklenmiştir. Herkesin severek kullanacağı günlük hayattaki en büyük ihtiyaçlardan birisi olan kahve kupası her yaş ve zevke uygundur.

İsme Özel Çok Amaçlı Tükenmez Kalem

mimar öğrenciye hediye İşlevselliğin yaşamın her alanında öne çıktığı günümüz koşullarında çok amaçlı ürünler hayat kurtarıcı öneme sahiptir. Mimar öğrenciye hediye arayanlar için önerilen isme özel tükenmez kalem, metal kutusu içerisindedir. Lazer teknolojiler yardımıyla kutu üzerine isim kazınır. Siyah ve sarı renk seçeneklerine sahip kalem üzerinde gerçek su terazisi vardır. Mavi renk yazan kalem aynı zamanda 7 cm ve 3 inçlik cetvel olarak da kullanılabilir.

Kalemin tepesi akıllı cihazlarla uyumlu yumuşak dokunmatik olarak tasarlanmıştır. Arka kısmında düz ve yıldız uçlu tornavida aparatı bulunan çok amaçlı tükenmez kalemin tutuşu rahattır. Mat yüzeyi tüm fonksiyonların en iyi şekilde kullanılması için özel olarak tasarlanmıştır. Sipariş sonrası isme özel kutuda özenle paketlenen hediye adrese teslim edilir. Her yaş ve kademeden arkadaş veya yönetici için ideal bir hediye seçeneği olan isme özel çok amaçlı tükenmez kalem şık paketiyle dikkat çeker.

Yıldız Gibi Parla Motto Tasarımlı  Hediye Kutusu

hediye mimarlara Yeni mezun veya iş değiştirmiş bir mimar arkadaşınıza hediye almak istiyorsanız “Yıldız gibi parla” motto tasarımlı konsept hediye kutusu tam size göre. Şık görünümlü mermer desenli hediye kutusu içinde;
  • Kupa termos
  • Kanvas defter
  • Özel seri kutulu Melodi çikolata
  • Bronz kaktüs klips ve
  • “Shine like stars” tasarımlı motto kartı yer alır.

Gün boyu elden düşürülmeyecek belki de uzun mesai saatlerinde sıcak bir kahveyle enerji verecek kupa termos 300 ml hacimdedir. Geçme kapak ve sızdırmazlık özelliği güvenli kullanım sağlar. İç ve dış kısmı paslanmaz çeliktendir.

Gün boyu elde taşınacak şık tasarıma sahip kanvas defter iş hayatının vazgeçilmezidir. Kaktüs klips defter üzerine takılabilir. Motto kart ve çikolata gün boyu düşen enerjiyi desteklemek için idealdir. Bir kutu içine birden fazla hediyenin sığdırıldığı alternatif işe yeni başlayan genç mimarlar için düşünülebilir.

Mimara Hediye Saatli Masa İsimliği

mimarlara hediye

?

İsme özel olarak hazırlanacak mimara saatli masa isimliği ofis veya çizim masasına yerleştirilebilir. 13x8 cm ölçülerindeki saat 1,3 cm kalınlığındadır. Arka ahşap ayak saatin istenen yerde kullanımını kolaylaştırır. Dekoratif değere sahip saat gömmedir ve pili değiştirilebilir. Zamanla yarışılan projelerde çalışma planı yaparken her an ihtiyaç duyulan saat, sipariş aşamasında isme özel hale getirilir.

Kullan-at değil ömürlük bir değere sahip hediye mimarlara hediye arayanlara önerilir. Özel günlerin yanı sıra yeni iş veya terfi hediyesi olarak da düşünülebilecek model zamanın değerini hatırlatır. Özellikle kol saati taşımayı sevmeyen arkadaşlar için isimlikli masa saati kullanışlı bir hediye seçimi olacaktır.

Baretli Kâğıt Tutacağı

mimarlara hediyelik

Tamamen metalden tasarlanan tutacak çalışma masasına düzen getirir. Önemli notların ve yapılacak listesinin her an göz önünde kalmasını sağlayan modelde isme özel olarak ayrılan özelleştirme bölümü karışıklıkları önler.

Özel günleri beklemeden sadece arkadaşınızı mutlu etmek için bile sipariş verebileceğiniz ürün, özenle paketlenerek adrese teslim edilir. Küçük figür kullanıldığı yere dekoratif değer katar.

İsim Yazılı Nakış Baskılı Kot İş Önlüğü

mimara hediyelik

Son dönemlerde iş yaşamının en popüler aksesuarları arasında yer alan jean önlükler isme özel hale getirilerek yaratıcı bir hediye seçeneği olarak değerlendirilebilir. %100 pamuk jean kumaştan tasarlanan önlük, koyu mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahiptir. Özelleştirme işlemi nakış baskı tekniği kullanılarak tamamlanır.

Boyun ve bel ölçüsü ayarlanabilen ürün, büyük ve küçük cepleriyle işlevsel özellik kazanır. 5 cm çapındaki askı bölümü özellikle şantiye gibi alanlarda malzeme asmak için kullanılabilir. Yoğun dönemlerde ve toplantı öncelerinde kıyafeti koruma amaçlı kullanılacak model, ağartıcı kullanmadan yıkanabilir ve ütülenebilir. Önlük üzerine yazılan isim ve not hediyenin kalıcı değerini artırır.

Mimar Arkadaşa Hediye Mousepad

mimar arkadaşa hediye

Gelişen teknolojilerden büyük destek alan mesleklerden birisi de mimarlıktır. Tasarım, çizim ve tüm görsel çalışmaların dijital ortama aktarıldığı günümüzde kişiselleştirilmiş mousepad mimar arkadaşa hediye almak isteyenlere önerilir. 23x19 cm ölçülerinde olan ürün çıkmayan kaliteli süblümasyon baskı ile hazırlanır.

İş hayatını ismine özel bir ürünler çalışarak geçirenler motivasyonlarını tüm gün korurlar. Yeni mezun, iş değiştiren veya kendi işini kuran mimar arkadaşınıza hediye seçerken tercihinizi kişiye ve mesleğe özel ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Çalışma masalarının vazgeçilmezi olan bilgisayarlar için hız ve kullanım kolaylığı sağlayan mousepadler teknolojiden tutkunu arkadaşlara özeldir.

 Kişiye Özel Benzinli Çakmak Seti

mimar için hediye

Çalışma ortamları ofis olduğu kadar da şantiye olan mimarlar için tasarlanmış baret tasarımlı kişiye özel benzinli çakmak seti erkek mimar için hediye seçenekleri arasında popüler bir yere sahiptir. 55x35 mm ölçülerindeki çakmak metalik gri ve siyah renk seçenekleri arasında tercih yapılabilir. Çakmak güvenlik sebebiyle içinde benzin olmadan paketlenir. 125 ml çakmak benzini ile birlikte gönderilen ürünün fitili ve taşı daha sonradan değiştirilebilir.

Baret tasarımın altına yazılacak isim çakmağın kişiye özel hale gelmesini sağlar. Hediye seçimi yaparken hediye sahibinin alışkanlıkları ve yaşam tarzı göz önünde tutulmalıdır. Özellikle çakmak tutkusu olan bir arkadaş için kişiselleştirilecek ürün hediyenin anlam ve önemini güçlendirecektir. Bu ürün özellikle erkek iş arkadaşları için önerilir.

Masaüstü Aksesuar ve Kalem Düzenleyici

mimara hediyelikler

Düzenli olmalarıyla bilinen mimarlar çalışma ortamlarında da aynı özeni sürdürmek isterler. İsme özel 3 kalemli masaüstü aksesuar ve kalem düzenleyici kullanıldığı yere dekoratif değer katar. Siparişe ve stok durumuna göre kalem renkleri kırmızı, siyah, yeşil, mavi, beyaz ve metalik gir renkler arasından seçilecektir.

Mavi mürekkeple yazan kalemler gün içinde her ihtiyaçta yoğun iş temposuna konfor katar. Organizer ve kalem düzenleyicinin ölçüleri 20x26x13 cm’dir. Akrilik ve masif ahşabın bir arada kullanıldığı tasarım şıklığıyla kullanıldığı yere dekoratif değer katar. Sırt bölüme UV baskı yöntemi kullanılarak logo, isim, meslek veya kurum ismi yazılabilir.

Ahşap bölmeler cüzdan, kartvizit, USB, şarj kablosu veya anahtarlık koymak için kullanılabilir. Cep telefonu standı olarak değerlendirilebilecek organizer aksesuar aparatı olarak da kullanılabilir. Sevdiklerinizi mutlu edecek hediye özel günler dışında yeni iş veya terfi gibi durumlarda da sipariş verilebilir. Masaüstü düzenleyici kişiselleştirme işlemi bittikten sonra özenle paketlenerek adrese teslim edilir.

Rapid Pro Versatil 0,5 mm Kalem

mimar birine ne hediye alınır

Üstün yazma ve çizme özelliğine sahip Rapid Pro Versatil kalemler, yumuşak uç mekanizmasına sahiptir. Ergonomik yapısıyla bütün gün çizim yapan mimarların hayatını kolaylaştıran hediye kişiye özel hale getirilebilir. Siyah renkli kalem 0,5 mm uçla kullanıma uygundur. Kalem üzerine isim, meslek veya farklı bir mesaj yazılabilir. Kişiye özel kalem ofis ortamında kaybolmaz ve gün boyu kullanılır.

Mimar birine ne hediye alınır diye düşünüyorsanız iş hayatına konfor ve kalite katan kişisel ürünlerden yana tercih kullanabilirsiniz. Her yaş ve zevke hitap eden en önemlisi bir ihtiyaç olan hediye şık kutusuyla göz doldurur. Minimalist, abartısız ve kullanışlı bir hediye seçeneği olan model çok iyi tanımadığınız arkadaşlar için de uygundur.

Mimarlara Özel Hediye Duvar Saati

mimar için hediye

Zamanı iyi kullanması ve günlük planlamalarını doğru yapması gereken mimarlar için duvar saati özel hediyeler arasında sayılabilir. Ahşap plaka üzerine tasarlanan saat renkli ve canlı baskılıdır. Ürün sipariş aşamasında saat üzerine yazılacak isim ve unvanla kişiye özel hale getirilir.

  • 27 cm çapındaki saat 1 adet AA kalem pille çalışır.
  • Akıcı mekanizma ses çıkartmaz.

Görsel anlamda doyurucu ve hediye alternatifi olarak da dekoratif değere sahip olan mimar için hediye seçeneği hazırlandıktan sonra özenle korumalı olarak paketlenir ve adrese teslim edilir. İlgi alanı, zevk ve tercihler göz önünde tutularak yapılacak hediye seçimleri uzun süre ilk günkü keyifle kullanılır.

İç Mimarlara Hediye Kupa Bardak Altı Seti

peyzaj mimarina hediye

Bardakaltlığıyla aynı tasarıma sahip kupa, keyifli molaların olmazsa olmazıdır. Kupa üzerine ve altlığa yazılacak isim özelleştirme aşamasında belirtilmelidir. Klasik beyaz porselen kupa baskı yardımıyla bambaşka bir görünüm kazanır. Mimarların genelde çok fazla yardımcı malzeme bulunan masalarına konfor katan kupa ve altlık, dökülme gibi riskleri de güvence altına alır. Dileyenler kupayı kalemlik olarak da kullanabilirler.

Hediye seçimi yaparken kişisel özellikler göz önünde tutulmalıdır. Erkek ve kadınların hediyeye bakış açısının her zaman farklı olduğu akıllardan çıkarılmamalıdır. Kadınlar her zaman düşünülmüş ve manevi değeri yüksek hediyelere değer verirken erkekler için durum uzun süreli kullanım ve fayda odaklıdır.

Online hizmetler hediye seçeneklerinin zenginleşmesini sağlarken kişiye özel ürüne ulaşmayı da kolaylaştırmıştır. Mimar, iç mimar veya peyzaj mimarına hediye arıyorsanız işin içinde biraz de espri katarak fark yaratmayı başarabilirsiniz. Sevdiğiniz birine hediye almak için özel günleri beklemeden ona küçük sürprizler yapabilir, motivasyon ve enerjisini yükseltebilir, elde edeceği başarılarda gururuna ortak olabilirsiniz.