Kuaför Hediyeleri - Kadın & Erkek Kuaförüne Özel Hediye Listesi

Kuaför Hediyeleri - Kadın & Erkek Kuaförüne Özel Hediye Listesi

Ruh haliniz iyi olmadığında gittiğiniz, bakıma ihtiyaç duyduğunuz anda koştuğunuz veya özel gecelere hazırlanmak için yardımına ihtiyaç duyduğunuz yegâne insan kuaförünüze harika bir sürpriz yapmak ve ona ufak bir teşekkür hediyesi vermek ister misiniz? Kuaför temalı kupa bardaklar, makyaj çantaları, tavla setleri, makyaj fırçaları setleri ve makyaj aynaları gibi birbirinden farklı ve orijinal ürünler sevgili kuaförünüzün yüzünü güldürecek mükemmel tasarımlardan oluşur. Size verdiği emeğe karşılık küçük bir hediye olabilecek bu kupa ile keyifli çay/kahve saatleri yaşayacağı kesin.

İsmine özel böylesi bir hediye aldığında kuaförünüzün ne kadar sevineceğini bir düşünün. Böylece ona verdiğiniz bu hediye ile kendisine en güzel hediyenin yine kendisi olacağını ve kendisinin vazgeçilmez olduğunu bir kez daha belirtmiş olacaksınız. Hediyeleşme işinin yalnızca özel günlerde değil içinizden gelen herhangi bir günde de yapılacağının altını da çizmek gerekiyor. Bu hediye de bir gün değil herhangi bir günde de alınabilecek ve sevgilinizi mutlu etmeyi başaracak bir hediye diyebiliriz.

Kuaför Arkadaşa Hediye Şeffaf Anahtarlık

kuaför hediye

Dükkânı her açısında ve kapatışında sizi hatırlayacağı bir hediye isterseniz kuaföre hediye önerileri içerisinde anahtarlık güzel bir seçenek olabilir. Kişiye özel kuaför arkadaşa hediye şeffaf anahtarlık, 40x65 cm ebatlarındadır. Oldukça kaliteli malzemelerden üretilen ürün, sert şeffaf akrilik malzemeden imal edilmiştir. Anahtarın üzerine kuaförün ismi yazılır ve mesleki görseller yer alır ve kuaförün adı yazılır.

Kuaför Tasarımlı Kişiye Özel Siyah Çelik Termos

kuaför arkadaşa hediye

Kuaföre hediye tavsiyeleri arayanlara termos güzel bir alternatiftir. Gün boyunca yüksek performansla çalışan kuaförler sürekli olarak sıvı tüketim ihtiyacı duyarlar. Termos, onların sürekli ihtiyaç duydukları araçlar arasında yer alır. Kadın kuaförüne kişiye özel siyah çelik termos, 9X19 cm ebatlarındadır ve 500 mililitre kapasiteye sahiptir. Sağlık açısından oldukça kaliteli malzemelerle imal edilen termos paslanmaz çelikten üretilmiştir. Ürün, özel sızdırmaz kapağa sahiptir. Masaüstünde dururken düşmelere karşı tabanında kaymaz özellik bulunur. Şık bir dizayna sahip olan termos, mat siyah renktedir. Ürünün üzerinde makas, fön makinesi ve tarak simgeleriyle birlikte kuaförün adı yazılır.

Kuaförlere Hediye Kişiye Özel Duvar Saati

kuaförlere özel hediye

Kuaföre en güzel hediyeler içerisinde mekâna şıklık katacak bir armağan düşünüyorsanız duvar saatini tercih edebilirsiniz. Randevulu sistemle çalışan kuaförler, sürekli olarak saat kullanırlar. Mekanlarına şık bir hava katacak duvar saati, baktıkça sizi hatırlayacakları bir armağandır. Kadın kuaförüne kişiye özel ahşap duvar saati, 6 mm ahşap plakadan son derece kaliteli malzemeyle üretilmiştir. 27 cm çapı vardır ve 1 adet pil ile çalışır. Saatin en önemli özelliklerinden biri sessiz çalışmasıdır. Ürün üzerine makas ve tarak resmiyle birlikte kuaförün adı işlenir.

Kadın Kuaföre Hediye Ahşap Bardak Altlığı

kuaför hediyeleri

Kuaför arkadaşa hediye arıyorsanız ve gün boyu ihtiyaç duyabileceği bir seçenek istiyorsanız bardak altlığını düşünebilirsiniz. Kuaförler, gün boyunca efor sark ettikleri için sıkça sıvı tüketim ihtiyacı duyarlar. Bardak altlığı bu ihtiyaçlarında kullanacakları en büyük gereçlerinden biridir. Aynı zamanda misafirlerine içecek ikram ederken de bardak altlığı kullanabilirler. İsme özel dizayn edilen bardak altlığı kurumsal bir görünüm de sunar. İsme özel kadın kuaföre hediye ahşap bardak altlığı, 9.5x9.5 cm ebatlarındadır. Hediye içerisinde 4 adet bardak altlığı yer alır. Oldukça dayanıklı ahşaptan üretilen ürün, 5 mm kalınlığa sahiptir. Ürün üzerine kuaförün adı işlenir ve mesleki simgeler yer alır.

Kuaföre İsim Yazılı Kanvas Defter

kuaför kasa defteri

Kuaföre verilebilecek hediyeler arasında defteri de tercih edebilirsiniz. Kuaförler randevulu sistemle çalıştıkları için sürekli olarak defter ihtiyaçları vardır. Aynı zamanda hesap işlemlerinde ve önemli iş notlarında da defter kullanırlar. Kuaför arkadaşınızın sürekli ihtiyacı olan bir hediye arıyorsanız defter güzel bir armağan olacaktır. Kullandıkça sizi anacağı hatıralık bir hediye arayanlar için oldukça güzel bir tasarıma sahip defter iyi bir alternatif olabilir. Kuaföre isim yazılı kanvas defter, 14x25 cm ebata sahiptir. 200 sayfadan oluşan defter, shaumo sarı kağıttan üretilmiştir. Ürünün dış yüzeyi %100 pamuk kanvas kapaktır. Ürün üzerinde kuaförlük mesleğine ait simgeler ve kuaförün adı yer alır.

Kuaför Temalı Hediyelik Renkli Kupa

kuaföre hediye

Sizin de uzun zamandır kapısını aşındırdığınız ve gittiğinizde de kendinizi çok iyi hissettiğiniz sadık bir kuaförünüz varsa artık ona tatlı ve gönül alıcı bir hediye almanın zamanı çoktan gelmiş olmalı! Baskılı kupa bardaklarının en özelini bulup kuaförünüze hediye ettiğinizde gözlerine inanamayacaktır. Kuaföre temalı hediyelik renkli kupa, kuaförünüzün beğeneceği tarzda tasarımıyla müşterileriyle içecekleri kahvelerde kullanabileceği eşsiz bir üründür. Üzerinde kuaför malzemelerinden kuaför taraklarının profesyonel makaslardan tutunda, fön aletlerinin, saç kurutma makinelerinin, krepe taraklarının, fön fırçalarının, boya fırçalarının, saç spreylerinin, mizanpli taraklarının ve ara makaslarının yer aldığı bu şirin kupa ise saç dizaynırlarınızın çok beğeneceği niteliklerde. Kişiye özel en güzel kupa bardak tasarımlarını her zaman Hediye Sepeti sayfalarında bulabilirsiniz. Kuaförünüz ister kadın ister erkek olsun kişine de verebileceğiniz bu harika kupa onları çok duygulandıracak. İçini dilediğiniz renkte seçebileceğiniz bu güzel kupayı ona dilediğiniz zaman götürebilirsiniz.

İsim Yazılı Kanvas Makyaj Çantası

bayan kuaförüne hediye

Kendisine özen gösteren her kadın için son derece hoş bir hediye olacak İsim ve Harf Yazılı Hediye Kanvas Makyaj Çantası sayesinde sevdiklerinizi çok mutlu edebilirsiniz. Bakımlı ve şık görünmeyi isteyen kadınların, güzelliklerini daha da ön plana çıkarmak için tercih ettikleri makyaj, pek çok malzemeden oluşabilmektedir. Günlük yaşamda ise bu malzemelerin taşınması oldukça büyük sorun olabilmektedir. Bu sorunları ortadan kaldırmak için yüksek baskı teknolojisi ve dayanıklı malzemesi ile öne çıkan bu özel çanta, tüm kadınların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacaktır. Şık tasarımı ile aynı zamanda diğer aksesuarlarının da şıklığını tamamlayacak bir ürün olan makyaj çantası, işlevsel özelliğiyle de ihtiyacı en iyi şekilde giderecektir.

Makyaj malzemelerini en çok kullanan ve onları toparlayıp düzenlemeye en çok ihtiyacı olan kuaförleriniz ise bu hediyeyi gördüklerinde çok mutlu olacaklar. Evet, elbette ki kuaförlerinizin dükkanlarında kullandıkları tam teşekküllü makyaj çantaları vardır. Ancak bu durum, kuaförünüze makyaj çantası hediye edemeyeceğiniz anlamına gelmez. Dükkanında kuaförlere özel ayrıntılı çantalardan tercih eden kuaförleriniz, kendi özel hayatında da sizin hediye ettiğiniz makyaj çantasını memnuniyetle kullanacaktır. Kişiye özel ürünler arasında isme özel olarak da tasarlandığı için hediye verdiğiniz sevdiklerinizin kendilerini daha özel hissetmesine yardımcı olacak makyaj çantası, makyaj malzemelerinin en iyi şekilde korunmasına yardımcı olduğu gibi ergonomik tasarımı ile gün içinde yanlarında taşımaları için uygun boyutlara sahiptir.

Kişiye Özel Lionesse Makyaj Fırça Set

kuaför sevgiliye hediye

Kişiye özel Lionesse makyaj fırçası seti sayesinde kuaförünüz, yüzünüzü adeta bir sanat eserine çevirerek size teşekkürlerini sunacaktır. Kişiye özel makyaj fırçası setini bayan kuaför dükkanına hediye ettiğinizde, makyajını en profesyonel şekilde yapacaktır. Kaliteli bir makyaj için farklı ebatlarda fırçalara sahip olmak şarttır. Her fırçayı da ayrı fonksiyonlarda kullandığınızdan onları düzenlemek için fırça gözlerine sahip çantalara ihtiyaç vardır. Kuaförünüze kişiye özel Lionesse makyaj fırçasını hediye ettiğinizde, sizlerde sevincini gözlerinden okuyabilirsiniz. 1’er adet allık, kaş, far ve 2 adet çok amaçlı fırçadan oluşan bu set, kuaförünüzün çok işine yarayacak. Ayrıca özel çantası içinden ona gönderilecek olan bu fırça seti, fırçaların hijyen kalmasını ve bozulmadan saklanmasını da sağlayacaktır. Bu şık ambalaj içinde aynalarının önünde rahatça saklayabileceği bu fırçalar, özel kese sayesinde aynı zamanda çantalarında da kolayca taşınabilecek olan cinstendir.

Kişiye Özel 5X Yakınlaşma Özellikli Makyaj Aynası

kuaför açılışına hediye

Kuaförünüze hediyeler anlamında binlerce seçenek mevcut olsa da kendisine vereceğiniz en değerli hediyenin yine kendisi olduğunu yansıtacağınız yapacağınız en doğru tercih olabilir. Kuaförünüze alacağınız aynanın üzerine isim yazdırarak hediyeyi kişiye özel hale getirebilirsiniz. Makyaj yaparken ya da saçına şekil verirken aynaya her baktığında aklına sizi getirecek olan bu üründe ismini gören kuaförünüzün yaşayacağı mutluluğa garanti veriyoruz! Ayna, iki bölümden oluşmaktadır. İlki normal boyutta ve karşısındaki kişiyi olduğu boyutta gösterirken arka kısmını çevirdiğinizde her şeyi 5X yakın bir şekilde göreceksiniz. Lazer kazıma yöntemiyle aynayı kişiye özel hale getiren sistemde ürün gelirken de özenle paketlenmesi sağlanıyor ve kuaförünüze hediyeyi bu şekilde verebiliyorsunuz.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Çelik Termos

erkek kuaför arkadaşa hediye

Kişiye özel termos deneyimi herkesin bayılacağı bir hediyelik eşya grubu ortaya çıkarıyor. Sevilen ve kullanışlı ürünler ile sevdiklerinizin ayaklarını yerden kesmek isterseniz ancak bu ürün sizi memnun edecek. Mat siyah rengi ile etkileyici bir jest yapmak isteyenlerin tek tercihi oluyor. Sadece yalınlıkta buna benzer isme özel diğer bir termos çeşidini vektörel logo eklenen modelde görebilirsiniz. Derin rengi ve iç dış çelik olması ile bu iki ürün mükemmelliğin tanımını adeta baştan yapıyor. Üzerlerinde isimlerinin yer aldığı termosları, kuaför açılışına hediye olarak alabilirsiniz.

İsme Özel Clipper Metal Çakmak

erkek kuaförüne ne hediye alınır

İsme özel siyah Clipper metal çakmak, duruşu ve tasarımıyla sevgililer gününde sevgilinize, doğum günlerinde arkadaşlarınıza veya bir teşekkür mahiyetinde kuaförünüze verebileceğiniz en özel hediye! Özel ve şık kutusunda babanıza hediye edebileceğiniz bu hoş çakmak, ona kişiselleştirilerek verebileceğiniz en özel hediyelerden olacak. 7 x 2 cm ebatlarında olan bu isme özel çakmağı kuaförünüz eteğinin veya pantolonunun cebine rahatça sığdırabilecek ve pratik bir şekilde kullanabilecek. Her birinin de aynı üstün kalite standardına sahip olduğu Clipper çakmaklar uzun ömürlü olup üretici firma tarafından 2 yıl garanti güvencesiyle hizmete sunulmakta.

Logo Baskılı Polo Yaka Tişört

kuaför açılışına hediye

Doğum günü, yıldönümü ya da iş için kutlanan yıldönümlerinden ziyade işkolik arkadaşınıza kendi firmasının reklamını yaptığı bir tişört hediye ederek kendisine güzel bir sürpriz yapabilirisiniz. Üstelik de tişörtün üzerine ekleyeceğiniz logoyu siz seçebiliyor ve bu şekilde sipariş verebiliyorsunuz artı olarak 7 farklı renk seçeneğiyle birlikte… Siyah, beyaz, mavi, yeşil, lacivert ve kırmızıdan oluşan polo yaka tişörtlerden istediğiniz rengi dilediğiniz şekilde seçebilirsiniz. Ayıca bu ürünü hediye etmek isterseniz doğum günü sözleri uzun bir şekilde süre gelir ve sonrasında sürpriz takdim edilir. Bu ürünü kuaförünüze hediye ettiğinizde o da eminiz ki çok beğenerek kendi çalışanlarına veya ekibine hediye edecektir. Siz de eğer bu ürünü alıp kişiye özel hale getirerek sevdiklerinizi mutlu etmek isterseniz yapmanız gereken tek şey siparişi tamamlamak olacak.

Kişiye Özel Kadın Kuaförüne Bardak Altlığı

yeni kuaför hediyesi

Kuaföre alınabilecek hediyeler içerisinde bardak altlığını tercih edebilirsiniz. Kuaförlerin hem kendileri gün içerisinde bolca sıvı tüketirler hem de misafirlerine ikramda bulunurlar. İçecek ikramlarında bardak altlığı en çok ihtiyaç duyulan eşyalar arasında yer alır. Özellikle mobilyaların sıcak sıvı nedeniyle nemlenmesini ve deforme olması engelleyen bardak altlıkları kuaförlerin en çok ihtiyaç duydukları eşyalar arasındadır. Kuaför arkadaşınıza sürekli kullanacağı ve kullandıkça sizi hatırlayacağı bir hediye armağan etmeyi düşünüyorsanız bardak altlığı güzel bir seçenek olabilir. Kişiye özel kadın kuaförüne ahşap bardak altlığı, 5 mm kalınlığında ahşaptan üretilmiştir. Hediye aynı tasarıma sahip 4 adet altlıktan oluşur. Ürün üzerine kuaförün adı işlenir.

Kişiye Özel Baskılı Fincan Bardak

kuaför arkadaşıma hediye

Siz de kuaförlerinize kurumsal logolu hediyeler satın alarak onları mutlu etmek ve güne daha keyifli başlamalarını sağlamak istiyorsanız, kurumsal logolu bu hediyelik baskılı fincan bardak oldukça işinize yarayacaktır. Gün içerisinde sayısız müşteri ile karşılaşan ve herkesin farklı isteklerini doğru yöntemlerle harmanlayarak ortaya bir zanaat çıkarmayı hedefleyen kuaförleriniz yoğun iş temposundan sıyrılarak mola vermek isteyecektir. Vereceği bu molalarda müşterileriyle veya çalışan ekibiyle içeceği kahve de yanında olmasanız bile aklına gelmek istemez misiniz? Kuaför arkadaşınız için satın alabileceğiniz Kurumsal Hediye Baskılı Fincan Bardak ofis hediyesi olarak düşünebileceğiniz özel bir seçenektir. Porselen kupa, tabak ve kaşıktan oluşan üçlü set iş hayatının gözdesi olacak, vazgeçilmez bir eşyası olacaktır.

Kişiye Özel Tavla

yeni kuaföre hediye

Hepimizin gitmekten hoşlandığı ve yerini dolduramadığı bir kuaförü vardır. Dikkatimiz üzerine karşılaştık ki tamamı olmasa bile birçok kuaför kendi eşleriyle birlikte çalışıyor. Kuaför dükkanında saçları erkek birey yapıyorsa aynı salonda makyajları eşi yapıyordur. Veya tam tersi… Sevdiği eşiyle beraber çalışan kuaförlerinize Çiftlere Özel Tasarımlı Tavla’dan hediye edebilirsiniz. Müşteri randevularını beklerken kuaför salonlarında veya akşam evlerine döndüklerine stres atmak için hediye ettiğiniz tavlayı mutlaka tercih edeceklerdir. Stres atmak ve kafa dağıtmak için birebir olan tavla oyunu, üzerlerinde çiftlerin isimlerinin yazmasıyla daha özel ve eğlenceli bir hale geliyor!

Kişiye Özel Metalik Çerçeve

kuaför kız arkadaşa hediye

Instagramı çok seven ve sosyal medya ile fazla ilgili olan kuaförlerinize bu hediyeyi armağan edebilirsiniz. Çünkü son derece anlamlı olacak ve keyif verecektir. Üstelik son derece uygun bir ücrete sevdiklerinizi mutlu etmenin yolunu bulmuş olacaksınız. İnstagram Tasarımı baskılı kişiye özel hediye metalik çerçeve Hediye Sepeti ayrıcalığı ve güvencesiyle sizleri bekliyor. Hemen şimdi sipariş vermeniz dahilinde, kargoya verilecektir. Üstelik oldukça şık bir hediye paketi içinde istediğiniz adrese gönderilecektir. Son derece hış ve mutlu eden armağanlardan biri olarak, sevdiklerinizin yüzünü güldürecektir. Özel günlerde alabileceğiniz en hoş kişisel eşyalardan biri olacaktır. Bu anlamda keyif veren ve ömür boyu kullanılacak en anlamlı armağanlardan biri olarak sizleri bekliyor. Üstelik ister kapıda ister banka kartıyla ödeyebilirsiniz. Son derece hoş bir armağan olarak sadece Hediye Sepeti ayrıcalığıyla sizleri bekliyor. Fotoğraf boyutu 16 x 16y cm dir. Fotoğrafın boyutu 14x9 cm olmaktadır. Çerçeve önünde dekoratif mat cam ile tozlanmaya karşı korur ve kolay temizlenme sağlar. Ayrıca çerçeve üzerine mesaj, isim ve fotoğraf özelleştirme alanlarını da değiştirme şansınız bulunmaktadır. Duvara asmaya ve masa üstünde kullanmaya uygundur. Hediye Sepeti güvencesi ve garantisi ile kişiye özel ürün sizleri bekliyor.

İsim Yazılı Deri Bileklik

erkek kuaförü sevgiliye hediye

Şık ve estetik tasarımı ile dikkat çeken ve sevgilinizin çok hoşlanacağı bu bileklik gerçek sığır derisinden yapılmıştır. Bu sayede çeşitli deforme olmalara karşı dayanıklı olup güneş ve neme karşı korunaklıdır. Bunun yanında üzerine yüksek baskı kalitesi ile yazılacak olan isimleriniz de solmalara karşı dayanıklıdır. Günlük kıyafetler ile harika uyum sağlayacak olan bu özel bileklikle birlikte kuaförünüzü mutlu edebilecek ve ona özel bir sürpriz yapabileceksiniz. Deri bileklikler daha çok erkek bireyler tarafından tercih edildiğinden erkek kuaföre ne hediye alınır diyenler için oldukça uygun bir seçenektir.

Kuaföre İsim Yazılı Siyah Çelik Termos

kuaföre hediye ne alınır

Kuaför hediyeleri içerisinde en kullanışlılarından biri şüphesiz termoslardır. Gün boyunca ayakta hizmet sunan kuaförler; çay, su, kahve gibi sıvıları sıkça tüketirler. Bu ihtiyaçları için de genellikle termosları tercih ederler. Kuaföre isim yazılı siyah çelik termos, oldukça kullanışlıdır. Yarım litre sıvı alma kapasitesine sahip olan termos 9x19 cm ebatlarına sahiptir. İçerisinde uzun süre sıvı kalması durumunda dahi herhangi bir deformeye karşı paslanmaz çelikten üretilmiştir. Sıvıların dökülmesine karşı sızdırmaz kapağa sahiptir ve kaymaz tabanı bulunur. Termos, mat siyah renge sahiptir. Ürün üzerine kuaförün adı yazılır.

Sıkı Dostlara Hediye Sukulent Naturacube

kuaföre doğum günü hediyesi

En sıkı dostlara ve arkadaşa hediye edilebilecek en değerli armağanlardan biri olarak sizleri bekleyen sukulent naturacube sadece Hediye sepeti ayrıcalıklarıyla sipariş ediliyor. İsim yazılı sıkı dostlara hediye sukulent naturacube en güzel dostlukların anısına özel hazırlanmaktadır. Yakın ilişkiler kurduğunuz kuaförünüze yaklaşan doğum günü için ona uygun en şahane armağanı hemen şimdi sipariş edebilirsiniz. Ahşap saksı ölçüleri 7 cm x 7 cm ölçülerindedir. Ayrıca ahşap saksı masif ağaçtan yapılmıştır. Sukulentin bakımı için yapılması gerekenler oldukça basit olmaktadır. İç ortamda sukulent bitkileri sprey ile haftada 2 defa olmak üzere sulanmalıdır. Dallarının uzaması dahilinde ise makas yardımıyla budanmalıdır. Uzun süreli yaşaması için güneş gören bir alanda olması ve 2 saat temiz hava ile havalandırılması gerekmektedir. Kullanılan suyun ise dinlenmiş olması gerekmektedir. Doğal olan organik malzemelerde ise ufak farklılıklar gösterebilmektedir. Hediye sepeti güvencesiyle siparişini verebileceğiniz sukulent, ister kapıda ödeme ister banka kartıyla ödeme kolaylığı ile aynı gün adresinize gönderilecektir. Hediyenin fiyatı değil, özelliği ve derinliği önemlidir diyorsanız, bu şahane hediye sizi sıkı dostunuz için çok uygundur.