Kızıma Doğum Günü Mesajı - Anne ve Baba'dan Doğum Günü Sözleri

Kızıma Doğum Günü Mesajı - Anne ve Baba'dan Doğum Günü Sözleri

Dikkatinizi Çekebilir; Kızıma Doğum Günü Hediyesi

Her anne ve baba için çocukları yaşamdaki en değerli varlıkları olsa da kız çocuğu olan anne ve babalar kendilerini daha çok şanslı hissederler. Çünkü kız çocuklarının sevimliliği, tatlılığı ve aynı zamanda neşeleri ile tüm yaşamlarına mutluluk gelmiştir. Yaşamda tüm sevginizi verdiğiniz ve her zaman yanında olacağınız kızınızın dünyaya gelişini temsil eden doğum günleri ise çok daha büyük bir anlam taşımaktadır.

Kızıma doğum günü mesajı ne göndersem diye düşündüğünüz anlarda kızıma doğum günü sözleri en güzel mesajları kızınıza göndermenize olanak tanıyacak. Gerek babadan gerekse anneden kızına doğum günü mesajları sayesinde kızınız ister yakınınızda ister uzağınızda olsun kızınız için doğum gününü sevgi dolu kutlayabilirsiniz. Kız çocukları ne kadar büyüseler de her zaman anne ve babalarının en değerlileri oldukları için kızımın doğum günü için güzel sözler arayışınız hiçbir zaman son bulmayacaktır.

  • Canım kızım, bugün senin doğum günün yani yıllar önce bugün dünyaya geldin ve yaşamımıza neşe kattın. İyi ki doğdun kızım, seni çok seviyoruz. Senin varlığın bu yaşamdaki en değerli şeyimiz, Nice yıllara!
kızıma doğum günü mesajı
  • Hayatımıza anlam katan kızım, yeni yaşının da senin gibi güzel olmasını diliyorum. Mutlulukların ve iyiliklerin her zaman en iyisini hak ediyorsun, daha nice yaşlara!
kızıma doğum günü mesajı
  • Doğduğun gün daha dün gibi olsa da artık kocaman bir kız oldun. Ancak her zaman benim küçük bebeğim olarak kalacaksın. Seni çok seviyor ve doğum gününü kutluyorum.
kızıma doğum günü mesajı
  • Gülüşün ile birlikte evimizin biricik neşe kaynağı olan kızımız, annen ve baban olarak doğum gününü kutluyoruz.
kızıma doğum günü mesajı
  • Annesinin biricik kızı, sen benim doğduğundan beri her zaman canımdan bir parça oldun. Ben seninle hayallerimi gerçeğe dönüştürdüm. Umarım sen de yaşamındaki hayalleri her zaman kolayca gerçeğe dönüştürebilirsin. Daha nice mutlu yıllara!
kızıma doğum günü mesajı
  • Küçük prenses şimdi kocaman bir prenses oluyor. Yıllar geçse de sen her zaman benim kalbimin prensesi olacaksın, canım kızım, doğum gününü en içten şekilde kutlarım.
kızıma doğum günü mesajı
  • Sevgin dünyadaki en değerli şeydir benim için. Sana karşı olan sevgim o kadar büyük ki yaşamımın merkezinde sadece sen yer alıyorsun. Canım kızım, sen doğduktan sonra benim hayatım her zaman daha anlamlı olabildi. Doğum günün kutlu olsun canım kızım.
kızıma doğum günü mesajı
  • Keşke dünyaya geldiğinde yüzümde oluşan gülümsemeyi sana gösterebilsem. Canım kızım, o kadar talihliyim ki sadece doğduğunda değil, her zaman yüzümü güldürmeyi başarabildin. Doğum günün kutlu olsun.
kızıma doğum günü mesajı
  • En büyük sevgim yaşamda sadece sana karşı oldu değerli kızım benim. Senin mutluluğun için yaşamda her şeyi yapabilirim ve her zaman gülmeni, mutlu olmanı, kendini iyi hissetmeni isterim. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun!
kızıma doğum günü mesajı
  • Önceleri bir aradayken doğum günlerin çok daha eğlenceli geçerdi. Şimdi biraz sen yanımızda yoksun diye üzülüyoruz ama hâlâ senin gibi bir evlada sahip olduğumuz için de iftihar ediyoruz. Nice yaşlara güzeller güzeli kızım.
kızıma doğum günü mesajı
  • Henüz çok küçüksün canım kızım, her ne kadar sen çok büyüdüğünü düşünsen de bizler için hep küçük, beşiğinde bizim gözlerimizin içine bakan biricik değerlimiz olarak kalacaksın. Nice yaşlara!
kızıma doğum günü mesajı
  • Doğduğun anda etrafta birden kelebekler uçuşuyordu ve o kelebekler daha sonra hiç bizim yanımızdan eksik olmadı. Senin gibi bir kızımız olduğu için ne kadar mutlu olsak az. Nice ve kendin gibi güzel yaşlara kızım.
kızıma doğum günü sözleri
  • Bir yaşın daha geride kalmasına rağmen senin bu kadar hızlı büyüyeceğini hiç tahmin etmezdik kızım. Şimdi sen başarılarla dolu bir yaşamda bulunuyorsun. Annen ve baban seni hiç unutmuyor, sen de onları unutma. Doğum günün kutlu olsun.
kızıma doğum günü sözleri
  • Dünyamızdaki en değerli şey, canımız, iyi ki dünyaya geldin. Seninle her şey güzel oluyorken sen olmadığında hiçbir şeyin keyfi, eğlencesi ve değeri olmuyor. Mutluluğun kendi güzelliğin gibi her zaman daim olsun. Doğum günün de kutlu olsun.
kızıma doğum günü sözleri
  • Her ne kadar kızımız bizim doğum günlerimizi hatırlamıyor olsa da annesi ve babası onu hiçbir zaman unutmuyor. Doğum gününü kutlarız melek kızımız.
kızıma doğum günü sözleri
  • Koskocaman bir güneş doğdu bugün yıllar öncesinde. Küçücük bir kız ağlıyordu ama sonra hiç ağlamadı çünkü o her zaman mutlu olmasını bildi ve sevdiklerine de büyük mutluluklar yaşatabildi. Gözümüzde hiçbir zaman büyümeyecek olmana rağmen yeni yaşını kutlar ve tebrik ederiz.
anneden kızına doğum günü mesajları
  • Kızım, meleğim, canım, biricik annem. Sen ne kadar büyük oldun böyle, yıllar seninle ne çabuk geçti gitti. Ama canım kızım, annenin gözünde sen her zaman küçücük bir bebeksin hâlâ. Yeni yaşında mutluluk ve sağlık diliyorum.
anneden kızına doğum günü mesajları
  • Bizi her zaman yaşamda mutlu etmeyi başardın, her zaman iyi oldun her zaman başarılı oldun. Yeni yaşınla birlikte yeni bir dönem de önünde uzanıyor. Mutluluğu ve sevgiyi her zaman en iyi şekilde tadabilmen için canım kızım, nice nice yıllara.
anneden kızına doğum günü mesajları
  • Prensesler sadece tarih kitaplarında değil, bizim evimizde de bir tane vardı. Daha sonra prenses başka dünyaları merak etti ve o dünyalara doğru yol aldı. Ancak annesi ve babası her zaman onu aklında tuttu. Canım kızımız, doğum gününü de elbette unutmadık. Hediyelerini aldığında bize haber ver.
anneden kızına doğum günü mesajları
  • Sen gittikten sonra neredeyse hiç yüzümüz gülmedi kızım. Ama senin sesini dahi duyabilmek yüzümüzün gülmesine yeterli oldu. Annen ve babanı hiçbir zaman unutma, onların seni ne kadar çok sevdiğini bilerek bir doğum gününü daha geçir.
anneden kızına doğum günü mesajları
  • Doğum günleri kutlamayı sevmemene rağmen canım kızım, yine de babandan bir hediye almak seni mutlu eder diye düşündüm. Mutlu olman için dünyadaki her şeyi yapacak olan baban doğum gününü kutlar, yeni yaşında mutluluklar dilerim.
babadan kızına doğum günü mesajları
  • Her nefes aldığımda seni ne çok özlüyorum canım kızım, sen benim yolunu gözlediğim bebeğim, her zaman beşikte annesini bekleyen bebeğim, ellerimi tutmadan hiçbir yere gitmediğim biricik yavrumsun. Annen seni ne kadar çok seviyor ki bunu anlatacak kelime bulamıyor. Nice yaşlara güzel kızım.
babadan kızına doğum günü mesajları
  • Şimdi uzaklarda olsan da kalbinin her zaman bizimle olduğunu biliyoruz. Hiç üzülme canım kızım, bazen hayat birbirini sevenleri ayrı düşürebiliyor ama kalpleri yine de birbirleri için atmaya devam ediyor. Kalbimiz ve temennilerimiz her zaman seninle, doğum günün kutlu olsun güzel kızım.
babadan kızına doğum günü mesajları
  • Seni istemeden kırdığım anlarda ne kadar çok üzülür, yüzün düştüğünde kendimi ne kadar çok kötü hissederdim canım kızım. Ama seni ne kadar çok sevdiğimi de bildiğini bilirdim. Baban seni bir daha hiç üzmeyecek, doğum günün bunun bir başlangıcı olacak, nice yıllara.
babadan kızına doğum günü mesajları
  • Sen doğduktan sonra anlam kazanan dünyamızın tek anlamı olan kızım, uzaktan da olsa pasta üflerken yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz. Yüzün her zaman gülsün ve bir gün ağlayacak olursan da bu sadece mutluluktan olsun.
babadan kızına doğum günü mesajları
  • En çok mutlu olduğun anlar her zaman doğum günü pastanı üflediğin zamanlar oldu. Şimdi bizden uzakta doğum günü kutluyorsun ama eminiz ki doğum gününü kutlarken annenin ve babanın da senin yanında olduğunu bileceksin. Prensesimiz, doğum günün kutlu olsun güzel kızımız.
kızımın doğum günü için güzel sözler

Doğum günü olan kızları için kızına doğum günü mesajı göndermek isteyen anne ve babalar için sunulan mesajlar onlara kızlarının doğum günlerini en iyi şekilde kutlamalarına olanak veriyor. Eğer doğum günü mesajları kızıma en iyisi ve en güzel mesajlardan oluşsun istiyorsanız buradaki mesajlar ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacaklardır. Doğum günleri yaş aralığı olmadan, her yaştan en iyi şekilde kutlanması ve geçirilmesi günlerdir. Özellikle çocuklar, anne ve babalarından doğum günlerinin kutlanmasını, tercihen de doğum günlerinin önemini gösterecek hediyeler ile birlikte bu özel günlerin daha da mutlu geçmesini beklerler. Kızım için doğum günü mesajı hem güzel hem de anlamlı olsun diyorsanız bu özel mesajları kendi başlarına tercih edebileceğiniz gibi aynı zamanda tercih ettiğiniz hediyelerin yanında da kullanabilirsiniz. Kızınızın daha büyük bir sevinç yaşaması ve onu ne kadar çok sevdiğiniz ile ne kadar çok değer verdiğinizi daha iyi anlaması için tercih edeceğiniz hediyelerin yanına canım kızıma doğum günü mesajı eklemek hediyenin ve doğum gününün de daha iyi geçmesini sağlayacaktır.

  • Daha dün küçücük bir melekken şimdi büyük bir melek oldun. Yıllar ne çabuk gelip geçiyor canım kızım ama sen her zaman bizim küçük meleğimiz olacaksın. Doğum günün kutlu olsun.
kızımın doğum günü için güzel sözler
  • İlk doğum gününden şimdiki yaşına kadar her zaman sana hediye almayı hiç ihmal etmedik. Bu doğum gününde hediyeyi unuttuğumuzu sanıyorsan yanılıyorsan, yanındaki pakete bir bak bakalım.
kızımın doğum günü için güzel sözler
  • En güzel mutluluk insanın sevdikleri ile birlikte olmasıdır. Canım kızım, evimizin içinde neşe kaynağıydın ancak daha sonra gitmek zorunda kaldın. Sen gittikten sonra biraz burukluk yaşansa da her zaman senin yaşamandan dolayı yine de büyük bir mutluluk duymayı başardık. İyi ki varsın, nice yaşlara!
kızımın doğum günü için güzel sözler
  • Güzeller güzeli kızım, annen olarak kendin gibi güzel, mutlu ve neşeli yılların olmasını diliyorum. Doğum günün kutlu olsun, annenin seni ne kadar çok sevdiğini hiçbir zaman unutma.
kızımın doğum günü için güzel sözler
  • Canım kızım, evladım, benim yaşamdaki biricik mutluluk kaynağın. Babalar her zaman biraz sert olur derler, ben de istemeden sana bazen sert olabildim ama her zaman seni canımdan çok sevdim. Bu doğum günün için de seni çok öpüyor ve yeni yaşını kutluyorum.
kızım için doğum günü mesajı
  • Dünyanın en güzel müziği senin sesindir canım kızım, dünyanın en güzel yüzü de senin gülüşündür. Her zaman bize sesinle, yüzünle, gülüşünle mutluluk vermeyi başardın. Yaşamından gülücükler hiçbir zaman eksik olmasın. Mutlu yıllar.
kızım için doğum günü mesajı
  • Huzurlu ve sağlıklı yeni doğum günlerin olması dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun güzel kızım.
kızım için doğum günü mesajı
  • Göz bebeğim, canım kızım, sen daha küçükken hiç bu kadar büyüyeceğin aklımıza gelmiyordu. Kocaman ve büyük bir kız oldun şimdi ama hâlâ bizim için elimizden tutmak isteyen minik prensessin. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.
kızım için doğum günü mesajı
  • Bugün tüm güzellikler bir araya geliyor. İlki biricik kızımın doğum günü olduğu için diğeri de kızımın her geçen yıl daha da güzel olması için. Bu kadar güzellik ile nasıl mutlu olunmaz? Nice yaşlara güzel kızım.
kızım için doğum günü mesajı
  • Canımdan daha çok sevdiğim, hayatımın kaynağı, tüm sevgi sözcüklerimin kaynağı olan biricik kızım. Doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara.
kızım için doğum günü mesajı
  • Hayatta en büyük dayanak olmayı bana öğreten kızım. Sen babandan bir şeyler öğrendiysen, baban da senden emin ol pek çok öğrendi. Nice yaşlara, doğum günün her zaman en güzel şekilde geçsin.
kızım için doğum günü mesajı

Kızıma doğum günü mesajı resimli olarak göndermek istiyorsanız kızınızın doğum gününü çok daha özel bir şekilde kutlayabilirsiniz. Hem anneden hem de babadan kızına doğum günü mesajı göndermek yakında ya da uzakta olduğuna bakılmaksızın kızınızı çok mutlu edecek bir eylem olacaktır. Ancak doğum günü mesajı seçerken duygularınızı en iyi şekilde ifade edecek olan mesajları tercih etmelisiniz. Bu sayede kızınızın mutluluğunu daha fazla arttırabilirsiniz. Kızıma doğum günü yazısı en iyi olsun ya da kızıma anlamlı doğum günü mesajı göndereyim diyorsanız sayfa üzerinden sunulan kızım için doğum günü sözleri en güzel mesajları ve sözleri rahatlıkla göndermenize imkân verecek.

  • Güzeller güzeli pamuk prensesim. Hayatımda tanıdığım tek prenses sensin ve her zaman da böyle kalacaksın. Mutluluğunun güzelliğin gibi ebedi olmasını temenni ederek, doğum gününü en güzel şekilde geçirmeni istiyorum. Nice yıllara, nice yaşlara, iyi ki doğdun canım kızım.

  • Sen benim en büyük mutluluk kaynağım, yaşamda olma sebebim ve en kötü günlerde bile yarınlara umutla bakabilme imkânım oldun. Kızım senden çok şeyler öğrendiğim için kendimi mutlu sayıyor, senin gibi bir çocuğum olduğu için de kendimi şanslı görüyorum. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın.

  • Yarınların her zaman en güzel şekilde geçmesini sağlayacak olan canım kızım, sen bizim için en kıymetli varlığımızsın. Hiçbir zaman bizi unutma çünkü annen ve baban seni bir an bile aklından çıkarmıyor. Bu doğum gününde yanında değiliz ama her zaman kalbimizde olduğunu bilmeni istiyoruz. Nice yıllara.

  • Benim biricik kızımın bugün doğum günü. Babasıyla ne kadar çok görüşemese de babası kızını dünyadaki herkesten çok seviyor. Baban doğum gününü kutluyor canım kızım. İyi ki varsın!

  • Hayatında yaptıkların ile her zaman bizim için bir başarı kaynağı oldun kızım. Senin var olman bile bizim için bir gurur kaynağı. Yeni yaşınla birlikte yeni bir yaşama başlayacaksın ve bu yaşamında da bizi gururlandıracağını biliyoruz. Nice yaşlara, nice yıllara!

  • Bu doğum gününün birden çok anlamı var, ilki artık yetişkinliğe adım atıyorsun, diğeri de bizden ayrı geçirdiğin ilk doğum günü. Canım kızımız, biz hangi yaşta olursan ol, annen ve baban olarak seni çok seviyor her zaman kalbimizde senin sevgini özel olarak tuttuğumuzu bilmeni istiyoruz. Nice yıllara bizim dünyalar güzeli kızımız.

  • Sana küçükken anlattığım masalları nasıl da can kulağıyla dinlerdin canım kızım. Şimdi sen büyüdün ve artık masallar belki seni çok fazla ilgilendirmiyor. Ama masallardaki prensesler gibi güzelliğin hep sürüyor. Hep mutlu ol canım kızım, kendin gibi güzel günler geçir.

  • Göz bebeğim olan canım kızım, seni her dinlemek, görmek, hareketlerini izlemek bana büyük mutluluk kaynağı oldu. Zaman zaman seninle anlaşamadığımız belki de kötü geçen anlarımız da oldu. Ancak aile olmak bunu gerektiriyor, ne yaşanırsa yaşansın hiçbir zaman sevgiyi kaybetmemeyi. Baban seni hiçbir zaman unutmadı, nice yıllara.

  • Bakın bugün küçük bir meleğin doğum günüymüş. Yer yüzünde melek görmek isteyenlerin yüzüne bakacakları canım kızım, seni her zaman çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun.

  • Seni çok özledim kızım, bugün yanımdan ayrılışının üzerinden bir yıl daha geçiyor ama biliyorum ki zorunda kalmasan hiçbir zaman yanımdan ayrılmazdın. Şimdi sen mutlusun, benim en büyük tesellim de senin mutlu olduğunu bilmek. Yeni yaşında da mutluluklar her zaman seninle birlikte olsun.

  • Daha dün küçük bir bebekken ve senin doğum gününü kutlarken bir gün anne olacağın, kendine ait ailenin olacağını hiç düşünmezdim. Ama kızım sen benim her zaman küçük bebeğimsin, doğum günün kutlu olsun.