Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Kitap Severler İçin Tasarlanmış 15 Hediye - Kitap Severlere Hediyeler

Kitap Severler İçin Tasarlanmış 15 Hediye - Kitap Severlere Hediyeler

Kitap severlere hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kitap kurdu biri için ne hediye alınır diye merak ediyorsanız Hediyesepeti.com sizin için birbirinden farklı özel tasarımlar sunuyor. Kitap kurdu arkadaşınıza, sevgilinize ya da aile bireyinize bir hediye almak istiyorsanız, fakat ne alacağınızı bulamadıysanız bu listeden en güzel hediyeyi seçebilirsiniz.

Kitap severler için özel hediyeler listesinden bütçeniz ve beklentilerinize en uygun hediyeyi tercih ederek sevdiklerinizi özel günlerinde mutlu edebilirsiniz. Kitap severler için hediye önerileri içerisinde birbirinden özel ürünler yer alıyor.

Kitap Severlere Hediye El Yapımı Ahşap Kitap Mühür Seti

kitap severe hediye

Kitap okumayı çok seven kişilere alınabilecek hediyeler arasında el yapımı mühür seti öne çıkıyor. Tamamen doğal ahşaptan üretilen mühür sapı el işçiliğiyle dizayn edilmiştir. Kitap sever birine hediye arayanlar için bu set içinde 1 adet 7 x 4 cm boyutunda tasarım baskılı ahşap mühür sapı bulunur. Ayrıca set içinde 1 adet 9 x 6 cm ıstampa ve 1 adet 16 x 6 cm boyutlarında pleksi mühür ve ıstampa standı vardır. Son derece kullanışlı bir hediye olan mühür seti kitap severler için ayrı bir önem taşır.

Mühür kauçuğu doğa dostu malzemeden üretildiğinden çevreci bir üründür. Günümüz şartlarında hızla kirlenen doğa şartlarında çevre dostu bir tasarıma sahiptir. Eco line serisi mühür kauçuğu tamamen doğal bileşenlerden imal edilir. Set içinde mürekkep isteğe bağlı olarak siyah, lacivert, kırmızı renkleriyle birlikte gelir. Kokusuz ve kullanışlı ahşap kitap mühür seti özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Film Şeridi Fotoğraflı Kitap Ayracı

kitap sever birine hediye

İnternet üzerinden kitap severlere hediye arayanlara film şeridi tasarımlı kitap ayracı önerilir. Film şeridi gibi görünen fotoğraflı tasarımı sayesinde hatıra değeri yüksek bir üründür. Hem kullanışlı hem de anısı olan bir hediye seçmek isteyenler için idealdir. Film şeridi fotoğraflı kitap ayracı birinci sınıf kalitedeki metal malzemeden üretilmiştir. Tek taraflı baskıya sahip olduğundan kullanışlı yapıdadır.

Fotoğraflı kitap ayracı, kitap kurtlarının severek yanında taşıyacağı bir üründür. Metal malzemeden üretilmiş olmasına rağmen kitaba ağırlık katmaz. Taşıması çok basittir ve boyutlar 13.5 cm x 4 cm’dir. Bu şekilde her türlü kitap boyutu ile uyumlu olduğundan kullanışlıdır. Siyah renk püskülü sayesinde kitap ayracının nerede olduğu hemen görülebilir.

Mutluluk Mottolu Rose Hediye Kutusu

kitap severe hediye

Kitap okumayı çok seven ve elinden kitapları düşürmeyenlere hediye edebileceğiniz çok sayıda ürün vardır. Eğer tek bir hediye ile sınırlı kalmak istemiyorsanız mutluluk mottolu rose hediye kutusu tam size göredir. Bu hediye kutusu içinde yer alan hediyeler kitap kurtlarının çok seveceği tasarımlara sahiptir. Kutu içeriğinde 2 adet 22 sayfa çizgili defter bulunur. Ayrıca 1 adet rose kaktüs kalem ve 1 adet rose kaktüs klips yer alır.

Kullanışlı ürünlerden oluşan hediye kutusu rose tasarımlarıyla oldukça dikkat çekicidir. Kitap severlere ne hediye alinir diye merak edenler için uygun fiyatlı ve kullanışlıdır. Rose metal tüy klips ve rose renk klips kitap sayfalarında kullanılabilir. Sete ek olarak 5 x 18 cm boyutlarında Just Imagine yazılı karton kitap ayracı vardır. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu ürünler dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Çelik Termos

kitap severler için hediye

Kişiye özel bir hediye seçmek isteyenler için imza tasarımıyla dikkat çeken çelik termos doğru seçimdir. Günümüzde kitap ve kahve ayrılmaz ikilidir. Kitap okurken yanında kahvesini de götürmek isteyenlere kişiye özel çelik termos en iyi hediyedir. Bu termos 9 x 19 cm ebatlarında ve 500 ml hacmindedir. Termos gıda temasına uygun ve 304 paslanmaz çelik malzemeden tasarlanmıştır.

Mat siyah renkli termos üzerine kişiye özel imza tasarımı dikkat çekicidir. Sıcak içeceklerde kullanmadan önce sıcak suyla çalkalamak termosun kullanışlılığını arttırır. Özel sızdırmaz kapak ve kaymaz tabanı sayesinde son derece güvenli kullanım sunar. İçine konan sıvıyı uzun süre boyunca sıcak veya soğuk tutma özelliğine sahiptir. Kişiye özel imza tasarımlı çelik termos özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilir.

Yıldız Gibi Parla Motto Tasarımlı Konsept Hediye Kutusu

kitap sever hediye

Kitap severler için hediye arayanlar uygun fiyatlı hediye kutularını değerlendirebilir. Bu kutular arasında “Yıldız Gibi Parla” motto tasarımlı ürünler öne çıkar. Hediye kutusu içinde birinci sınıf kalitede kupa termos yer alır. 300 ml hacmindeki termos geçme kapaklı tasarıma sahiptir. Ürünün içi ve dışı 304 paslanmaz çelik olup elde yıkamaya uygundur. Kutu içinde ayrıca melodi özel seri kutulu çikolata bulunur. Konsept hediye kutusu içindeki ürünler özenle seçilmektedir.

Hediye kutusundaki kanvas defter 100 yaprak olup Shamua sarı kağıt çizgisizdir. Tamamen pamuk kanvas kapağı sayesinde çok şık ve kullanışlıdır. Kitap kurtlarının çok beğeneceği bu hediye kutusu içinde yıldız gibi parla tasarımlı motto kartı, bronz kaktüs klips gibi ürünler yer alır. Hediye kutusu tercihiyle sevdiklerinize birçok hediyeyi tek seferde vermiş olursunuz. Motto kartı ile kişileri motive edecek bu hediyelik ürünler oldukça kullanışlıdır. Bronz klips ve sarı kağıtlı çizgisiz defter kitap okuyanların sık sık yanında tutmak isteyeceği ürünlerdir.

Kitap Kurtlarına Hediye Ahşap Kitap Mührü Seti

kitap severlere ilginç hediye

Kitap kurtlarının en çok kullandıkları ürünler arasında mühür seti yer alır. Birinci sınıf kalitedeki doğal ahşaptan üretilen mühür sapı tamamen el işçiliğiyle üretilmiştir. Set içinde 1 adet 7 x 4 cm boyutlarında tasarım baskılı ahşap mühür sapı bulunur. Bunun yanında 1 adet 9.5 x 6 cm ıstampa vardır. Ayrıca 1 adet 16 x 6cm pleksi mühür ve ıstampa setiyle birlikte gelir.

Mühür kauçuğu eco line serisi olup tamamen çevreci malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Çevre dostu yapıda olan mühür lazer kaşe kauçuğu tasarıma sahiptir. Eco line serileri tamamen doğal bileşenlerden üretildiğinden koku yapmadan kullanılabilir. Bu ürün, kitap severlerin her zaman yanında tutmak isteyeceği kadar kullanışlı ve şıktır. Sevdiklerinize hediye alırken tercih edeceğiniz ahşap kitap mührü yanında siyah, kırmızı veya lacivert renkli mürekkep gönderilir.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Dekoratif Led Lamba

kitap sever sevgiliye hediye

Kitap okurken evinde kişiye özel aksesuarlar bulunmasını isteyenlere led lamba hediyesi verilebilir. Ahşap dekoratif led lamba 14 x 18 x 5 cm boyutlarında olup her türlü vitrinde rahatlıkla sergilenebilir. Kablosuz olduğundan portatif şekilde 3 adet kalem pille çalışır. İstediğiniz yere koyarak aydınlatma ve dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki masif ahşap içine akrilik malzemeden üretilmiştir. Kitap sever hediye seçenekleri arasında son derece şık ve görsel açıdan etkileyici bir üründür.

Uzun ömürlü parlak led ışıklar sayesinde çok az enerji tüketir. 6V led aydınlatma ekipmanı ile birlikte görsel açıdan estetik sunar. Ambiyans aydınlatma olarak kitap okunan ortamda tercih edilebilir. Dilerseniz gece lambası veya baş ucu lambası olarak da kullanabilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu lambalar ev veya iş yerleri için kullanılabilecek tasarımdadır. Kişiye özel fotoğraf baskılı ahşap dekoratif led lamba özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Van Gogh Badem Çiçeği Tasarımlı Kitap Görünümlü Defter

kitap severlere ne hediye alinir

Dünyanın en ünlü ressamlarından Van Gogh hayranı kitap severlere verilecek hediyelerin başında bu defter gelir. Badem çiçeği tasarımıyla ilk görüşte beğeni toplayan ürünün malzeme kalitesi çok iyidir. 70 gr. ağırlığında 128 yaprak ve 256 sayfa defter son derece kullanışlıdır. Kitap severlere kitap okurken yanında not tutabilmesi için verilebilecek bir hediye türüdür. Üstü kabartma baskılı olduğundan son derece şık ve estetik durur.

Kitap sever sevgiliye hediye arayanlar için en ideal seçeneklerden biridir. Dünyaca ünlü ressam Van Gogh hayranlarının çok seveceği bir üründür. Yüksek kalitesi ve kabartma baskısı sayesinde kullanışlı yapıdadır. Çizgisiz defter olduğundan sadece not almak değil çizim amaçlı da kullanılabilir. Van Gogh badem çiçeği tasarımlı kitap görünümlü defter 13 x 19.5 cm ebatlarında olup kolaylıkla taşınabilir. Bu defter özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsme Özel Tasarımlı Roller Kalem

kitap severlere hediye

Kitap okurken bir yandan isme özel eşyalar kullanmak oldukça havalıdır. Sevdiklerinize özel hediyeler vererek onların da bu keyfi yaşamasına yardımcı olabilirsiniz. Özellikle birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen isme özel roller kalem son derece şıktır. Kutu içinde yer alan kalemin ölçüsü 14 x 1 cm’dir. Roller kalem mavi renkli yazmakta ve elde muhteşem bir ergonomi sunmaktadır. Roller kalemin tutuşu ve kağıt üzerindeki hareketi çok akıcıdır. Elde ağırlık yapmadan hızlı bir şekilde not almaya yardımcıdır.

Kitap kurtlarının en çok kullandığı eşyalardan biri olan kalemin şık ve kişiye özel olması beğeni toplar. Eğer siz de sevdiklerinize çok beğeneceği ve kullandıkça sizi hatırlayacağı bir hediye vermek istiyorsanız roller kalem seçebilirsiniz. Roller kalem üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma teknolojisi ile yapılır. Lazer teknolojisi ile yazılan isim uzun yıllar boyunca deforme olmadan kalem üzerinde kalır. İsim yazılı kalem kullanmak isteyen kişilere rahatlıkla hediye olarak verilebilecek bir üründür.

Kedi Sevenlere Özel Postacı Tipi Çanta

kitap sever birine hediye

Kitap, kahve ve kedi ayrılmaz üçlü olup kitap severlere hediye alırken bu mottoya dikkat edilmelidir. Hem kitap hem de kedi sevenler için kullanışlı bir hediye arayanlara postacı tipi çanta öneriliyor. Birinci sınıf kalitedeki ham pamuk kumaştan üretilen bu çanta son derece çevreci yapıdadır. Doğa dostu malzemeden üretildiğinden doğada kendiliğinden çözünebilir yapıdadır. Ham pamuk sağlam kumaş malzeme üzerine renkli ve canlı baskı alındığından oldukça şıktır.

Kitap okumayı çok seven ve kedisi olan kişilere alınabilecek en güzel hediyelerden biridir. Postacı tipi çanta özellikle son dönem modasına en çok uyan ürünlerden biridir. Çantanın ebatları 27 x 32 cm olup askısı kişinin boyuna göre uzatıp kısaltılabilen tasarımdadır. Üzerinde “Kediler güzeldir. Kedi sev” yazan çanta doğal malzemeden üretilmesine rağmen son derece dayanıklıdır. Okulda ve kütüphanede kullanıma uygun olan çanta hafif yapısıyla taşıma kolaylığı sağlar.

Kişiye Özel Logolu Renkli Kahve Kupası

kitap severe hediye

İsme özel hediye seçenekleri arasında logolu kahve kupası da bulunur. Renkli baskı olduğundan hemen dikkat çeker ve beğeni toplar. Kupa yüksekliği 9 x 8 cm ebatlarındadır. Birinci sınıf kalitedeki seramik malzemeden üretilen bu ürünün dışı beyaz içi ve kulp kısmı renkli porselendir. Kolay kolay deforme olmayan baskıdan üretildiği için rahatlıkla kullanılabilir. Her yere taşınabilen bir hediyelik eşya arayanlara kişiye özel hale getirilebilen bu kahve kupası önerilir.

Kupanın baskı renkleri sarı, kırmızı, mavi, pembe, siyah, mürdüm ve turuncu renklerinden oluşur. Kitap severlere çay ve kahve içerken kullanabilecekleri bir hediye vermek isteyenlere renkli kahve kupası önerilir. Üzerinde esprili bir şekilde yazı bulunan kahve kupasının tasarımı dünyaca ünlü kahve zincirini anımsatır. Evde, okulda veya ofiste kullanılabilecek tasarımda olan renkli kahve kupası dayanıklı seramikten üretilmiştir. Ayrıca seramik üzerine baskı kalitesi çok iyi durumda olduğundan kolay kolay zarar görmez.

Motivasyon Mottolu Hediye Manyetik Kum Saati

kitap severler için hediye

İnternet üzerinden kitap severlere ilginç hediye arayanlara motivasyon mottolu manyetik kum saati hediyesi önerilir. Birinci sınıf kalitedeki metal malzemeden üretilen kum saati üzerine ismi yazılabilir. Özelleştirme işlemi lazer kazıma teknolojisi kullanılarak yapılır. Kum saati toplam uzunluğu 15.5 cm boyutlarında olup her türlü ortamda sergilenebilir. Kum saati zamanı 16 saniyeye ayarlanmıştır. Motivasyon mottolu hediyeler özellikle kitap okumayı seven gençlere çok pozitif etki sağlar.

Son derece şık tasarıma sahip manyetik kum saatinin alt kısmında 8 x 2 cm masif ahşap kaidesi bulunur. Ahşap kaidenin altında bulunan mıknatıs, metal kum tanelerini tutarak göze çok hoş gelen bir desen oluşturur. İlginç hediyeler ile kitap sever dostlarını şaşırtmak isteyenlere manyetik kum saati tavsiye edilir. Malzeme kalitesi ve şıklığı ile hemen dikkat çeken bu ürün özenle hediye paketi yapılır. Derslerine çalışmasını istediğiniz gençleri teşvik etmek için bu tarz enteresan hediyeler seçebilirsiniz.

Kız Arkadaşa Hediye Tv Battaniyesi - Tek Kişilik Battaniye

kitap sever hediyeKitap okumayı seven kız arkadaşa tek kişilik battaniye hediyesi oldukça popülerdir. 95 x 145 cm ölçülerindeki bu battaniyenin iç yüzeyi yumuşak polar dokudur. Dış yüzeyi baskılı olduğundan oldukça estetik görünür. Kumaş ile bütünleşen baskı teknolojisi kullanıldığından kolay kolay deforme olmaz. Yumuşak ve hafif yapılı tek kişilik battaniye tamamen polyester malzemeden üretilir. Sıcak tutma özelliği olduğundan TV karşısında battaniye olarak da kullanılabilir.

Hafif yapıda olduğundan taşıması pratiktir. Dilediğiniz yere götürebilir ve seyahatlerinizde kullanabilirsiniz. Çok amaçlı kullanılan tek kişilik battaniye isterseniz dekor amaçlı kullanılabilir. TV koltuğunda kitap okurken rahatlık sağlayan bu battaniye üzerindeki baskı kalitesi göz alıcı tasarımdadır.  Ürünün tavsiye edilen yıkama sıcaklığı 40 derece olup bunun üzeri baskıya zarar verebilir. Kız arkadaşa kitap okurken sarılabileceği hediye vermek isteyenler için ideal bir seçenektir.

Halledicem Ama Hangi Birini Tasarımlı Süresiz Ajanda Defter

kitap sever hediye

Esprili hediye seçenekleri tercih edenler 135 x 195 mm ebatlarındaki defteri indirim fırsatlarından yararlanarak satın alabilir. Uygun fiyatlı bir hediye olan ajanda defter “Halledicem ama hangi birini” tasarımıyla çok sevimlidir. Sayfaları çizgisiz olduğundan not almak dışında çizim defteri olarak da kullanılabilir. Birinci sınıf kalitedeki kabartma baskı sayesinde defter kapağı oldukça şıktır.

Kitap sever tanıdıklarınıza hem sevimli hem de kullanışlı bir hediye vermek istediğinizde tercih edebileceğiniz bir üründür. Defter 192 sayfalık olduğu için rahatlıkla anı defteri olarak da kullanılabilir. Son dönemde uygun fiyatı ile en çok satan hediyelik eşyalardan biridir. Kitap severlerin bir an olsun yanından ayırmak istemeyeceği tasarımdaki defter süresiz ajanda olarak kullanılabilir. Özel  tasarımlı defter hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Hayallerinin Peşinden Git Tasarımlı Kitap Görünümlü Defter

kitap sever birine hediye

Kitap okumayı seven gençleri motive edecek kırtasiye ürünleri oldukça revaçtadır. Son dönemde en çok satan bu ürünler arasında kitap görünümlü defter öne çıkar. Üzerinde “Hayallerinin peşinden git” yazan bu defter son derece kaliteli bir tasarıma sahiptir. 70 gr. 128 yaprak ve 256 sayfadan oluşan defter kitap görünümü ile kitap severlerin çok beğeneceği tasarımdadır.

Üstü kabartma baskı olan bu defterin renkli kapağı oldukça ilgi çekicidir. Kitap severler isterse not tutarken de bu defteri yanında bulundurabilir. İnternet üzerinden kitap severe hediye arayanlar için uygun fiyatlı ve kullanışlı bir üründür. Kitap tasarımında olmasına rağmen defterin ebatları 13 x 19.5 cm boyutlarındadır. Üstü kabartma baskı olduğundan şık durur ve kullanışlıdır. 256 sayfalı hayallerinin peşinden git tasarımlı kitap görünümlü defter özenle paketlenip kargoya verilir.