Kısa Sözler, En Güzel 50 Anlamlı Kısa Sözler - Kısa Anlamlı Sözler

Kısa Sözler, En Güzel 50 Anlamlı Kısa Sözler - Kısa Anlamlı Sözler

Hayat denen uzun ve zorlu yolda sayısız duygu ile karşılaşıyoruz. Anne baba sevgisi, abi sevgisi, arkadaş sevgisi, sevgiliye duyulan sevgi ve daha niceleri derken bu liste uzayıp gidiyor. Güzel yaşamanın ve her sabah umutla uyanmanın sevgiden geçtiği bugünlerde çoğu zaman duygularımızı anlatmakta zorlu çekiyoruz. Bazen gururumuza yeniliyor bazense doğru kelimeleri bulmakta güçlük çekiyoruz. Her ne olursa olsun ister kısa sözler isterse destanlar dökülsün dudaklarımızdan sevgi kendini anlattırmanın bir yolunu buluyor her zaman. Sevginin beraberinde getirdiği anlamlı kısa sözler bazen tek bir kelimeden oluşabiliyor. Mesela sevdiğiniz kişinin karşısına geçip yalnız aşığım kelimesini kullanmanız yeterli. Kısa anlamlı sözler belki de bu kadar basit. Kimi insanın uzun uzun cümleler kurmaya yeteneği olmuyor ne yazık ki. İşte öyle anların kurtarıcısı anlamlı kısa sözler belki de bir ömür yetecek anlamlar içeriyor.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye En Güzel Hediyeler

En güzel kısa sözler aslında kalbimize en yakın olanlardan oluşuyor. Çünkü kalpten geçen her söz beraberinde duygu yüklü cümleleri de getiriyor. Bu nedenle duyulanlar karşıdaki kişiyi heyecanlandırıp çocuklar gibi sevinmesini sağlıyor. Bunlar çok kısa sözler olsa dahi ağızdan her çıkışında aynı etkiyi bırakıyor. Sevmenin, sevgiyi anlatmanın ne uzunu var ne de kısası. Bu nedenle sevdiğiniz kişinin ağızdan dökülen kısa sözler anlamlı ve bir o kadar değerli oluyor. Güzel ve kısa sözler söyleneni mutlu ettiği gibi söyleyeni de mutlu ediyor. Artık günümüzde sevdiklerimizi mutlu etmenin yolu onların gözlerine bakıp iki çift güzel söz söylemekten geçiyor. Teknolojinin ilerlemesi insanların başka alanlara ilgilenmeye başlaması kimi zaman bizi bu anlamlı sözlerden alıkoyabiliyor. İşte bunun önüne geçmek ve kalplerde ayrı bir mutluluk yaşatmak için en güzel kısa sözler belki de sizin tarafınızdan söylenmeyi bekliyor.

  • Seni sevmenin verdiği o güzel yolda her gün daha sağlam yürüyorum.
kısa sözler
  • Ellerinden ellerimi çekmediğin sürece ben hep güçlüyüm.
kısa sözler
  • Yarım kalan bir hikayem vardı, tutkun kendine tamamladın.
kısa sözler
  • İyi ki demenin en güzel yanı.
kısa sözler
  • Rüyalarıma uyandığımda bile devam etme sebebim.
kısa sözler
  • Gül yüzünde güller açan sevgilim, söz veriyorum hayatım boyunca yüzündeki gülleri soldurmayacağım.
kısa sözler
  • Her zorluğun üstesinden birlikte gelmenin verdiği güçle her gün yeniden ayağa kalkıyorum. Seninle geçireceğim daha nice günlerin söz kalbimden geçen duygular olsun.
kısa sözler
  • Seni sevdiğim gün doğdu güneş.
kısa sözler
  • Belki bir ihtimaldin belki de bir imtihan. Her ne olursan ol kalbimdeki yerin hiç bitmeyecek sana olan sevgim bir gün olsun dinmeyecek.
kısa sözler
  • Sen benim şu hayatta tutunduğum tek dalsın.
kısa sözler ?

Kısa sözler de anlatır aslında sevgiyi. Sevgilinin sevgisi ne kadar güzelse o kadar anlam bulur o kısacık sözler. Yürekler o kadar büyür, gözlerden çıkan parıltılar o kadar farklılaşır. Olmaz denilenlerin oluru bulur sevginin gücü. Gidilmez denilen yollar gidilir aşılmaz denilen engeller aşılır. Bir çift göz için her şey göze alınır. Kısa sözler 2018 yılının da vazgeçilmezleri arasında. Uzun uzadıya cümleler kurmak istemeyenler çareyi kısa sözlerde buluyor. Kimi zaman iyi kimi zaman kötü olabilecek bu seçenekte kurulan cümlelerden ifade edilmek istenen anlamlara kadar farklılık bulmak mümkün.

Artık insanlar uzun cümleleri okumak istemiyor. Bu nedenle kısa sözlere daha çok başvurulan bir dönemdeyiz aslında. Sevginin kısa yoldan anlatılması olarak görülmemesi gerekiyor ancak. Sevginin anlatılmasında çok kısa sözler kullanıldığında bir acaba yerleşmiyor değil akıllara. Ancak bu acabalara aklınızda yer vermeden önce bu sözleri söyleyen kişiyi değerlendirmeniz gerekiyor. Gözlerine bakıp ellerini tuttuğunuz kişinin sevgisini hissetmemeniz mümkün değil. Siz bu hisleri en derinden hissettikten sonra ise söylenen sözler ister uzun ister kısa olsun, önemi kalmıyor.

Kısa sözler aşk insanlarının en büyük yardımcıları. Aşkla doğan ve hayatının her evresinde aşka tutkun insanlar bazen kısacık sözlere öyle içten anlamlar yüklemeyi başarıyor ki duyanlar kulaklarına inanamıyor. O küçücük kelimelerden destanlara sığamayacak anlamlar çıkıyor bazen. Sevgi mesajları işte bu kelimelerle dolup taşıyor. Kısa sözlerin oluşturduğu bir metin bazen bir ömür saklanabiliyor. Neyi ne kadar uzun anlatırsanız değil ne kadar anlamlı hale getirirseniz o kadar değerli oluyor aslında. Söylenen şekil değil, ne söylediğiniz önemli.

  • Acısı bile güzel olansın.
anlamlı kısa sözler
  • Sen vakitlerin en güzelisin.
anlamlı kısa sözler
  • Bir akşam yağmuru kadar dingin, bir akşam yağmuru kadar dinlendiricisin.
anlamlı kısa sözler
  • Sana rastladığım gün susuzdum. Sende dindi tüm susuzluğum.
anlamlı kısa sözler
  • Seni özlemek bile güzel.
anlamlı kısa sözler
  • Tüm bu karanlığa rağmen nasıl da ışık oluyorsun hayatıma.
anlamlı kısa sözler
  • Keşke sevgimin gücünü son damlasına kadar hissedebilsen.
anlamlı kısa sözler
  • Yine de sen ille de sen.
anlamlı kısa sözler
  • Ömrüme ömür katanım.
anlamlı kısa sözler
  • İçinde sana dair olan her şey aşktır bana.
anlamlı kısa sözler

Aşk kısa sözler için acımasız olabiliyor bazen, aşkın gücü bu sözleri affetmiyor bazen de. Kalplerde dolup taşan duygular kısa sözlere sığmayacak noktaya geldiğinde cümleler uzamaya, diller bülbül olmaya başlıyor. Çünkü herkesin aşkı farklı, herkesin aşkı eşsiz ve en önemlisi herkesin aşkı yalnızca hissettiği kadar. Kalbe düşen neyse o. Ötesi yok tekrarı yok. Belki de en acı yanı bu; tekrarı olmaması. İnsan bir kere sevdi mi bir daha mümkün olmuyor sevmek. Kimi insanlar ise şanslı. Sevmek onların karşısına çok defa çıkıyor, çok defa göz kırpıyor. Aşkı bir kere yaşayan da defalarca aşık olan da hemen hemen aynı sözlerde buluşuyor. Buluşuyor buluşmasına da akıllarda tek bir soru kalıyor. Aşkı kaç defa yaşamak mümkün?

Sözler kısa ve öz olduğunda daha bir anlamlı oluyor kimi zaman. Uzun cümlelere milyonlarca anlam yüklemek kolay. Kelimeler uzadıkça söylenmek istenenler daha rahat ir şekilde ifade ediliyor. Ancak sözler kısalmaya başladığında anlamlar büyümeye başlıyor. Belki de ondandır insanların tek kelime ile milyonlarca şey anlatma isteği. Belki de diller küçülür yürekler büyür. Bunu tam olarak bilmek imkansız gibi aslında. Çünkü herkesin yaşadığı kendine, herkesin duyguları kendi yüreğine has. Nasıl ki beş parmağın beşi bir değil hiçbir duygunun da benzeri yok.

Ne zaman umutsuzluğa kapılsak ne zaman bir işin üstesinden gelemeyecek gibi olsak kendimizi motive edecek sözlerde alıyoruz soluğu. Kimi zaman bir büyüğümüze danışıyor kimi zaman kelimelerin arasında kayboluyor. Hayat böyledir aslında. Çoğu zaman insanları düşüncelerin içerisinde boğmayı sever. Gelgitlerle dolu bu hayat yolunda güzel sözler duymak, motive olmak bir hayli önemli. Yoksa yaşanmaz bir yer olabilir dünya. Hayat ile ilgili kısa sözler işte tam da bu anda sizi motive etmeye yardımcı oluyor. Hayatın yüklerinin yalnızca size özel olmadığını, başka insanlarında aslında hemen hemen aynı yollardan geçtiğini bu şekilde görmeni mümkün. Öyle ya da böyle akıp giden bir hayat var elinizin altında. Nasıl yaşayacağınızın seçimi ise tamamen size ait. Ya balkonunuza çiçekler eker onu yağmurdan, fırtınalardan korur bahara kavuşturuşunuz ya da küle dönmüş bir balkonda elinizden uçup gidenlerin arkasından gözyaşlarına boğulursunuz. Seçimlerinizin tamamen sizin hayatı nasıl yaşayacağınızı gösteriyor. Bu hayatın içerisine aşk da katabilirsiniz nefrette. Tercih tamamen size ait.

  • Hayat denen uzun yolda ellerinden çiçekler eksik olmasın.
kısa anlamlı sözler
  • Bilinmez bir yol bu. Hangi yöne gidersen sonunu oraya çıkar.
kısa anlamlı sözler
  • Belki yarın belki çok uzun bir zaman sonra. Ama elbet bir gün hayat sana istediklerini sunacak.
kısa anlamlı sözler
  • Unutulmayacak anıların başkahramanı olmayı seninle öğrendim.
kısa anlamlı sözler
  • Suyun bile bir tadı olduğunu senden önce bilmezdim.
kısa anlamlı sözler
  • Mevsimlerin ışıtışı yüreğimde daha bir canlı, senin sayesinde.
çok güzel kısa sözler
  • Gitmen bir şeyi değiştirmez. Çünkü kalbim hep sende.
çok güzel kısa sözler
  • Bir sabah uyanacağım ve bu sensizlik bitmiş olacak.
  • Olmazsan olmaz derdim. Yoksun, olmuyor.
çok güzel kısa sözler
  • Umut benim kalbimin ekmeği. Her akşam bir damla sen umudumu tüketiyorum.
çok güzel kısa sözler

Anlamlı ve kısa sözler kimi zaman yürekleri parçalayabiliyor. Sevgiliye duyulan hasret çoğu zaman çığ gibi büyüyor. Büyüyor büyümesine de bu durumlarda insanın sesi de bir o kadar küçülüyor. Kelimeler kısalıyor, dudaklar kapanıyor. Belki de en zoru bu. Hayatta en çok istediğinden uzak kalmak. Unutulmak ama asla unutamamak. Belki en büyük ceza belki en büyük ders. Herkesin değerlendirmesi elbette çok farklı. Kimi isyan dolu gözlerle etrafına bakarken kimisi payına düşeni sessizce yaşamayı seçiyor. Bir de susup içine atanlar var ki, işte onlar aslında hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyor. Ancak içlerinde ne fırtınalar kopuyor anlaması zor. Kısa sözler anlamlı olmaya belki de tam bu evrelerde başlıyor. Acısı büyük olanın sözü de büyük oluyor. Yüklenen anlamları büyümeye devam ediyor. Aşk kısa sözle için biçilmiş bir kumaş bu anlarda. Ne demişler aşkı büyük olanın acısı da büyük oluyor. Acı ise hayatta kimsenin kaçamayacağı en temel duyguların başında. Ne yaparsa yapsın insan ne büyük acılardan en de aşktan kaçamıyor.

Bir de hayatın tüm olumsuzluklarına karşın günü güzelleştiren anlar, günü eşsiz kılan kişiler var. Bu kimi zaman bir sevgili kimi zaman bir dost kimi zaman bir anne. Her ne olursa olsun insana güç veren dostlar iyi ki varsın kelimesini her solukta hak ediyor. Dostluk ile ilgili kısa sözler işte tam da burada devreye giriyor. Küçük bir gülüş ve kısa anlamlı sözler iki dostun daha nice yıllar boyunca sırt sırta vermesine yetiyor. Güzel ve kısa sözler arkadaştan sevgiliye kadar değişik anlamlarla karşımıza çıkıyor. Sevgilinin gül yüzüne söylenen sözlerin yerini dostluğa sıra geldiğinde minnet dolu ifadeler alıyor. Birde yaşanan kızgınlıklar var ki kısa sert sözler olarak dillerden dökülüyor. Bir insanı ne kadar severseniz ona kızdığınızda kısa sert sözler söyleme ihtimaliniz o kadar artıyor. Çünkü her zaman olduğu gibi gönül en çok sevilene kırılıyor.

  • Sen benim evimsin.
çok güzel kısa sözler
  • Gece olduğu zaman karanlıktan çok sensizlik çöküyor üzerime.
çok güzel kısa sözler
  • Sen gülünce benim kalbime baharlar geliyor.
çok güzel kısa sözler
  • Her cümlem sen başlayıp senle son buluyor.
çok güzel kısa sözler
  • Öylesine güzelsin ki içimde, öylesine derinlerde.
çok güzel kısa sözler
  • Seninle olan her anımı her gün yeniden yaşamak vardı şimdi.
kısa sözler 2018
  • Mesafeleri sevgimin gücüyle aşmayı seninle öğrendim.
kısa sözler 2018
  • Seni beklemek bile güzel. Gel, gel ki son bulsun tüm acılarım.
kısa sözler 2018
  • Sen gidince anladım, aslında seninle gitmiş her şey.
kısa sözler 2018
  • Sana dair ne varsa hepsi kalbimin en derinlerinde. Kimse bilmez, kimse bilemez.
kısa sözler 2018