Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Kamp Hediyeleri - Kamp Severlere Alınabilecek 10+ Kamp Malzemesi

Kamp Hediyeleri - Kamp Severlere Alınabilecek 10+ Kamp Malzemesi

Yazın gelmesiyle birlikte kamp sezonu da açıldı ve ilk defa kamp yapanların sayısı da artış gösterdi. Bu dönemde doğa ile iç içe bir ortamda kamp yapmak isteyenlere özel hediyeler vermek için çok sayıda seçeneği tercih edebilirsiniz. Kamp yapmayı sevenlere hediye satın almak istediğinizde hem kaliteli malzemeden üretilmiş hem de kullanışlı özellikleriyle öne çıkan hediyelik eşyaları seçmeniz tavsiye edilir. Bu yazımızda en çok ihtiyaç duyulan ve çok fayda sağlayan hediyelik kamp eşyalarını bulabilirsiniz.

Kişiye Özel Pusula Tasarımlı Kamp Seti

kamp malzemeleri hediye

Özelleştirilebilir olmasıyla çok dikkat çeken bu kamp seti içinde 1 adet metal el feneri, 1 adet metal pusula ve 1 adet metal çakı bulunur. Özelleştirme işlemi son teknoloji lazer kazıma makineleri kullanılarak yapıldığı için hem düzgündür hem de asla silinmeyecek yapıdadır. Siyah çakı, birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilmiş olup 11 farklı fonksiyonu yerine getirebilir. Bu özelliği sayesinde kamp ortamı için çok faydalıdır.

El feneri 2 adet AAA pil ile çalışabilir olduğu için kamp ortamında rahatlıkla kullanılabilir. Dışı tamamen metal olan fener hem şık hem de kullanışlıdır. Son olarak set içinde kampçılar için çok önemli olan metal pusula mevcuttur. Askı aparatı bulunduğu için bu ekipmanı diğer kamp eşyalarınız ile birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ahşap Kutulu Satranç Eğlence Seti

kamp temalı hediyeler

Yaz mevsiminde doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyen kamp sever arkadaşlarınız varsa, kamp temalı hediyeler arasında farklı ürünleri seçebilirsiniz. Bunlar arasında eğlence seti de kullanışlı ve faydalı ekipmanlar içerdiği için öne çıkar. Kamp eğlence seti içinde birinci sınıf kalitedeki ahşap materyalden üretilmiş satranç yer alır. Bunun yanı sıra tak çıkar sistemli kamp çakı setini de kamp süreciniz boyunca ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda kullanabilirsiniz.

Paslanmaz çelik malzeme kullanılarak imal edilen çelik matara, uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Mataranın yanında 4 adet yine paslanmaz çelik shot bardağı ve hunisi mevcuttur. Mat siyah renkli olmasıyla kamp ekipmanlarına uyumlu ve şık tasarımlıdır. Özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile matara üzerine yazıldığı için asla çıkmaz.

Kişiye Özel Çelik Bardak Termos

kamp temalı hediye

Kamp yapanlar için hayat kurtarıcı olabilecek bir ekipman olan çelik bardak termos, özelleştirilebilir olması sebebiyle dikkat çekici bir kamp hediyesidir. Sıcak içeceklerinizi her türlü hava koşulunda yaklaşık 1 saat sıcak tutma özelliği bulunan bardak termosun üzerine isim yazılabilir. Geçme kapaklı tasarımı sayesinde sızdırmaz özelliği mevcut değildir.

Bu yüzden bardak termosu kullanırken çantaya koymayıp dik şekilde tutmak önemlidir. Elde yıkamaya uygun tasarımı sayesinde bulaşık makinesine ihtiyaç duyulmadan temizlenebilir. Plastik aç kapa kapağı ile pratiktir. Bu ürün özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsme Özel Outdoor Nakış İşlemeli Sweatshirt 

kamp hediyeleri

Her türlü kampçının ihtiyaç duyacağı outdoor giyim ürünleri arasında yer alan bu ürün tamamen pamuklu kumaştan üretildiği için terletmez. Son derece şık ve rahat kullanıma sahip sweatshirt üzerine isim işlemesi yapılabilir. İşleme yapılırken nakış baskı tekniği kullanıldığı için asla silinmez. Her beden ölçüsüne uygun modeli bulunan bu ürünün pamuktan imal edilmiş olup fermuarlı yapısıyla oldukça kullanışlıdır. Kamp yaparken tercih edeceğiniz 6 farklı renk seçeneği arasından seçiminizi yapıp siparişinizi tek tıkla verebilirsiniz.

Doğa Tutkunlarına Özel Kamp Seti

kamp seven birine hediye

Doğada kamp yapmayı sevenlerin en çok ihtiyaç duyacağı ekipmanları tek bir set halinde satın alıp sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız bu ürün sizin için idealdir. Set içinde kamp yapmayı sevenlere hediye olarak verilebilecek hem kullanışlı hem de şık ekipmanlar mevcuttur. Kaliteli malzemeden üretilen çakı, 11 farklı fonksiyon için özel aparatlara sahiptir. Paslanmaz çelikten imal edilen çakının kamp sırasında her işinize yarayacak olması çok faydalıdır.

Ekipmanlar üzerine yapılan özelleştirme işleminde son teknoloji lazer baskı makineleri kullanılır. Bu sayede isminiz eşyalar üzerinden asla silinmez ve uzun yıllar boyunca şık bir şekilde kullanabilirsiniz. Set içinde kampseverler için 2 adet AAA pil ile çalışan ve sarı ışık veren el feneri ile tamamen metalden üretilen pusula da mevcuttur. Bu setinizi özenle hediye paketi yapılmış bir şekilde satın alabilirsiniz.

İsme Özel Çelik Termos

kampçı hediyeleri

Kamp temalı hediye satın almak isteyenler için ideal bir seçim olan imza tasarımlı çelik termos son derece kullanışlıdır. İçi ve dışı paslanmaz çelikten imal edilen bu termos, özel sızdırmaz kapak ve kaymaz tabanı ile kamp ortamındaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Sıcak ve soğuk içecekleri uzun süre kendi sıcaklığında tuttuğu için rahatlıkla kullanılabilir. Ürün üzerine yapılan isim ve imza tasarımı işlemleri son teknoloji lazer kazıma yöntemi ile gerçekleştirilir. Çelik termos hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Doğal Kamuflaj Desenli Buff Bandana

kamp severlere hediye

Kampçı hediyeleri arayanlar için en çok tercih edilebilen ürünlerden bir diğeri de özel  tasarıma sahip buff bandalardır. Özel hava alan terletmez kumaşı sayesinde çok sıcak mevsimlerde bile çeşitli şekillerde kullanılabilir. Bu kaliteli kumaştan imal edilen buff; fular, alın bandı, korsan bandana, başörtüsü, saç bandı, bere, bone, bileklik, kaşkol, saç tokası, kar maskesi, atkı, yüz maskesi olarak kullanılabilir.

Tüm kampçılar, sporcular, aşçılar, sağlıkçılar ve gıda sektörü çalışanları tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Vücudun sıcaklık dengesini korumaya yardımcı olan doğal kamuflaj desenli buff bandana ürünü, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim sipariş edilebilir. Ürünün ağartıcı kullanılmadan yıkanması ve ütülenmemesi gerekir.

Ahşap Kutulu Viski Kadeh Seti

kamp sever arkadaşa hediye

Doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenlerin kamp yaparken viski tüketmeyi istemeleri halinde son derece şık bir kadeh setine ihtiyaçları olabilir. Herkesten uzak bir ortamda keyif yapmak isteyenlere özel olarak hediye edilebilen bu set çok şık ve kullanışlıdır. Kaliteli ahşap kutusu içinde sette bulunan ekipmanlar 1 adet viski bardağı ve 3’lü doğal viski taşıdır. Özel ahşap kutu üzerine isim yazılırken son teknoloji lazer kazıma yöntemi kullanıldığı için asla çıkmaz. Kamp seven birine hediye vermek isteyenler için özel bir tercih olan viski kadeh seti, bir ömür boyu hem hatıralık hem de kamplarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. İmza stili tasarımlı viski kadeh seti özenle hediye paketi yapılarak sipariş edilebilir.

İsim Ve Harf İşlemeli Bira Bardağı

kamp yapmaya başlayanlar için hediye

Yaz veya kış fark etmeksizin kamp yaparken keyfini bira tüketerek çıkarmak isteyenler için özelleştirilebilir işlemeli bira bardağı öne çıkmaktadır. 13.5 cm yüksekliğinde ve 8.5 cm çapında olan bu bira bardağı, tamamen 50 cc kapasiteli olmasıyla bira severler için ideal boyutlardadır. Doğa ile iç içe sevdiklerinizle birlikte kamp yaparken bu şık bira bardağını kullanmak istediğinizde size özel hale getirebilirsiniz.

Bardak üzerine yapılan isim ve harf işlemeleri, son teknoloji lazer kazıma makineleri ile yapılır. Bu sayede herhangi bir deformasyon olmadan net bir şekilde isminiz yazılabilir. Ayrıca lazer kazımayla yazıldığı için uzun süreli kullanımda bile isminiz silinmeyecektir. Özel isim ve harf işlemeli bira bardağı hediyeniz özenle hediye paketi yapılır.

Kişiye Özel İsim Yazılı Metal Çakı

kamp yapanlar için hediye

Kamp yapmaya yeni başlayanlar için hediye arayışında olanlar için en ideal seçim isme özel yazılı metal çakıdır. Kamp ortamında en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında gelen çakının isme özel olması beğeni toplamaktadır. Kapalı ve açık konumlu olarak kullanılabilen kamp çakısı birinci sınıf kalitedeki metalden imal edilmiştir. Çakılar 11 farklı fonksiyona yönelik aparatlara sahiptir.

Paslanmaz çelik olduğu için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Kamp yapmayı seven tanıdığınıza hem çok seveceği hem de rahatlıkla kullanabileceği bir hediye vermek istiyorsanız bu ürün sizin için idealdir. Metal kamp çakısı yıldız tornavida, bıçak, törpü, makas, tirbuşon ve konserve açacağı olarak kullanılabilir. Ayrıca şişe açacağı da yapabilirsiniz. Kişi özel isim yazılabilen metal çakı özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

Kampçılara Özel Kişiye Özel Sigara Tabakası

kamp hediye

Kamp yaparken kullanılabilecek kaliteli ve dayanıklı ekipmanlar arasında sigara tabakası da yer alır. İçine bir sigara paketindeki gibi 20 adet sigara konabilecek kapasiteye sahip olan bu tabakalar kişiye özel hale getirilebilir. İsim yazılabilir olması sebebiyle kampçılar için dikkat çekici ve beğeni toplayan bir hediye çeşididir.

Sigara tabakasının dış yüzeyi mat siyah metal olduğu için herhangi bir deformasyon olmadan rahatlıkla kullanılabilir. Kişiye özel hediye vermek isteyenler uygun fiyat avantajlarıyla bu hediyeyi tercih edebilirler. Sigara tabakası uzun yıllar boyunca hatıralık olarak saklanabilir ve kamplarda rahatlıkla kullanılabilir özelliklere sahiptir.

İsme Özel Metal Matara Çakı Seti

kamp severlere hediye ne alınır

Kamp yaparken en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında matara ve çakı setleri gelir. Bunlar bir kampçı için olmazsa olmaz eşyalardandır. Dolayısıyla kamp için hediye arıyorsanız hem kullanışlı olması hem de faydalı olması bakımından bu seti tercih edebilirsiniz. Kutu içinde 8 Oz boyutunda birinci sınıf kalite metal matara ve 7 farklı fonksiyona göre ayarlanabilen metal çakı mevcuttur. Her iki ekipman da paslanmaz çelikten imal edildiği için son derece kullanışlıdır.

Matara 9.5 cm ve 10.5 cm boyutlarında olduğu için kamp ortamında rahatlıkla taşınabilir ve istenilen şekilde kullanılabilir. Sızdırmaz contalı metal kapağı ile çantanızda rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki metalin üzerine yapılan özelleştirme işlemi lazer kazıma teknolojisi ile yapıldığı için asla çıkmaz. Bunun yanı sıra kapalı ve açık konumda ideal boyutlarda olan paslanmaz çelik üretim çakıya da sahip olabilirsiniz. Çakı içinde yıldız tornavida, bıçak, törpü, makas, tirbuşon ve konserve açacağı gibi fonksiyonlara uygun başlıklar mevcuttur. Her iki ürünün de yer aldığı kamp severlere özel bu hediyelik eşyalar, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Paslanmaz Çelik Matara

kampçılara ne hediye alınır

Metalik demir renginde hem şık hem de kullanışlı bir matarayı hediye etmek istiyorsanız bu ürün tüm beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahiptir. Matara 210 cc sıvı taşıma kapasitesiyle günlük kullanım için idealdir. Paslanmaz çelikten imal edilen matara uzun yıllar boyunca herhangi bir deformasyon olmadan rahatlıkla kullanılabilir.

Sızdırmaz contalı metal kapağı ile gönül rahatlığıyla taşıyabileceğiniz çelik matara üzerine özelleştirme işlemi kaliteli bir şekilde basılmıştır. Macera tutkunlarına özel şekilde tasarlanan bu matara çok şık bir görünüme sahiptir. Kamp sevenler için hem hatıralık hem de fonksiyonel bir eşya olarak kullanılabilen bu mataralar uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.