Hemşireler Günü'ne Özel 10 Harika Hediye! Hemşireler Günü Hediyesi

Hemşireler Günü'ne Özel 10 Harika Hediye! Hemşireler Günü Hediyesi

Hemşireler günü hediyeleri sağlık alanında her zaman ön saflarda olan ve hastalıkların geçmesi için büyük mücadele veren hemşirelerin özel gününü kutlamak için harika bir fırsat sunuyorlar. Hemşireler Günü, tarihsel olarak çok eski zamanlara dayanan bir meslek kolu olan hemşirelerin yaptıkları fedakarlıklara vurgu yapmak için kutlanan özel bir gündür. Özellikle hemşirelerin yaptıkları meslekleri çok zorlu bir alanda olduğu için onların günlerini özel hediyeler tercih ederek kutlayabilirsiniz.

Hemşirelik temel olarak insan sevgisi ile dolu olan, mesleklerini şefkat ve sabır ile yapan özel mesleklerden birisi olmaktadır. Yılda bir kez kutlanan Hemşireler Günü de hemşirelerin yaptıkları işin ne kadar zor olduğunun vurgulanması ve toplumsal hassasiyetin artmasını amaçlamak için kutlanmaktadır. Özellikle hemşire yakınlarınız için tercih edeceğiniz hediyeler onları çok mutlu edecek ve sağlık alanında yaptıklarına özel bir teşekkür anlamı taşıyacaktır. Hemşirelik her zaman en güç koşullarda çalışma şartlarını gerektiren, sabır, özveri, hoşgörü gibi kavramları her zaman koruyan zor bir meslektir. Diğer mesleklerde olduğu gibi toplumsal ihtiyaçlardan doğmasına rağmen özellikle hastalarının gerekli bakımlarının yapılması, doktorlara yardımcı olmak, hastalar ile ilgilenmek gibi çok önemli hayati konularda çok büyük katkılar sunmaktadır. Hemşirelerin bu yaklaşımlarında sevgi ve saygı hakim olduğundan her zaman hastalara karşı büyük bir hoş görü ile yaklaşarak onların sağlıklarına kavuşmalarını amaçlarlar. Hemşire yakınlarınıza tüm bu yaptıkları ile özel hediyeler ile teşekkür edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kristal 16GB USB Bellek

hemşireler günü hediyesi

Hemşireler gerek hastane çalışma koşullarında gerekse de günlük yaşamlarında sıklıkla dijital verilere ihtiyaç duyabilmektedirler. Bu bakımdan tercih edeceğiniz bu özel USB bellek onların ihtiyaç duydukları dijital verileri kolayca yanlarında taşımalarına olanak verecek. Yüksek depolama özelliği sayesinde tek seferde istedikleri her dosyayı yanlarında taşımalarını sağlayacak olan bu bellek aynı zamanda zarif görünümü sayesinde de hemşire olan yakınlarınızın çok hoşuna gidecektir. Kristal şeffaf yüzeyi ile çok ayrıcalıklı ve özel bir görünüme sahip olan bellek özel bir Hemşireler Günü hediyesi olacağı gibi aynı zamanda yakınlarınızın şimdiye kadar aldıkları en özel hediyelerden birisini de temsil etmiş olacak.

Doktor Işık Kaynağı Kalem

hemşireler günü hediyeleri

Doktor ve hemşireler için özel bir hemşireler günü hediyesi olarak öne çıkan bu özel kalem hemşire yakınlarınızın kendilerini çok ayrıcalıklı hissetmelerine neden olacak. Hemşirelik insan sevgisi, özveri, hoşgörü kavramları ile dolu olan bir meslek olduğundan bu şık ve ayrıcalıklı hediye ile hemşire yakınlarınızı çok mutlu edebileceksiniz. Bireylere ve topluma etkili bir sağlık hizmeti sunmak açısından etkin rol oynayan hemşirelerin iş yükleri her zaman fazla olduğundan onları böylesi özel bir hediye ile mutlu etmeniz çok ayrıcalıklı bir davranış olacaktır. Bir tarafı ile yazı yazmayı sağlayan kalem aynı zamanda diğer tarafıyla da ışık sağladığından hemşireler için çok büyük avantaj sunuyor. Aynı zamanda kapağı ile telefon ve tablet gibi cihazları kontrol etmeye de yardımcı olacak kalem ile hemşire yakınlarınızı çok mutlu edebileceksiniz.

Kişiye Özel Mesajlı 88 Harf Çikolata

hemşireler günü kutlama hediyesi

Sevdiklerinizi mutlu edebilmenin en güzel yöntemlerinden birisi onlara tatlı hediyeler sunmak olacaktır. Hemşireler Günü’nde hemşire yakınlarınıza ne kadar değer verdiğini ifade etmek için bu özel çikolatayı tercih edebilirsiniz. Çikolata üzerine kutlama için özel mesajı yazdırabilir ve aynı zamanda kapak kısmına da seçeceğiniz fotoğrafa yer verebilirsiniz. Özel kutusunda son derece şık bir görünüme sahip olan harf çikolatalar, Hemşireler Günü gibi özel bir günde sevdiklerinizi mutlu etmek için fırsat sunacaklar. Hemşirelerin yoğun iş tempolarında dinlenmelerini ve lezzetli anlar geçirmelerini sağlayacak olan bu özel çikolata lezzeti ve anlamı ile birlikte sevdiklerinizi çok mutlu edeceği gibi aynı zamanda onlara verdiğiniz değerin de ne kadar sevgi dolu olduğunu ifade edebilmeniz için harika bir seçenek oluşturacak.

Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

hemsireye hediye ne alınır

12 Mayıs Hemşireler Günü hediyeleri arasında kişiye özel mesajı ile bu özel çikolata harika bir seçenek oluşturuyor. Hemşireler sağlık alanında her zaman en ön safta yer almaları, hastalar ile ilgilenmeleri, hastalara moral vermeleri ve onların ihtiyaçlarını karşılamaları yüzünden çok önemli olduklarından hemşireler gününde özel bir hediye tercihinde bulunarak yakınlarınızı çok mutlu edebileceksiniz. Hemşire olmak en zorlu koşullarda çalışmayı kabul etmek demek olduğundan iş tempoları hiç azalmadan çalışan hemşire yakınlarınıza bu lezzetli çikolata ile ayrıcalıklı bir hediye vermiş olacaksınız.

Kutu içerisinde yer alan çikolataların üzerine harf yazılmakta olup harfler bir araya geldiklerinde tercih ettiğiniz mesajı görünür hale getirmektedir. Bu bakımdan hemşire olan sevgiliniz ya da eşiniz için sevgi sözcüklerine yer verebilir, arkadaş ve tanıdıklarınız için de onların gülümsemesine yardımcı olacak mesajlara üzerinde yer verebilirsiniz. Her zaman en güzel mutlulukları bulmanıza olanak tanıyacak olan bu özel çikolata tüm hemşirelerin gününün çok ayrıcalıklı ve tatlı şekilde geçmesine yardımcı olacak.

Tıp Sembollü Gümüş Kolye

12 mayıs hemşireler günü hediyesi

Hemşireler Günü hediye fikirleri arasında şık tasarımı ile öne çıkan bu özel kolye üzerinde yer alan evrensel tıp sembolü ile tamamen hemşire yakınlarınıza özel bir kullanım sunmuş oluyor. Hemşire olmak sağlık alanında her zaman ön planda olmak, hastalar ile yakın temas kurmak ve onların sağlıklarına kavuşmalarını sağlamak olduğundan bu özel kolye sayesinde, hemşire yakınlarınızın ne kadar kutsal bir iş yaptıklarını çok daha iyi onlara anımsatacak ve moral vermiş olabileceksiniz. Özellikle bazı olağan üstü anlarda hasta sayısı çok arttığı için hemşirelerin de iş yükleri artış gösterdiğinden bu özel kolye, onlara destek olacak ve yaptıkları iş için ayrıca kuvvet bulmalarına da olanak tanıyacaktır.

Şık tasarımı ile birlikte kadın hemşirelere çok yakışacak olan kolyenin sembolü çok eski zamanlardan beri kullanılan ve evrensel olarak sağlığı temsil eden simgeden oluşmaktadır. Göz alıcı parlak görünümü sayesinde günlük yaşamda ayrı bir şıklık sunarak giyilecek olan bu özel kolye sayesinde hemşire yakınlarınıza şimdiye kadar yaptıkları ve gelecekte de hastalar için yapacakları için teşekkür edebileceksiniz.

Silinebilir Kalemli Haftalık Planlayıcı

hemşireler günü hediye

Hemşirelerin iş yükleri çok yüksek olduğundan kendilerine özel bir planlayıcı hediye etmeniz günlük yaşamlarında büyük bir kolaylık bulmalarına yardımcı olacaktır. Özellikle bazı durumlarda hastanelerdeki iş yükü çok daha fazla arttığından hemşirelerin tüm saatleri dolu geçmekte ve bu kadar yüksek bir iş yüküne uyum göstermek zor olabilmektedir. Kullanışlı tasarımı ile öne çıkan bu planlayıcı ise pratik oluşu sayesinde hemşire yakınlarınızın günlük ve saatlik planlarını çok kolay bir şekilde yapabilmelerine olanak tanıyacaktır. Bu sayede hemşireler yapmaları gereken, tedavi etmeleri gereken ya da benzeri meslek işlerini hiçbir zaman unutmayacaklar, gözden kaçırmayacaklar ve tam zamanında gerekli müdahaleleri sağlayarak hastalar ile ilgilenebileceklerdir. Pratik yapısı ile odada kullanılmaya uygun olduğu gibi elde ya da çantada taşımaya da çok uygun olan planlayıcı ile hemşire yakınlarınızın hemşireler gününü çok özel şekilde kutlayabileceksiniz.

Korona Avcısı Esprili Karikatür Kupa

hemşirelere hediye

Hemşire yakınlarınız için hemşireler günü hediye almanız için son derece önemli bir gündür. Hemşireler sağladıkları hizmet sayesinde hastaların çabuk bir şekilde iyileşmelerini sağlarken aynı zamanda nöbetler ya da mesailer ile çok uzun süreler çalışabilmektedirler. Bu özel tasarım kupa hemşire yakınlarınızın yorgunluk duydukları anlarda kahve ya da çay gibi içecekler başta olmak üzere diledikleri içecekleri rahatlıkla içmelerini sağlayacak ve bu sayede dinlenmelerine de katkı sunacak. Üzerinde yer alan esprili tasarım ise hemşire yakınlarınızın her kullanımda gülümsemesine ve bu sayede moral bulmasına da destek olacaktır. Yüksek baskı kalitesi ile üzerine işlenen tasarım solma ya da silinmelere karşı dayanıklı olup uzun süreli kullanım sunmaktadır. Porselenden yapılan kupa bu özelliği sayesinde sağlıklı bir kullanım sunar ve aynı zamanda içeceklerin tatlarının da korunmasına yardımcı olur. Ergonomik tasarımı ise rahat bir kullanım sunarak her zaman içeceklerini kolayca içmelerini mümkün kılıyor.

İsim ve Unvan Yazılı Renkli Esprili Çorap

hemşire hediye

Hemşirelerin özel gününü kutlamak için üzerinde sağlık alanına ait sevimli sembollerin bulunduğu bu özel çorap hem kendilerini mutlu edecek hem de moral bulmalarını sağlayacaktır. Tüm erkek ve kadın hemşirelerin rahatlıkla giyecekleri çorap ayak sağlıklarının korunmasını sağlarken aynı zamanda özel tasarımı ile kendilerini daha da ayrıcalıklı hissetmeleri üzerinde de katkı sunmuş olacak. Farklı boylarda sunulan çoraplar kolay yıkanabilir olması sayesinde her zaman kullanılmaya hazırdır. Çoraplarda yapılan baskı yüksek kalitede olduğundan solma ya da eskime yapmayarak her zaman ilk günkü görünümünü korur. Hava alan yapısı sayesinde de çok uzun süreler giyildiğinde bile herhangi bir sorun yaratmaz ve ayak sağlığının korunması için katkıda bulunur. Bu şık ve kullanışlı hediye ile hemşireler günü çok daha özel geçecek.

Hemşirelere Hediye Sukulent Naturacube

hemşire sevgiliye hediye

Hemşirelere hediye seçenekleri arasında sevimli tasarımı ile öne çıkan bu özel sukulent saksı, zarif ve düşünceli bir hediye verebilmenizi sağlıyor. Bitkiler arasında özel görünümü ile en çok tercih edilen sukulenti barındıran saksı, ahşap yapısı sayesinde de ortama ayrı bir güzellik katıyor. Ahşap saksı üzerine yüksek baskı kalitesiyle yazılan Hemşire yazısı ise hemşire yakınlarınızın gününü kutlamanız için özel bir fırsat sunmaya yardımcı oluyor. Canlı sukulentin bakımı çok pratik ve kolay olup hemşire yakınlarınızın herhangi bir zorlanma yaşamadan bakmalarını sağlayacaktır. Bunun yanında hoş görünümü ile hemşire odasında ya da evlerinde rahatça tercih edecekleri bu hediye her zaman sizi anımsatacak ve hemşire yakınlarınıza ne kadar değer verdiğinizi gösterecektir.

Hemşirelere Özel Kupa Sunum Seti

hemşir hediye

Hemşireler gününde ne alınır diye soruyorsanız bu özel kupa sunum seti hemşire yakınlarınızı çok mutlu etmeyi başaracak. Hemşireler yoğun iş temposunda çalıştıkları için kendilerine özel hissettirecek hediyeler seçmeniz hem işlerinde moral bulmalarını sağlayacak hem de işleri için özel bir destek bulmalarına yardımcı olacaktır. Tamamen hediye vereceğiniz hemşire yakınınızın ismine özel olarak hazırlanacak bu özel sunum seti, bu özelliği ile birlikte hemşireler gününü kutlamak için harika bir fırsat sunmuş oluyor. Ergonomik tasarımı ile yoğun iş temposunda çok yoğunluk yaşayan hemşirelerin çay ve kahve gibi içecekler başta olmak üzere rahatlamak için tercih edecekleri içecekleri kolayca içmelerini sağlayacak olan bu özel sunum seti, bu sayede iş tempolarının da rahatlamasına olanak tanıyacaktır. Yüksek baskı kalitesi ile üzerine baskı yapılacağından uzun süreli kullanımlarda bile ilk günkü görünümünü koruyarak herhangi bir solma ya da eskime yapmayacak olan kupa bardak ve ahşap tepsi harika bir hediye olacak!