Gazeteciye Hediye Fikirleri - Basın ve Gazetecilere Özel 15 Hediye Önerisi

Gazeteciye Hediye Fikirleri - Basın ve Gazetecilere Özel 15 Hediye Önerisi

Gazeteciler dünyadan haberdar olmamızı sağlayan, bizim yerimize haksızlıkların peşine düşen, tarihin en eski mesleklerinden  ifa eden insanlar. Merak duygumuzu gidermek için yeri geldiğinde en tehlikeli bölgelerde görev yapan bir gazeteciye hediye almak, çabalarının boşa gitmediğini göstermek için sembolik ama önemli bir yoldur. Siz de gazeteci arkadaşa en orijinal  hediyeler alarak ona olan desteğinizi en iyi şekilde gösterebilirsiniz.

Her yıl 10 Ocak’ta kutlanan Gazeteciler Günü, ülkemizde kağıt üstünde kalmaktan öteye gitmese de küçük bir hediye gazeteci arkadaşlarınızı oldukça mutlu edebilir. Gazetecilere hediye ne alınır sorusunu duyduğunda herkesin aklına mutlaka birkaç hediye gelir. Bizim de geldi. İster gazeteciler gününe özel olarak isterseniz de doğum günü sürprizleri olarak gazeteciye hediye seçeneklerinden birisini seçerek ona armağan edebilir ve gazeteci arkadaşınız için mutluluk kaynağı olabilirsiniz. Gazeteci arkadaşınız için alabileceğiniz özellikle kişiye özel baskılı hediyeler ile arkadaşlarınızın kendisini oldukça özel hissetmesini sağlayacaksınız.

Siz de çok sevdiğiniz gazeteci arkadaşlarınıza özel olarak dilerseniz Dünya Gazeteciler gününde dilerseniz de doğum günü gibi arkadaşınıza özel bir günde en çok beğendiğiniz hediyeleri armağan edebilirsiniz. İsme özel olarak alacağınız hediyelerin arkadaşınızın karakterine uygun olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü karşınızdaki kişiye verdiğiniz önem onu ne kadar çok tanıdığınızla doğru orantılıdır ve bu orantıyı ancak ona alacağınız hediye ile gösterebilirsiniz.

Gazeteciye Hediye Renkli Kahve Kupası

gazeteciye hediye

Gazetecilik mesleğini severek yapan kişilere özel gün ve zamanlarda hediye almak isteyenler için çok sayıda hediyelik eşya arasında kahve kupası öne çıkmaktadır. Gazeteciye hediye almak için araştırma yapanların son dönemde en çok tercih ettiği hediyelerden biridir. Birinci sınıf kalitedeki porselen seramikten imal edilen bu kahve kupası hem şık hem de kullanışlıdır. Farklı ren seçeneklerini sevenler için sarı, kırmızı, mavi, siyah, pembe, mürdüm ve turuncu renklerde kahve kupasını gazeteci yakınlarınıza verebilirsiniz. Kupanın yüksekliği ve malzeme kalınlığı son derece ideal olduğu için her ortamda rahatlıkla taşınabilir ve kullanılabilir. Dışı beyaz ve içi ile kulp kısmı renkli porselen üzerine son teknoloji baskı yöntemi ile özelleştirme yapılabilmektedir. Bu hediyelik eşyayı sevdiklerinize özel hediye paketi yaptırarak adrese teslim gönderebilirsiniz.

Mermer Desenli Ofis Hediye Kutusu

gazeteciye hediye ne alınır

Gazeteciler için ofis yaşantısı çok önemli olduğu bilinir. Bu yüzden ofiste gazetecilerin rahatlıkla kullanabilecekleri faydalı ve işlevsel ekipmanları da hediye seçeneği olarak tercih edebilirsiniz. İnternet üzerinden mermer desenli ve kişiye özel ofis hediye kutusunu satın alarak sevdiklerinize özel günlerde gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Bu hediye kutusu içinde mousepad, mum, defter, karaf sürahi ve kalem yer alır. Kalem üzerine isim yazımı lazer teknolojisi ile kazınarak yapıldığı için asla çıkmaz. Defter üzerinde lastikli kapama kilidi olduğu için son derece işlevsel bir hediyedir.

Karaf sürahi, ofis kullanımı için son derece özel olarak tasarlanmıştır. Karaf ve bardak kase olarak hazırlanan bu set, 500 cc sıvı kapasitesine sahiptir. Bistro küçük cam kaseden imal edilen sürahinin şık görünümü sayesinde ofiste işlevsel bir kullanımı vardır. Vanilya kokulu mum isteğe bağlı olarak dekoratif veya aydınlanma amaçlı kullanılabilir. Mousepad ise bu set içinde en kullanışlı hediye çeşitlerinden biridir. Çıkmayan kaliteli süblimasyon baskı ile harfe özel olarak hazırlanır. Destekli yapısı bileği ideal yükseklikte tuttuğu için ofiste uzun saatler boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Mermer desenli bu şık hediye kutusunu gazeteci tanıdıklarınıza rahatlıkla hediye edebilirsiniz.

İsme Özel French Pressli Çelik Termos

basın ve gazeteciye hediye

Gazetecilere isme özel hediye vermek isteyenler için en ideal ürünlerden biri de French pressli çelik termostur. Siyah ve bronz renk seçenekleri ile her zevke hitap eden modeli vardır. İnternet üzerinden gazeteciye hediye ne alınır diye merak edenler için hem kullanışlı hem de şık bir ürün arayanlar çelik termos hediyesini seçebilir. Çünkü bu termos ofis ortamında uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Özel kaymaz tabana sahip olan termos paslanmaz çelikten imal edildiği için kullanım ömrü uzundur. French press mekanizması hareketli bir aksam olduğu için taşıma sırasında sızdırma yapabilir. Sızdırmaması için ürünü taşırken mutlaka dikey konumda tutulmalıdır. Çelik termos içindeki sıvının derecesini 6 saate kadar korur. Hem işlevsel hem de şık bir ofis ürünü satın almak isteyenler isim yazılı bu hediyeleri gazeteci dostlarına verebilir. Farklı renk seçenekleri ile satışa sunulan çelik termosu özel hediye paketi yaptırarak satın alabilirsiniz.

Defter ve Kum Saati Hediye Kutusu

gazeteciye ne hediye alınır

Son yıllarda basın ve gazeteciye hediye almak isteyenler için ofis hediye kutusu çok idealdir. Özellikle defter ve kum saatinden oluşan bu set içinde tükenmez kalem de yer alır. Kum saati 16 saniyelik zamanı hesaplar ve kumları metalden imal edildiği için uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Kum saatinde birinci sınıf kalitedeki ahşap kaidenin altında metal bulunduğu için kum taneleri göze hoş gelecek şekilde desen oluşturur. Set içinde yer alan defter ön ve arka dahil 224 sayfa olup kulakçık ile aynı renge sahiptir. Mıknatıslı tutucu ve lastik tutucu sayesinde gazetecilerin not almak için kullanımlarına uygundur. Hem kullanışlı hem de şık hediyelerle gazeteci dostlarını şaşırtmak isteyenler bu hediyeleri rahatlıkla seçebilir.

İsme Özel Logo Baskılı Kartvizitlik

gazeteciye hediye fikirleri

Gazeteci sevdiklerine sadece isme özel bir hediye satın almak isteyenler logo baskılı masaüstü kartvizitlik tercih edebilir. Kalıcı olarak lazer işlemesi ile kişiye özel hale getirilen bu hediyenin eşi benzeri yoktur. Yaklaşık 25-30 adet kartvizit sığdıran bu hediyeyi hem aksesuar hem de kullanışlı bir ofis malzemesi olarak kullanmak mümkündür. Gazetecilere hediye vermek isteyenler için işlevsel özellikleri ile öne çıkan logo baskılı kurumsal hediyelik eşyanız uzun yıllar boyunca hatıralık bir eşya olarak da saklanabilir.

Erkek İçin Hediyelik Kutulu Set

gazeteciler günü hediyeleri

Erkek gazetecilere günlük yaşamda tercih edecekleri klasik kravat modeli bulunan hediyelik kutu set verilebilir. Özel gün ve dönemlerde gazetecilere hediye vermek için en ideal hediyelik eşyalar arasında bu setler yer alabilir. Klasik kravat modelinin yanında aynı kumaştan imal edilen mendil ile birlikte adrese teslim gönderilebilir. Hakiki deriden imal edilen kredi kartlık da erkek için en şık hediyeler arasında yer alır. Kredi kartlık içine 10 kredi kartı ve 6 adet kart sığabilir. Bu ürünü özel hediye paketi yaptırarak satın almak istediğinizde indirimli fiyat seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Hediye kutusu tercih ederek birden fazla hediye vermek istediğinizde beğeni garantili hediye seçeneklerini seçebilirsiniz.

Kahve Çikolata Keyfi Hediye Kutusu

gazeteci sevgiliye hediye

Gazetecilerin ofis yaşamında kullanabilecekleri hediyeler dışında kahve molalarında çikolata hediyesi de tercih edebilirler. Özel kutu içinde hazırlanan çikolata ve kahve hediyeleri, gazetecilerin günlük yaşamında en sık tükettiği ürünler arasındadır. Ofiste keyifli bir mola vermek isteyen gazeteciler için metal kutuda Melodi marka 300 gram draje çikolata hediye edebilirsiniz. Bu kutu içinde ayrıca geleneksel Türk kahvesi ve mat siyah roller kalem de yer alır. Kalem dışında en çok ilgi gören ofis malzemelerinden beton saksılı sukulent bitki ve siyah beyaz desenli çizgili defter vardır. Sevdiklerinize hem kullanışlı hem de çok seveceği hediyeleri bir arada vermek istiyorsanız bu hediye seti sizin için idealdir. Eğer internet üzerinden gazeteciye ne hediye alınır diye araştırma yapıp çözüm bulamadıysanız bu hediye kutusu tüm beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahiptir.

Kurumsal Logolu Hediyelik Kupa Sunum Seti

iha gazeteciye hediye

Kurumsal hediyeler tercih edenler için gazetecilik mesleğini yapanlara da özel setler hediye edilebilir. Birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen 1 adet kupa bardak ve 1 adet masif ahşap tepsi bu setin öne çıkan ekipmanlarıdır. Ofis yaşamında aksesuar olarak da ilgi çekici bir tasarıma sahip olan bu eşyaları gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kişiye özel hediye arayanlar isim ve unvan yazılı kurumsal logolu hediyelik eşyaları indirimli fiyatlarla satın alabilir. Set içinde hem kupada hem de ahşap tepsi üzerinde özelleştirme ile isim yazılabilir. Sadece kişiye özel hediye arayanlar bu ürünlerle gazeteci yakınlarını sevindirmeyi başarabilir.

Kurumsal Logo Baskılı Kişiye Özel Hediye Kutusu

gazeye çalışanı arkadaşa hediye

Yılbaşında gazeteciler için özel hediye kutusu satın almak isteyenler, ofis malzemeleriyle tüm beklentilere karşılık verebilir. Bu set içinde kupa termos ve kanvas defter öne çıkmaktadır. Ayrıca mermer desenli hediye kutusu içinde Melodi marka özel seri çikolata, bronz kaktüs klips, Be The Light tasarımlı motto kartı da yer almaktadır. Kişiye özel hale getirilen hediye kutusu ile sevdiklerinize çok kaliteli ve kullanışlı bir hediye sunabilirsiniz. Kupa termos birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edildiği için ofis yaşamında da rahatlıkla kullanılabilir. Kurumsal baskılı ürünlerle sevdiklerinize gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri ofis ekipmanlarını hediye edebilirsiniz.

Özellikle kaliteli malzemeden üretilen kupa termos, 300 ml hacme sahip olup geçme kapaklı olduğu için sızdırmazlık özelliği yoktur. Üzerinde özelleştirme yazısı buluna termos plastik aç kapak tasarımı ile son derece kullanışlıdır. İçi ve dışı 304 paslanmaz çelik olan kupa termos uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Bununla birlikte elde yıkamaya uygun olduğu için bulaşık makinesinde yıkanmaması tavsiye edilir. Kanvas defter gazetecilerin kullanımına özel olarak shamuo sarı kağıttan üretilir. Çizgisiz olan bu defterin %100 kanvas kapağı hem şık hem de sağlamdır.

Atatürk Silüetli İsim Yazılı Kalem Seti

gazeteci hediye

Gazetecilik mesleğini yerine getirenler için defter ve kalem gibi hediyeler hem çok kullanışlı hem de gereklidir. Sevdiğine kullanışlı bir gazetecilik hediyesi vermek isteyenler bu yüzden kişiye özel kalem setini satın alabilir. Uygun fiyat seçenekleri ve indirim kampanyaları ile satışa sunulan Atatürk silüetli kalem seti, son derece kalitelidir. Birinci sınıf kalitedeki bambudan imal edilen kutusu ile şık ve kullanışlıdır. Tıpkı kutu olduğu gibi kalemin materyali de doğal bambudan üretilmiştir. 13 cm ölçüsünde olan bambu kalem kişiye özel hediye vermek isteyenler için ideal bir ekipmandır. Gazetecilere özel günlerde hediye vermek isteyenler anlamlı bir kalem seti almak isterse hem Atatürk silüetli hem de isim yazılı bu ekipmanları seçebilir.

Logo Baskılı Kahve Hediye Kutusu

basın çalışanına hediye

Kadınlar gününde tercih edilen hediyeler arasında kadın gazeteciler için çok ilgi çekici hediye kutusu öne çıkmaktadır. Bu hediye kutusunda defter, sukulent, tek kişilik logo baskılı Türk kahvesi fincanı ve 125 gram Türk kahvesi yer alır. Ayrıca kadınlar günü mesaj tasarımlı motto kartı ile günün anlam ve önemini ön plana çıkarmanız mümkündür. Gazeteci kadın arkadaşlarınıza kullanışlı ve özel hediyeler vermek istediğinizde bu ekipmanlar son derece idealdir. Kurumsal logo baskılı olduğu için kişiye özel olarak kullanılabilen Türk kahvesi birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilmiştir.

Kahve hediyeli kutu içinde yer alan sukulent bitkisi, ofis malzemeleri arasında geniş bir kullanıcı desteğine sahiptir. Sukulent bitkisinin bakımı son derece pratik olduğu için sprey kullanarak sulama yapılabilir. Sulama için kullanılan suyun dinlendirilip klordan arındırılmış olmasına dikkat edilmelidir. Sukulent bitkisini uzun süre boyunca yaşatabilmek için güneş gören alanlarda ve 2 saat temiz hava alan bölgede konumlandırılması yeterlidir. Bu hediyeler ile gazeteci tanıdıklarınızda kadınlar gününde çok özel ve kullanışlı hediye çeşitleri sunabilirsiniz.

Not Defteri ve Kalem Seti

gazeteciye hediye önerileri

Gazeteciler için kurumsal hediye çeşitleri arasından seçim yaparak sevdiklerinize çok kullanışlı ve kaliteli ekipmanlar hediye edebilirsiniz. Kurumsal hediyelik ekipmanları arasında yer alan not defteri ve kalem seti oldukça kullanışlıdır. Set içinde sert kapaklı ve çizgili not defterinin yanı sıra mavi renkli yazan tükenmez kalem vardır. Gazetecilerin her zaman elinin altında olması gereken bu hediyeleri satın alarak çok özel bir ekipman hediye etmiş olursunuz. Üstelik kişiye özel hale getirilebilen defter üzerine lazer kazıma yöntemi ile özelleştirme yapılabilmektedir. Bu tür not defteri ve kalem setini kurumsal hediye olarak gazetecilere armağan ederken indirim fırsatlarından da hemen yararlanabilirsiniz.

Kişiye Özel Dikdörtgen Kol Düğmesi

gazeteci için hediye

Kişiye özel hediye çeşitleri arasında yer alan kol düğmesi, gazeteciler için en ideal hediye seçenekleri arasında yer alır. Sık sık kurumsal yerlerde röportaj yapan gazeteciler için resmi giyim tarzı oldukça önemlidir. Bu yüzden gömlek ve ceket giyen gazetecilere kişiye özel dikdörtgen kol düğmesi hediye edebilirsiniz. El yazısı tasarımlı bu kol düğmeleri son derece ilgi çekici bir görünüme sahiptir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden özel olarak üretilen el yazısı tasarımlı kol düğmesini dilediğiniz zaman hediye edebilirsiniz. Kol düğmeleri lazer işleme yöntemi ile şekillendirildiği için şık bir görüntüye sahiptir. Kişiye özel dikdörtgen kol düğmesi özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Motivasyon Hediye Kutusu

gazete hediye

Gazeteciler için en özel hediye seçeneklerine karar vermekte zorlanıyorsanız özel olarak hazırlanan hediye kutularını seçebilirsiniz. Gold kapaklı çizgili defter yer alan bu hediye kutusu be happy be bright motivasyon yazısı ile son derece ilgi çekicidir. Hediye kutusu içinde defter dışında şık küçük cam kavanozda gold ataç ve gold raptiye yer alır. Aynı zamanda ofis malzemeleri arasında çok sık ihtiyaç duyulan gold klips hediyesi de vardır. Gazetecilerin ofiste gönül rahatlığı ile aksesuar amaçlı kullanabilecekleri beton saksılı sukulent bitki ile birlikte gold kaktüs klips de hediye kutusunda öne çıkan ekipmanlar arasında yer almaktadır. Be happy be bright yazılı motto kartı ile gazeteci dostlarınıza bu hediyeyi gönül rahatlığı ile verebilirsiniz. İnternet üzerinden gazeteciler günü hediyeleri arayanlar için bu tarz ofis malzemeleri ile dolu hediye kutusu son derece idealdir.

İsme Özel İmza Tasarımlı Rose Kartvizitlik

gazeteci arkadasa hediye

İnternet üzerinden gazeteciler için hediye araştıranlar isme özel imza tasarımlı Rose kartvizitlik modellerini tercih edebilir. Her ofiste ilk dikkat edilen ekipmanlardan biri olan bu kartvizitler son derece kaliteli bir görünüme sahiptir. Rose metal yüzeyi sayesinde hem şık hem de ilgi çekici olan bu üründe lazer kazıma yöntemi ile özelleştirme yapılır. Dolayısıyla lazer teknolojisi ile isim yazıldığı için ürün üzerinden asla çıkmaz. Kartvizitlik kullanışlı bir ofis malzemesi olduğu için ortalama 12 adet kartvizit taşır. İsme özel hale getirilen ofis hediyeleri satın almak isteyenler indirim fırsatlarından yararlanarak bu şık tasarımlı ekipmanı tercih edebilir. Rose kartvizitlik ürünü özel hediye paketi yapılarak satışa sunulmaktadır. Her zaman en uygun fiyatlı hediyelere ulaşmak isteyenler özel imza tasarımlı bu ürünü tek tıkla satın alabilirler.