Evlilik Tebrik Mesajları - Anlamlı Evlilik Tebrikleri - 40 Tebrik Kartı

Evlilik Tebrik Mesajları - Anlamlı Evlilik Tebrikleri - 40 Tebrik Kartı

Kişiye özel mesajlar arasında büyük yer tutan evlilik tebrik mesajları, gönderildikleri kişilere özel olarak yazılmalıdır. Evlilik kadar hayati bir olayın gerçekleşmesine bağlı olarak kişiler, tüm yakınlarını nikah salonunda görmek isterler. Ancak sevdiklerinizin düğününe gidememişseniz ya da gitmiş ama yine de tekrar tebrik etmek istemişseniz  yapmanız gereken bir tebrik mesajı göndermek olmalıdır. Çiçeklerin, hediyelerin ya da mektup gibi hoş armağanların kenarına iliştireceğiniz bir evlilik tebrik mesajı, sevdiklerinize kendilerini özel hissettirecektir.

Çocukluk arkadaşınız evleniyor ve ona bir tebrik mesajı mı göndermek istiyorsunuz? Çocukluğunuzun birlikte geçtiği, birlikte düşüp birlikte oyunlar oynadığınız kişinin evlenmesi ister istemez sizin de duygusal anlar yaşamanıza neden olacaktır. Bu durumda duygularınıza tercüman olacak bir evlilik tebrik kartı, sizin için hissettiklerinizi kelimelere dökecektir. Çocukluk arkadaşları için en uygun tebrik mesajları örnekleri şöyle sıralanabilir:

  • Dünyayı seninle tanıdım. Seninle koştum, seninle oynadım. Kan bağım olmasa da benim kardeşim olduğunu unutma. Girdiğin bu yolda sana mutluluklar diliyorum.
evlilik tebrik mesajları
  • Kardeşten öte canımı en iyi bilenim. Bir karar alıp girdiğin bu yolda sana mutluluklar diliyorum. Şen şakrak sabahlara uyanacağın, en güzel sesleri duyacağın, en tatlı gülüşlerinle güleceğin bir evlilik diliyorum.
evlilik tebrik mesajları
  • Dostum, eşinle girdiğin bu yolda emin adımlarla yürüyeceğin, sarsılsan da yıkılmayacağın, birbirinizden aldığınız güçle yoluna her daim devam edeceğin bir yaşam diliyorum. Evliliğini en içten dileklerinle kutlarım.
evlilik tebrik mesajları
  • Kıymetli dostum, sen benim için nasıl değerliysen, seni mutlu eden de öyle değerlidir. En güzel günleri birlikte yaşayacağınız, en güzel çiçekleri el ele koklayacağınız, en renkli bahçelerde birlikte yürüyeceğiniz bir ömür diliyorum. Mutluluklar dostum…
evlilik tebrik mesajları
  • Beni dışarıda oynamaya çağırırken sesinde bulduğum neşeyi kaybetme. İlkbaharın ilk çiçeği açtığında gözündeki heyecanı yitirme. Eşini bulduğunu söylediğinde sözündeki kararlılıktan vazgeçme. Cennet gibi bir evlilik diliyorum can dostum.
evlilik tebrik mesajları

Arkadaşlar İçin Tebrik Mesajları

Bazı arkadaşlar mesafelidir ancak evlilik tebrik mesajları göndermek gereklidir. Düğüne gidilememiş ya da alınacak hediyeye uygun yazı yazılamamışsa, en güzel arkadaşa evlilik tebrik mesajları sizler için hazırlandı:
  • Arkadaşım; Girdiğin bu yolda kıymet verdiğin insanla yürümenin keyfini yaşaman dileğiyle. Mutluluklar…
evlilik tebrik mesajları
  • Her anını dolu dolu bir mutlulukla, her saniyeni aşkla geçirmeni diliyorum. Dünyanın en güzel evliliği senin olsun. Girdiğin bu yolda eşinle bir ömür mutluluklar…
evlilik tebrik mesajları
  • Sonsuza kadar nefesin olacak kişiyle ömür boyu yürüyeceğin bu yolda mutluluklar diliyorum. Umarım girdiğin bu yolda ömür boyu çiçek bahçelerindeymişçesine huzurla yürürsün.
evlilik tebrik mesajları
  • Kıymetli arkadaşım, sesindeki huzurun, kalbindeki mutluluğun, ruhundaki neşenin evliliğine sirayet etmesiyle cennet gibi bir ömür geçirmeni diliyorum. Umarım mutluluğun her saniye katlanarak artar. Neşeyle…
evlilik tebrik mesajları
  • Yaşamın zorlukları karşısında birbirinize sarılarak yürüyeceğiniz, her an birbirinizi sevmeye devam edeceğiniz bir evliliğiniz olsun. Sonsuz saygı ve sınırsız sevgi ile yürüteceğiniz evliliğinizde mutluluklar diliyorum.
evlilik tebrik mesajları
  • Her adımında senin ritmine ayak uyduracak, her saniyende seninle aynı nefesi soluyacak, her kararında hakkını verip arkanda duracak bir evlilik diliyorum. Mutluluğun daim olsun canım arkadaşım.
evlilik tebrikleri

Kız Kardeşlere Özel Evlilik Tebrik Mesajları

Küçük kardeşiniz büyümüş de evleniyor. Onun bu en özel gününde yanında olmak istersiniz ve bunu bazen bir tebrik kartıyla yapmanız gerekir. Bazen de alacağınız hediyenin kenarına duygularınızı ifade edecek bir kart iliştirmeniz gerekir. Kardeşlere özel evlilik yıldönümü tebrik mesajları bu konuda imdadınıza yetişecektir.

  • Doğduğun gün dün gibi aklımda. Seni kucağıma ilk alışımda asla büyümeyeceğini düşünmüştüm. Kucağıma sığan minicik bir melektin. Şimdi büyüdün ve bir yola giriyorsun. Girdiğin yolda mutluluğun daim olsun can kardeşim.
evlilik tebrikleri
  • Seninle ilk gittiğimiz piknikte saçlarına papatya takmıştım. Şimdi o papatyayı hayatının aşkı takacak. Tüm evliliğin papatya kadar güzel geçsin kardeşlerin en güzeli…
evlilik tebrikleri
  • Dünyada bir insanın her halini bilecek iki kişi vardır. İlki ablası ikinci sevdiği. Ablan olmaktan gurur duydum, sevdiğini bulmana mutlu oldum. Yürüdüğün yolda mutluluk yanından ayrılmasın kardeşim.
evlilik tebrikleri
  • Sen düştüğünde benim canım yanardı. Sen ağlarken ben üzülürdüm. Sen gülünce dünyalar benim olurdu canım kardeşim. Şimdi hayatının aşkını buldun ve ben dünyanın mutlu insanıyım. Evliliğin hep aynı huzurla sürsün kıymetlim.
evlilik tebrikleri
  • Birbirimizin saçlarını ördüğümüz günlerden birbirimizin duvağını taşıdığımız günlere… Sıcak gülümsemeni daha da ısıtacak kişiyi bulduğun için çok mutluyum. Ömrün boyunca en güzel gülüşler senin olsun. Mutluluklar dilerim.
evlilik tebrikleri

Erkek Kardeşe Özel Evlilik Tebrik Mesajları

Erkek kardeşleri çocuğu gibi benimseyen büyüklerin, kardeşlerine gönderebileceği en özel evlilik tebriklerini sizler için derledik:

  • Hayatının kararını verdiğin kutsal bir adım atıyorsun. Attığın her adımda arkandayım kardeşim. Evliliğin en güzel halini yaşamanı dileğiyle…
evlilik tebrikleri
  • Huzur ile evliliğinin hemhal olacağı, gülüşünün doğan güneşe rakip olacağı, eşinin sana en güzel kadın olacağı bir evlilik dilerim kardeşim. Ağabeyin seninle gurur duyuyor.
evlilik tebrikleri
  • Nefes almanın en kolay yolu o nefesi başkasıyla paylaşmaktır kardeşim. Sen nefesinin ortağını buldun. Evliliğin, dünyada cennet olsun.
evlilik tebrikleri

Ablalara Özel Evlilik Tebrik Mesajları

Bazen kardeş, bazen anne, bazen bizler için bir savaşçı haline gelen ablalarımıza özel evlilik tebrik mesajları kısa ancak anlamlı olmalıdır. Bu konuda en güzel seçeneklerimizle yanınızdayız. Sizler için derlediğimiz en anlamlı evlilik tebrik sözleri sizlerle!

  • Gözümü açtığımda yanımdaydın. İlk kez düştüğümde yanımdaydın. İlk kahkahamda yanımdaydın. Şimdi attığın adımda da ben senin yanındayım ablam. Mutluluklar diliyorum.
evlilik tebrikleri
  • Yeri geldi anne oldun, bazen benim hakkımı savundun, bazen suçumu üzerine aldın. Hakkını ödeyemeyeceğimi bilerek yaşamanın minneti içindeyim. Her an mutluluğun artsın ablam. Evliliğin daim olsun.
evlilik tebrik mesajı
  • Sakinliğimde kopan fırtınadan, gülüşümde saklı her bir hüzünden, ayakkabımın içindeki delik çoraptan, kısacası benim her halimden bir tek sen haberdarsın. Şimdi senin mutluluğundan da ben haberdarım. En güzel yılların şimdi başlasın. Çok mutlu ol ablam.
evlilik tebrik mesajı
  • Ablaların en kıymetlisi, yürüdüğün yollarda çiçekler açsın. Sen dünya evine girerken umarım mutluluğun katlanarak artsın. Yüzünden gülüşünü eksik etmeyecek bir evlilik diliyorum. İyi ki varsın.
evlilik tebrik mesajı

Ağabeylere Özel Evlilik Tebrik Kartları

Muzip birer baba gibi bizi koruyup kollayan, aynı zamanda da en büyük yaramazlıklarımıza ortak olan ağabeyimiz evlendiğinde ona en güzel evlilik tebrik mesajını göndermek görevimizidir. Ağabeylere özel evlilik tebrik mesajlarını sizler için hazırladık:
  • Dünyanın en havalı ağabeyine dünyanın en mutlu evliliğini diliyorum. Umarım attığın her adım, bu evlilik kadar neşe dolu olur. Mutluluklar canım ağabeyim.
evlilik tebrik mesajı
  • Baba gibi koruduğun, sahiplendiğin, tüm yaramazlıklarımda yanımda olduğun için teşekkürler ağabeyim. Senin en mutlu gününde de ben senin yanındayım ve hayatın boyunca yanında kalacağım. Evliliğinde huzurun daim olsun.
evlilik tebrik mesajı
  • Bana nerede nasıl giyineceğimi sen öğrettin. Mahallenin çocuklarıyla nasıl başa çıkacağımı sen öğrettin. Nasıl gol atacağımı sen öğrettin. Şimdi öyle mutlu ol ki evlilik nasıl yürütülür senden öğreneyim. Mutluluğun sonsuz olsun canım ağabeyim.
evlilik tebrik mesajı

Anne Babalara Evlilik Yıldönümü Mesajları

Anne babanızın evlilik yıldönümünde siz de bir tebrik mesajı iletmek istiyorsanız evlilik yıldönümü mesajlarını sizler için derledik:

  • Dünyada birbirini tamamlayan iki insan olarak mutluluğun tanımını biz çocuklarınıza öğrettiğiniz için teşekkürler. İyi ki varsınız.
evlilik tebrik mesajı
  • Bu ev sizinle yuva. Bir yuva kurmaya evet demenizin yıldönümü kutlu olsun. Anneciğim, babacığım, sizi seviyoruz.
evlilik tebrik mesajı
  • Evliliğin tanımını gözlerimi açtığım bu evde öğrettiğiniz, kıymet vermenin ne olduğunu gösterdiğiniz, hayatınızı birleştirerek en güzel hediyeyi verdiğiniz için teşekkürler. İyi ki benim ailemsiniz. Yıldönümünüz kutlu olsun ailem.
evlilik tebrik mesajı

Yakın Arkadaşlar İçin Evlilik Yıldönümü Mesajları

Arkadaşınız evleneli bir yılı geçti ve yıldönümü yaklaşıyor. Bu durumda evlilik yıldönümü tebrik mesajları göndermeyi düşünebilirsiniz. Size özel tebrik mesajlarından bazı örnekler şöyle sıralanabilir:

  • Mutlu bir başlangıcın 1. Yılı. Daha nice mutluluklara, nice huzurlu günlere, nice yıllara arkadaşım. Her mutluluğunda yanında olmaktan gurur duyuyorum.
evlilik yıldönümü tebrikleri
  • Sen dünyanın en güzel gelini olalı 1 yıl olmuş. O günden bu güne daha da güzelleştin. Evliliğinin her gün daha büyük güzelliklere vesile olması dileğiyle…
evlilik yıldönümü tebrikleri Kar taneleri kadar mutluluğun çiçek kokulu yuvana yağmasını dilerim. Huzurun bahçendeki çiçekleri yeşertsin. Birinci yılın kutlu olsun arkadaşım.