Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Eski Sevgiliye Hediye Ne Alınır? Barışmak için Unutulmaz Hediyeler

Eski Sevgiliye Hediye Ne Alınır? Barışmak için Unutulmaz Hediyeler

Bazı aşklar unutulmazdır. Sevgilinizle çok mutlu bir birliktelik yaşasanız bile zaman zaman ayrılıklar ve anlaşmazlıklar olabilir. Bu tür durumlarda ufacık da olsa bir hediye ile gönül almak yeniden bir araya gelmenizi sağlayabilir. Eski sevgiliye hediye seçiminde hem özür dileyip hem de onun gönlünü kazanabileceğiniz türden ürünler tercih etmelisiniz. Her yaştan kadın ve erkeğe hitap edecek hediye çeşitleri arasında mutlaka sizin de ilginizi çeken ürünler bulunur. Eski sevgilinin çok beğeneceği türden bir hediye ile onunla yeniden bir ilişkiye başlama şansınızı artırmış olursunuz. Unutulmaz aşklar yaşayan kişiler bazen böyle ufak ama etkili hediyelerle yeniden bir araya gelebilir.

Eski sevgilinizle iyi veya kötü bir şekilde ayrıldıysanız onun gönlünü yeniden kazanmanın pek çok yolu vardır. Birinci sınıf kalitede ve romantik temalı hediyeler ile eski sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Genellikle kadınlar bu şekilde hiç beklemedikleri hediyeler almaktan büyük mutluluk duyar. Sevgilinizin sizinle barışmak için uygun koşullar aradığını hissediyorsanız özür dilerim temalı hediyelerle ilk adımı atabilirsiniz. Yeni ayrılmış sevgililer arasında sık sık tercih edilen bu hediyeler size hayallerinizi yeniden yaşama fırsatı sunar. Uygun fiyatlı ve özel tasarıma sahip eski sevgiliye unutulmaz hediye çeşitlerini inceleyip sizin için uygun olanı seçebilirsiniz. Bu hediyeler, özenle paketlenip adrese teslim gönderildiğinden aşkınızı yeniden ilan etmenin en pratik yoludur.

Sevgiliye Özür Dilerim Temalı Hediye Kutusu

eski sevgiliye hediye

Sevgilinizle tartışma yaşayıp ayrıldıysanız onun gönlünü yeniden kazanmanın bazı pratik yolları vardır. Severek ayrılanların en çok ilgi gösterdiği yöntemlerin başında özür dilerim temalı hediyeler gelir. Sevgilinizle barışmak ve aşkınıza kaldığınız yerden devam etmek için bu hediye setini tercih edebilirsiniz. Özenle hazırlanan hediye seti içinde 925 ayar gümüşten üretilen kolye bulunur. Gümüş üzerine rodyum kaplama takı oldukça şıktır. Zincirin boyu ise ortalama 45 cm’dir. Rodyum kaplama ürünler parlaklığını uzun süre muhafaza ettiği için ilk günkü estetik görünümünü korur.

Sevgilinizin sizi affetmesi için vereceğiniz bu hediye seti içinde bir de kupa bulunur. Kupa kişiye özel hale getirildiği için son derece estetiktir. Kupanın her iki yüzüne de kaliteli baskı teknolojisi ile özelleştirme yapılır. Set içinde ayrıca 3 adet Pelit marka küçük kalp çikolata, 52 adet özür içerikli mesaj kartları vardır. Sevgilinize kendinizi affettirmek için bu hediye setini uygun fiyatlarla satın almanız yeterlidir. Eski sevgiliye hediye seti özenle paketlenip adrese teslim gönderilir.

Güzel Şeyler Zaman Alır Mottolu Ahşap Kaideli Manyetik Kum Saati

eski sevgiliye hediye ne alınır

Kalbi kırılan eski sevgiliyi yeniden kazanmak isteyenler için alternatif hediye seçenekleri vardır. Eğer eski sevgiliye barışmak için hediye almak istiyorsanız güzel şeyler zaman alır mottolu kum saatini seçebilirsiniz. Kum saati, bir ilişkiye vereceğiniz önemi ve sabırlı olmanız gerektiğini gösterir. Metal kum saati üzerine isme özel tasarım lazer kazıma teknolojisi ile yapıldığından kolay kolay deforme olmaz.

Kum saati zamanı manyetik şekilde ayarlanır ve 16 saniyede sabittir. 8 x 2 cm ebatlarındaki ahşap kaidesi ile her türlü masa, sehpa ve vitrin gibi ortamda sergilenebilir. Ahşap kaidenin altında bulunan mıknatıs, metal kum tanelerini estetik biçimlerde tutmayı sağlar. Son derece etkileyici bir aksesuar ile eski sevgilinizin gönlünü almak istediğinizde tercih edebileceğiniz bir üründür. Ahşap kaideli manyetik kum saati, sevgililer gününe özel indirimli fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

Gökyüzü Yıldız Haritası Tasarımlı Kişiye Özel Akrilik Çerçeve

eski sevgiliye hediye fikirleri

Pek çok kişi eski sevgiliye hediye alınır mı şeklinde sorularla internet üzerinden bu konuda tavsiye almak ister. Bitmiş ilişkiler bazı durumlarda yeni başlangıçlara gebedir. Eğer sevgilinizle severek ayrıldıysanız ona ikinci bir şans vermenin zamanı gelmiş demektir. Özellikle sevgilinizi ne kadar yakından tanıdığınızı gösterebileceğiniz hediye çeşitleri ile bu fırsatı avantaja çevirebilirsiniz. Örneğin astroloji ile ilgilenen kadınların en çok etkilendiği hediyelerden biri gökyüzü yıldız haritası tasarımlı kişiye özel akrilik çerçeve ürünüdür.

Birinci sınıf kalitedeki ahşaptan imal edilen bu çerçevenin ölçüleri 7.5 x 10 x 1.5 cm olup estetik bir tasarıma sahiptir. Akrilik malzeme, cama benzeyen şeffaf bir yapıya sahiptir. Ancak cam gibi kolay kırılan bir malzeme olmadığından uzun ömürlüdür. Gökyüzü yıldız haritası, özellikle astroloji ile ilgilenen kadınların en çok etkilendiği hediyelerdendir. Kişiye özel tasarlanan bu hediye ile eski sevgilinize ne kadar değer verdiğinizi ve onu unutmadığınızı gösterebilirsiniz. Ofis, çalışma masası, vitrin gibi yerlerde gönül rahatlığı ile sergilenebilecek kalitede bir üründür.

5x7,5 Mini Klasik Kart Foto Baskı - 105 Adet

eski sevgiliye unutulmaz hediye

İnternet üzerinden eski sevgiliye hediye yollamak istiyorsanız en romantik seçeneklerden biri mini klasik kart foto baskı hediyesidir. İçinde 105 adet karta yüksek kaliteli baskılar alınan bu set içinde fotoğrafların boyutu 5 x 7.5 cm’dir. Fotoğrafların baskı öncesi hizalama aşamasında istediğiniz şekilde tasarım yapılır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılan fotoğraflar 1. kalite olduğundan son derece estetiktir. Eski sevgilinizle olan fotoğraflarınızı bu şekilde özel kolaj haline getirip ikinci bir şans dileyebilirsiniz.

Sevgiliye Nutella ve Çikolata Hediye Kutusu

eski sevgiliye barışmak için hediye

Unutulmaz aşklarda bile zaman zaman ayrılık çanları çalabilir. Özellikle sevgilinizin sizden koptuğunu ve onun kalbini kırdığınızı düşünüyorsanız hediye alma fırsatını kaçırmamalısınız. Bu tür ilişki durumu yaşayanlara en çok tavsiye edilen hediyelerden biri Nutella ve çikolata kutusudur. Özellikle tatlıya karşı zaafı olan kadınların çok sevdiği bir hediye tarzıdır. Set içinde 32 adet sütlü Pelit marka çikolata, 1 adet kişiye özel Nutella ve 1 adet kadife gül vardır. Sevginizi göstermesi için 3 adet kalp çikolata setin önemli parçalarından biridir. Kırmızı flok kaplı kalp tasarımlı kutu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kalp Fotoğraf Baskılı Fincan Bardak

eski sevgiliye alinabilecek hediye fikirleri

Unutamadığınız eski sevgilinizi şaşırtmak ve onu yeniden kazanmak için kişiye özel hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Eski sevgiliye ne hediye alınır diye araştıranların en çok tercih ettiği ürünlerden biri fincan bardaktır. Her yerde kullanılabilen bu kupalar standart fincan bardaklardan farklıdır. Kalp fotoğraf baskılı kupa son derece romantik bir hediyedir. Evde veya ofiste gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu kupada fotoğraf tasarımı yüksek kalitededir.

Birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kupalar 7.5 cm yükseklik ve 8 cm çapa sahiptir. Kaliteli ve canlı baskı ile hazırlanan kupalar kalp tasarımıyla sevginizi gözler önüne serer. Kargo teslimat sırasında kırılmaması için özel kutu içinde gönderilir. Çift taraflı baskı yapıldığından her yönden estetik görünür. Porselen kupa üzerine baskı kalitesinin zarar görmemesi için makine yerine elde yıkanması tavsiye edilir. Eski sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız en ideal ürünlerden biridir.

Love | Minimal Tasarımlı Akordiyon Fotoğraf Kutusu

eski sevgiliye ne hediye alınır

Severek ayrılanların ilişkisi bitmiş olsa bile kafalarındaki anılar sürekli canlıdır. Sevgilinizle olan anılarınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraflarınızı kolaj haline getirebilirsiniz. Akordeon tasarımlı fotoğraf kutusu, aşıklar arasında en çok tercih edilen hediyelik ürünlerdendir. Minimal tasarımıyla ilgi gören bu fotoğraf kutusu duygusal bir hediye olduğundan eski sevgilinizi derinden etkileyecektir. Eski sevgiliden gelen hediye duygusal ve romantik olduğunda içindeki hisleri yeniden yaşatır. Aşıklar bu şekilde ayrı kalmışlarsa bile bir yolunu bulup yeniden birlikte olmanın yollarını aramaya başlar.

Aşkınızı ölümsüz hale getirmek için eski sevgilinize gönül rahatlığı ile gönderebileceğiniz hediyelerden biri akordeon fotoğraf kutusudur. Minimal tasarımlı bu ürün 7 x 5 cm fotoğraf alanına sahiptir. Ahşap kutu içinde 14 adet fotoğrafınız yüksek kalitede basılır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak hazırlanan fotoğraflar son derece canlıdır. Baskısı alınan fotolar akordeon şeklinde katlama yapılarak kutu içinde muhafaza edilir. 9 x 7 x 4.3 cm boyutlarındaki ahşap kutu, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir. Bu ürünle eski sevgilinizin romantik duygularını ve güzel anılarını yeniden canlandırıp özür dileyebilirsiniz.

Kişiye Özel Mesaj Yazılı Ahşap Çerçeve

eski sevgiliye hediye yollamak

Eski sevgilinizin sizinle barışmak istediğine dair bir beklenti içindeyseniz bu süreçte elinizi çabuk tutmanız önemlidir. Özellikle yeni ayrıldığınız sevgilinizden özür dilemek ve onunla yeni bir aşka yelken açmak için satın alabileceğiniz özel hediyeler vardır. Kişiye özel mesaj yazılı ahşap çerçeve aşıklar arasında en popüler ürünlerin başında gelir. İnternet üzerinden eski erkek sevgiliye hediye arıyorsanız, onu duygusal olarak yakalayacak tasarıma sahip ürünler seçebilirsiniz. Erkekler, eski aşklarına dair çok romantik fotoğraflar gördüğünde o duygulara yeniden kapılmaya meyillidir. Eski erkek arkadaşınızın size geri dönmesi için bu romantizmi kullanmanız yeterlidir.

Uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan fotoğraflı ahşap hediye kutusu son derece kalitelidir. 14 x 18 x 2.5 cm ebatlarındaki çerçeve masif ahşaptan imal edilir. Ahşap çerçeve hem kapalı hem de açık konumda kullanım özelliğine sahiptir. Fotoğraf ve küçük objeleri muhafaza etmek için kutu fonksiyonu vardır. Masa, sehpa, vitrin gibi ev ve ofis ortamında dekoratif amaçla kullanılabilir. Eski sevgilinizin evine veya ofisine gönderebileceğiniz bu hediye ile ondan özür dileyip aşkınızı tazeleyebilirsiniz. Sevgililer gününe özel kampanya ile indirimli fiyatlarla satılan ahşap hediye kutusu fotoğraflıdır. Kişiye özel bu kutuyu özenle hediye paketi yaptırarak adrese teslim gönderebilirsiniz.

Bizi Tamamlayan Anılar Kapaklı Ahşap Fotoğraf Kutusu

eski sevgiliye hediye alınır mı

Aşıklar arasında yaşanan çeşitli tartışmalarla alınan ayrılık kararları saman alevi gibi parlayıp sönebilir. Bu tür durumlarda sevgilinizle istemeden ayrılık konuşması yaptıysanız özür dileme niyetinde olabilirsiniz. Onun sizi affetmesi için en akıllıca davranışlardan biri romantik hediyelerle sürpriz yapmaktır. Bizi tamamlayan anılar mottosu ile dikkat çeken ahşap fotoğraf kutusu en romantik hediyelerden biridir. Eski sevgiliye alınacak en guzel hediye arıyorsanız bizi tamamlayan anılar kapaklı ahşap fotoğraf kutusu doğru seçimdir. Bu masif ahşaptan imal edilen kutunun ebatları 7 x 8 x 4.3 cm’dir. Kutu içindeki fotoğraflar ise 5 x 7.5 cm kuşe kağıtlarına basılır.

Fotoğraf kalitesi son derece yüksek olduğundan parlak selefon kaplama yapılan fotolar canlı ve dikkat çekicidir. Ahşap kutu üzerine UV baskı tekniği ile özelleştirme yapılır. Tam 70 adet fotoğraf baskısı ile gönderildiğinden sevgilinizle en unutulmaz anlarınızı bir araya getirmiş olursunuz. Yeni ayrılan sevgililer arasında romantik bir özür dileme beklentisi her zaman vardır. Siz de çok geç olmadan sevgilinize sizi affedebileceği bir hediye ile sürpriz yapabilirsiniz. Bizi tamamlayan anılar kapaklı ahşap fotoğraf kutusu özenle hediye paketi yapılıp kargoya verilir.

105 Fotoğraf Baskılı Collect Beautiful Moments Anı Kutusu

eski sevgiliye alınacak en güzel hediye

Unutulmaz aşklar yaşayan sevgililer ayrılsa bile hafızadan çıkmayan anılar ve sahneler romantik hediyelerle ölümsüz hale getirilebilir. Collect Beautiful Moments temalı anı kutusu tam 105 fotoğraf baskı kapasitesine sahiptir. Eski sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır diye araştırıyorsanız bu tarz romantik ve şık hediyeleri seçebilirsiniz. Kumbaranın ön yüzeyi akrilik malzemeden üretildiği için dayanıklıdır. Anı kutusu duvara asarak veya sehpa üzerinde dekoratif amaçlı kullanılır. 105 adet fotoğrafın boyutları 5 x 7.5 cm olup son derece kaliteli baskı teknolojisiyle hazırlanır. Eski sevgilinizi özellikle doğum gününde şaşırtmak istiyorsanız bu tarz romantik bir hediyeyi seçebilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kurmalı Ahşap Müzik Kutusu

eski sevgili için hediye

Eski sevgililer arasında en çok ilgi çeken hediyeler kişiye özel hale getirilen ürünlerden oluşur. Doğum günü gibi özel zamanlarda sadece eski sevgiliniz için tasarlatabileceğiniz bir hediye ile ona sürpriz yapabilirsiniz. Ürün 1 adet ahşap müzik kutusu şeklinde olup 9 x 7 x 4.3 cm ebatlarındadır. Müzik kutusu Romeo Juliet, Fur Elise, Merry Christmas ve Happy Birthday to You melodisi çalar. Kapak bölümü çıkarılabilir ve metal müzik mekanizması estetik şekilde görünür. Kişiye özel hale getirilen bu hediye ile eski sevgilinizin doğum gününde unutulmaz bir duygu seli yaratabilirsiniz. Sevgilinizin romantik olarak etkilenebileceği bir hediye arıyorsanız kurmalı ahşap müzik kutusu en doğru seçimdir.

Spotify QR Özelleştirmeli Fotoğraf Baskılı Plak Led Lamba

eski erkek sevgiliye hediye

Yeni teknolojiye uyumlu hediye seçenekleri arasında Spotify QR özelleştirmeli fotoğraf baskılı plak led lamba vardır. Ürün, akrilik levha ve masif ahşap kaide birleşiminden oluşur. Kırılmaz akrilik levha lazer kesimle işlenerek son derece estetik hale getirilir. Güçlü led lambası sarı ışık verdiğinden dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanılır. Eski sevgiliye anlamlı doğum günü hediyesi arıyorsanız bir ömür boyunca aksesuar olarak kullanılabilecek led lamba idealdir.

Evde veya ofiste gönül rahatlığıyla sergilenebilecek bir tasarıma sahiptir. Üstelik USB girişi sayesinde laptop ve powerbank ile çalıştığından herhangi bir prize ihtiyaç yoktur. Son derece kullanışlı ve şık tasarımlı bu led lamba üzerinde fotoğraf baskısı oldukça kaliteli ve canlıdır. Sportify QR özelleştirmesi, eski sevgilinizle sizin şarkınızı çalacağı için çok romantiktir. Yeni teknolojiyi barındıran romantik bir hediye arıyorsanız sizin için en uygun seçenektir.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Dekoratif Led Lamba

eski sevgiliye hediye almak

Eski sevgilinizle severek ayrıldıysanız onu unutmadığınızı göstermek için kişiye özel fotoğraf baskılı ahşap dekoratif led lamba seçebilirsiniz. Bu led lamba kablosuz olduğu için her ortamda kullanılabilir. Priz ihtiyacı olmadan 3 adet kalem pil ile çalışır. 5V led aydınlatma az enerji tükettiği için uzun ömürlü kullanım sunar. Ambiyans aydınlatma olarak iç mekanda zarif bir dokunuş ve görsel estetik sunar. Kişiye özel fotoğraf baskılı ahşap dekoratif led lamba özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Sıkıca Sarıl Konseptli Hediye Kutusu

eski sevgiliye anlamlı dogum günü hediyesi

Eski sevgiliye doğum günü hediyesi almak bazı durumlarda oldukça riski bir davranış olabilir. Ancak severek ayrıldığınız ve asla unutmadığınız sevgilinizin gönlünü yeniden kazanmanızı sağlayacak hediyeler vardır. Bunlardan biri olan sıkıca sarıl konseptli hediye kutusu içinde 1 adet isim yazılı kare çikolata ve porselen kupa bulunur. Kupa üzerine çift taraflı baskı yapıldığından son derece şıktır. Ayrıca peluş kalp ile sevgilinizi çok sevdiğinizi hatırlatmanız yeterlidir.

Peluş Eşek 28 cm

eski sevgiliye özür hediyesi

Eski sevgilinizin sizi affetmesini istiyorsanız esprili ve romantik hediyelerle ona sürpriz yapabilirsiniz. Peluş eşek 28 cm olup son derece sevimli bir görünüme sahiptir. Peluş ürünleri 30 derece elde yıkamak ve çamaşır suyu kullanmamak gerekir. Uygun fiyatlı peluş eşek özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Benzer Makaleler