Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Eşe Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri - 20 Eşsiz Hediye

Eşe Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri - 20 Eşsiz Hediye

Hayatının aşkıyla dünya evine giren kişiler, evlilik yıldönümü gibi sevgililer gününü de boş geçirmez. Aşıklar arasında en önemli anların yaşandığı bu özel günde çeşitli hediyeler ile sevginizi dile getirmeniz mümkündür. En iyi kalitedeki malzemeden üretilen ve sevgililer günü temalı hediyeler, bu özel günü unutulmaz kılmaya yetecektir. Birbirinden farklı hediyelerle hayatınızın aşkına unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgililer günü hediyesini eşe verirken onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren türden ürünler seçmelisiniz. Hem romantik hem de uzun yıllar boyunca duygusal hatıralarını koruyacak türden bir hediye doğru seçim olacaktır. Bu yüzden sevgililer günü hediyeleri arasında evlenmiş kişiler için ayrı tasarıma sahip ürünler de yer alır.

Sevgililer gününde hayatınızın aşkını mutlu etmek ve ona romantik bir hediye vermek isteyebilirsiniz. İster yeni evli olun, isterseniz uzun yıllardır evli kalın sevdiğinizi göstermenin en pratik yolu bu hediyelerden geçer. En iyi kalitedeki malzemeden üretilen sevgililer günü hediyeleri arasında kullanışlı ve dekoratif ürünler vardır. Kendi bütçenize ve tercihinize göre seçeceğiniz sevgililer günü hediyeleri ile aşkınızı bir kez daha gözler önüne sermiş olursunuz. Bu özel günde sevgilinizin beklentilerini boşa çıkarmamak için ona son derece romantik bir hediye sunabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden sevgililer günü hediyeleri arasında evli kişilere özel ürün seçenekleri vardır. Bu listemize göz atarak eşe alınacak sevgililer günü hediyesi çeşitleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Karakalem Tasarımlı Minimal Ahşap Tablo

eşime sevgililer günü hediyesi

En iyi kalitedeki malzemeden üretilen sevgililer günü hediyelerinden biri olan minimal ahşap tablo romantik bir tasarıma sahiptir. Karakalem görünümü sayesinde elde çizilmiş hissiyatı verir. Fotoğrafın basım alanı 14 x 14 cm olup kare şeklindedir. Ahşap tablo ise 16 x 16 cm ebatlarında dekoratif bir görünüm sunar. Çerçeve bölümü birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilmiştir. Fotoğraflarınız UV baskı teknolojisi ile hazırlandığından her zaman canlı ve parlak görünür.

Uzun yıllar boyunca solma yapmadan ilk günkü görünümünü koruyan karakalem tasarımlı ahşap fotoğraf tablosu oldukça estetiktir. İç mekanda dekoratif bir görünüm sunarken aynı zamanda eşinize olan aşkınızı simgeler. Ahşap tabloyu duvara kolayca asabilmeniz için özel askı aparatı ile birlikte gönderilir. Karakalem tasarımlı minimal ahşap tablo, sevgililer gününe özel indirimli fiyatıyla satışa sunulmaktadır. Eş için sevgililer günü hediyesi arayanlar bu ürüne uygun fiyatlarla hemen sahip olabilir.

Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

eşime romantik sevgililer günü hediyesi

Sevgililer gününde kişiye özel hale getirilen dekoratif ürünler büyük ilgi görüyor. İster evde ister ofiste gönül rahatlığıyla sergileyebileceğiniz tasarımlardan biri fotoğraf baskılı dekoratif led lambadır. Bu ürün, masif ahşaptan imal edilen alt kaide ve üzerinde akrilik malzemeden imal edilir. Akrilik malzeme lazer kesim ile işlenerek tasarlanır. Cama benzeyen bu malzeme camdan daha dayanıklı ve kırılmaz yapıdadır. 6 x 14 x 3 cm ebatlarındaki masif ahşap kaidesi kaliteli ve uzun ömürlüdür.

Sevgililer gününde özel indirimlerle satışa sunulan dekoratif led lamba son derece pratik şekilde kullanılır. USB girişi sayesinde priz ihtiyacı olmadan her ortamda çalışır. Laptop ve powerbank kullanarak ev ve ofis ortamında güçlü sarı ışığı ile aksesuar amaçlı kullanabilirsiniz. İsterseniz gece lambası olarak da kullanabileceğiniz üründe fotoğraf baskısı son derece kalitelidir. Sevgiliye hediye fotoğraf baskılı dekoratif led lamba özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi Karakalem Kanvas Tablo 40x60

eşime sevgililer günü hediyesi ne alabilirim

Yeni evlenenler veya uzun yıllardır evli kalan kişiler özel günleri asla unutmamalı ve hayatının aşkına küçük sürprizler yapmalıdır. Eşinizi mutlu etmenin en kolay yollarından biri karakalem kanvas tablo hediyesidir. Ahşap çıtalar üzerine doğal dokulu kanvas kağıdına baskı ile tasarlanan bu fotoğraf karakalemle çizilmiş görünümündedir. Son derece estetik ve romantik bir sevgililer günü hediyesi arayanların tercihidir. Tablo 40 x 60 cm ebatlarında olup ev veya ofis ortamında gönül rahatlığıyla sergilenebilir.

Özel kanvas kağıdı üzerine yüksek kalitede dijital boya kullanılarak basılan kanvas tablo estetik bir görünüm sunar. Doğal ahşap çerçeve üzerine gerilerek birleştirildiğinden şık ve sağlamdır. Uzun yıllar boyunca ilk günkü parlak ve canlı renklerini korur. Yıllar geçse de çabucak deforme olmayan bir aksesuar arayanlar karakalem kanvas tabloyu seçebilir. Sevgililer gününe özel kampanyalı fiyat seçenekleriyle satışa sunulan bir üründür. Sevgiliye yıldönümü hediyesi karakalem kanvas tablo ister duvarda ister vitrin üzerinde konumlandırılabilir.

Gümüş Kafesli Hakiki İnci Kolye

eşe sevgililer günü hediyesi kadın

Sevgililer gününde hayatının aşkına özel ve şık aksesuar hediye etmek isteyenlere hakiki inci kolye önerilir. Üstelik gümüş kafesli tasarımı ile muhteşem bir aksesuardır. Hamile eşe sevgililer günü hediyesi arayanlara hitap eden bu takı, eşinizin çok hoşuna gidecek tasarıma sahiptir. 925 ayar gümüş ve gerçek inci kullanıldığından şık ve göz alıcı bir aksesuar olarak öne çıkar. Kolye ile birlikte gönderilen zincir 45 cm uzunluğunda olup standart kullanıma uygundur. Kolye tasarımında gold ve rose kaplamalar gümüş üzerine el işçiliğiyle yapılır.

Gümüş madeni yapısı gereği zamanla kararmaya maruz kalabilir. Gümüş kafesli hakiki inci kolyenin ilk günkü parlaklığını koruması için doğru koşullarda muhafaza edilmesi gerekir. Örneğin kolyenizin ömrünü uzatmak için parfüm, deodorant, sabun ve çamaşır suyu gibi kimyasal maddelerden uzak tutmak önemlidir. Her bütçeye hitap eden fiyat seçenekleriyle satışa sunulan gümüş kafesli hakiki inci kolye modaya uygundur. İster günlük yaşamda ister özel gün kıyafetleriyle muhteşem bir uyuma sahiptir.

Monogram Kişiye Özel Harf Nakış İşlemeli Atkı

erkek ese sevgililer günü hediyesi

Sevgililer gününde eşler arasında şık ve kullanışlı hediyeler verildiğinden erkeklere özel seçenekler de dikkat çekicidir. Eşinize sevgililer gününde hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız kişiye özel üretilen atkı doğru seçim olabilir. Üzerinde kişiye özel harf nakış işlemesi bulunan bu atkılar hem şık hem de kullanışlıdır. Monogram kişiye özel harf nakış işlemeli atkı indirimli fiyatıyla sevgililer gününde en çok satılan ürünlerden biridir. Erkek eşe sevgililer günü hediyesi arayanların bir numaralı tercihi olarak dikkat çekmektedir. Monogram tasarımlı atkı standart boyda hazırlandığı için her bedene uyumludur.

Erkek eşe alınabilecek sevgililer günü hediyelerinin başında gelen nakış işlemeli atkı, gri, siyah ve lacivert renk seçeneklerine sahiptir. 34 x 186 cm püskülsüz boyutta ve özelleştirme işlemi atkının sağ alt köşesinde yer almaktadır. Poliviskon kumaştan üretilen bu atkı, dokunuş hissiyatı bakımından kalitelidir. Ürün çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliktedir. Monogram kişiye özel harf nakış işlemeli atkıyı özenle hediye paketi yaptırarak adrese teslim gönderebilirsiniz.

İsme Özel Viski Kadeh Seti

erkek eşe 14 şubat hediyesi

Alkol tüketen erkekler için son dönemde en çok talep gören hediyelerin başında isme özel viski kadeh seti gelir. Viski içmeyi çok sevenlerin mutlaka sahip olmak istediği bu ürünler kaliteli baskı teknolojisi ile hazırlanır. Birinci sınıf kalitedeki sodalime camdan imal edilen viski kadehi yüksekliği 9 cm, çapı 7 cm ölçülerindedir. Set içinde kişiselleştirilmiş 2 adet viski kadehi bulunur. Ergonomik boyutlarda üretilen viski kadehleri kolay kavrama sağlar ve viski keyfinizi artırır.

Kişiye özel bir hediye arayanlar için en uygun fiyatlı ve kullanışlı hediye çeşitlerinden biridir. Bu set içinde yer alan viski kadehlerinde özelleştirme işlemi lazer kazıma teknolojisiyle yapılır. Bu sayede isim yazısı kolay kolay deforme olmayacağından viski kadehleri bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Sade görüntüsü ile içeceğe odaklanma ve keyifli bir içim sunar. İsme özel viski kadeh setini uygun fiyat avantajı ile satın alıp sevgililer gününde eşinize armağan edebilirsiniz.

İmza Stili İsim Yazılı Kadın Gümüş Kolye

eşime sevgililer günü hediyeleri

Sevgililer gününde unutulmaz bir hediye ile eşine sürpriz yapmak isteyenlere gümüş kolye önerilir. Ancak bu gümüş kolye standart olmayıp kişiye özel tasarımıyla oldukça ilgi çekicidir. Kolye ucu ve zincir 925 ayar gümüşten imal edildiğinden son derece kalitelidir. Kolye ucu tasarımları el işçiliğiyle üretilir. Zincir boyutları 40 cm, 45 cm ve 50 cm olacak şekilde 3 farklı seçeneğe sahiptir. Hayatınızın aşkına sevgililer gününde unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız en doğru aksesuar olabilir.

Kişiye özel hale getirilen bu gümüş kolye kadınların gönül rahatlığıyla takacağı tarza sahiptir. Her türlü kıyafet ile uyumlu olabilen bu aksesuarlar, güncel moda trendlerine uygun şekilde tasarlanır. Silver gold ve rose renk seçenekleri arasından eşiniz için en ideal olanı seçip satın alabilirsiniz. Gold ve rose kaplamalar gümüş üzerine el işçiliğiyle yapıldığından kaliteli ve şıktır. Gümüş madeni doğası gereği zamanla kararma sorunu yaşadığından kolyeyi ilk günkü parlaklığını koruması için kimyasal maddelerle temas etmemesi önemlidir. İmza stili isim yazılı kadın gümüş kolye özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kalpteki Sır Harfli Melek Kanadı Gümüş Kolye

eşime sevgililer günü hediyesi kolye

İnternet üzerinden eşime en güzel sevgililer günü hediyesi şeklinde araştırma yapanlar için gümüş kolye tasarımı tavsiye edilir. Kalpteki sır harfli melek kanadı gümüş kolye muhteşem görüntüsü ile dikkat çekicidir. Eşinizi sevgililer gününde şımartmak ve ona sürpriz yaparak farklı duygular yaşatmak istiyorsanız doğru seçimdir. Kolyenin eni 1.8 cm boyu 2.4 cm ölçülerindedir. Ortalama 5 gram olan kolyenin ağırlığı kullanılan harfin boyutlarına göre farklılık gösterebilir. 925 ayar gümüşten imal edilen bu aksesuar oldukça şık ve göz alıcı tasarıma sahiptir. Rose renkli melek kanadı gümüş kolyenin zinciri ortalama 45 cm’dir. Kalpteki sır harfli melek kanadı gümüş kolye her türlü kıyafet ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir özelliktedir.

Sevgililer günü sadece ilişkiye yeni başlayanlar arasında değil uzun yıllar evli kalanlar arasında da kutlanır. Hayatının aşkına ilk günkü gibi sevgi dolu bir hediye vermek isteyenlere hitap eden bazı aksesuarlar vardır. Özellikle hem günlük yaşamda hem de özel gün ve davetlerde kıyafetlerle muhteşem uyuma sahip kolyeler öne çıkar. Bunlardan biri olan kalpteki sır harfli melek kanadı gümüş kolye muhteşem tasarımıyla göz alıcıdır. Eşinizin kesinlikle çok seveceği bu aksesuara, sevgililer günü kapsamında indirimli fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. İnternetten eşe alınabilecek sevgililer günü hediyesi arayanların bir numaralı tercihi olan bu kolye 925 ayar gümüşten imal edilir. Rose renk seçeneği ve kişiye özel hale getirilmesi gümüş kolyeyi ayrıcalıklı bir aksesuara dönüştürür. Bu kolyeyi kampanyalı fiyatlarla satın alıp hediye paketi şeklinde adrese teslim gönderebilirsiniz.

Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı French Press Çelik Termos

sevgililer günü hediyesi fikirleri eşime

Sevgililer günü gibi özel zamanlarda aksesuardan ziyade kullanışlı bir ürün arayanlara çelik termos önerilir. Üzerinde isim ve tarih yazılı bu çelik termos french press özelliğine sahiptir. Sokakta, iş yerinde, piknikte kısacası her yerde gönül rahatlığı ile kullanılabilen bir üründür. Termos 450 ml hacminde olup 22 x 7.5 cm ebatlarındadır. İçi ve dışı paslanmaz çelikten imal edilen termos uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılır. Hem kullanışlı hem de romantik bir hediye arayanların ilk tercihidir. Termosta siyah, beyaz, gri ve bronz renk seçenekleri vardır. Özel kaymaz tabanı sayesinde son derece kullanışlıdır. French press mekanizması olan termosta bu kısım hareketli aksam olduğu için sızdırma yapabilir. Bu nedenle çantada taşınırken uygun şekilde yerleştirilmesi önerilir.

Oval Mineli Nazar Boncuğu İtalyan Zincir Gümüş Kolye

eş için sevgililer günü hediyesi

Sevgililer günü evli kişilerin de asla unutmaması gereken özel günlerden biridir. Hayatınızın aşkına unutulmaz bir sürpriz yapmak için İtalyan zincir gümüş kolye seçebilirsiniz. Son yıllarda eşe en güzel sevgililer günü hediyesi olarak öne çıkan bu kolyeler 925 ayar gümüşten imal edilir. Mine tekniği ile üretilen gümüş kolye İtalyan zincir tasarımıyla göz alıcıdır. Zincirin uzunluğu 42 cm olup her bedene uyumlu standarda sahiptir. Mine tekniği ile üretilen bu kolyeye sevgililer gününe özel indirim fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz. Oval mineli nazar boncuğu İtalyan zincir gümüş kolye özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kişiye Özel Mesaj Yazılı Ahşap Çerçeve

eşe alınacak sevgililer günü hediyesi

Sevgililer gününde dekoratif ve romantik bir hediye arayanlara özel mesaj yazılı ahşap çerçeve tavsiye edilir. Bu ürün fotoğraflı ve kişiye özel yazı tasarımıyla oldukça dikkat çekicidir. Son dönemde evli çiftler arasında da sık sık tercih edilen popüler bir üründür. Çerçeve masif ahşaptan üretilmiş olup kutu 14 x 18 x 2.5 cm ebatlarındadır. Kutuya fotoğraf ve diğer küçük objelerinizi koyarak muhafaza edebilirsiniz. Ahşap çerçeve hem açık hem de kapalı konumda kullanıma uygundur. Eşinizle aşkınızı yansıtan ve uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilecek bir ürün arıyorsanız doğru seçimdir. Kişiye özel mesaj yazılı ahşap çerçeve son derece romantik bir hediyedir. Bu yüzden evli çiftler arasında sevgililer gününde sık sık tercih edilen ürünlerdendir.

105 Fotoğraf Baskılı Collect Beautiful Moments Anı Kutusu

hamile eşe sevgililer günü hediyesi

Sevgililer gününde eşler arasında romantik hediyeler verilirken güzel anıları biriktirebileceğiniz bu anı kutusu oldukça kullanışlıdır. Kumbara çerçeve bölümü ahşap malzemeden üretilmiş olup ön yüzeyi akriliktir. Dekoratif görünüm sunan anı kutusu aynı zamanda kumbara fonksiyonu ile son derece işlevseldir. Set içinde 105 adet fotoğrafınız 5 x 7.5 cm boyutlarında basılır ve anı kutusunda yer alır. Uygun fiyatlı 105 fotoğraflı anı kutusu dekoratif bir ürün olarak vitrin ve sehpada sergilenebilir.

İsim Yazılı Toscana 2'li Şarap Kadeh Seti

eşe en güzel sevgililer günü hediyesi

Sevgililer gününü hayatının aşkıyla birlikte şarap içerek kutlamak isteyenler için isim yazılı şarap kadehleri oldukça popülerdir. Kişiselleştirme bölümleri lazer kazıma yöntemi ile yapıldığından asla çıkmaz. Set içinde 24 cm boyutlarında 2 adet şarap kadehi bulunur. İsimli şarap kadehleri kişiye özel tasarımıyla öne çıkar. Uygun fiyatlı isim yazılı Toscana ikili şarap kadeh seti özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kişiye Özel Aile Fotoğraf Çerçevesi

eşe alınacak en güzel sevgililer günü hediyesi

Romantik ve duygusal etkisiyle öne çıkan bir hediye arayanlara kişiye özel aile fotoğraf çerçevesi önerilir. Son dönemde eşe alınacak en güzel sevgililer günü hediyesi olarak yoğun talep gören bir üründür. Masif ahşap çerçevesi 30 x 40 cm ebatlarında olup arkasında kendiliğinden yapışkan bant bulunur. Bu sayede duvarda çivi izi bırakmadan istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanılabilir.