Erkek Sevgiliye Yılbaşı İçin Alınacak En Güzel 30 Hediye

Erkek Sevgiliye Yılbaşı İçin Alınacak En Güzel 30 Hediye

Dikkatinizi Çekebilir ► Yılbaşı Hediyeleri

İlişkisi olan kadınların en çok şikayetçi olduğu konulardan biri eşleri veya erkek arkadaşlarına özel günlerde alabilecek hediye bulamamaları oluyor. Haksız değiller elbette çünkü kadınlara oranla erkeklere herhangi bir özel gün için alınabilecek hediyelikler maalesef sınırlı ürünlerden oluşuyor. Tabi ki bu durum her kutlamada benzer veya aynı sürprizleri yapmanıza sebep olmamalı ki hele bir de yeni yıl kutlaması gibi fazlasıyla özel bir an için erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi arıyorsanız maalesef biraz daha fazla çaba sarf etmelisiniz.

Özel zamanları hediyeler ve güzel sözler ile taçlandırmak çok önemlidir. Erkeklere hediye almanın zorluğu kadar sevgiliye hediye almanın zorluğu da akla gelir genellikle, erkek sevgiliye hediye almak ise en zorlarından biridir. Çünkü erkekler için genellikle hediye seçeneği daha az oluyor. En iyi yılbaşı hediyeleri, kişiye özel olarak seçildiğinden en güzel hediyelerden biri oluyor. Erkek sevgiliye yılbaşı hediyeleri seçerken de bu doğrultuda hareket edilirse, memnuniyet daha fazla olacaktır. Aldığınız hediye yıllardır hatta yüzyıllardır en klasik hediye olan kalem dahi olsa, bunu kişisel bir hale çevirdiğinizde hala en doğru hediye seçimi olacaktır.

Erkek sevgiliye yılbaşı hediye seçiminizde ayrıcalıklı hediyeleri ona vererek çok mutlu olmasını sağlamak istiyorsanız sunulan birbirinden güzel hediyeler arasından tercih yapabilirsiniz. Bu sayede yeni yılınız hem sizin hem de sevgiliniz için çok daha mutluluk dolu olarak başlayacak!

Yeni Yıl Ağacı Fotoğraf Baskılı Kare Çerçeve

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi

Yılbaşında erkek sevgiliye ne alınır diye araştıranlara yılbaşı ağacı kolaj fotoğraf baskılı kare çerçeve öneriliyor. 32 x 32 cm ebatlarında bir adet çerçeveden oluşan bu ürün kendinden yapışkanlıdır. Bu sayede istediğiniz yere pratik biçimde yapıştırabilir, dilediğiniz zaman yapışkanları çıkarıp yer değiştirebilirsiniz. Çiviye gerek kalmadan kullanılabildiği için son derece pratiktir.

Birinci sınıf kalitedeki ahşaptan üretilen kare çerçeve hem dekoratif hem de hatıra değeri olan bir hediyeliktir. Kişiye özel fotoğraf baskısı ilgi çekici olup sevgilinize duygusal anlar yaşatır. Fotoğraf baskılı kare çerçeve, uzun yıllar boyunca hafızalardan çıkmayacak bir yılbaşı hediyesi arayanların ilk tercihidir.

İsme Özel Yılbaşı Temalı Fanus Led Lamba

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır

Kişiye özel hediyelik eşyalar yılbaşında da en çok tercih edilen ürünlerdir. Son derece şık tasarıma sahip yılbaşı temalı fanus led lamba bu ürünler arasındadır. Birinci sınıf kalitedeki akrilik levhanın lazer kesim teknolojisi ile şekillendirilmesiyle tasarlanır. Güçlü led lambası sarı ışık verdiğinden isteğe bağlı olarak gece lambası olarak da kullanılabilir. Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi arayanlar için farklı bir alternatiftir.

Evde, ofiste veya farklı yerlerde dekoratif amaçla kullanılabilen yılbaşı temalı fanus led lamba tasarımı ilgi çekicidir. Ürünün ışık kaynağı USB bağlantısıyla sağlanır. Bu sayede laptop ve powerbank gibi cihazlarla priz arama derdi olmadan her yerde çalıştırabilirsiniz. Akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemeden, ürünün alt kaidesi ise masif ahşaptan üretilir. Uzun yıllar boyunca hatıralık olarak kullanılabilecek bir ürün arayanlar isme özel yılbaşı temalı fanus led lambayı seçebilir.

Monogram Kişiye Özel Harf Nakış İşlemeli Atkı

yılbaşında erkek sevgiliye ne alınır

Kişiye özel ürünler arasında soğuk kış mevsiminde kullanılabilecek en iyi seçenek atkıdır. Kişiye özel harf nakış işlemeli atkı, birinci sınıf kalitedeki poliviskon kumaştan imal edilir. Hem sağlıklı hem şık kumaş kalitesi sayesinde hemen fark edilir. Standart boyutlarda tasarlanan kişiye özel nakış işlemeli atkı her bedene uyar. Çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliktedir. Atkının sağ alt köşesine nakışla işlenen harf yazısı uzun yıllar boyunca deforme olmadan kalıcıdır. Nakış işlemeli atkı özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

İsme Özel 14 Fotoğraflı Akordiyon Ahşap Fotoğraf Kutusu

erkek sevgiliye yeni yıl hediyesi

Yeni yıla girerken farklı ve ilgi çekici hediyelik ürün arayanlara akordeon fotoğraf kutusu tavsiye edilir. Birinci sınıf kalitedeki ahşap malzemeden üretilen kutu 9 x 7 z 4,3 cm ebatlarındadır. Ahşap kutunun tasarımı son derece şıktır. Kutu içinde baskısı alınan fotoğraflarınız akordeon şeklinde katlama yapılarak sergilenir. İlgi çekici ve bir o kadar da beğenilen 14 fotoğraflı akordeon fotoğraf kutusu uygun fiyatlıyla dikkat çekiyor.

Ürünün malzeme kalitesi ilk bakışta fark edilir. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak hazırlanan fotoğraflar 1. kalite baskıya sahiptir. İsme özel en çok satan hediyeler arasında 14 fotoğraflı akordeon ahşap fotoğraf kutusu yer alır. Kişiye özel olarak hazırlanan bu ürün hatıra değeri yüksek olduğu için erkek sevgiliye yeni yıl hediyesi olarak verilebilir.

Fotoğraflı Baskılı Masa Takvimi

erkek sevgiliye yılbaşı hediye fikirleri

Yeni yıla girerken sevdiklerine hem kullanışlı hem de şık bir hediye almayı düşünenler için takvim doğru seçenektir. Kişiye özel hale getirilebilen fotoğraf baskılı masa takvimi büyük ilgi görüyor. Kuşe kağıda alınan baskı sayesinde net ve düzgün fotoğraf kalitesi sergilenir. 2024 yılı takvimine göre hazırlanan bu ürün hem kullanışlı hem de dekoratiftir. Evde veya ofiste ihtiyaç duyulan her yerde kişiye özel aksesuar olarak kullanılır. 12 fotoğraf eklenerek hazırlanan masa takvimi uygun fiyatıyla beğeni topluyor. Bu ürün, özenle hediye paketi yapılıp kargoya verilir.

Fotoğraflı Mini Masaüstü Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

yılbaşında sevgiliye ne alınır erkek

İnternet üzerinden erkek sevgiliye yılbaşı hediye fikirleri arayanlar için en ideal ürünlerden biri fotoğraf çerçevesidir. Ahşap çerçeve 10 x 7,5 cm ebatlarında olup her türlü masa, sehpa ve vitrinde sergilenebilir. İdeal boyutları sayesinde iç mekanda dekoratif bir görünüm sunar. Fotoğraf alanı 6 x 9 cm olup fotoğraf kalitesi son derece yüksektir. Çerçeve masif ahşaptan imal edildiği için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Sevdiklerinize yıl başında şaşırtacak ve asla unutulmayacak özel bir hediye sunmak istiyorsanız doğru tercihtir.

Kişiye Özel Dokunmatik USB Şarjlı Çakmak

sevgiliye yeni yıl hediyesi erkek

Yeni yıla girerken hem kullanışlı hem de şık hediye seçenekleri büyük ilgi görüyor. Yılbaşı hediyesinin günlük yaşamda kullanılabilir olmasına dikkat edenler USB şarjlı çakmak tercih eder. 8,5 cm x 2,5 cm ebatlarında olan çakmak ergonomik tasarıma sahiptir. Dokunmatik ekrana sahip olduğundan hem ilgi çekici hem de kullanışlıdır. Gaz veya taş gerektirmeyen şarj edilebilir tasarımıyla son derece pratiktir.

Şarj edilebilen elektrikli çakmak, dokunmatik ekranıyla çok gösterişlidir. Ayrıca birinci sınıf kalitedeki metalden üretilen çakmak rezistanslı yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde sert rüzgarlarda bile sönmeden yanar. Çakmağın tamamı metal malzeme olup ergonomik tasarımıyla kullanışlıdır. Dokunmatik ve kişiye özel çakmak özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

Özelleştirilebilir Harf Tasarımlı 2'li Sevgili Bilekliği

yılbaşında erkek arkadaşıma ne alabilirim

Sevgililer arasında yılbaşında verilen hediyeler gündemde kalmaya devam ediyor. Yılbaşında sevgiliye ne alınır erkek araştırması yapanlar için bileklikler öne çıkar. Kişiye özel hale getirilebilen bu bileklikler harf tasarımıyla oldukça ilgi çekicidir. Hem kullanışlı hem de romantik bir hediye seçeneği arayanlar için en ideal ürünlerdendir. Kişiye özel harf tasarımı ince işçilikle yapılır.

Ürünün uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilmesi için parfüm ve deodorant gibi kimyasal maddelerle temas ettirilmemesi gerekir. Siyah bileklik 20 cm, Gold bileklik ise 21 cm ebatlarındadır. Hasır bileklik tokası üzerine harf tasarımı lazer kazıma teknolojisi ile yapılır. Bu sayede harf tasarımı asla çıkmaz ve 2’li sevgili bilekliği olarak hafızalarda kalır. Sevgililer arasında yılbaşına özel kullanışlı aksesuarlardan biri olan bileklikler indirimli fiyatla satışa sunuluyor.

Sıkıca Sarıl Konseptli Hediye Kutusu

erkek sevgiliye yılbaşı hediye kutusu

Aşıkların yeni yıla girerken en çok tercih ettiği hediyelik ürünlerden biri Sıkıca Sarıl konseptli hediye kutusudur. Sevgilisine bir yerine birden fazla hediye sunmak isteyenler bu özel tasarım kutuları tercih eder. Kutu içinde 1 adet isim yazılı kare çikolata bulunur. Ayrıca birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kupalar vardır. Canlı baskı yapılarak özenle hazırlanan bu kupalar hem şık hem de kullanışlıdır.

Kupaların baskı kalitesi yüksek olmasına rağmen deforme olmaması için elde yıkanması önerilir. Çift taraflı baskı yapıldığı için her yönden ilgi çekicidir. Sıkıca Sarıl konseptli hediye kutusunda son olarak peluş kalp bulunur. 13 x 11 cm ebatlarındaki bu kalp sevgililer arasında çok beğenilir. Yeni yıla girerken bu hediye kutusunu indirimli fiyat avantajıyla hemen satın alabilirsiniz.

İsme Özel Kalem, Çakmak, Tabaka, Defter Erkek Hediye Kutusu

erkek sevgiliye yilbasi hediye kutusu

İnternetten sevgiliye yeni yıl hediyesi erkek kategorisinde araştırma yapanların gözüne takılanlardan biri hediye kutusudur. Bir yerine birden fazla ürünle yeni yıl hediyesi vermek isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Bu kutuda 1 adet sigara tabakası, 1 adet tükenmez kalem, 1 adet çakmak ve 1 adet defter bulunur. Kurumsal iş yaşamında ve ofiste en çok kullanılan malzemeler erkek hediye kutusunda yer alır.

Sigaranızı var olan paket ile içine yerleştirebileceğiniz tabaka çok kullanışlı ve şıktır. Ürün üzerine özelleştirme yapıldığı için ofis ortamında fark yaratır. Kutuda 13 cm uzunluğunda mavi renk yazan tükenmez kalem ve paslanmaz çelikten üretilen çakmak vardır. Sert kapaklı ve çizgili defter 20 x 14 cm ebatlarındadır. Sevgiliye yeni yıl hediyesi vermek isteyenler için en avantajlı hediye kutularından biridir.

Fotoğraf Baskılı Kalp Kesim Led Lamba

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi önerileri

Yeni yıla girerken romantik hediyelere olan ilgi giderek artıyor. Yilbasinda erkek arkadaşıma ne alabilirim diye araştırma yapanlar için kalp kesim led lamba önerilir. Akrilik levhanın lazer kesimle tasarlanmasıyla üretilen led lambada fotoğraf baskısı vardır. Ürünün alt kaidesi masif ahşap olup son derece dayanıklıdır. Güçlü led lambası sarı ışık yaydığı için isteğe bağlı olarak gece lambası niyetine kullanılabilir.

Yeni yılda hem kullanışlı hem de romantik hediye arayanlar için en ideal üründür. Ayrıca led lamba gücünü powerbank veya laptopun USB girişinden alır. Bu sayede priz olmayan yerlerde bile rahatlıkla kullanılabilir. Evde, ofiste veya farklı alanlarda kullanılabilen kalp kesim led lamba son derece şıktır. Fotoğraf baskısı sayesinde uzun yıllar boyunca hafızalardan çıkmayacak bir hediyedir.

Her Aya Bir Fotoğraf Mottolu 2024 Takvimi

sevgiliye yılbaşı hediyeleri erkek

Yeni yılda en çok ihtiyaç duyulan dekoratif ürünlerin başında 2024 takvimi gelir. Yeni yılın ay ve günlerine göre hazırlanan bu takvim kişiye özel hale getirilir. Parlak kuşe kağıda baskı alınarak tasarlanan fotoğraflı takvimde her aya bir foto düşer. Ahşap standı ile birlikte gelen ürünün boyutları 10 x 15 cm’dir. Ürün içinde 12 adet fotoğraflı takvimin yanı sıra 5 adet motto kartı ve 1 adet kapak tasarımı bulunur. Sevgililer arasında ilgi çekici hediyeliklerden biri olarak öne çıkar. Her aya bir fotoğraf motto kartlı 2024 takvimi özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim kargolanır.

İsme Özel 3 Kalemli Masaüstü Aksesuar Düzenleyici

erkek sevgili için yılbaşı hediye fikirleri

Yeni yılda ofis ortamında kullanışlı bir hediye arayanlar için masaüstü düzenleyici tavsiye edilir. Organizer ile birlikte kırmızı, yeşil, siyah, mavi, gri veya beyaz renklerde kalem gönderilir. Kalemlerin rengi stok durumuna göre değişiklik gösterir. Mavi yazan 3 adet tükenmez kalem ürüne dahildir. Masaüstü düzenleyici akrilik ve masif ahşap malzemeden oluşur.

İnternetten erkeğe yılbaşı hediyesi ne alabilirim şeklinde araştırma yapanlar için en ideal seçeneklerden biridir. Bu organizer üzerine özelleştirme işlemi UV baskı teknolojisi ile yapılır. Böylelikle asla deforme olmaz ve her zaman şık görünümünü korur. Cep telefonu standı olarak veya anahtar, kol saati ve bileklik saklama bölümleriyle kullanışlıdır. Yeni yılda kişiye özel bir iş hediyesi olarak tercih edilir.

İmza Stili İsme Özel Cüzdan

yılbaşı hediye fikirleri erkek sevgiliye

Erkek arkadaşınıza özel ama kullanışlı da olan bir hediye vermek istiyorsanız, isme özel cüzdanı tercih edebilirsiniz. Cüzdan, üzerinde bulunan el yazısı stilli isim kazıması ile özelleştirilmektedir. İsim yazılarak kişiye özel hale getirilen cüzdan, gerçek deriden imal edilmiştir. isim yazma yöntemi olarak lazer kazıma kullanılır. Bu nedenle isimler asla çıkmaz ya da solmaz. Taba ve siyah renk seçeneklerine sahip bu ürün, erkek için yılbaşı hediyesi seçenekleri arasında en kullanışlılarındandır. Ürün, 2 adet kağıt para koyma gözü ve 8 adet kartvizitlikten oluşmaktadır. Kendi kutusunda ve özel hediye paketinde gönderilecek ürün, sevgiliniz için en kullanışlı hediyeler arasında yer alacak!

Retro Tasarımlı El Yapımı Tavla Seti

yılbaşında erkek sevgilime ne hediye alabilirim

Birinci sınıf kalitedeki huş marin kontraplaktan üretilen tavla seti ilgi çekici hediyeliklerden biridir. Açma kapatma klipsi sayesinde rahatlıkla taşınabilir. Tavla setinin üst yüzeyine özel cila uygulandığı için keyifli bir oyun deneyimi sunar. Retro tasarımıyla son derece şık olan tavla seti bilhassa erkeklerin hoşuna gidecek tarzdadır. Özel polyester turuncu ve beyaz renkli tavla pulları ve 3 adet kemik zarla birlikte gönderilir.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Fermuarlı Deri Cüzdan

sevgiliye yılbaşı hediyesi erkek için

Yılbaşında erkeklere ne alınır araştırması yapanların ilk tercihi hakiki deri cüzdan oluyor. Kişiye özel olarak tasarlanan cüzdanın boyutları 12 x 8 cm’dir. 14 adet kart koyma cebine sahip olan cüzdan şık ve pratiktir. İsme özel tasarlanan cüzdan hem kullanışlı hem de dekoratif tasarıma sahiptir.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Çelik Termos

yılbaşında erkek sevgiliye hediye fikirleri

Erkek sevgiliye yılbaşında bu özel termosu tercih etmek onun her zaman kullanacağı bir hediyeyi kendisine vermesine olanak tanıdığı gibi aynı zamanda şimdiye kadar aldığı özel hediyelerden birisi olması bakımından da doğru tercih olacaktır. Sevgilinizi çok mutlu edecek olan bu termos şık görünümü ile birlikte yeni yılın anlamına yakışır özellikler taşımaktadır. Tamamıyla sağlığa uygun olan termos sıcak ve soğuk içeceklerin ideal olan ısılarında içilmesini sağlamaktadır. Özellikle yeni yıl zamanında havalar soğuk olduğu için sevgilinizin günlük yaşamda sıcak içeceklerini rahatlıkla içmesine fırsat tanıyarak kendisini daha iyi hissetmesine olanak verecek olan bu termos, isme özel olarak tasarlanacağı için de sevgilinizin çok beğeneceği bir hediye olacak.

Kişiye özel Sırt Baskılı Sweatshirt

yılbaşında erkeklere ne alınır sevgili için

Sevgiliniz için en soğuk günlerde sıcak kalmasını sağlayacak bu sweatshirt ayrıcalıklı bir yılbaşı hediyesi istiyorsanız tam size hitap ediyor. Yılbaşı hediyeleri birbirini sevenler arasında bir yılın geride kalmasını ve yeni yılın başlamasını kutlamak için tercih edilen ve her zaman yüzlerde gülümsemeye neden olan hediyelerdir. Sevgiliniz için ise tercih edeceğiniz yılbaşı hediyelerinin çok daha ayrıcalıklı olması gerekmektedir. Çünkü onunla birlikte yeni bir yıla başlamanın mutlu oldukça özel ve güzeldir. Özenle tasarlanacak olan bu sweatshirt sevgilinizin soğuk havalarda hiç üzerinden çıkarmayacağı ve soğuklara karşı özenle bir koruma sağlayacağı, aldığı en özel hediyelerden birisi anlamı taşıyacak. Terletmeyen ve hava alan kumaş yapısı sayesinde de sağlıklı bir şekilde giyilebilir.

İsim ve Tarih Yazılı Çelik Matara

yılbaşında erkek arkadaşıma ne hediye alabilirim

Sevgilinizin içeceklerini her istediği yerde her zaman içmesine olanak tanıyacak bu özel matara, şık ve kullanışlı tasarımı ile ayrıcalıklı bir hediye anlamı taşıyor. Yeni yıl hediyeleri özellikle diğer günlere göre daha özenli ve şık olmaları gerektiği için böyle bir hediye tercihinde bulunmanız sevgilinizin çok hoşuna gideceği gibi aynı zamanda da her zaman kullanmasına olanak tanıyacaktır. Şık görünümü ile birlikte bir erkeğin çok hoşuna gidecek bir hediye anlamı taşıyan matara, paslanmaz çelikten imal edildiği için tamamen sağlık koşulları için uygundur. Sızdırmaz kapak yapısı sayesinde de günlük yaşamda rahatlıkla taşınmayı mümkün hale getiren bu ürün, bu sayede sevgiliniz için yeni yılda vereceğiniz son derece ayrıcalıklı bir hediye anlamı taşıyacak.

Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Yeni yıl sevginin doğrudan gösterildiği, geçen zamana bakıldığında sevginin bir kat daha arttığı özel günler olduğu için sevgiliniz için onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterecek bir hediye tercih ederek onun çok mutlu olmasını sağlayabileceksiniz. Lezzetli olduğu kadar anlamlı da olan bu özel çikolata kutusu sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi ve yeni yılda da sevmeye devam edeceğinizi ona zarif bir şekilde gösterebilmeniz için harika bir fırsat yaratıyor. Birbirinden güzel ve sevgi dolu mesajlar ile sevgilinizin yeni yılı çok daha mutlu geçecek birlikteliğinizin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayacaktır.

Kapşonlu Sevgili Kombini

yılbaşında erkeklere ne alınır sevgili için

Sevgili olmak yaşama ortak bir bakış geliştirebilmektir. Aynı zamanda iyi anlaşan, genelde aynı konular üzerinde uzlaşı sağlayan, birbirinin zevklerini paylaşan kimseler olan sevgililer için yılbaşı hediyeleri de önemli bir konu olmaktadır. Erkek sevgiliniz ile birlikte giyeceğiniz bu özel hediye, aşkınızın dışarıya yansıması olacağı gibi aynı zamanda her zaman bir olduğunuzun da bir ifadesi olacaktır. Özenle tasarlanacak isme özel baskısı sayesinde daha da ayrıcalıklı bir hale gelen ürünler, hava geçirmez ve terletmez yapıları sayesinde de sağlıklı bir giyim için de gerekli olan şartları sağlamaktadırlar. Bu sayede sevgiliniz yeni yılda çok mutlu olacağı bir hediye alacak ve her zaman bu özel hediyesini giymekten mutluluk duyacaktır.

Kalpli Fotoğraf Tutucu Set

yılbaşı hediyeleri erkek sevgiliye

Yeni yılda, sevgiliniz ile geçirdiğiniz en güzel anları anımsamak ve her zaman göz önünde bulunmasına yardımcı olmak için tercih edeceğiniz bu set, ölümsüz hale gelmiş anlarınızın fotoğraflarını göz önünde tutarak, sevginizin de ne kadar değerli ve ayrıcalıklı olduğunu hatırlatıyor. Yeni yılın daha sevgi ve birliktelik dolu olarak geçmesi için tercih edeceğiniz bu özel set ile sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilecek ve onu çok sevindireceksiniz.

Viski Kadeh Seti

yılbaşında erkek sevgiliye ne alınır

Son derece kaliteli malzemeden üretilmiş olan viski seti, bu tip özel ürünlere ilgi duyanlar için kişiselleştirilerek sunuluyor. Üzerine isim yazılan şık kadeh seti, yılbaşı hediyesi için eşsiz bir seçim olacaktır. Erkek sevgiliye yılbaşı hediyeleri konusunda farklılık yaratıp, belki de çevrenizde hiç rastlamadığınız bir seçim yapmış olabilirsiniz. Bunun için hemen harekete geçip geç kalmadan hediyenizi sipariş edebilirsiniz.

İsim Yazılı Kol Düğmesi

erkek sevgili yılbaşı hediyesi

Klasik giyinen ve kol düğmesi kullanmaktan hoşlanan beyler için mükemmel bir hediye seçeneğidir bu. Çünkü her iki kol düğmesi de ayrı ayrı karakterler ile tasarlanabiliyor. Yani istediğinizi yazdırabiliyorsunuz. Bu da bu hediye seçeneğinin değişik yılbaşı hediyeleri arasında yer almasını sağlıyor. En iyi yılbaşı hediyeleri bu tip özellikler barındırdığından da tereddütsüz olarak tercih edebilirsiniz.

Kemer Ve Cüzdan Seti

erkeğe yılbaşı hediyesi ne alabilirim

Erkek sevgiliniz için şık bir hediye için tercih edeceğiniz bu özel tespih seti özel bir yılbaşı kutlamasına yapmanıza yardımcı olacak. Özenle tasarlanan cüzdan ve imal edilen tespihin bir arada olduğu set yılbaşını farklı şekilde kutlamak isteyenlere hitap ediyor. Set içinde bulunan cüzdan hakiki deriden yapılması sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlü olurken aynı zamanda kart, bozuk para ve kağıt paraları güvenli bir şekilde muhafaza etmeye yardımcı oluyor. Özel tespih ise setin şıklığını tamamlıyor.

Yılbaşı Hediyesi Ren Geyiği Tasarımlı 3D Led Lamba

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri

Işıltılı bir yılbaşı hediyesi seçeneği olan bu lamba, erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi seçenekleri arasında en dikkat çekenlerdendir. Lamba, ren geyiği şeklinde olup odada ya da ofiste kullanıma uygundur. Akrilik levha olan üst bölüm, lazer kesim ile şekillendirilmiştir. USB girişi bulunan hediye, masaüstü ya da dizüstü bilgisayara bağlanarak kullanılabilir. Açma kapama düğmesi sayesinde fişte olduğu her saniye çalışmasına gerek yoktur. Güçlü bir lede sahip olan yapısı, sarı renkte ışık vermektedir. Ürün, yılbaşına özel paketinde, kendi kutusu ile sizlere gönderilmektedir.

Yılbaşına kısa süre kalmışken erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır sorusu ile karşı karşıyaysanız, hemen önerilerimize kulak verebilirsiniz. Çünkü bu özel zamanı özel hediyeler ile taçlandırmanız için size harika önerilerimiz var. Hem farklı hem kişiye özel hem de anlamlı hediyeler seçmek için ilk olarak hediye sahibini gerçekten tanıyor olmanız gerekli. İlgi ve alakalarına göre seçim yapabilirsiniz böylece. İkinci olarak da değişik yılbaşı hediyeleri seçebilmek için yaratıcılığa ihtiyacınız var. Biz bu anlamda size destek sağlıyoruz ve önerilerimiz ile seçiminizi kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Yılbaşı hediyesi erkek sevgiliye aşk ve sevgiyi ifade etmek için de ideal bir yol olabileceğinden, dilerseniz seçiminizi bu yönde de gerçekleştirebilir ve romantik seçimler yapabilirsiniz. Dolayısıyla son derece anlamlı bir yılbaşı hediyesi ile birlikte yeni yılı karşılayıp, gelecek yıl için beslediğiniz umutlarda ona da yer verdiğinizi ifade edebilirsiniz.

Yeni Yıl Teşekkür Hediyesi Viski Kadeh Seti

erkek sevgiliye yılbaşı hediyeleri

Viski seven ya da sadece kadeh koleksiyonu yapanlar için uygun olan hediye, üzerine isim yazılarak özelleştirilir. Hediyenin özelleştirilmesi için aynı zamanda bir tarih de kullanılabilir. Hediye, her birinde lazer yöntemi ile özelleştirme yapılmış  2 adet kadehten oluşmaktadır. Lazer kullanılması sayesinde asla silinme meydana gelmez. Erkek sevgili için yılbaşı hediyesi fikirleri arasında yer alan ürün, sevgilinizin zevklerini ne kadar talip ettiğiniz konusunda da ona fikir verecektir. Hediye alırken onun neleri sevip neleri sevmediğini bilmek, sizi daha dikkat çekici hediyeler almaya teşvik eder. Bu hediye de zevkine düşkün erkekler için kendi özel kutusu ile sizlere gönderilmektedir.

Harf ve Tarihli Köstekli Saat

erkeğe yılbaşı hediyesi ne alabilirim

Nostalji seven sevgilime yılbaşında ne hediye alabilirim, diye düşünenler için oldukça uygun olan bu saatler, retro tarzı ile görenleri hayran bırakıyor. Ön yüzünde TCDD logosu ve tren arması bulunan saatlerin arka yüzünde isim baş harfleri ile bir tarih yer almaktadır. Saatler,  gümüş ve gold seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. 5 cm çapa sahip saatler, sevgilinizin yanından ayırmayacağı vazgeçilmez eşyası olacak. Şık kutusunda ve çalışır halde size gönderilecek saatlerle sevgilinizin zevklerine ne kadar hakim olduğunuzu gösterebilirsiniz. Erkek arkadaşınızın tarihe ilgisi varsa ya da saat koleksiyonu yapıyorsa, isimlerinizin baş harflerini üzerinde taşıyan bu saat, koleksiyonun en değerli parçası olacak!

Bildiğiniz gibi hayatınızda yer alan her erkeğe; baba, erkek kardeş, eş veya sevgiliye alınabilecek belli başlı hediyelikler genellikle standart tasarımlarla üretiliyor. Örneğin erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri için araştırma yaptığınızda veya etrafınızdaki kadınlara sorduğunuzda size önerecekleri en temel ürünler cüzdan, kol düğmesi vb. olacak. Fakat neden standart tasarımları olan ürünleri seçesiniz ki. Elbette erkek sevgili için yılbaşı hediyesi kategorileri belli başlı ürünlerden oluşuyor ama bu durum sizin ürünler üzerindeki yaratıcılığınızı konuşturamayacağınız anlamına gelmiyor. Diyelim ki bir çift, şık tasarımlı kol düğmesi almak istiyorsunuz; neden klasik kol düğmelerine bakacaksınız ki. Hele bir de ilgi alanına giren konularda üretilen tasarım kol düğmeleri veya her an sizi hatırlayacağı resimli kol düğmeleri dururken. Kısacası demeye çalıştığımız şey şu; hediye alanı dar olabilir fakat ilginç görünümleriyle veya kişiye özel üretilmiş olmaları ile öne çıkan ürünleri tercih ederseniz; karşınızdaki erkek normalden daha çok şaşıracak ve daha çok mutlu olacaktır.