Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Erkek Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fikileri - Yeni Yaş Hediyesi

Erkek Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fikileri - Yeni Yaş Hediyesi

Hayatınızın aşkına doğum gününde asla unutamayacağı bir hediye vermek ister misiniz? Erkekler doğum günlerinde en çok sevdikleri kişilerden aldıkları hediyelere ayrı bir önem verir. Sevgilinizi bu özel günde mutlu etmek ve onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için izleyeceğiniz bazı yöntemler vardır. Öncelikle sadece sevgilinize hitap eden bir ürünle kişiye özel hediye seçeneklerinden birini değerlendirebilirsiniz. Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi fikirleri arasında genellikle isme özel hediyeler öne çıkar. Standart hediyelerden ziyade kişiye özel hale getirilen bu ürünler erkeklerin en sevdiği hediyeler arasındadır. Sevgilinize doğum günü sürprizi yapmak için bütçenizi yormadan pek çok farklı hediyelik ürün tercih edebilirsiniz.

Doğum günü kutlamasında fark yaratmak isteyenler hediye seçiminde mutlaka kişiye özel seçenekleri değerlendirmelidir. Sevgilinizin günlük yaşamda sık sık kullanacağı bir ürünü doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Bu sayede hem kullanışlı hem de hatıra değeri olan bir hediye seçimiyle fark yaratabilirsiniz. Sevgilinizin yaşam tarzını ve ekipman ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onun çok seveceği bir hediye ile sürpriz yapabilirsiniz. En kaliteli ve kullanışlı doğum günü hediyeleri arasında her erkeğin hayallerini süsleyen ürünler vardır. Uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılan bu ürünler romantik ve duygusal olarak da etkileyicidir. Sevgilinizi doğum gününde çok şaşırtmak ve onu çok sevdiğinizi göstermek için pek çok farklı hediye seçebilirsiniz.

İsim ve Tarih Özelleştirmeli Hasır Erkek Bilekliği

erkek sevgiliye doğum günü hediyesi fikirleri

Sevgililer arasında alınıp verilen hediyelerin ayrı bir önemi vardır. Tıpkı sevgililer gününde olduğu gibi doğum gününde de kişiye özel hediyeler oldukça popülerdir. Erkek sevgilinin çok beğeneceği ve gönül rahatlığı ile kullanabileceği hediyelerden biri hasır bilekliktir. Kişisel görünümüne ve tarzına dikkat eden erkekler için bileklik gibi aksesuarlar büyük önem taşır. Siz de sevgilinizin giyim tarzı ile uyumlu bir hasır bileklik seçerek ona muhteşem bir doğum günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Üzerinde isim ve tarih özelleştirmesi bulunan hasır erkek bilekliği son dönemde en çok talep gören ürünlerden biridir.

Özel kuyumculuk işçiliği ile imal edilen bileklik, standart 20 cm olup ortalama boydakilerle uyumludur. Gümüş ve siyah kaplama renk alternatiflerine sahiptir. Hasır bilekliği uzun yıllar boyunca ilk günkü parlaklığında tutmak için muhafaza koşullarına dikkat edilmelidir. Ürünü parfüm ve deodorant gibi kimyasal maddelerden uzak tutmak önerilir. İsim ve tarih özelleştirmeli hası erkek bilekliği özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsme Özel Benzinli Çakmak Seti

erkek sevgiliye doğum günü hediyesi fikirleri

Erkek sevgiliye günlük hayatta sık sık kullanabileceği bir ürünle doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız çakmak seti doğru seçimdir. Yıldönümü hediyesi olarak da verilebilecek bu özel çakmak seti son derece kullanışlıdır. Erkek sevgiliye doğum günü için hediye önerileri arasında yoğun talep gören bir üründür. Bunun nedeni sigara kullanan erkeklerin her zaman elinin altında bulunmasıdır. 125 ml çakmak benzini ile gönderilen bu çakmağın ölçüsü 55 x 35 mm olup parlak siyah ve parlak metalik gri renk seçeneklerine sahiptir. Çakmağın hem fitili hem de taşı sonradan değiştirilebildiği için uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanılır.

Sevgilinizin günün her saatinde cebinde taşıdığı bir üründe isminin yazması oldukça havalı bir tasarımdır. Bu yüzden sevgiliniz kullandıkça sizi hatırlayacağı bir çakmağı doğum günü hediyesi almaktan dolayı memnun kalacaktır. Üstelik bu çakmak malzeme kalitesi bakımından piyasadaki benzerlerine göre çok üst düzeydedir. Bütçenize en uygun fiyatlarla erkek sevgiliye kullanışlı bir hediye arıyorsanız en ideal seçimdir.

Kişiye Özel İsim Nakışlı Erkek Atkısı

erkek sevgili için doğum günü hediyesi

Giyim tarzına önem veren erkek sevgiliye doğum günü hediyesi olarak özelleştirilmiş atkı tercih edebilirsiniz. Özellikle sonbahar ve kış döneminde doğum günü olan erkekler için en kullanışlı hediyedir. İsim nakışlı özelleştirme atkının sağ köşesine okunur biçimde nakışla işlenir. Atkı standart boyutta hazırlandığı için her bedene uyumludur. Çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliği ile son derece kullanışlıdır. Kişiye özel isim nakışlı erkek atkısı, sevgilinizin her ortamda gönül rahatlığıyla giyebileceği bir tasarıma sahiptir.

Birinci sınıf kalitedeki poliviskon kumaştan imal edilen atkının ölçüsü 36 x 186 cm olup püskülsüzdür. Sevgilinizin giyim tarzına göre en çok yakışacağını düşündüğünüz gri, siyah ve lacivert renk seçeneklerinden birini tercih edebilir. Sevgilinizi doğum gününde mutlu etmek için kişiye özel tasarım atkılardan en sevdiği rengi seçebilirsiniz. Bu atkı uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Sevgiliniz atkıyı her kullanışında sizi hatırlayacak ve sevgiyle anacaktır. Unutulmaz ve çok kullanışlı bir hediye ile doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız en ideal seçeneklerden biridir. Kişiye özel isim nakışlı erkek atkısı özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Film Şeridi Fotoğraf Baskılı Anahtarlık

erkek sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır

Sevgililer gününde olduğu gibi doğum günlerinde de aşıklar arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri özel tasarım anahtarlıktır. Bu anahtarlığı sadece sevgilinize özel hale getirerek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Her zaman el altında olan ve son derece kullanışlı bir üründe kişiye özel dokunuşlar önemlidir. Film şeridi tasarımlı bu anahtarlık da sevgililer arasında popüler hediyelerden biridir. Fotoğraf baskılı anahtarlık 6.5 x 4 cm boyutlarında olup ideal kullanım özelliklerine sahiptir.

Anahtarlık tasarımında sert şeffaf akrilik malzeme kullanılır. Cama benzeyen bu malzeme kırılmaz ve uzun ömürlüdür. Anahtarlığın sadece bir yüzüne sevgilinizle en özel anınızı fotoğraf baskısı yaptırabilirsiniz. Baskı kalitesi yüksek olduğundan fotoğrafınız canlı ve dikkat çekicidir. Film şeridi tasarımıyla özel bir görünüm sunan anahtarlık hem kullanışlı hem de hatıra değeri olan bir üründür. Üstelik indirimli fiyat seçenekleriyle satına alabileceğiniz kişiye özel hediyelerden biridir. Film şeridi fotoğraf baskılı anahtarlığı bütçenizi yormayan fiyatlarla satın alıp sevgilinize doğum gününde hediye edebilirsiniz.

İsme Özel Ahşap Kutulu Tekli Viski Kadeh Seti

doğum günü hediyesi erkek sevgiliye

Alkol kullanan erkeklerin son dönemde en çok ilgi gösterdiği ürünlerin başında tekli viski kadeh seti gelir. Viski içerken ihtiyaç duyulan bu kadehler özel tasarıma ve kişiye özel hale getirilir. Ahşap kutu içinde yer alan viski kadeh setini doğum günü gibi özel zamanlarda hediye edebilirsiniz. Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır sorusuna yanıt ararken kullanışlı bir ürün istiyorsanız en doğru seçimdir. Ahşap kutu 15 x 20 cm ebatlarında olup şık tasarımıyla dikkat çekicidir. Sevgilinizi doğum gününde şaşırtmak için isme özel ahşap kutulu tekli viski kadeh setini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Viski tüketirken kullanılan kadehlerin şekil olması karizmasına önem veren erkekler için son derece önemlidir. Viski bardağı 9 x 8.5 cm ebatlarındadır. 300 cc kapasiteli viski bardağı isme özel hale getirildiği için oldukça ilgi çekicidir. Viski içen erkeklerin bir numaralı tercihi haline gelen bu kadehler son dönemde sosyal medyada oldukça yaygındır. Siz de sevgilinize doğum gününde kullanışlı ve şık bir hediye ile sürpriz yapmak istiyorsanız bu ürünü seçebilirsiniz. Viski seti kutusunda ayrıca 1 adet viski kadehi dışında 3’lü doğal viski taşı bulunur. Viski taşları buz dolabında muhafaza edilir ve içkinin ideal şekilde soğutulmasını sağlar. Viskiye su katmadan içmek isteyenler buz yerine genellikle bu tarz viski taşları kullanır. Muhteşem bir damak zevki sunan viskinizi bu şekilde keyifle yudumlayabilirsiniz. Erkek sevgiliye doğum gününde alınabilecek en güzel hediyeler arasında viski kadeh seti bulunur.

Ahşap Stantlı 10x15 Her Aya Bir Fotoğraf Mottolu Takvim

erkek sevgiliye doğum günü sürprizi

Doğum gününde şık ve anlamlı dekoratif ürünlerle sevdiklerinize unutamayacakları sürprizler hazırlayabilirsiniz. Son dönemde en çok tercih edilen aksesuarların başında 2024 takvimi geliyor. Ahşap standı ile kullanışlı ve dekoratif olan bu ürünle doğum günü kutlamasında dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Sevgilinizin ofisinde veya evdeki çalışma masasında gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir üründür. Her aya bir fotoğraf mottosu ile dikkat çeken takvim 10 x 15 cm boyutlarında fotoğraflar içerir.

Her bir fotoğraf, kuşe kağıda parlak selefon kaplama yapılarak tasarlanır. Fotoğraflarınızın yer aldığı bir takvimle sevgilinize kullanışlı bir armağan ve sürpriz yapabilirsiniz. Ahşap standı ise 10 x 4 x 3 cm ebatlarında olup masa üstü kullanıma uygundur. Kaliteli, kullanışlı ve kişiye özel bir hediye arayanların bir numaralı tercihidir. Üstelik uygun fiyat ve indirim kampanyalarıyla satışa sunulan kişiye özel 2024 takvimi hemen satın alabilirsiniz. Ahşap standlı her aya bir fotoğraf motto 2024 takvimi özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Fotoğraflı Masaüstü Ahşap Derin Çerçeve

doğum günü hediyeleri erkek sevgiliye

Hem dekoratif hem de kullanışlı aksesuar arayanlara ahşap malzemeden üretilen derin çerçeve öneriliyor. Doğum gününde sevgilinizi şaşırtmak ve uzun yıllar dekoratif amaçla kullanılabilecek bir hediye sunmak istiyorsanız idealdir. En çok satan doğum günü hediyelerinden biri olan ahşap derin çerçeve üzerinde ölümsüz anlarınızın fotoğrafı yer alır. 11 x 16 cm ölçülerindeki ahşap çerçeve dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Masif ahşap çerçevenizi dilerseniz masa, konsol, sehpa vitrin gibi yerlerde sergileyebilirsiniz. Ürünün masif ahşap kısmında bulunan fotoğraf alanı 10 x 15 cm ölçülerinde olup son derece şıktır. Erkek sevgilinize evde veya ofiste gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir aksesuar arıyorsanız doğru seçimdir. Fotoğraflı masaüstü ahşap derin çerçeve özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

İsim ve Tarih Yazılı Fermuarlı Deri Cüzdan

sevgiliye doğum günü hediyesi erkek

Erkek sevgiliye doğum günü sürprizi fikirleri arasında hakiki deriden üretilen isim yazılı cüzdanlar öne çıkıyor. Erkekler için en önemli ve kullanışlı aksesuarların başında cüzdan gelir. Gerçek deriden üretilen bir cüzdanla sevgilinize doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız en ideal seçimdir. Cüzdan üzerinde 14 adet kart koyma cebi vardır. Ayrıca kağıt para koyma gözü ile son derece kullanışlıdır. Fermuar kapalı ölçüsü 12 x 8 cm, fermuar açık ölçüsü 17 x 12 cm boyutlarındadır.

Kapalı halde 2.5 cm kalınlığa sahip hakiki deri cüzdanın tasarımı oldukça dikkat çekicidir. Şık ve sağlam fermuarı sayesinde uzun yıllar boyunca deforme olmadan güvenle kullanım avantajı sunar. Lazer ile yazılan isim ve tarih asla çıkmaz. Sevgiliye hem kullanabileceği hem de hatıra değeri olan bir aksesuar satın almak isteyenler hitap eder. Erkek sevgilinin her zaman yanında taşıyacağı deri cüzdan kişiye özel tasarımıyla beğeni toplar. Sevgiliye doğum gününde veya yıldönümünde hediye edebileceğiniz fermuarlı deri cüzdan modaya uygun tasarıma sahiptir.

Yeni Araç Hediyesi Plaka Anahtarlık

erkek sevgili doğum günü hediyesi

Sevgiliniz yeni araç aldığında veya mevcut aracını yenilemek istediğinde anahtarlıkla onun beğeneceği bir hediye verebilirsiniz. Erkeklere yeni araba hediyesi olarak sık sık tercih edilen bu anahtarlık tasarımı oldukça popülerdir. Anahtarlık 25 x 65 x 5 mm ebatlarında olup MDF malzeme üzerine polyester kaplamadır. Ürünün tek yüzeyine plaka şeklinde baskı yapıldığından estetik bir görünüm sunar. Çelik anahtar halkası ile birlikte gelen ürün ergonomik boyutu ile kullanım kolaylığı sağlar. Bütçenizi yormadan erkek arkadaşa en güzel doğum günü hediyelerinden birini satın almak istiyorsanız doğru seçimdir. Yeni araç hediyesi olarak da verilen plaka anahtarlık erkeklerin sevdiği aksesuarlar arasındadır.

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Deri Bileklik

erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

Giyim tarzına önem veren erkeklerin en çok tercih ettiği aksesuarların başında bileklik gelir. Hakiki deriden üretilen bileklik ile sevgilinize unutamayacağı bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz. Bileklik yaklaşık olarak 22 cm ebatlarında olup standart kullanıma uygundur. Bileklik üzerindeki özelleştirme işlemi 3 x 1 cm yere yapılır. Bileklik dokusu, stok durumuna bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Bileklik üzerine isim yazma yeri ve bağlantı bölümü paslanmaz çelikten imal edilmiştir. İsim yazımı lazer kazıma yöntemi ile uygulandığından asla çıkmaz. Uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilen hakiki deri bileklik son derece şık ve estetiktir. Günlük yaşamda veya özel zamanlarda tercih ettiğiniz kıyafetleriniz ile birebir uyumlu tasarıma sahiptir. Erkek arkadaşınızın günün her saatinde bileğinde taşıyacağı bu bilekliğe kendi isminizi de yazdırabilirsiniz. Sevgiliye hediye isim yazılı deri bileklik özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Mesaj Yazılı Ahşap Çerçeve

erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

Doğum gününde sevgiliye unutamayacağı bir sürpriz hazırlamak isteyenler romantik ürünleri tercih eder. İnternet üzerinden sevgiliye doğum günü hediyesi erkekler için fikirler şeklinde araştırma yapanlara ahşap çerçeve önerilir. Ancak bu çerçeve kişiye özel mesaj yazılı ve fotoğraflı olduğu için ezber bozan niteliktedir. Daha önce hiç benzerini görmediğiniz fotoğraflı ahşap hediye kutusu hem kullanışlı hem de dekoratiftir. Masif ahşaptan imal edilen çerçeve hem açık hem de kapalı şekilde kullanılabilir. Ahşap kutu 14 x 18 x 2.5 cm ebatlarında olup içine fotoğraf ve küçük objeler konulabilir. Masaüstünde, vitrin ve sehpa gibi yerlerde dekoratif bir aksesuar olarak kullanılır.

15 Fotoğraf ve Mesajlı Doğum Günü Akordiyon Fotoğraf Kutusu

erkek sevgiliye doğum günü hediyeleri

Son dönemde sosyal medyada popüler olan fotoğraf ve mesajlı doğum günü akordeon kutu tasarımı oldukça dikkat çekicidir. Sevgilinize kişiye özel tasarımla hazırlanan bu fotoğraf kutusundan armağan edebilirsiniz. Kutu içinde 15 adet fotoğraf ve 1 adet mesaj alanı vardır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak hazırlanan fotoğrafların baskı kalitesi çok yüksektir. Sevgilinizle ölümsüz anlarınızı bir arada sergileyebilmek için akordeon tasarımlı fotoğraf kutusunu tercih edebilirsiniz.

İsme Özel Telefon Stantlı Masaüstü Aksesuar Düzenleyici

sevgiliye dogum günü hediyeleri erkek

Erkeklere hitap eden isme özel hediyeler arasında masaüstü organizer yani düzenleyici öne çıkar. İş yerinde en kullanışlı masaüstü aksesuarlardan biridir. Masif ahşaptan imal edilen düzenleyici üzerinde anahtar, kol saati ve bileklik koyma aparatları vardır. USB bellek, not defteri gözlük gibi eşyalar için özel bölümler bulunur. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan masaüstü düzenleyici isme özel tasarımıyla dikkat çekicidir.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Çelik Termos

erkek sevgiliye doğum günü kutlama fikirleri

Erkek sevgiliye doğum günü kutlama fikirleri arasında kullanışlı ve özel bir hediye arıyorsanız imza tasarımlı çelik termos doğru seçimdir. Özellikle iş yerinde sık sık termosla kahve içen erkek sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerdendir. Mat siyah rengi ve 304 paslanmaz çelik materyali ile kalitelidir. Kişiye özel imza tasarımıyla hem kullanışlı hem de dikkat çekici bir üründür. Gıda temasına uygun çelik termos özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

İlgili Makaleler