Erkek Öğretmene Hediye - Erkek Öğretmene Alınabilecek Hediyeler

Erkek Öğretmene Hediye - Erkek Öğretmene Alınabilecek Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir ► Erkek Öğretmene Hediye

Erkek öğretmene hediye seçenekleri arasında birçok hediye çeşidi yer almaktadır. Erkek öğretmeninizin zevkine göre değişiklik gösteren hediyeler, öğretmene uygun olarak seçilmektedir. 24 Kasım Öğretmenler Günü 1982 senesinden bu yana ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu gelenek dünyanın pek çok ülkesinde farklı tarihlerde kutlanıyor. Türkiye’de Öğretmenler Günü’nün 24 Kasım tarihinde kutlanmasının temel nedeni Mustafa Kemal Atatürk’e bu tarihte başöğretmen unvanının verilmiş olmasıdır. Okul öncesi eğitimden, liseye dek öğrenciler bu günlerde öğretmenleri için çeşitli sürprizler hazırlarlar. Bu sürprizin kapsamı bazen küçük bir hediye, bazen onların kalbini ısıtacak bir söz ya da bir mesaj olabilir.

Bu eski gelenek bugün hala aynı coşkuyla bütün okullarda yaşatılıyor; fakat artık hediyeler konusunda özellikle gençlerin çok daha yaratıcı olduklarını söylemek gerekiyor. Öğretmene hediye alırken ilk dikkat edilmesi gereken nokta elbette öğretmenin branşı, yaşı ve cinsiyeti. Örneğin erkek öğretmene hediye almak adına internet üzerinden erkek öğretmene alınabilecek hediyeler şeklinde bir arama yapmamız gerekiyor. Bayan öğretmenlere kıyasla erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi seçmek her zaman biraz daha zor olmuştur. Yine de gereken özeni ve sabrı gösterirseniz erkek öğretmene hediye ne alınır sorusuna harika cevaplar bulabilirsiniz. Erkek öğretmenler için hediyeler düşünürken öğretmeninizin kişiliğini göz ardı etmeyin.

Erkek Öğretmene Defter Kalem Hediye Seti

erkek öğretmen için hediyeler

Erkek öğretmen için alınacak güzel hediyelerden biri olan bu set, öğretmenler günü için ya da diğer günler için erkek öğretmeninize alabilirsiniz. 17.5×11.5 cm ebatlarında olan çizgili not defteri ve roller kalemden oluşan bu seti, erkek öğretmeniniz için her zaman tercih edebilirsiniz. Mavi renk mürekkepten oluşan kalemi ve sert kapaktan yapılan defterin dış kaplamasına lazer ile kazınan isim ile erkek öğretmeninizin her zaman kendini özel hissetmesine sebep olabilirsiniz.

İsme Özel Mat Siyah Roller Kalem

erkek öğretmene hediye

Erkek Öğretmene ne hediye verilir sorusunun karşılığı olarak İsme Özel Mat Siyah Roller Kalem tercih edilebilir. Kalem üzerine lazer teknolojisi ile yazılan isim hiçbir zaman çıkmaz. Mat siyah renge sahip olan bu şık kalem, mavi renkli yazmaktadır. Ayrıca kapağı çıkartılarak geri takılması kaleme daha güzel bir gösteriş katmaktadır. Dilerseniz erkek öğretmeninizin doğum gününde, öğretmenler gününde ya da özel bir günde İsme Özel Mat Siyah Roller Kalemi tercih edebilirsiniz.

İmza Tasarımlı Kemer ve Cüzdan Seti

erkek öğretmene hediye ne alınır

Erkek Öğretmene bir tane hediye almak istenmiyorsa eğer İmza Tasarımlı Kemer ve Cüzdan Seti Erkek Öğretmene alınabilir. Erkek öğretmenler için hediyeler bulunması oldukça zordur. Ancak hakiki deriden yapılmış kemer ve cüzdan seti erkek öğretmeniniz için oldukça güzel bir hediyedir.

French Pressli Çelik Termos

erkek öğretmene alınabilecek hediyeler

Erkek Öğretmene hediye ne alınır sorusunun cevabı olarak French Pressli Çelik Termos gösterilmektedir. Erkek öğretmeninizin ismine özel olarak tasarlanan bu termoslar soğuk kış aylarında içecekleri sıcak, yaz aylarında ise içecekleri uzun süreli soğuk tutma özelliğine sahiptir. İçinin ve dışının paslanmaz çelikten oluşması ve özel kaymaz taban yapısıyla erkek öğretmene alınabilecek hediyelerin en güzeli arasında yer almaktadır.

Mat Siyah Roller 16gb USB Kalem

erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi

Erkek Öğretmene alınabilecek hediyeler arasında yer alan USB kalem ile erkek öğretmeninizin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Lazer teknolojisi ile kazınarak yazılan isim hiçbir zaman çıkmayacağı için oldukça dayanıklıdır. Kalem gövdesinin metalden oluşması, mat siyah renge sahip olması ve 14,5 cm boyutunda olması kaleme daha şık bir görüntü kazandırmaktadır.

Özel Kutusunda Defter Kalem Hediye Seti

erkek öğretmene hediye fikirleri

Erkek öğretmen için alınacak güzel hediyelerden biri olan bu set, öğretmenler günü için ya da diğer günler için öğretmeninize alabilirsiniz. 17.5×11.5 cm ebatlarında olan çizgili not defteri ve roller kalemden oluşan bu seti, erkek öğretmeniniz için her zaman tercih edebilirsiniz. Mavi renk mürekkepten oluşan kalemi ve sert kapaktan yapılan defterin dış kaplamasına lazer ile kazınan isim ile erkek öğretmeninizin her zaman kendini özel hissetmesine sebep olabilirsiniz.

Erkek Öğretmene Özel Gold Premium Kalem Seti

erkek öğretmene alınacak en güzel hediyeler

Erkek Öğretmene hediye fikirleri üretemiyorsanız erkek öğretmene özel olarak tasarlanmış İsme Özel Gold Premium Kalem Setini tercih edebilirsiniz. Mavi renkte yazan bu kalemin üzerine lazer ile işlenen isim hiçbir zaman çıkmaz. 13,5 cm uzunluğunda olan bu kalemler, şık görüntüsüyle erkek öğretmeninizin odasına, kitaplığına ya da çalışma masasına dekoratif bir görüntü kazandıracaktır. İsme özel olarak tasarlanan Gold Premium Kalem Seti, şık kutusunda ve özenle paketlenerek gönderime sunulmaktadır. Sizler de öğretmeninizin eline geçen bu hediyeyle, onun mutluluğuna şahitlik edebilirsiniz.

Erkek Öğretmene USB Kalem Kartvizitlik Seti

erkek öğretmene hediye önerileri

Erkek Öğretmene hediye ne olabilir sorusunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak erkek öğretmene özel olarak tasarlanmış USB Kalem Kartvizitlik Setini tercih edebilirsiniz. Hediye seti 1 adet 16 GB USB 1 adet Roller kalem ve 1 adet kartvizitlik olarak gelmektedir. Kişiye Özel USB Kalem Kartvizitlik Seti özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilmektedir. USB üzerine isminiz lazer teknolojisi ile kazınarak yazılır ve çıkma olmaz. USB bellek 16 GB kapasitelidir ve çift girişi yer almaktadır. Ayrıca bu USB, Android işletim sistemli telefonlara uyumludur. USB, kalem ve kartvizitin üzerine lazer ile yazılan isimlerde hiçbir zaman çıkma olmayacağı için uzun süreler kullanılabilmektedir.

Fotoğraflı Bitki Tohumlu Naturacube

erkek öğretmen için hediye

Erkek öğretmene hediye el yapımı seçenekleri arasında bulunan Kişiye Özel Fotoğraflı Bitki Tohumlu Naturacube, erkek öğretmeninizi sevindirmek için tercih edebilirsiniz. Kişiye özel ahşap küp saksı toprak içinde tohumu ekili olup toprağı nemlendirdikçe filizlenmeye hazır halde gönderilmektedir. Ahşap saksının ölçüsü ise 7 cm x 7 cm'dir. Ahşap saksı masif ağaçtan yapılmış olup; lavanta, çim, cherry domates, maydanoz, yonca, nane, süs biberi ve papatya olmak üzere sekiz adet bitki çeşidinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Yanında gönderilecek olan sulama spreyi ile kolaylıkla sulaması yapılabilir ve hızlı bir şekilde filizlenebilmektedir.

Kişiye Özel Tasarımlı Led Lamba

erkek öğretmene ne hediye verilir

Erkek öğretmene ne hediye verilir sorusunun karşılığı olarak bu ürün tavsiye edilmektedir. Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır. Alt kaidesi masif ahşaptır 14 cm x 3 cm ölçüsündedir. Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir. Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. USB girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.

Erkek Öğretmene Özel Kutulu Defter Kalem Seti

erkek öğretmene hediye defter kalem

Erkek öğretmene hediye olarak oldukça fazla tercih edilen bu set; isim yazılı çizgili defter ve isim yazılı metal tükenmez kalemden oluşmaktadır. Defterin açılmasını önleyen lastik ve kalem tutucu lastiği de defterde bulunmaktadır. Basma mekanizmalı olarak geliştirilen bu setin kalemi ise, mavi yazmaktadır. Defter ve kalem üzerine yazılan isimler, lazer ile yazıldığından dolayı hiçbir şekilde çıkma yapmaz.

Erkek Öğretmene Kişiye Özel Hediye Kutusu

erkek öğretmene hediye kutusu

Erkek Öğretmene Kişiye Özel Hediye Kutusu ile erkek öğretmeninize özel bir hediye verebilirsiniz. Erkek öğretmene alınacak en güzel hediyeler arasında yer alan bu hediye kutusunun içinde siyah not defteri, siyah kalem ve siyah termos bulunmaktadır.

Besmele Kabartmalı Kalem Seti

erkek öğretmene emeklilik hediyesi

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi olarak alınabilecek Özel Besmele Kabartmalı Kalem Setinin içinde 2 adet Rolling kabartmalı Besmele yazmaktadır. Erkek öğretmeniniz için en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. Özellikle erkek öğretmenlerin yakından ilgisini çekecek olan bu kalemler, öğretmeninizin ismini yazdırarak hediyeyi daha özel hale getirmektedir.

Vintage Tarz ve Mesaj Yazılı Köstekli Saat

erkek öğretmen hediyeleri

Erkek öğretmene alınabilecek ucuz hediyeler arasında yer alan Vintage Tarz ve Mesaj Yazılı Köstekli Saat, erkek öğretmeniniz için özel bir hediyedir. Saatin çapı 5 cm olup, ön kısmında TCDD logosu ve tren kabartması yer almaktadır. Köstekli saatleri gümüş ve gold seçenekleri bulunmaktadır. Dilediğinize göre seçim yaparak erkek öğretmeninize hediyenizi alabilirsiniz. Şık kutusu ve özenle hazırlanmış hediye paketi ile gönderimi yapılmaktadır.