Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri -Sürpriz 30 Hediye Fikri

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri -Sürpriz 30 Hediye Fikri

Dikkatinizi Çekebilir: Erkeklere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer günü bütün sevgililer için özeldir. Ancak bu özel günü seçimleriniz ile daha da özel hale getirebilirsiniz. Her zamanki alışılmış hediyelerin dışına çıkacak ayrıcalıklı hediyeler arıyorsanız erkeğe sevgililer günü hediye fikirleri kapsamında sunduğumuz hediyelere göz atabilirsiniz. Bu sayede sevgilinize özel ve farklı tasarımlarda sunulan ayrıcalıklı hediyelerden yararlanabilirsiniz.

Birbirinden güzel hediye seçeneklerini sizler için bir araya getirerek erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en makul listeyi hazırladık. Hediye sepetinden hızlı kargo özelliği ve size özel sunulan fırsatlardan yararlanarak sevgilinize alacağınız hediyeler size bol bol aşk olarak geri dönecektir. Onunla geçireceğiniz uzun yılların bir göstergesi olacak olan hediyeniz sevgililer günü için unutulmayacak anılar yaratacaktır. Bu yüzden alacağınız hediyeler kişiye özel bir hediye olursa çok daha anlamlı olacaktır.

Spiral Tasarımlı Ahşap Kaideli Plak

sevgililer günü hediyesi erkek için fikirler

Sevgililer gününde unutulmaz ve alışılmışın dışında bir hediye vermek isteyenler için kişiye özel tasarımıyla dikkat çeken spirial tasarımlı masif ahşap kaideli plak iyi bir tercihtir. Sevgililer günü hediyesi erkek için fikirler arasında güzel bir seçenek olacak ahşap kaideli plak, pleksiglass malzemeden ürütilmiştir.

Alt kaidesi masif ahşaptan üretilen ürünün plak özelliği bulunmamaktadır. Son derece dekoratif bir ürün olarak tüm yaşam alanlarında güvenle tercih edilebilir. Erkek ve kadın herkes için şık bir hediye olacak kişiye özel spiral tasarımlı masif ahşap kaideli plak her sevgililer gününde olduğu gibi bu sevgililer gününde de en güzel hediyeyi seçmenizde size yardımcı olacaktır.

Love Fotoğraf Baskılı Led Lamba

sevgililer günü hediyesi erkek için

Dekoratif led lambalar fotoğraf baskısı sayesinde kişiye özel harika bir ürün haline gelmiştir. Sadece evlerde değil, işyerinde de masa üzerinde veya uygun alanlarda rahatlıkla kullanılabilecek ürün, kablosuz bir ürün olması sayesinde her yerde kullanılabilmektedir.

Prize yakın olmak, kabloları gizlemek ya da diğer kablolu ürünlerde olduğu gibi diğer sorunlarla karşılaşmamanız için sadece 3 adet kalem pil ile çalışabilen çerçeve, masif ahşap – akrilik malzeme kalitesiyle de son derece şıktır.

Parlak led ışığı, sinematografik bir havayla dikkat çekici hale gelmektedir. Led ışıklar uzun süre ısınmadan ve çok az enerji tüketimi ile çalışır. 5V led aydınlatma tercih edilen ürün, yaşam alanlarında güçlü bir ambiyans yaratılmasında da etkilidir. Gece laması veya baş ucu lambası olarak da keyifle kullanılabilir.

Pola Kart Foto Baskı – 10 Adet

erkeğe sevgililer günü hediyesi

Sevgililer gününde şık tasarım fotoğraf ve anı – hatıra kutuları hediye etmek belki de alınabilecek en kıymetli hediyedir. Toplam 10 adet baskı alınan Pola kart foto baskı, kuşa kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı ile hazırlanır. Baskı öncesinde fotoğrafların hizalanması ve özelleştirilmesinde dilediğiniz şekilde ayarlama yapmanız mümkündür.

Son derece özel ve anlamlı bir hediye olarak seçeceğiniz en özel fotoğrafları şık bir hediye olarak sevgilinize gönderebilirsiniz. Hediyesepeti güvencesiyle dilediğiniz adrese en hızlı şekilde gönderebileceğiniz fotoğraf hediyesi bu sevgililer gününde de ister erkek arkadaşınıza ister kız arkadaşınıza veya eşinize hediye edebileceğiniz en özel armağanlardan biridir.

Karakalem Tasarımlı Minimal Ahşap Tablo

erkek için sevgililer günü hediyesi

Dekoratif açıdan karakalem tasarım tablolar oldukça şıktır. Özellikle çerçeve bölümü masif ahşap malzemeden üretilen tablo, uv baskı teknolojisi ile fotoğraflar basılacağı için uzun yıllar solma yapmadan güvenle kullanım sunar. Ahşap tabloyu duvara asabileceğiniz özel baskı aparatının da bulunması sadece masa veya konsol, raf, vitrin gibi alanların dışında, duvarda da dekoratif olarak ürünü kullanmanızı sağlar.

İster sevgilinizle olan fotoğrafınızı isterseniz de sadece sevgilinizin fotoğrafını karakalem tasarımı ile minimal ahşap tabloya bastırarak erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri arasından en doğru tercihi yapabilirsiniz.

Kapsül Şişeli Mini Puzzle

erkek sevgililer günü hediyesi

Sevgilinize ister sevgililer gününde ister diğer özel günlerde veya içinizden geldiği zaman verebileceğiniz keyifli bir hediye olan kapsül şişeli mini puzzle farklılık arayan herkes için güzel bir seçenektir. 99 parçadan oluşan mini puzzle parçaları şık ve kişiye özel etiketli bir kapsül şişe içinde hazırlanmaktadır. 14 cm x 3 cm ölçülerinde olan kapsül birçok puzzle parçasını şık bir şekilde taşır.

Kapsül şişeli mini puzzle hediyesi sevgiliniz için alabileceğiniz eğlenceli bir hediye olacaktır. Sevgilinizi özel hissettirecek bir hediye olan mini puzzle, birlikte keyifli zaman geçirmeniz için de etkili bir ürün olacaktır.

Fotoğraf Baskılı Akrilik Çerçeve

erkeğe sevgililer günü hediye fikirleri

Akrilik fotoğraf baskılı çerçeve yaşam alanlarında dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilir oluşu sayesinde sevgililer gününde armağan edilebilecek en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. Cam gibi kolay bir malzeme olmaması sayesinde de uzun yıllar kaliteli ve şık bir şekilde kullanılabilir. Ofiste, çalışma masasında, raf v vitrinlerde veya televizyon üniteleri başta olmak üzere birçok farklı alanda güvenle kullanılabilir.

Sevgililer günü hediyesi erkek veya kadınlar için güvenle tercih edilebilecek akrilik çerçeve, cama benzeyen yapısına rağmen camdan çok daha dayanıklı olması da çerçevenin birçok yönden öne çıkmasını sağlamaktadır.

İsme Özel Şarj Edilebilir Elektrikli Çakmak

erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri

Günlük hayatta da işlevsel şekilde kullanılabilir bir ürün olmasıyla şarj edilebilir elektrikli çakmak bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. İnce slim tasarımlı çakmak cepte rahatlıkla taşınabilmektedir. Gaz ve taş gerektirmeyen şarj edilebilir çakmak modeli, kişiye özel isim ve tarih yazılı olarak özelleştirilebilmektedir. Ön bölümden çakmak yakılırken yan bölümünden de şarj edilebilmektedir.

Rezidansı sayesinde rüzgarda sönmeyen çakmak, lazer baskı yöntemi ile belirgindir. Ürünü deforme etmeden ve kalıcı olarak uygulanan isim tasarımı sayesinde kişiye özel bir hediye olarak güvenle tercih edilebilir. Erkek için sevgililer günü hediyesi denince akla ilk gelen ürünlerden olan çakmak modelleri ister özel günlerde isterseniz de beklemediği bir anda sevgilinizi mutlu etmek için sıradan zamanlarda güvenle hediye edebilirsiniz.

105 Fotoğraflı Ahşap Anı Kumbarası

erkeğe anlamlı sevgililer günü hediyesi

Hatıra kutuları sevgililerin birbirine hediye ettiği en özel ürünler arasında yer almaktadır. Çerçeve bölümü ahşap malzemeden üretilen ürün, ön yüzeyi akrilik malzeme kullanılarak tasarlanmıştır. Duvara asarak ya da masa, sehpa üzerinde de kullanılabilmektedir. Koleksiyon kutusunun arka kısmında yer alan bölümde birikimlerinizi de yapabilirsiniz.

Sevgililer gününde verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alan 105 fotoğraflı ahşap anı kumbarası, en keyifli zamanlarınızın yer aldığı fotoğrafları biriktirebileceğiniz ve dilediğiniz zaman bu anıları tazeleyebileceğiniz dekoratif bir kutuyu sizlere sunar.

İsme Özel İmza Tasarımlı Metal Çakmak

sevgililer günü hediyesi erkek

Erkeklere alınabilecek en şık hediyelerden biri olan kişiye özel çakmak, sigara kullanmasa bile bir erkeğin yanından ayırmak istemediği bir üründür. Fitil ve taşı sonradan değiştirilebilir oluşu sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Zippo çakmak tasarımıyla isme özel imza tasarımına sahip metal çakmak harika bir hediye olarak tercih edilebilir. Sevgilinize ister sevgililer gününde ister doğum günü veya yıldönümü gibi özel günlerde isterseniz de içinizden geldiği anda şık tasarıma sahip çakmak hediyesini verebilirsiniz. İsme özel imza tasarımı sayesinde sevgilinizi özel hissettirebilir ve kaliteli bir çakmağa sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri

Dekoratif yönü ağır basan veya gündelik hayatta kullanışlı ürünler herkesin hoşuna gider. Fotoğraf baskılı dekoratif led lamba da bu dekoratif hediyelerden biridir. Ofis ve evler başta olmak üzere tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilir. Akrilik levhaya sahip üst bölümü kırılmaz şeffaf bir malzemeden lazer kesim ile işlenmektedir. Alt kaidesi masif ahşap olan ürün, güçlü ked lambası sarı renk vermektedir.

Usb girişi sayesinde powerbank ve bilgisayar gibi cihazlarla da kullanılabilir. Şık tasarımı ve kalitesiyle uzun yıllar dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz led lamba sevgilinizle olan fotoğraf baskısıyla da özel bir hediye olacaktır. Erkeğe sevgililer günü hediyesi arayışınızda ihtiyacınız olan her ürüne Hediyesepeti güvencesiyle hemen ulaşabilirsiniz.

Otomatik Cüzdan Parfüm Kalem Seti

erkeğe sevgililer günü hediye kutusu

Erkeğe sevgililer gününde özel bir hediye almak isteyenler için cüzdan parfüm ve kalem seti son derece idealdir. Set içinde yer alan mavi renkli tükenmez kalem birinci sınıf kalitedeki metalden üretilmiştir. Cüzdan ise hakiki deriden imal edildiği için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. En kullanışlı ve kaliteli sevgililer günü hediyesi arayanlar için çok avantajlıdır. Kızak 5 adet kart almakta ve harici 2 adet kart bölmesi bulunmaktadır. Kartlık cüzdanın iç bölümleri 1. sınıf işçilik ile en kaliteli astardan üretilmiştir.

Set içinde yer alan parfüm ise Gran Paradiso Red,Oasis,Volcano,Jungle olmak üzere 4 adet koku seçeneğine sahiptir. Sevgililer gününde erkeğe özel bir hediye vermek isteyenler için bu koku çeşitleri tercih edilebilir. Tamamen orijinal olan parfümler 50 ml şişelerde gönderilir. Anti alerjik özelliği sayesinde parfüm içinde sağlığa zararlı herhangi bir madde bulunmaz. Kişiye özel şık karton kutu içinde adrese teslim gönderilen hediye setinde gri renkli şık kutu kapağı da mevcuttur. Ürün uygun fiyatıyla tercih edilen sevgililer günü hediyeleri arasındadır.

İsim Yazılı Deri Bileklik

erkeğe sevgililer günü hediyesi bileklik

Sevgiliye özel bir hediye vermek isteyenlerin tercihi isim yazılı deri bileklik ürünleri olmaktadır. En kaliteli deri materyalinden özel olarak hazırlanan bu bileklik son derece şık bir tasarıma sahiptir. Erkekler için özel aksesuarlar arasında yer alan bileklik özelleştirme alanı 4x1 cm’dir. Bu alanda özelleştirme ve bağlantı bölümü paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Sevgilinin ismi lazer kazıma teknolojisi ile deri bileklik üzerine işlendiği için asla deforme olmaz veya çıkmaz. Bileklik dokusu stoklara göre değişiklik gösterebilir. Sevgililer gününde isme özel hediye vermek isteyenler için en ideal seçimlerden biridir.

İsme Özel Benzinli Çakmak Seti

erkeğe sevgililer günü hediyesi çakmak

Sevgililer gününde isme özel hediye vermek isteyenler için benzinli çakmak seti tercih edilebilir. Birinci sınıf kalitedeki metalden üretilen bu çakmak 125 ml çakmak benzini ile birlikte gönderilir. Parlak siyah ve parlak metalik gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahiptir. Fitil ve taşı daha sonradan kullanıma bağlı olarak zamanla değiştirilebilir. Çakmak seti güvenlik amaçlı içinde benzin olmadan adrese teslim bir şekilde hediye paketi yapılarak gönderilir. Çakmak setinde sevgililer gününe özel indirim kampanyası devam ediyor.

İsim Yazılı Texas 2li Viski Kadeh Seti

sevgililer günü hediyesi erkek

Sevgililer gününde isme özel hediye arayanlar için en ideal hediyelerden biri de 2’li viski kadeh setidir. Sevgililer gününü baş başa geçirmek isteyenler için en ideal ürünler arasında yer alan viski kadeh seti kutu içeriğinde 2 adet özel viski bardağı, 12’li doğal viski taşı vardır. Kadehler ve kesesi ile birlikte özel hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsim ve Tarih Yazılı French Press Çelik Termos

erkek sevgililer günü hediye önerileri

Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan french press çelik termos hediyesi sevgililer gününde de sık sık tercih edilir. Siyah, beyaz, gri ve bronz renk seçenekleri ile her zevke hitap eder. İçi ve dışı paslanmaz çelikten imal edilen termosun özel kaymaz tabanı son derece kullanışlıdır. French press özelliği sayesinde filtre kahve ve bitki çaylarını kolaylıkla demleme avantajı sunar. Özellikle kahve tutkunu olan sevgiliye özel bir hediye vermek isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Kahveyi 6 saate kadar sıcak tutan çelik termos üzerine isim ve tarih yazıldığı için sevgililer gününde verilebilecek en özel hediyeler arasında yer alır.

Klasik Araba Modelli 3D Led Lamba

erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır

Sevgililer gününde klasik araba sevdalısı olan erkeklere verilebilecek en güzel hediyeler arasında 3 boyutlu led lamba gelir. Klasik araba tasarımlı bu led lamba hem kullanışlı hem de çok estetik bir aksesuar olarak sevgililer gününde hediye edilebilir. Birinci sınıf kalitedeki akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesiyle üretilir. Alt kaidesi de son derece kaliteli masif ahşaptan imal edilir.

Akrilik levha masa üstünde estetik olarak sergilenebilecek boyutlarda ve tasarımdadır. Güçlü led lambası sarı ışık verdiği için hiçbir şekilde gözleri yormaz. Sevililer gününde klasik araba sevenlere verilebilecek en özel hediyelerden biri olan bu ürün 3 boyutlu özelliği ile ilgi çekicidir. USB girişi sayesinde her türlü bağlantıya sahip cihaz ile anında çalışır. Sevgililer gününe özel olarak indirim kampanyaları devam eden bu lamba özel hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsme Özel Nakışlı Fermuarlı Sweatshirt

erkeğe sevgililer gününde ne alınır

Sevgililer gününde hem kullanışlı hem de şık bir hediye vermek isteyenler için monogram tasarımlı fermuarlı sweatshirt hediyesi öne çıkar. Tamamen pamuklu kumaştan imal edilen bu ürünün sağlığa herhangi bir zararı yoktur. Erkeklere özel sevgililer gününde verebileceğiniz bu hediye S – M – L – XL ve XXL bedenlerine sahiptir. Uygun fiyatlı hediyenin Siyah, Lacivert, Gri Melanj, Bordo ve Füme Rengi alternatifleri mevcuttur.

İsme Özel Fermuarlı Deri Cüzdan

sevgililer günü erkek hediye fikirleri

Erkek sevgiliye isme özel hediye vermek isteyenler için arma tasarımlı deri cüzdan oldukça ideal bir hediyedir. İsme özel olması sayesinde günün anlam ve önemini de korur. Hakiki deriden imal edilen fermuarlı cüzdan uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Kağıt para koyma gözü ve üzerine lazer ile yazılan isimler sayesinde son derece kullanışlıdır.

İsim Yazılı 3 Boyutlu Led Lamba

erkek 14 şubat hediyesi

Sevgililer günü hediyesi erkek hediye fikirleri geniş içeriğimiz sayesinde oldukça kapsamlı bir şekilde sunulmaktadır. Birbirinden güzel bu hediyeler ile sevgiliniz için en özellikli hediyelerinizi seçebilirsiniz. Aşık Kalpler İsim Yazılı 3 Boyutlu Led Lamba sayesinde sevginizi açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. Hoş görünümü ile dikkat çekici bir aksesuar olan bu lamba ile sevgiliniz sizi her daim hatırlayacak ve tıpkı sevginiz gibi karanlıkları aydınlatabilecektir.

Fotoğraf Baskılı Mini Ahşap Foto

14 şubatta erkeğe hediye ne alınır

Sevgililer günü hediyesi erkek için zor bir seçim olsa da Sevgiliye Yıldönümü Hediye Baskılı Mini Ahşap Foto son derece anlamlı bir hediye olacaktır. İstediğiniz fotoğrafların yer aldığı bu ahşap takvimde sevgilinizin özel günlerini; örneğin doğum günü ya da tanışma günlerinizi belirterek sürekli sevginizi göz önünde tutmasını sağlayabilirsiniz. Şık tasarımı ile ofis ya da ev ortamında rahatlıkla kullanılacak bu hediye, sevgilinizi mutlu edecektir.

Kişiye Özel Tavla Seti

sevgililer günü hediye erkeklere özel

Sevgilinizin vazgeçilmez hobisi olan tavlayı, çok daha özel bir hale getirme fikri size nasıl geliyor? Birbirinden farklı sevgililer günü hediyesi fikirleri içinde sizin için en cazip olan bu hediye tavla olabilir. Sevgiliniz ve sizin adınıza yaptıracağınız bu çok şık damalı tavla, uzun zaman saklanacak özel bir hediye olacak. Karşılıklı olarak oynayacağınız oyunlara eğlence de katacak olan bu özel hediye ile sevgilinize çok güzel bir sürpriz yapmış olacaksınız. Siz de bu tavlayı sevgilinize armağan etmek istiyorsanız hemen tıklayın!

Ahşap Kutulu Viski Bardağı Seti

sevgililer günü için hediye erkek

Sevgililer günü hediyesi erkek için ne alınır zor bir soru olduğu kadar İsmi Özel Viski Kadeh Seti sayesinde oldukça ayrıcalıklı bir hediye alabilirsiniz. Set içerisinde 2 adet kadeh bulunmaktadır ve özellikle viski içmeyi seven erkeklerin çok hoşuna gidecek bir tasarıma sahiptir. Bardaklara lazer ile yazılama işlemi yapıldığı için kullanıma ya da zamana bağlı olarak bardaklarda herhangi bir silinme oluşmamaktadır. İçkisini yudumlarken kendinizi hatırlatmak istiyorsanız bu bardaklar iyi bir seçim olacaktır.

Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

sevgililer günü erkeğe romantik hediye

Sevgi ifadeleri genelde zor olur. Daha zor olanı ise 14 Şubat hediyeleri erkekler için seçiminde yaşanmaktadır. Ancak klasik bir sevgi ifadesi olan ve herkesin mutlu olduğu çikolata seçimi doğru bir karar olacaktır. Eğer hediye seçiminde zorlanıyor ve üstelik sevginizi de açık bir şekilde ifade edemiyorsanız 32 farklı şekilde hazırlanmış çikolata paketleri ile sevginizi ifade edebilirsiniz. Bu sayede, hem tatlı bir hediye hem de sevgilinizin sizin için değerini ifade etmiş olursunuz.

İsme Özel Bira Bardağı

sevgililer gününde erkeğe alınacak hediyeler

Erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi zorlu bir süreçtir. Çünkü onlara alınacak hediye imkânları genelde kısıtlıdır. Ancak sunduğumuz İsme Özel Bira Bardağı ile her zamanki alışılagelmiş hediyelerin dışına çıkarak, kullanışlı bir hediye alabilirsiniz. Bira içmeyi seven bir sevgiliniz varsa onun isminin yer alacağı bu hediye, kendisinin oldukça hoşuna gidecektir.

İsme Özel Cüzdan Kalem Seti

erkek arkadaşa sevgililer günü hediyesi

Erkeğe sevgililer günü hediyesi seçiminde klasik bir tutum izliyorsanız Özel Kutusunda İsimli Cüzdan Kalem Hediye Seti tercih edebilirsiniz. Özel olarak deriden yapılan cüzdan ve tükenmez kalemi bu hediye seçimi oldukça zarif ve klasik bir hediye olacaktır. Eğer sevgilinizi yakından tanımıyor ve hakkında çok fazla özelliğe sahip değilseniz, bu hediyeyi seçebilir ya da sevgiliniz sürekli yazı yazacağı işlerle uğraşıyorsa onun daimi olarak kullanabileceği bir hediye seçiminde bulunabilirsiniz.

İsim Baskılı Erkek Deri Cüzdan

erkeğe sevgililer günü hediyesi cüzdan

Cüzdan özellikle erkekler için önemli bir aksesuardır. Bu yüzden erkeğe sevgililer günü hediyeleri kapsamında da özellikle öne çıkmaktadır. Sunmuş olduğumuz Kişiye Özel İsim Baskılı Erkek Deri Cüzdan sayesinde sevgilinize son derece ayrıcalıklı bir hediye verebilirsiniz. Derisinin kalitesi ve renginin şıklığı ile dikkat çeken bu tasarıma aynı zamanda sevgilinizin ismi de işlenmektedir. Bu sayede kendinizi özel hissedecek bir hediyeye kavuşan sevgiliniz her daim sizin hediyenizi kullanabilecektir.

Kırmızı Kalpli El Isıtıcısı

erkek için sevgililer günü hediyesi ne alınır

Özellikle soğuk aylarda sevgilinizin yanında olmamak onun ellerinin üşümesine neden olabilir. Her ne kadar bir aradayken el ele tutuşmaktan ötürü sıcaklık yayılıyor olsa da ayrı kalındığı zamanlarda ellerinin üşümemesini sağlamak amacıyla erkeklere sevgililer günü hediyesi olarak öne çıkan Kırmızı Kalpli El Isıtıcısı hediye edebilirsiniz. Bu düşünceli hediye, sevgilinizin soğukta kalması halinde devreye girerek özel içeriği sayesinde ısı yaymasına neden olacaktır. Hiçbir pil ya da şarj gerektirmeyen bu ısıtıcı ise kullanım başına 30 dakika sıcaklık yayabilmektedir. Aynı zamanda kalp şeklinde olması sebebiyle de anlamlı bir hediye olarak öne çıkmaktadır.

İmza Tasarımlı Tarihli Kredi Kartlık

sevgililer günü hediyesi erkek kartlık

Erkekler için özel hediyeler kapsamında sunulan İsminize Özel Minimal İmza Tasarımlı Tarihli Kredi Kartlık sayesinde sevgilinizin kartlarını bir arada tutmasını sağlayacak, ismine ve imzasına özel olarak yapılacak bu ayrıcalıklı kartlığı hediye etmeniz sevgilinizin son derece hoşuna gidecektir.