Yakın Arkadaşa En Özel 30 Yılbaşı Hediyesi - Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Yakın Arkadaşa En Özel 30 Yılbaşı Hediyesi - Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Dikkatinizi Çekebilir ► Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

Çoğu insan yılbaşında en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi almak ister. Dostluğunuzun bir göstergesi olarak yeni yıla girerken alacağınız hediyeler arkadaşlarınızla aranızdaki samimiyeti belirleyen en büyük etkendir. Bu yüzden herkes en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi kesinlikle almak ister. Biz de sizlere bu yılbaşında alabileceğiniz birbirinden güzel hediyeler derledik.

Her özel günde olduğu gibi bu 31 Aralık’ta da en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi arayışına girdiyseniz işinizi biraz daha kolaylaştıracak birkaç önerimiz var. Öncelikle bu değer verdiğiniz ve her özel gününde yanında olmaya çalıştığınız kişinin cinsiyetine göre bir seçim yapmalısınız. Eğer cinsiyete göre ayrım yapmayacak ve her koşulda da kullanıma uyacak bir hediye arıyorsanız kendi bütçenizi ön planda tutarak, yakın arkadaş için yılbaşı hediyesi en kullanışlı seçeneklere bir göz atmakta fayda var. Unutmayın ki kullanışlı hediyeler hem akılda kalıcıdır hem de eline aldığı anlarda ilk aklına gelecek kişi, hediyeyi kendisine alan kişi veya kişiler yani sizler olacaksınızdır. Birkaç örnekle size bu yeni yılda yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak tercih edilen ürünlerden listeleme yapalım.

Kişiye Özel Kar Küreli Yılbaşı Hediye Kutusu

en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi

En yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi almak isteyenler için tavsiye edilen ürünler arasında kişiye özel kar küreli yılbaşı hediye kutusu gelir. Bu kutu içindeki yılbaşı temalı ürünler hem şık hem de kullanışlıdır. Gümüş gold kapak seçenekli kutuda bir adet kişiye özel kupa bardak bulunur. Birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kupanın üzerine kaliteli baskı yapılır. Kişiselleştirme işlemi kupanın her iki yüzüne de uygulandığı için son derece kullanışlıdır.

Hediye kutusunda 1 adet çift yönlü fotoğraflı kar küresi ve 1 adet yılbaşı konseptli şapkalı çikolata vardır. Ayrıca standart boyutlarda hazırlanan bir adet atkı bulunur. Atkı hem kadınlar hem de erkekler için kullanıma uygun şekilde kırmızı kumaştan hazırlanır. Atkı çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliktedir. Yılbaşında arkadaşa özel ve kullanışlı bir hediye almak isteyenler için en ideal ürünlerdendir. Hediye kutusunda ayrıca mutlu yıllar yazılı motto kartı bulunur. Kişiye özel kar küreli yılbaşı hediye kutusu indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor.

Karakalem Tasarımlı Kişiye Özel Kupa

en yakın arkadaşa yeni yıl hediyesi

Kişiye özel hediyelik ürünler arasında porselen kupalar oldukça popülerdir. Hem kullanışlı hem de şık tasarımlı olduğu için bu ürünler yılbaşı hediyesi olarak tercih edilebilir. Kupanın boyutları 9,5 cm x 8,5 cm olup birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilir. Klasik beyaz porselen kupa üzerine özel tasarım baskı yapılır. Karakalemle çizilmiş gibi bir tasarıma sahip olduğu için tarz yaratır.

Karakalem tasarımı sayesinde oldukça ilgi çekicidir. Yılbaşında sevdiklerine kişiye özel hediye vermek isteyenlere hitap eder. Kupanın her iki yüzüne de baskı yapıldığından oldukça şık durur. Uygun fiyatlı ve kişiye özel hediye arayanlar için önerilen bir üründür. Kişiye özel kupa özenle hediye paketi yapılarak gönderilir. İsme özel ürünler gibi kişiye özel tasarımlı kupalar da oldukça kullanışlıdır. Karakalem tasarıma sahip bu kupa ilk bakışta dikkat çeker.

Yılbaşı Hediyesi Fotoğraf Baskılı Esprili Çorap

yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yeni yıla girerken sevdiklerine esprili ve eğlenceli hediyeler almak isteyenlerin ilk tercihi fotoğraf baskılı çorap oluyor. Bu çoraplar sağlıklı ve konforlu kullanım sunması için tamamen polyesterden üretilir. Bir çift baskılı çorap hediyesi 35 ila 44 numara arasındaki herkes için uygundur. Yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin tercih edeceği esprili bir tarza sahiptir. Uzun ömürlü baskı sayesinde deforme olmadan kullanılabilir.

Yeni yıl hediyesi olarak tercih edebileceğiniz fotoğraf baskılı çorap en eğlenceli hediyeliklerden biridir. Özel esnek yapısı sayesinde ayağı sıkmadan rahatlıkla giyilebilir. Çorap üzerine fotoğraf baskısı son derece kalıcı olup zamanla solma yapmaz. Fotoğraf baskılı esprili çorap uygun fiyatıyla en çok satan ürünler arasındadır. Yeni yıla girerken arkadaşına esprili ve komik hediye arayanlar için en ideal üründür. Baskı kalitesi ve kullanışlı yapısı sayesinde herkes tarafından beğenilir.

İsme Özel Yeni Yıl Tasarımlı Kapüşonlu Sweatshirt

yılbaşı hediyeleri en yakın arkadaşa

En sevilen yeni yıl hediyeleri arasında kişiye özel kıyafetler öne çıkıyor. Bunlardan biri olan yeni yıl tasarımlı kapüşonlu sweatshirt son derece dikkat çekicidir. Bu ürün üzerinde su bazlı pigment boya kullanılarak insan sağlığına zarar vermeyen baskı yapılır. Kişiye özel hale getirilen sweatshirt, siyah, gri, lacivert, gri menlanj, bordo ve füme renk seçeneklerine sahiptir. Kişinin zevkine hitap eden renkte özel tasarım olarak kullanılabilir.

Yüzde yüz sağlıklı pamuktan üretilen kapüşonlu sweatshirt üzerine özelleştirme işlemi kaliteli baskı kullanılarak yapılır. Bu ürünün XS, S, M, L ve XL gibi tüm bedenlere uygun modeli vardır. Yılbaşı hediyeleri en yakın arkadaşa özel bir seçenek sunmak isteyenlere hitap eder. İsme özel yeni yıl tasarımlı kapüşonlu sweatshirt özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Çam Ağacı Led Işıklı Ahşap Fotoğraf Askısı

yakın arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyeleri

Yeni yıla girerken yakın arkadaşlara hatıra değeri olan hediyeler vermek isteyenler için farklı alternatifler öne çıkar. Led ışıklı ahşap fotoğraf askısı ile arkadaşlarınızı şaşırtabilir, onlara duygu dolu anlar yaşatabilirsiniz. Ürün 84 x 59 cm ebatlarında olup son derece dekoratif tasarıma sahiptir. Çam ağacı çerçeve tamamen birinci sınıf kalitedeki doğal ahşaptan üretilir.

Çam ağacı tasarımıyla yeni yıl tarzına uyumlu olan bu askıda 12 adet fotoğraf bulunur. Sizin belirleyeceğiniz bu fotoğraflar 10 x 10 cm ebatlarında kaliteli baskı ile hazırlanır. Hem dekoratif hem de hatıra değeri yüksek bir yılbaşı hediyesi arayanlar için en ideal seçenektir. Ürünün üstündeki led ışıklı mandalları 3 adet pille çalışır. Dekoratif ve anlamlı yılbaşı hediyesi satın almak istediğinizde led ışıklı fotoğraf askısı doğru seçimdir.

Minimal Yeni Yıl Hediyesi Akordiyon Ahşap Kutu

alınabilecek yılbaşı hediyeleri yakın arkadaşa

Pek çok kişi yeni yıla az bir zaman kala internet üzerinden hediyelik araştırmaya devam ediyor. Yılbaşında en yakın arkadaşa ne hediye alınır diye merak edenler için minimal yeni yıl hediyesi önerilir. Özel tasarımlı 14 fotoğraflı akordeon ahşap kutu kalitesiyle öne çıkar. Bu ürünün içinde 14 adet fotoğraf bulunur ve foto alanı 7 x 5 cm ebatlarındadır. Fotoğraflar kuşe kâğıdına parlak selefon kaplama yapılarak hazırlanır.

Yeni yıla girerken arkadaşını şaşırtmak isteyenler için alternatif ürünler arasında farklı tasarımıyla öne çıkıyor. 14 fotoğraflı akordeon ahşap kutu 9 x 7 x 4,3 cm boyutlarındadır. Birinci sınıf kalitedeki ahşaptan üretilen bu kutu kalitesiyle farkını gösterir. Fotoğraflar akordeon şeklinde katlama yaparak hazırlandığı için son derece ilgi çekicidir. Hem hatıra değeri olan hem de tarz bir hediyelik eşya arayanlara uygun fiyatlı bir alternatiftir.

İsme Özel İmza Tasarımlı Metal Çakmak

en yakın erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yeni yılda arkadaşına kullanışlı bir hediye sunmak isteyenler için metal çakmak hediyesi önerilir. Bu çakmak standart bildiğimiz çakmaklara hiç benzemiyor. 5,5 x 3,5 cm ebatlarındaki çakmağın fitili ve taşı daha sonra değiştirilebilir. Çakmak içinde benzin olmadan adrese teslim gönderilir. İsme özel tasarımıyla son derece ilgi çekicidir. Özellikle günlük hayatında sık sık çakmak kullanan ve bu tarz ürünlere ihtiyaç duyanlara hitap eder.

Kaliteli metal malzemeden üretilen çakmak uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Yeni yılda arkadaşına kullandıkça hatırladığı bir hediye vermek isteyenler için idealdir. Kişiye özel çakmak üzerine isim ve imza tasarımı hemen dikkat çeker. Kendine özel ürün kullanmaktan hoşlanan kişiler için alınabilecek en güzel hediyelerdendir. Uygun fiyatlı yılbaşı hediyesi arayanlara isme özel imza tasarımlı metal çakmak önerilir.

Kişiye Özel Hediye Seti

yılbaşında arkadaşa ne alınır

Yakın arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyeleri arasında defter kalem telefon tutucu ve anahtarlık seti oldukça ilgi çekicidir. Uygun fiyatlarla birden fazla hediyelik eşya tercih edenler için bu hediye seti önerilir. Bütçenizi yormadan satın alabileceğiniz set içinde akıllı telefon tutucu özelliğe sahip anahtarlık bulunur. Bu anahtarlık her türlü telefon ile uyumlu olduğundan rahatlıkla kullanılabilir. Ürün 6,7 x 2,5 cm ebatlarında olup son derece kaliteli malzemeden imal edilmiştir.

Not defteri 9 x 14 cm ölçülerinde olup çizgili yapraklıdır. Kişiye özel hale getirilen defterde UV baskı teknolojisi kullanılır. Ayrıca Mikro markalı mavi renk yazan tükenmez kalem de bu set içindedir. Sert kapaklı defter ve kalem birbirine takım olarak kullanıldığından ofis çalışanları için idealdir. Yakın arkadaşınız bir ofiste çalışıyorsa ona hediye edebileceğiniz en özel yılbaşı hediyelerinden biridir.

Kişiye Özel Harfli Örme Hasır Erkek Bileklik

yılbaşı için arkadaşa hediye

Yeni yıla girerken kullanışlı ve şık erkek aksesuarları da öne çıkıyor. Yakın erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi arayanlar için özel harfli örme hasır bileklik önerilir. Bileklik standart 20 cm olup herkes için kullanışlı boyutlardadır. Üründe gümüş ve siyah renk kaplama seçenekleri vardır. Hasır bileklik tokası üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapılır. Bu sayede bileklik üzerindeki harf yazısı asla çıkmaz. Zamanla deforme olmayan ve şık tarzını koruyan bir bileklik arayanlar bu ürünü tercih eder.

İndirim kampanyalarından yararlanarak bütçenize uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz hasır bileklik erkeklere hitap eder. Erkek aksesuarları arasında son yıllarda en çok ilgi gören bileklik tasarımına sahiptir. Üründe özel kuyumculuk işçiliği olduğundan ilk bakışta fark edilir. Gümüş ve siyah renk seçenekleriyle tüm erkeklerin giyim tarzına uyumludur. Kişiye özel harf baskısının zarar görmemesi için parfüm ve deodorant gibi kimyasal maddelerden korumak gerekir. İsme özel erkek aksesuarları arayanlar bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Fotoğraf Baskılı Şeffaf Anahtarlık

en yakın kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yeni yıla girerken arkadaşına hem kullanışlı hem de hatıra değeri olan bir ürün vermek isteyenlere fotoğraf baskılı şeffaf anahtarlık tavsiye ediliyor. Bu üründeki fotoğraf baskısı son derece kaliteli olup ilk bakışta dikkat çeker. Anahtarlık boyutları 6,5 cm x 4 cm olduğundan pratik şekilde kullanılır. Anahtarlık, sert şeffaf akrilik malzemeden imal edildiğinden kolay kolay deforme olmaz. Kişiye özel tasarıma sahip anahtarlık hediyesi herkesin kullanabileceği bir ürün olduğundan tercih edilir.

Anahtarlığın 1 yüzüne baskı yapıldığından şık tasarımıyla dikkat çekicidir. Akrilik malzeme içinde fotoğraf baskısı çok net ve kaliteli durur. Birinci sınıf kaliteye sahip anahtarlık kolay kolay deforme olmadan kullanılabilir. Yeni yıla girerken işlevsel ve kişiye özel hediye arayanlar bu ürünü tercih ediyor. Bütçe dostu fiyatlarla satın alabileceğiniz fotoğraf baskılı şeffaf anahtarlık özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Mine Göz Detaylı Gümüş Kadın Bileklik

yakın kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yılbaşı hediyeleri arkadaşa ne kadar değer verdiğinizin bir göstergesidir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ne tür hediye aldığınıza mutlaka dikkat edilir. Arkadaşınızı yılbaşında şaşırtmak ve beğenisini kazanmak istiyorsanız modaya uygun aksesuarlar seçebilirsiniz. Son dönemde kadın modasına en çok hitap eden ürünler arasında mine göz detaylı gümüş kadın bileklik bulunur. Bu zincir 18 cm uzunluğunda olup 925 ayar gümüşten üretilir. Şık ve göz alıcı tasarıma sahip mine göz detaylı bilekliği gönül rahatlığıyla takabilirsiniz.

Göz tasarımlarında mine tekniği kullanıldığı için son derece ilgi çekici bir tarza sahiptir. Gümüş ürünler ve takılar, doğası gereği zamanla kararmaya başlayabilir. Takının ilk günkü parlaklığını uzun süre devam ettirebilmesi için doğru koşullarda saklanmalıdır. Takıyı parfüm, deodorant, sabun ve su gibi maddelerde uzak tutmak doğru olacaktır. Kadınların zevkine hitap eden özel tasarım mine göz detaylı bileklik gümüşten üretilir. Bu bilekliği indirimli fiyat avantajı ile hemen satın alıp arkadaşınıza verebilirsiniz.

10'lu Set Fotoğraf Baskılı Kitap Ayracı

yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alabilirim

Kitap kurtlarına yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek en mantıklı hediye kişiye özel kitap ayracıdır. Kitap ayraçları hem kullanışlı hem de hatıra değeri olan bir üründür. Bu set içinde her biri 4 adet fotoğraf ile hazırlanan toplamda 10 adet kitap ayracı bulunur. 5,5 x 21 cm ebatlarındaki kitap ayracı son derece kullanışlıdır. Ürünün malzeme kalitesi yüksek olduğundan hem görünümü şık hem de dayanıklıdır. Kolay kolay deforme olmayan bu kitap ayracını uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

Kuşe kâğıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınır. 10’lu set halinde hazırlanan kitap ayracı üzerindeki fotoğraf baskısı son derece kalitelidir. Fotoğrafların baskı öncesi hizalaması özelleştirme aşamasında dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Kitap okumayı çok seven arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek en mantıklı üründür. 10’lu set fotoğraf baskılı kitap ayracı uygun fiyat ve indirim kampanyaları ile satışa sunulmaktadır.

En Değerli Arkadaşa Hediye Ahşap Fotoğraf Kutusu

arkadaşıma yılbaşı hediyesi ne alabilirim

Arkadaşa yılbaşı hediyesi alırken duygusal ve manevi değeri olan bir ürün seçmek isteyenlere ahşap fotoğraf kutusu önerilir. Bu ürün 31 x 11 x 15 cm ebatlarında olup kutu içinde 9 adet fotoğraf bulunur. Dilediğiniz fotoğraflarınız özel baskı ile gönderilir. Fotoğraf ölçüleri 13 x 9 cm ebatlarındadır. Ahşap tutucu boyutu ise 14 x 4,5 cm’dir. Ahşap kutu üzerine 3 adet fotoğraf isim ve istediğiniz tarih yazar. Anlamlı ve duygusal bir yılbaşı hediyesi arayanlar için en ideal ürünlerdendir.

Yeni yıla girerken arkadaşa duygusal hediye almak isteyenler fotoğraflı ürünleri tercih eder. Bunlardan biri olan en değerli arkadaşa ahşap fotoğraf kutusu hediyesi indirimli fiyatı ile dikkat çekiyor. Üründe 1 adet yüzde 100 el yapımı ahşap kaideli masaüstü fotoğraf tutucu bulunur. Kişiye özel bu hediye kutusu uygun fiyatıyla da dikkat çekicidir.

Arkadaşa Hediye Akordiyon Fotoğraf Kutusu

arkadaş için yılbaşı hediyeleri

Yeni yıl yaklaşırken pek çok kişi internet üzerinden yılbaşında arkadaşa ne alınır sorusuna yanıt arıyor. Yeni yıl çekilişleri sonrası en çok satan ürünlerden biri akordeon fotoğraf kutusudur. Bu ürün özel tasarımı ve ilgi çekici akordeon şekli ile tüm dikkatleri üzerine çeker. 8,5 cm x 8,5 cm x 3,5 cm ebatlarında üretilen ahşap kutu son derece şıktır. Fotoğraflar, kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite olacak şekilde hazırlanır.

Baskısı alınan fotoğraflarınız akordeon şeklinde katlama yapılarak hazırlanır. Arkadaşa yılbaşı hediyeleri arasında indirimli fiyatı ile en çok satan ürünlerdendir. Yeni yıla girerken arkadaşa hatıra değeri olan bir hediye vermek isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Bu fotoğraf kutusu akordeon şeklinde açılıp tarzını gösterir. Arkadaşa hediye akordeon fotoğraf kutusu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

BFF En Yakın Arkadaşa Hediye Fotoğraflı Led Lamba

en yakın arkadaş için yılbaşı hediyesi ne alınır

En yakın arkadaşa yılbaşında alınabilecek hediyeler arasında fotoğraflı led lamba öne çıkıyor. Bu ürün iki kısımdan oluşur. Üst tarafta akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesiyle hazırlanır. Alt kısımda ise birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan üretilmiş kaide bulunur. Güçlü led lambası sarı ışık verdiğinden isteğe bağlı olarak gece lambası şeklinde kullanılabilir. BFF en yakın arkadaşa mottosuyla son dönemde en çok satan yılbaşı hediyelerindendir.

Sarı ışıklı led lamba kişiye özel hediyeler arasında büyük ilgi görüyor. Üründe USB girişi sayesinde laptop ve powerbank ile rahatlıkla çalıştırılabilir. Priz derdi olmadan evde veya ofiste farklı alanlarda kullanıma uygundur. 6 x 14 x 3 cm ebatlarında kaidesi ile vitrinde veya sehpada sergilenebilecek boyutlardadır. Arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır diye araştıranlara en çok tavsiye edilen ürünlerdendir.