Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Yeni Dükkan için Alınabilecek 15 Hediye, Yeni Dükkan Hediyesi

Yeni Dükkan için Alınabilecek 15 Hediye, Yeni Dükkan Hediyesi

Dikkatinizi Çekebilir; Yeni İş Hediyeleri

Yeni açılan işletmeler için hediyelik eşyalar arasında çok özel hediye seçenekleri bulunmaktadır. Hediyelik eşya kategorisinde geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı başaran firmamızda her bütçeye ve ihtiyaca yönelik hediyelik eşyalar bulunmaktadır. Siz de sevdiklerinize dükkan hediyesi olarak hem kullanışlı hem şık hem de kaliteli hediyeler sunmak istiyorsanız, firmamızın internet sitesini kullanarak hemen sipariş verebilirsiniz.

Logolu Türk Kahve Fincanı 6'lı Set

dükkan hediyesi

Özellikle yeni kurulan şirketlerin kurumsal itibarını artıran ve dikkat çekici bir ürün olarak günlük yaşamda da sıkça kullanılabilen kahve fincanlarını şirketinize özel logolu olarak kullanabilirsiniz. Misafirlerinize Türk kahvesi ikram ederken üzerinde şirketinizin logosunun ve isminin yer aldığı kahve fincanlarıyla sunum yapmanız çok dikkat çekecektir. Bu sebeple hediyelik eşya satışı gerçekleştiren firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan şirketlere özel logolu Türk kahve fincanı setini siz de satın alabilirsiniz.

Eğer sevdiğiniz bir kişinin dükkanını hayırlamak için ziyaret ederken eli boş gitmek istemiyorsanız, bu hediyeyi gönül rahatlığı ile verebilirsiniz. Yeni dükkan hediyesi olarak kullanışlı ve de özel bir niteliği olan ürün seçmeyi istiyorsanız, şirketlere özel logolu Türk kahve fincanı seti sizin için çok ideal bir hediye seçimi olacaktır. Bu sayede hediyeyi sunduğunuz kişi, şirketinde hem kullanışlı hem de şık bir hediyeye sahip olduğu için her misafirine sizin hediye ettiğiniz fincanlarla Türk kahvesi ikram edebilme imkanı bulacaktır.

Logo Baskılı Polo Yaka Tişört

dükkan hediyesi ne alınır

Hediyelik eşya sektöründe geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken firmamızın en çok tercih edilen şirketlere özel hediye seçenekleri arasında özel logo baskılı polo yaka tişörtler de bulunmaktadır. Özellikle kurumsal firmaların personeli için tercih edebileceği bu hediyelik ürünler, kullanışlı olması sebebiyle de yoğun ilgi görmektedir. Siz de sevdiğiniz bir tanıdığınızın şirketine hediyelik eşya arayışındaysanız ve bu ürünlerin kullanışlı olmasına büyük önem veriyorsanız, firmaya özel olarak hazırlanan logo baskılı polo yaka tişörtleri tercih edebilirsiniz.

Kaliteli kumaştan üretilen polo yaka tişörtlerin yakasında görünür kısma, şirketin logosu özel baskı yöntemiyle basılmaktadır. Tişört seçenekleri arasında kırmızı, sarı, siyah, beyaz, koyu yeşil, gök mavisi, lacivert gibi 7 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Bütün bedenlere uygun olarak hazırlanabilen bu hediye ile siz de çok kullanışlı ve beğenilecek bir dükkan hediyesi verebilirsiniz. Özellikle çalışanların kurumsal bağlılığını güçlendirmek için tercih edilebilecek bu hediye ile dükkanını hayırladığınız kişiye, bütçenize uygun fiyatlarla en işlevsel hediyelik eşyayı vermenin sevincini yaşayabilirsiniz.

3 Kalemli Masaüstü Düzenleyici

yeni ofis hediyesi

Yeni kurulan şirketlerde en çok dikkat edilen eşyalrdan biri de doğal olarak ofis masasıdır. Sevdiğiniz bir yakınınız için dükkan hediyesi ne alınır diye düşünüyorsanız, işte aradığınız kullanışlı ve şık tasarıma sahip hediye olan masaüstü düzenleyiciyi tercih edebilirsiniz. Organizer ile birlikte gelen ürünler arasında farklı renklerde kalemler de yer almaktadır. Mat akrilik ve masif ahşaptan imal edilen bu şık ürün üzerinde UV baskı yöntemi ile firma logosu, ismi ve firma adı yer almaktadır.

Cep telefonu standı olarak da kullanılabilme özelliğine sahip olan imza tasarımlı 3 kalemli masaüstü düzenleyici, ayrıca anahtar, kol saati ve bileklik koyma aparatlarıyla oldukça kullanışlıdır. Değer verdiğiniz bir kişiye hem şık hem de kullanışlı bir yeni dükkan hediyesi vermek istiyorsanız, bütçenize uygun fiyat seçeneklerine sahip bu ürünü firmamızın geniş ürün yelpazesi içinden tek tıkla satın alabilirsiniz.

İş Motivasyon Hediye Kutusu 

dükkan açılış hediyesi

Yeni dükkan açan bir tanıdığınıza “hayırlı olsun” hediyesi vermek istiyorsanız, iş motivasyon tasarımına sahip hediye kutusunu da sunabilirsiniz. Gümüş şık kutu kapağına sahip bu ürün, hem kullanışlı hem de estetik tasarımıyla etkileyici bir işyeri hediyesi olarak görülmektedir. İnternet üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan iş motivasyon hediye kutusunu bütçenize uygun fiyat seçeneklerinden yararlanarak satın almak için firmamızın web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Bu sayede sevdiklerinize dükkan açılış hediyesi olarak verebileceğiniz hem şık hem kullanışlı olan bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Kişiye Özel Mat Siyah Tükenmez Kalem

arkadaşa dükkan hediyesi

İş yerlerine özel olarak hazırlanan hediyelik eşyalar arasında kişiye özel mat siyah tükenmez kalem hediyesi de yoğun ilgi görmektedir. Ticari faaliyetleri için yeni dükkan açan tanıdığınıza kullanışlı ve şık bir hediye sunmak istiyorsanız firmamızın web sitesinde uygun fiyatlarla satılan bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Kişiye özel isim yazılı mat siyah tükenmez kalemin ucu çevirmeli olarak kapanmaktadır. Çok şık ve işlevsel olan bu mavi renkli kalemi uygun fiyatlarla satın alıp dükkan açan yakınıza şık bir sürpriz yapabilirsiniz. Yeni dükkan açılışında hediye olarak verebileceğiniz bu eşya oldukça işlevsel özelliğe sahip olduğu için tercih edilmektedir. Hediye ettiğiniz dükkan sahibinin bu kalemi her kullandığında sizi hatırlamasını ve bu kalemle hayırlı ticari işlere imza atmasını istiyorsanız siz de kişiye özel mat siyah tükenmez kalem hediyesini firmamızın internet sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleriyle satın alacağınız bu ürün en kısa sürede adrese gönderilmektedir.

Cevşen Yazılı Osmanlı Zırh Biblo

dükkan hediyeleri

Özellikle yeni dükkan açan tanıdığı için sıra dışı tasarıma sahip aksesuar hediyesi satın almak isteyen kişilerin bir numaralı seçeneği olarak öne çıkan cevşen yazılı Osmanlı zırh biblo ürünü, dükkanın atmosferini değiştiren bir tasarıma sahiptir. Her dükkanda hediyelik eşyaların veya önemli figürlerin sergilendiği aksesuarlar rafları bulunmaktadır. Siz de dükkanını hayırlayacağınız tanıdığınıza cevşen yazılı Osmanlı zırh bibloyu hediye ederek, şık tasarıma sahip dikkat çekici olan bu hediyenizi sergiletebilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatlarla Cevşen duası işlemeli bu kaliteli ve şık ürünü satın almak için firmamızın internet sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.

Özel Kutusunda Defter Kalem Hediye Seti

yeni dükkan hediyesi fikirleri

Son dönemde her bütçeye uygun fiyatlarla satışa sunulması sebebiyle dükkan hayırlı olsun hediyesi olarak yoğun ilgi gören hediyelerden biri de özel kutusunda defter kalem hediye seti ürünleridir. Yeni açılan ticari işletmelerin ofis masalarında mutlaka bulunması gereken bu ürünleri firmamızdan uygun fiyatlarla satın alarak sevdiklerinize dükkan hayırlama hediyesi olarak verebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de modern görünümüyle dikkat çekici olan defter kalem hediye setiyle siz de sevdiklerinize ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz.

Fotoğrafçılara Özel Stüdyo Kapı Önü Paspas

fotoğraf dükkanı hediyesi

Fotoğraf stüdyolarının kapı önünde kullanılması için özel olarak tasarlanan paspas modelleri de hediyelik eşyalar arasında öne çıkmaktadır. Üzerinde fotoğraf makinesi olduğu ve hediye edilecek fotoğraf stüdyosunun adına göre “Photography” şeklinde baskıyla hazırlanan bu ürünler de en çok sevilen dükkan hediyeleri arasında yer almaktadır. Özellikle sevdiğiniz bir kişinin fotoğrafçı stüdyosu açmasını kutlamak için ona çok özel bir hediye vermek istiyorsanız bu avantajlı ürünü kaçırmamanız tavsiye edilir. Dükkan açma hediyesi olarak gönül rahatlığıyla sunabileceğiniz bu ürünü en uygun fiyatlarla satın almak için firmamızın internet sitesi üzerinden avantajlı ödeme yöntemleriyle alışveriş yapmanız yeterlidir.

Powerbank Kalem Usb Bellek Seti

dükkan hayırlı olsun hediyesi

Yeni dükkan açan bir yakınıza hem kullanışlı hem de faydalı bir hediyelik eşya vermek istiyorsanız, kişiye özel hediye kutulu powerbank kalem USB bellek setini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dükkan hayırlama hediyesi verirken sadece görsel olarak kullanılan aksesuarlar yerine, tanıdığınızın dükkan işlerinde kullanabileceği faydalı bir eşyayı hediye olarak seçmek istiyorsanız bu ürün tam da size göredir. 10000 mAh gücündeki powerbank ile belki de dükkanda en acil anlarda hayat kurtarıcı olabilecek bu hediye aynı zamanda USB bellek olarak da veri depolanmasında önemli bir eşya olarak fark yaratacaktır. Bu ürünlere en uygun fiyatlarla ulaşmak için firmamızın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kişiye özel baskılı tasarımıyla dikkat çeken bu ürünler şık tasarımları dışında kullanışlı yapılarıyla da oldukça işe yaramaktadır. Şirketin logosunu taşıyan powerbank cihazı, dikkat çekici olmasının yanı sıra dükkan sahibine hava katacak bir ekipman olarak her yere taşınabilecek özelliktedir. Bununla birlikte USB bellekler de kurumsal kimliği güçlendiren kullanışlı teknolojik ürünler arasında yer aldığı için hediyelik eşya vermek isteyen kişilerin bir numaralı tercih sebebi olarak görülmektedir. Başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız bu kişiye özel hediye kutulu powerbank kalem USB bellek setini, en uygun fiyatlarla satın almak için hemen firmamızın web sitesine giriş yapabilirsiniz.

Yeni İş Hediyesi Metal Kartvizitlik

dükkan açan sevgiliye hediye

Son dönemde en çok tercih edilen dükkan açma hediyesi çeşitleri arasında yer alan kurumsal yeni iş hediyesi metal kartvizitlik ürünleri, özellikle kurumsal kimliğine dikkat eden işletmeler açısından çok önemli bir yere sahiptir. Siz de hediye vermek istediğiniz dükkan sahibinin hem kullanışlı hem de işine yarayacak bir aksesuara sahip olmasını istiyorsanız, metalden üretilen kartvizitlik ürünlerini tercih edebilirsiniz. Ofis mamasında şık görünümüyle hemen dikkat çeken bu ürünler, aynı zamanda uzun kullanım ömrüne sahip olduğu için dükkanın belki de yıllarca demirbaşı olarak kullanılabilecek nitelikte bir aksesuarı olabilir. Bu tür manevi değeri de yüksek olan bir hediye seçimi yapmak istiyorsanız, firmamızın internet sitesinden bu ürünü en uygun fiyatlarla satın alıp yeni dükkan açılışı yapan tanıdığınıza verebilirsiniz.

Kurumsal Logolu Fincan ve Mousepad Seti

dükkan açma hediyesi

Çıkmayan kaliteli baskıya sahip kurumsal logolu kupa fincan ve mousepad seti, bir dükkan açılışı için hediye edilebilecek en güzel eşyalar arasında yer almaktadır. Porselenden üretilen bu ürünler, ofiste kurumsal kaliteyi ve bilinci yükseltirken aynı zamanda misafirler tarafından da dikkat çekici olarak görülmektedir. Hediye ettiğiniz dükkan sahibinin kullanabileceği ürünler olan kupa fincan ve mousepad seti ile şık bir görünüm elde edilebilmektedir. Böylelikle kurumsal logoyu taşıyan ürünleri kullanan ofisler daha havalı bir görsel kimliğe de sahip olabilmektedir.

Hediyelik eşyalar arasında ofis açılışında verilmek için tercih edilebilen bu ürünler uzun kullanım ömrüne sahip olmasıyla da dikkat çekmektedir. Kupa fincanın her iki yönüne de şirketin kurumsal logosu, kaliteli baskı teknikleriyle baskılandığı için oldukça dikkat çekicidir. Uygun fiyatlı olması, kullanışlı avantajı ve şık tasarımı sayesinde siz de en çok tercih edilen dükkan hediyeleri arasında yer alan kurumsal logolu kupa fincan ve mousepad setini tek tıkla firmamızın internet sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Mousepad ürünü de kaliteli materyalden üretilmiş olup ofis masasında şık bir şekilde kullanılacak eşyalar arasında yer aldığı için dükkan sahipleri tarafından severek kullanılmaktadır.

Kartvizitlik Kalem Anahtarlık Seti

dükkan hediyesi

Özellikle yeni açılan dükkanlar için roller tarzı kalem hediye etmek isteyen kişiler için firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde kartvizitlik kalem anahtarlık seti öne çıkmaktadır. Şık tasarımı ve birinci sınıf kaliteden malzeme seçimi sayesinde oldukça dikkat çekici bir yapısı bulunan kartvizitlik kalem anahtarlık setini dükkan hediyesi olarak gönül rahatlığı ile verebilirsiniz. Kullanışlı bir yönü bulunan bu hediyeler, aynı zamanda kurumsal kimliği de güçlendiren yapısıyla avantajlıdır. Dükkan açılışı için hediye ettiğiniz bu ürünleri dükkan sahibi severek kullanacağı için her zaman sizi hatırlayacaktır.

Arkadaşa dükkan hediyesi olarak verebileceğiniz bu ürün, birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilmiştir. Kullanışlı olması sebebiyle ilgi gören kartvizitlik kalem ve anahtar setini hediye ederek arkadaşınızın yeni dükkanında gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir ürünü de ona vermiş olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Dükkanın anahtarı için kullanabileceği şık görünüme sahip logolu anahtarlık, müşterilerine vereceği kartvizitleri düzenli şekilde tutacağı kartvizitlik ve yazı yazarken kullanabileceği kalem ile birlikte gelen bu ürün, yeni açılan bir ofisin ihtiyacı olan tüm alanlarda öne çıkmaktadır. Bütçenize uygun fiyatlarla bu ürünü satın almak için firmamızın kurumsal internet sitesini tercih etmeniz yeterlidir.

Kurumsal Hediye Porselen Kupa

dükkan açma hediyesi

İnternet üzerinden yeni dükkan hediyesi fikirleri arayışında olan kişilerin en sık tercih ettiği ürünlerin başında kurumsal hediye porselen kupo modelleri gelmektedir. Yeni açılan bir dükkanı hayırlamak için ziyarete gittiğinizde eliniz boş gitmek istemiyorsanız, farklı renk seçeneklerine ve kaliteli baskı özelliğine sahip porselen kupaları da yanınızda götürebilirsiniz. İnternet üzerinden hediyelik eşya satışı yapan firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan bu ürünleri başka bir yerde bulamayacağınız en uygun fiyatlarla satın alarak, dükkan açılış hediyesi niteliğinde gönül rahatlığıyla sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Hem kullanışlı yönü olması hem de kurumsal kaliteyi artıran bir özelliğe sahip olması sebebiyle kurumsal porselen kupa hediyeleri yoğun ilgi görmektedir. Siz de yeni açılan dükkanı ziyarete gittiğinizde uygun fiyatlı bu hediyeyi dükkan sahibine sunarak o kişiye ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Kurumsal logolu bu porselen kupayı kullanan dükkan sahibi her kullanışta sizi hatırlayacağı için verdiğiniz hediyenin işlevsel yönü de olacaktır. Dükkan açılışı kutlarken eliniz boş gitmek yerine uygun fiyatlı kurumsal hediye porselen kupa satın alıp dükkan sahibine kullanışlı bir hediye olarak verebilirsiniz.

Firmalara Özel Logolu Not Defteri

dükkan hediyesi

Yeni açılan dükkanlarda kullanışlı ve şık tasarıma sahip hediyelerin önemi büyük olmaktadır. İnternet üzerinden hediyelik eşya satışı gerçekleştiren firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde firmalara özel logolu, kişiye özel mıknatıslı not defteri de bulunmaktadır. Şık tasarımı ile standart not defterlerinden ilk bakışta farklılaşan bu ürün, ayrıca kaliteli dokusu ve kapağıyla da dikkat çekmektedir. Sevdiğiniz kişinin yeni dükkan açılışında, ona hem işlerinde lazım olacak hem de severek kullanacağı bir hediye vermek istiyorsanız, siz de hemen firmamızda satışa sunulan özel logolu kişiye özel mıknatıslı not defteri seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Özellikle sevgiliye dükkan hediyesi arayışında olanların da gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bu hediyeler, kurumsal logo baskılı olduğu için dükkan sahibinin severek kullanabileceği özel bir hediye olarak öne çıkmaktadır. Siz de firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan dükkan açılışına özel hediye seçenekleri arasındaki bu ürünü en uygun fiyatlarla hemen satın alabilirsiniz. Firmamızın internet sitesi üzerinden güvenilir alışveriş yöntemlerini kullanarak özel logolu kişiye özel mıknatıslı not defteri ürününe en kısa sürede ulaşabilirsiniz.