Mükemmel Doğum Günü Sürprizleri - Mutluluk Garantili 20 Sürpriz

Mükemmel Doğum Günü Sürprizleri - Mutluluk Garantili 20 Sürpriz

İnsanların doğumlarından başlayıp ölümlerine kadar yıllarının en özel günleri doğum günleridir. Hayata gelişlerini ve yeni bir yaşa girişlerini sevdikleriyle kutlayan insanlar tüm yılın bu şekilde geçmesini dilerler.  Doğum günü sürprizleri genelde sevgililer, en yakın arkadaşlar veya aileler tarafından düzenlenir. Şenlik havasında geçen doğum günlerini damgasını vuransa doğum günü hediyesi olur. Herkes, günler öncesinden düşünmeye başladıkları hediyelerini özenle paketlemiştir ve açılması için sabırsızlanır. Sıra kendi hediyesine geldiğinde tatlı bir telaşla doğum günü sahibinin yüzündeki ifadeye bakar ve o ifadenin sonunda havaya mutlaka gülücükler karışır.

Dikkatinizi Çekebilir ► Doğum Günü Hediyeleri

Doğum günü sürprizi hazırlanıyorsa eğer, bunun oldukça gizli yapılması gerekir. Sonuçta partiye davetli olan kişilerin hepsi doğum günü sahibine tanıyordur ve herhangi bir açık vermesi durumunda sürpriz bozulabilir. Bu nedenle, arkadaşınıza hediye seçerken bir anlık akıl tutulması yaşayıp doğum günü sahibine ne hediye alması gerektiğini sormayın. Arkadaşlarınız, aileniz hatta ve hatta internet size fikir verebilecek bilgiye sahip. Arkadaşınızı, aile bireylerinizi ya da sevgilinizi ne kadar iyi tanıyorsanız, ihtiyaçlarıyla ne denli ilgileniyorsanız, hediye almak da o kadar kolaylaşacaktır. Tabii burada dikkat edilmesi gereken husus, hediyenin kadına mı yoksa erkeğe mi alınacağıdır. Erkeğe doğum günü sürprizi yapılacaksa eğer seçenekler genelde biraz daha kısıtlı olur. Ancak her erkeğin günlük hayatta ihtiyaç duyduğu bir hediye mutlaka vardır. Bu nedenle, garanti yolu takip edebilir ve değişik doğum günü sürprizleri fikrinden uzaklaşabilirsiniz. Tabii bu tamamen size bağlı. Her ne koşulda olursa doğum günü sahibi, sevdiklerini bir arada ve kendisi için toplandığını görmesi dahi dünyanın en mutlu insanı olmasına yeterli olacaktır.

İsim ve Harf Tasarımlı Powerbank

doğum günü sürprizi

Teknoloji çağında yaşadığımızı düşünürsek dünyada yaşayan insanların yarısından fazlası akıllı telefon kullanıyor. Bildiğiniz üzere akıllı telefonların yaşadığı en büyük sorun da genelde şarjın erken bitmesi oluyor. Böyle durumlarda powerbank hayat kurtarıcı olabiliyor. Doğum günü sürprizi fikirleri arayanlar, kişiye özel isim ve harf tasarımlı, 6000 MaH gücündeki bu powerbanki sevdiklerine hediye edebilirler.

Harf ve Tarih Baskılı Kapşonlu Sweatshirt

doğum günü sürpriz

Havaların soğumasıyla birlikte kapşonlu sweatshirt modasına tekrardan geri dönüldü. Özel baskılı renk renk sweatshirtler her yerde karşımıza çıkarken, arkadaşınızın veya sevgilinizin bu güzel sweatshirtlerden mahrum bırakmayın. Özellikle erkeğe sürpriz doğum günü fikirleri düşünüyorsanız, kişiye özel harf ve tarih baskılı, siyah, bordo, füme ve fri melanj renk seçenekleri bulunan bu kapşonlu sweatshirtü kaçırmayın.

Harf ve Tarih Baskılı Kapşonlu Sweatshirt

doğum günü sürprizleri

Erkeklerin özel zevklerinden bir tanesi de hiç şüphesiz ki viskidir. Özel tatlar arayan ve bu tatların keyfini çıkarmaktan asla geri durmayan erkek arkadaşa doğum günü sürprizi fikirleri arıyorsanız, kendisine özel bir viski kadehi hediye edebilirsiniz. Böylelikle viskinin tadını her çıkardığı anda aklınıza siz geleceksiniz. İçerisinde 2 adet 205 cc hacminde viski bardağı bulunan bu setin üzerinde bulunan yazılarda asla silinme olmayacaktır.

Kişiye Özel Minyatür Bahçe

sevgiliye doğum günü sürprizleri

Yaratıcı doğum günü sürprizleri hazırlamak isteyen kişiler için oldukça ideal bir hediye olan kişiye özel minyatür bahçe, yeşilin her tonunu içeriyor. Evinin bir köşesinde her baktığında kendisine doğayı anımsatacak olan bu minyatür bahçe, kişiye özel olduğu için de bir aidiyet hissetmesini sağlayacak. 'Şu hayatta dikili bir ağacın olsun' sözünün farklı bir fraksiyonu olan bu minyatür bahçede yer alan bitkilerin tamamı canlı olduğu için hediye edeceğiniz kişiye haftada en az iki kez spreyle su vermesini tembihlemeyi unutmayın.

Kişiye Özel Nakış İşlemeli Atkı

sevgiliye doğum günü sürprizi

Küçükken annelerimizin montumuzun arkasına, pantolonumuzun iç kısmına adımızın ve soyadımızın ilk harflerini işlediği güzel, sıcak zamanları hatırlatacak olan bu hediye aynı zamanda kış günlerinde insanları sıcak tutmak için birebir. Oldukça şık tasarımı ve renk renk çeşitleriyle kışın boynunuzdan çıkarmayacağınız bu atkının sağ alt köşesinde yer alan arma içerisinde hediye edilecek kişinin adının ve soyadının baş harfleri yer alıyor. Kişiye kendini özel hissetmesi için gerekli her şeyi barındıran kişiye özel nakış işlemeli atkı, en yakın arkadaşa doğum günü sürprizi yapmak isteyenler için harika bir hediye olacaktır.

Giyilebilir Kollu Polar Battaniye

arkadaşa doğum günü sürprizleri

Kimi zaman insanların öyle dönemleri olur ki battaniyenin altından çıkmak istemez. Yemeği ayağına getirilsin ister, tuvalete gitmeye bile erinir. Sıcacık battaniyesinin altında en sevdiği dizi veya filmleri sıralamaya başlar. Olmadı, kahvesini yudumlayarak kitabın sayfalarını çevirir. Battaniye, bazı zamanlarda insanın en iyi dostu olur. Tuvalete giderken, yemek yerken hatta dışarı atıştırmalık bir şeyler almaya çıkarken dahi battaniyenizi sırtınızda taşıyabileceğinizi düşünün. Giyilebilir kollu polar battaniye ile gününüzün tamamını battaniyenin altında geçirebilirsiniz. İlginç doğum günü sürprizi fikirleri arasında kesinlikle üst sıralara oynayan bu hediye aynı zamanda da yaratıcılıkta zirvede yer alıyor.

Gümüş Kolye Hediyeli Sevgili Sepeti

sürpriz doğum günü

Sevgiliye doğum günü sürprizi yapmak isteyen ama ne alacağına bir türlü karar veremeyen erkekler için bir kadının kalbini kazanabilecek tüm hediyeler tek bir sepette toplandı. Kız arkadaşınızın kalbini defalarca kazanabileceğiniz bu hediye sepetinin içerisinde 1 adet "Seni Seviyorum" yazılı kalp yastık, 1 adet lavanta kesesi, 1 adet Pembe peluş ayı anahtarlık, 1 adet Seni Çok Seviyorum baskılı çikolata, 100 adet Seni Seviyorum Çünkü mesaj kartı, 1 adet M&M's draje çikolata ve çeşitli süslemeler bulunuyor.

İsim Yazılı Nakış İşlemeli Bere

erkeğe doğum günü sürprizleri

Kişiye özel hediyeler, diğer hediyelere göre her zaman daha anlamlıdır. Hediyenin yalnızca ona özel olduğu başka kimsede bulunmadığı düşünülünce insan kendisini daha değerli hisseder. Doğa severler için özel olarak tasarlanmış olan isim yazılı nakış işlemeli bere, kış aylarında üşümenizi engelleyeceği gibi şık görünümüyle sizi daha havalı biri yapacak. Erkeğe doğum günü sürprizleri arasında düşünülebilecek bu hediyeden bir tane arkadaşınıza bir tane de kendinize alabilirsiniz.

İsme Özel Bira Bardağı

erkek sevgiliye doğum günü sürprizleri

Her an her yerde içilebilecek, sohbete, muhabbete meze olan bira şüphesiz ki hafta sonu en çok tüketilen içecekler arasında bulunuyor. Yurt dışında, özellikle Almanlar için suyun yerine tüketilen biranın kararında içimi sağlığa da oldukça faydalı. Eğer sizin de erkek arkadaşınız birayı çok seviyorsa kişiye özel bira bardağı satın alabilirsiniz. Erkek sevgiliye doğum günü sürprizi fikirleri içerisinde belki de en sadesi olan bu hediye sayesinde erkek arkadaşınız her bira içtiğinde sizi anımsayacaktır.

İmza Stilli İsme Özel Cüzdan

erkek arkadaşa doğum günü sürprizi

Bir erkeğin şıklığını cüzdanından anlayabilirsiniz. Günlük hayatta çoğu yerde kullanılan cüzdanlar aslında çok önemli aksesuarlardır. Kaliteli ve şık bir cüzdan sahibi olmak kişiyi hem daha özgüvenli hem de çekici yapar. Erkek sevgiliye doğum günü sürprizleri kapsamında siz de erkeğinizin tarzına önem veriyorsanız, ona imza stilli isme özel cüzdan hediye edebilirsiniz. Hakiki deriden imal edilen bu cüzdanla herhangi bir ortama girdiğinde, hesap ödemek için kartını ya da parasını çıkartırken etraftaki gözler ister istemez cüzdana kayacaktır.

Nostalji Gramofon Müzik Kutusu

eşe doğum günü sürprizleri

Arkadaşınız, aile üyeleriniz ya da sevgiliniz müzik tutkunuysa ve eski dönem müziklerine hayransa, ona verebileceğiniz en anlamlı hediye bu nostalji gramofon müzik kutusu olacaktır. Antikalarla haşır neşir olan kişilerin son derece ilgisini çekebilecek olan bu ürün, günün anlam ve önemini kavradığınızı ve sevgilinizi ne kadar iyi tanıdığınızı gösterecektir. En güzel doğum günü sürprizleri içerisinde kendisine yer verebileceğiniz bu hediye doğum günü sahibi ile olan ilişkinizi bir kat daha yukarı çıkartacaktır.

VIP Zippo Hediye Seti

değişik doğum günü sürprizleri

Çakmak günlük hayatta en çok kullanılan araçlardan bir tanesidir. En çok sigara içenler tarafından kullanılsa da her an her yerde lazım olabilir. Bu nedenle, hediye edeceğiniz çakmağı, normal çakmaklardan ayıran bir özelliği olması gerekir. VIP Zippo işte tam da böyle bir çakmak. Çakmak yerine zippo olarak bilinen bu alete herkes, hayatının bir döneminde mutlaka sahip olmalı. Doğum günü sürpriz için verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi, tamamen orijinal olan bu VIP Zippo Hediye Seti.

Sevgiliye Özel Ahşap Foto

yaratıcı doğum günü sürprizleri

Sevgiliye alınabilecek en güzel ve anlamlı hediyelerden bir tanesi olan bu ürün, baktığı her yerde sizi ve aşkınızı görmesine sebep olacak. İkinizin en güzel fotoğrafını bastırdığınız ahşap sütun dilenildiği takdirde duvara asılabilir veya masa üstünde kullanılabilir. Sizi her özlediğinde hediye ettiğiniz fotoğrafa bakacak ve bu fotoğrafla birlikte içerisinde ikinizin olduğu hayallere dalacak. Böylesine duygu yüklü bir hediyeyi sevgilinize doğum günü gibi özel bir günde vermek için bir saniye bile düşünmeyin.

Tektaş Yüzük Hediyeli Sevgili Sepeti

en güzel doğum günü sürprizleri

Sevgiliye doğum günü sürprizleri için karar veremiyorsanız, elinizde garantiye oynayabileceğiniz bir fırsat daima bulunur. Sevgiliniz veya eşiniz için tek bir hediye almak istemiyor, hangi hediyeyle daha çok mutlu olacağını düşünmekten geceleri uyuyamıyorsanız, hepsini birden alın. Böyle durumlarda, kadınların en sevdiği şeyleri tek bir sepet içerisinde toplamak en mantıklı hareket olacaktır. Tektaş yüzük hediyeli sevgili sepetinde bir kadının görünce mutluluktan havalara uçacağı tüm hediyeler mevcut. İçerisinde 1 adet "Seni Seviyorum" yazılı mini kalp yastık, 1 adet lavanta kesesi, 1 adet cam içerisinde Love baskılı kırmızı mum, 1 adet kurmalı Vosvos araba, 365 güne özel sevgi mesajı kartları, 3 adet Mini Kalp çikolata, 2 adet Seni Seviyorum yazılı kalp balon ve çeşitli süslemeler bulunuyor.

Fotoğraf Baskılı Hediye Sukulent Naturacube

ilginç doğum günü sürprizi fikirleri

Kişiye özel hediyeler daima özel olmuştur. Bu nedenle değer verdiğiniz kişiye, dünyada başka kimsenin sahip olmadığı bir hediye vermek, onu dünyanın en mutlu insanlarından biri yapacaktır. Özellikle anneler, evde çiçek yetiştirmeyi çok severler. Kendileri gibi güzelliklerini görebilmek için onlara tatlı sözler söylemek, sevgi gören bir yere koymak gerekir. İşte tam da bu sebeple İsme Özel Fotoğraf Baskılı Hediye Sukulent Naturacube, anneye doğum günü sürprizleri için alınabilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Üzerinde annenizin güzel bir fotoğrafının olduğu saksının içerisinde hayat bulacak olan bitki, sizin annenizle olan ilişkinizi yansıtması açısından oldukça özel bir hediye olacaktır.

3'lü Aile Tişört Bebek Body Kombini

anneye doğum günü sürprizleri

Eşinizin ya da bebeğinizin doğum gününü bu kombinlerle geçirdiğiniz hayal edin. Kusursuz bir aile portresi çizmek için gerekli olan her şeye sahip olabileceğiniz bu hediye, bebeğinizin büyüyerek gençliğe adım attığı yıllarda aileniz için de güzel bir hatıra olarak anı dolabınızdaki yerini alacaktır. Birbiriyle olan uyumu anlatan bu hediyeyi dışarı çıkarken, evde yemek hazırlarken ya da misafirliğe gittiğinizde giyebilir, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizin size imrenen gözlerle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Çiftlere Özel Esprili 2li Mutfak Önlüğü

doğum günü için sürpriz fikirleri

Mutfakta harikalar yaratan çiftler, işin içine biraz da espri katmak isterlerse eğer bu mutfak önlüklerini giyebilirler. Birbiriyle uyumlu giyinmeyi seven çiftler için mutfakta harika bir kombin yakalamanızı sağlayacak olan bu esprili mutfak önlüğü hem ortamı hem de yemeği tam ayarında ısıtmak için en ideal seçimlerden bir tanesi. Eşe doğum günü sürprizleri arasında alınabilecek en iyi hediyelerden bir tanesi olan bu önlük işin içerisine ufak bir espri katarken, aslında mutfakta ne kadar başarılı olduğunu ve birbirinizle olan sıcak uyumunuzu temsil edecek. .

İsme Özel Highland Viski Seti

doğum günü sürprizleri

Çok özel bir zevk olan viskiden anlamak için kimi zaman yılların geçmesi gerekir. Viski, alkollü içecekler sınıfına girse de içimine ve kültürüne bakıldığı zaman diğer alkollü içeceklerden ayrılır. Sohbet ve kaliteli zamanın içkisi olarak bilinen viski, ortamı şenlendirmek için birkaç duble içilir. İlla ki sarhoş olup ayakta duramayacak hale gelene kadar içmenin bir anlamı yoktur. Arkadaşa doğum günü sürprizleri için bu özel zevke özel bir hediyeyle karşılık verebilirsiniz. İçerisinde 1 adet Karaf ve 2 adet Kadeh ve 12'li Viski taşı İsme Özel Highland Viski Seti, arkadaşınızın sizin için ne kadar değerli olduğunu görmesini sağlayacaktır.

Ahşap Görünümlü Sevgiliye Hediyelik Duvar Saati

doğum günü sürprizleri

Her insanın evinde mutlaka bulundurması gereken eşyalardan bir tanesi olan saat, ev dekorasyonuna önem veren kişiler içinse ayrı bir öneme sahiptir. Saatin nerede durduğu, büyüklüğü ve tasarımına oldukça özen gösteren bu insanlar, zaman da gereken değeri verirler. Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi yapmak için en ideal hediyelerden bir tanesi olan Ahşap Görünümlü Sevgiliye Hediyelik Duvar Saati, sevgilinizin saate her baktığında isimlerinizi yan yana görmesi ve zamanın akışında size kapılmasıyla sonuçlanacak bir hediye olacaktır.

Kişiye Özel Kutulu 500 Parça Puzzle

doğum günü sürprizleri

Geçmişte, teknolojinin bu kadar ilerlemediği zamanlarda puzzle yapmak hem küçükler hem de yetişkinler için oldukça büyük zevkti. 500 parça, 1000 parça, 5000 parça puzzle'ları yapmak için günler hatta haftalarca uğraşmak gerekirdi. Günümüzde ise bir nostalji ögesi olarak hayatımızda yer bulan puzzle, anlamlı bir hediye olma özelliği de taşıyor. Hele ki üzerinde arkadaşınızın veya arkadaşınızın en sevdiği resmin basılı olduğu bir puzzle'ı arkadaşa doğum günü hediyesi olarak alacak olursanız, puzzle'ı bir günde tamamlayıp çerçeveletecek size de en içten teşekkürlerini sunacaktır.

İsim Yazılı Mesajlı Harf Çikolata

doğum günü sürprizleri

İstisnasız her kadının severek yediği çikolata, doğum gününde hediye edilebilecek en sade fakat en tatlı hediyedir. Bir de bu çikolatanın üzerinde harfler yer alıyorsa hediyenin tadından yenmez adeta. Sevgiliye doğum günü hediyesi almak istiyor, fakat çok da abartıya kaçmak istemiyorsanız, sevgilinizi mutlu etmesi garanti olan çikolatayı tercih edebilirsiniz