Bayana Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır ? En İyi 30 Yeni Yaş Hediyesi

Bayana Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır ? En İyi 30 Yeni Yaş Hediyesi

Dikkatinizi Çekebilir ► Bayan Doğum Günü Hediyeleri

Bir bayana doğum günü hediyesi almak çoğu zaman zordur. Çünkü bayanların erkeklere göre daha farklı ihtiyaçları olmakla birlikte erkeklerin ihtiyaçlarına göre daha komplekstir de… Makyaj, kişisel bakım vb. ürünler çok daha çeşitlidir. E tabi, bir şeyi beğenmeleri de daha zordur haliyle. Bayanlara doğum günü hediyeleri alma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa eğer sizin için hazırladığımız birbirinden ilginç ürünlere göz atabilirsiniz. Doğum günü hediyeleri bayan için olunca daha bir çeşitleniyor, dolayısıyla seçimler de zorlaşıyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz, farklı kategorilerdeki ilginç ve anlamlı hediyelik ürünler:

Aşık Kalpler İsim Yazılı 3 Boyutlu Led Lamba

doğum günü hediyeleri bayan

Sevgilinize veya eşinize alabileceğiniz türde bir hediye olan Aşık Kalpler İsim Yazılı 3 Boyutlu Led Lamba, aynı zamanda anneniz için de uygun olabilir. Şöyle ki anneniz ve babanızın ismini yazdırmanız da mümkün. Akrilik levha (üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesimle işlenmesi sonucu hazırlanan bu ürün alt kısmı ise masif ahşap. Doğum günü hediyeleri bayan için olan ürünler arasında en şık tasarımlı aşık kalpler isim yazılı 3 boyutlu led lamba kişiye özel tasarlandığı ve özenle paketlendiği için sizin de ilk tercihiniz olabilir.

Kişiye Özel 4lü Makyaj Fırça Seti

doğum günü hediyeleri bayan arkadaş

Şık kumaş çantası içerisinde gönderilen ve tamamen kişiye özel olarak tasarlanan bu ürün, en yakın kız arkadaşınız veya dostunuza hediyelik olarak düşünebileceğiniz tarzda bir şey. Konu, doğum günü hediyeleri bayan arkadaş olunca tabii hediye seçimlerimizde biraz daha özenli olmamız gerekiyor. Farklı boy ve ebatlara sahip olan 4 adet makyaj fırçasının olduğu bu set gösterişli ve şık bir çantanın içerisinde, özenle paketlenerek gönderiliyor.

Kuş Kafesi Tasarımlı Dekoratif Buhardanlık – Tütsü

en güzel doğum günü hediyeleri bayan için

Kızlar, özel kokulara, mumlara, romantizme ve gösterişe hayrandırlar. Bu anlamda kaçırılmayacak bir hediyelik ürün olan Kuş Kafesi Tasarımlı Dekoratif Buhardanlık – Tütsü, beyaz renkli ahşap ve seramikten yapılmış olmakla birlikte ölçüleri ise 14,5 c 8,5 cm’dir. 4 farklı Relaxing Spa, Anti Stress, Mystic Musk ve Mystic Sandal koku alternatifi olan ürün, 1 adet buhardanlık ve 10 ml koku – mum ile birlikte gönderilir. Paketlemesi de tamamen kişiye özel olmakla birlikte hediye olarak vereceğiniz arkadaşınızı o gün, dünyanın en mutlu insanı yapma garantilidir.

Anne Tanımı Tasarımlı İsme Özel Kupa

doğum günü hediyeleri anne bayan

Gerek sosyal medyada gerekse günlük hayatta sıklıkla karşılaştığımız kelime tanımları söz konusu anne olunca akan sular duruyor sanki… Özel ve şık bir tasarımla anne tanımlı isme özel kupa alarak annenizin doğum gününde onu mutlu edebilirsiniz. Bayana özel doğum günü hediyeleri arasında belki de en ilgi çekici olanı Anne Tanımı Tasarımlı İsme Özel Kupa çünkü bu, porselen beyaz kupa üzerindeki baskı her yerde görülebilecek türden değil.

Patlayan Hediye Kutusunda Sürpriz Çikolata Sepeti

bayana alınacak doğum günü hediyeleri

Kalp kutu ve patlayan kutu olmak üzere iki farklı çeşidi olan bu ürün açık ara en sürprizli hediye denilebilir. Sevgiliye alınacak doğum günü hediyeleri bayan olunca sürpriz şart ne de olsa! Sevgiliniz veya eşiniz hediyenizi açar açmaz sıra dışı bir sürprizle karşılaşacak. Hediye seti içerisinde 100 tane seni seviyorum çünkü ile başlayan mesaj kartları, 32 adet sütlü (Melodi marka) çikolata, 1 adet beyaz ayıcık anahtarlık ve çeşitli süslemeler bulunuyor.

Birleşen Kalp Puzzle Metal Kolye

bayan için en güzel doğum günü hediyeleri

Hem tasarımı ve fiyatı hem de şıklığı ile öne çıkan Birleşen Kalp Puzzle Metal Kolye, en güzel doğum günü hediyeleri bayan için olunca daha bir anlamlı oluyor tabi. Kolyenin yarısı 1,5 x 3 cm; tamamı ise 3 x 3 cm ebatlarında olmakla birlikte metal puzzle kolyelerin biri bayan, diğeri de erkek zincir ile birlikte gönderiliyor. Dolayısıyla hem sevgiliniz hem de kendinizin kullanabileceği türde bir ürün olduğu için bir arada olmadığınız zamanlarda baktıkça veya taşıdıkça birbiriniz hatırlatacağı detayı de kesinlikle atlanmamalı.

Tektaş Yüzük Hediyeli Sevgili Sepeti

bayana özel doğum günü hediyeleri

Doğum günü hediyeleri sevgiliye bayan alma düşünceniz varsa eğer ve o gün kendini dünyanın özel insanıymış gibi hissetmesini istiyorsanız, bu ürün tam sizlik! Tektaş Yüzük Hediyelik Sevgili Sepeti farklı formlarda ve fiyatlarda karşınıza çıkabilir. Setin içerisindeki ürünlerden bazıları; 1 adet kadife kutusunda gümüş tektaş yüzük, 3 adet mini kalp çikolata, 1 adet beyaz süsleme çiçeği, 1 adet cam içerisinde love baskılı kırmızı mum vb.

12 Fotoğraf Baskılı Mandallı Anı Çerçevesi

doğum günü hediyeleri bayan

Fotoğraf çekilmeyi çok seven ve onlarca farklı fotoğrafınızın olduğu bir kız arkadaşınız var ve siz hala doğum gününde ona ne alacağınızı bilmiyorsunuz? İşte size harika bir öneri: 40 cm x 40 cm ebatlarındaki anı çerçevesi tamamen doğal ahşap ve el yapımı olduğu için fotoğraflarınızla harika bir nostaljik bütünlük sağlayacaktır. Çerçeve ile birlikte hasır ip, 12 adet ahşap mini mandal gönderildiği için fotoğraflarınızı kolaylıkla asabilir ve hediye vermeye hazır bir hale getirebilirsiniz.

İsme Özel Toscana Şarap Kadeh Seti

doğum günü hediyeleri bayan arkadaş

Bayana alınacak doğum günü hediyeleri arasında en ilgi çekici ve farklı olanı bu ürün desek yanılmış olmayız. İsme Özel Toscana Şarap Kadeh Seti, hem sevgiliniz ile bir arada geçireceğiniz romantik anları en güzel şekilde taçlandırabilir. İsme özel olarak tasarlanabilen Toscana şarap kadehi 2 adet gönderilmekle birlikte boyutları 24 cm’dir. İki kadeh içeren bu özel hediye setinde kadehler üzerine lazer kazıma yöntemi ile isimler yazıldığı için kesinkez çıkma, soyulma gibi bir problemle karşılaşmazsınız.

Sen & Ben Kişiye Özel 88 Harf Çikolata

en güzel doğum günü hediyeleri bayan için

Hayatınızın en özel insanı, en çok değer verdiğiniz insana hafızalara kazınacak türde bir hediye almak isterseniz, durumu hiç riske atmayın ve aşkınızı tatlı bir yolla ifade edin. E tabi, bayan için en güzel doğum günü hediyeleri denince akla hemen çikolatalar, tatlılar geliyor. Bir de bunu kişiye özel hale getirdiniz mi değmeyin keyfinize! 9 x 13 cm ebadındaki 1 adet fotoğraf ekleme imkanınızın da olduğu bu ürün özel bir şekilde paketlenerek gönderilir. Kutunun içinde ise 88 harf çikolata (600 gram) bulunuyor.

Karakalem Tasarımlı Kişiye Özel Kupa

doğum günü hediyeleri sevgiliye bayan

Kupa, kadın erkek fark etmiyor, günlük hayatta hepimizin su, çay, kahve için sıklıkla kullandığı bir eşya kuşkusuz. Düşünsenize bir de bu kupa üzerine karakalem baskı yaptırarak kişiye özel hale getirdiğinizi… Porselen, beyaz renkteki kupa üzerine göndereceğiniz fotoğraf özel bir tasarımla siyah – beyaz karakalem efektli şekilde baskısı gerçekleşir.

Çiftlere Özel Esprili 2li Mutfak Önlüğü

doğum günü hediyesi bayan

Sevgilinizle yapmaktan en keyif aldığınız şeylerden biri de yemek yapmak mı? Harika! Doğum günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz Çiftlere Özel Esprili 2li Mutfak Önlüğü bayan için kırmızı ve erkek için de siyah olarak tasarlanır; ayrıca önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir. 80 cm x 60 cm ebatlarındaki 2li ürünün üzerine kişiye özel baskı da yapılabiliyor.