Çay İle İlgili Sözler, Çay İçerken Söylenmiş En Güzel 50 Söz!

Çay İle İlgili Sözler, Çay İçerken Söylenmiş En Güzel 50 Söz!

Dikkatinizi Çekebilir: Çay Bardak Setleri

Misafir geldiğinde, dertliyken, yalnızken, mutluyken ya da sadece canımız istediği için çay demlediğimiz zamanlar, aslında en gerçek dostumuzun çay olduğunu anladığımız zamanlardır. Çay içerek arkadaşlarımızla dertleşir, çay içerken gülüşür, çay içerken en güzel dizilerimizi izleriz. Çay ile ilgili sözler bu yüzden içten gelir, bu yüzden değerlidir. Bizdendir çünkü, bizi yansıtır. Duyduğunuz çay ile ilgili güzel sözlerin tümünün doğruluk payı vardır. Çünkü kimse kalmasa da o durur yanınızda. Her demlediğinizde kimse olmasa da o olur. içinden çıkamadığımız her durumda bir bardak çay koyar, en güzel çay sözlerini kendimiz için fısıldarız. İşte bu zamanlarda çayın kıymeti daha da anlaşılır. Böyle zamanlarda sadık bir dost gibi yanımızda olan çay için, en demli çay sözlerini sizler için hazırladık!

  • Çayı ruhuna uygun emeklerle demlemeli. Her şeyi sallayan çaya elini sürmemeli.
çay sözleri
  • Sevgilinin nazına benzer çayın demi. Su aşkla kaynamadıysa güzel olmaz. Bardak ince belli değilse, gönle dokunmaz. Demleyenin eli güzel değilse, lezzetini vermez. Çay, nazını çekmeyene lezzetini göstermez.
çay sözleri
  • Uçsuz bucaksız tarlalarında, göğe baka baka büyür çay. Gök gören her şey gönlü bol olur. bu yüzdendir misafirlere ikram edilmesi. Çay içen misafire, ziyaret hoş olur.
çay sözleri
  • Bir demli hüzün gibi bardağın dibine çöker. Üzerine mutluluklarından kalan suyu koyar, hüznünü açmaya çalışırsın. Ama ne kadar su koyarsan koy üzüntü denen çay üstüne, bardağın dibinde kalan tortularla anılırsın.
çay sözleri
  • Sevdiğinin elinden çay içmenin güzelliğini bilmeyen diller utansın. Ne çay daha önce böyle güzel demlendi, ne aşk bir bardakta böyle güzel göründü.
çay sözleri
  • Bir tarlaya çay eker, büyümesini beklersin. Güneş görür büyür, hasadını beklersin. Hasat gelir kesilir, kurumasını beklersin. Kurur dem olur, suyunun kaynamasını beklersin. Bir güzel çay görmek için bir ömür beklersin. Bu yüzden her gelene verilmez çay. Beklemene değecek bir gönül misafiri olmalı.
çay ile ilgili güzel sözler
  • Senin ellerinden çay içmenin güzelliğini hiçbir zaman yaşayamayacak olanlara acırım. Hiçbir çay, senin kaynattığın sudaki gibi vermez demini. Hiçbir bardağın beli, senin kadar ince olmaz. Ve hiçbir mutluluk o çayın kokusu gibi kalmaz üzerimde. Gözlerinin manzarasına çay demlemeyene acırım.
çay ile ilgili güzel sözler

Firmanız için, işletmeniz için, cafeniz için… Çay sözleri ile ortama ambiyans oluşturmak ya da sadece sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Eğer cafe gibi bir mekanın sahibi iseniz, dekorasyonda bu tür sözleri kullanmanız, misafirlerinizin ilgisini arttıracaktır. Özellikle çay ile ilgili edebiyatın oldukça arttığı şu günlerde, mekanda çay ile ilgili resimli sözler kullanmak, pazarlama taktiği olarak dahiyane bir fikir olacaktır. misafirlerinizin çay ile ilgili sözü yazdığınız duvarda çekildiği fotoğraflar ile sosyal medyada daha büyük bir dalga oluşturabilirsiniz. Daha geniş bir kitleye yayılmak ve dikkat çekmek için kesinlikle çay üzerine sözleri kullanmalısınız.

  • Bir bardak çay kadar kolay aslında hayat. Suyu ısınanı demlemeye terk etmek, yeterince kararanı bardak bardak tüketmek gerek.
çay ile ilgili güzel sözler
  • Üzülünce demlisi, sevinince şekerlisi, aşıkken ince bellisi… Fincanın nazlı hevesi çay, biz yaratılırken hayatımıza girmiş olmalı!
çay ile ilgili güzel sözler
  • Bir çay koysan…Suyu kaynayana kadar başını omzuma koysan… Demi oturana kadar elimi eline koysan… Karşılıklı iki çay bardağını aynı tepsiye koysan… Çay gibi ömrüme, bir ömür dem koysan…
çay ile ilgili güzel sözler
  • Her savaşımdan sonra bir demli çay gibi kederlenirim. Bir yaprak gibi sabırla bekler, önce geçen zamana demlenirim. Gel ömrüme, savaşlarım hiç bitmesin. Arkadaşım ol demli çaylarımda, bardaklar elinde titresin.
çay ile ilgili sözler
  • Bir bardak çayın hatırına kal ömrümde. Ellerinden dünyanın en güzel hasadını aldığım sevgilim…
çay ile ilgili sözler
  • Hasretin kalbimde kırıldıkça ince belli bardak gibi mağrur olurum. Senden uzakta dertlerimle karardıkça çay demini anlar, mağdur olurum. Meğer çay ne kadar güzel anlatıyormuş, sevgili uzakta kaldıkça nasıl soğuduğumu…
çay ile ilgili sözler
  • Hiç kimse, çayın kimin elinden güzelleşeceğini bilemez. Belki bir aşığın gözyaşı karıştı suyuna, belki bir annenin merhameti dokundu toprağına. Ama kimse, bir çaya senin gibi lezzet veremez. Ne güneş vurur hasada, ne makas dokunur yaprağına.
çay ile ilgili sözler
  • Gönlünde dert olanın çayı demli olur.
çay ile ilgili sözler
  • Aşk gibidir çay demlemek. İlmek ilmek örer, tek tek ekersin. Güneş de yaksa, ay da çıksa, fırtına da kopsa solmaz çay. Vuran her rüzgarda kırılmasını beklersin. Ama o her fırtınada daha da güçlenir. O güzel bilirsin ki en güzel çay, büyük fırtınalarda yeşerir.
çay ile sözler

Sosyal medyada daha fazla göz önünde olmak için yada cafenizin resmi internet adresindeki yüzünü düzenlemek için… Çay keyfi sözlerini kullanarak daha fazla konuşulabilir, daha fazla misafir kabul edebilirsiniz. Kullandığınız çay sözlerini anlamca tek kelimeye indirerek hashtag açmanız durumunda, sosyal medya trendlerinde dahi yerinizi alabilirsiniz. Çay için  sözler konusunda destek alabilirsiniz. ne kadar yaratıcı ve orijinal sözler kullanırsanız, işletmeniz o kadar müşteri kazanacaktır. Çünkü sosyal medya, fotoğraf çekilme ve daha fazla kişi tarafından takip edilme isteği, şu an davranışlarımızın büyük bir oranını idare etmektedir. Bu nedenle işletmenizin dikkat çekici hale gelmesi, misafirlerinizin sizi çay keyfi sözlerinizle anması için, en güzel sözleri seçmelisiniz.

  • Sen gönlümün tarlasında ilk hasadımsın. Sen ilk şekersiz çayım, gönlümü ilk karıştıranımsın. Sen benim çay içtiğim en güzel manzaramsın.
çay ile sözler
  • Kim bilir bu sıcacık ellerinde bir yaprak çay nasıl demlenir. Kim bilir manzara senken bir demlik çay nasıl bitirilir. Ve kim bilir, belki bir ömrün demi senin yolunda tüketilir.
çay ile sözler
  • Harlı ateşte kaynasa da su, yakmaz çayının canını. Canı yansa da acıtmaz sevdiğinin kalbini. Bu yüzden bir bardak çay gibi sevmek isterim seni. Acısa da acıtmadan, yansa da yakmadan.
çay ile sözler
  • Ben senin için gönlüme çay tarlaları ektim. Her gülüşünle en güzel yapraklarını senin için seçtim. Yağmurlar topladım, daha yere değip kirlenmeden. En güzel çaylarımı senin için demledim.
çay ile sözler
  • Islanmadığım hiçbir yağmurun suyunu çay diye sunmadım gönlüne. Kendi tattığım acıları sana hep bal eyledim. Demli hayatıma attığım en tatlı şeker sendin.
çay ve dostluk sözler
  • Kahvenin 40 yıl hatırı oladursun, çayın hatırını ödemeye bir ömür yetmez.
çay ve dostluk sözler
  • Ben senin ellerinden hiç çay içmedim. Daha önce hiç böyle güzel dem vermedim. Tuttuğun bir bardak çayda eriyen şeker olmadım. Ve sen, daha önce hiç böyle sevilmedin.
çay ve dostluk sözler
  • Bakışların bana çarpınca gün doğar çay tarlalarına. Bana bir bardak çayın tadı, bu yüzden böyle güzel gelir.
çay ve dostluk sözler
  • Sen benim hayatımda, susuz gecelerime uzanmış bir bardak çay gibisin. Sen olmadan ne suyun değeri kalır gözümde, ne ateşin.
çay ve dostluk sözler
  • Dünyadaki tüm nimetleri alır, kendinde toplar çay. Güneşten beklemeyi görür. Sıcaklığını feda eder güneş her yaprağında. Yağmurdan merhameti görür, neşeyi bulur her damlasında. Ateşin güzelliğine aşık olur, bırakıverir demini bardaklarına. Bu yüzden en güzel nimettir çay.
çay muhabbeti sözleri
  • Ağzından ismimi duymak, ellerinden çayımı almak, gözlerinde huzuru bulmak… Dokunduğun bir bardak çay kadar olabilmek isterdim.
çay muhabbeti sözleri
  • Yaprağı yeşilken toplanır çay. Toplayanın makasında biriken dertleri alır. gözünün yaşı güneşe vurur, kararır. Suyu görünce kaynamış, köpürmüş, dolmuş… Tüm derdini anlayan suya demini bırakır.
çay muhabbeti sözleri

Eğer işletmeniz için çay ile ilgili güzel sözler kullanacaksanız, mekanınızın gerçekten çayı ile biliniyor olması gerekir. Bu yüzden hem sunumunuz, hem çayınızın lezzeti konusunda iddialı olmalısınız. Çayınızın güzel olması ile birlikte, çay sözlerini dekorda kullanmanız da misafirlerinizi etkileyecektir. Bunun için özel bir duvar edinebilirsiniz. Bir duvarın tamamında çay üzerine sözler kullanabilir, duvarınızı retro tarzda dekore ederek sözlerin ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanında duvarlara serpiştireceğiniz çay sözlerini de kullanabilirsiniz. Bu tür çay sözleri kısa olmalı, okuyanı sıkmamalıdır. Bu tür  küçük çay sözleri, mekanınızın kalabalığında göze çarpmayabilir. Bu durumda yapmanız gereken, sözlere dikkat çekmek için çerçeveletmektir. Duvarlardaki çay sözleri yazılarını çerçeve içine alarak ya da duvarın geri kalan kısmını sadeleştirerek dikkati bu yöne çekebilirsiniz.

Çay konusunda çalışmak için, çayın menşeini araştırabilir, bilgi dolu bir içerik hazırlayabilirsiniz. Mekanınızın konseptini çay üzerine düzenlemeniz durumunda, üçüncü evrensel dalgasını yaşayan çayı daha iyi bilmeniz gerekmektedir. duvarlarınızı çay ve dostluk sözleri ile doldururken, aynı zamanda çayın tarihçesi üzerine araştırmalarınızı da paylaşabilirsiniz. Bu şekilde daha dikkat çekici bir mekan tasarımına imza atmış olursunuz. Ayrıca çay konusunda müşterilerinize de bilgi vermeniz, müşterileriniz için mekanınızı tercih etme nedeni olacaktır.

  • Elinden çay içmek gibi basit hayallerim vardı. Sen o çay tarlasının güneşini soldurdun.
çay muhabbeti sözleri
  • Çay da hissediyordur gönlündeki merhameti. Belki bu yüzden demini en güzel senin sularında veriyordur.
çay muhabbeti sözleri
  • Öyle güzel bir çay koy ki ben gelince, ellerinin güzelliğini gören bardak çatlasın.
çay üzerine sözler
  • Bir nazlı sevgili gibi salınır sıcak sularda. Suyun sıcaklığını beğenmezse salmaz kendini. Suyunun kirecini görürse acılaşır, suyu da acıtır. Bu yüzden her insan için biraz sevgilidir çay. İstediği değeri vermezsen soğur, uzaklaşır.
çay üzerine sözler
  • Bir bardak çayda gözlerinin yansımasını görmek, çok mu büyük bir hayal olurdu?
çay üzerine sözler
  • Dudaklarının bir bardak çayda bıraktığı iz kadarsın gönlümde. Her görüşüm ömrüme ayrı bir felaket. Bir bardak çay için konan dem kadarsın. Her gülüşün verdiğim tüm sözlere ihanet.
çay üzerine sözler
  • Su, aşıktır her bir çay yaprağına. Sessizce kaynar durur, bir kat üzerindeki güzelliğe. Ateşlerde de yansa ses çıkarmaz. Bir an gelip su ile çay yaprağı birleştiğinde, dünyanın en güzel hasreti çıkar ortaya. Aşıklar ince belli bardaktan tüketir, kalbi kırıklar kalın, dar bir fincandan. Ama çay, her insana aynı güzel gelir. Ve aşk, her gönülde aynı lezzetle yaklaşır.
çay üzerine sözler
  • Bu dünyada üzerine rivayet bulunmayan en gerçek masaldır çay. Her bir yaprağında kaç emek olduğunu dili olsa da anlatamaz. Uzanıp tutulmaya çalışan güneşin hevesi gibi yankılanır her hasat mevsimi. Kaç aşığın boğazından geçeceğini, kaç sevgiliye tepsiden sunulacağını düşünür.
çay keyfi sözleri
  • Bulut ile toprağın aşkından doğmuştur çay. Hasreti azdıkça gözyaşı döken bulutun, toprağa armağanıdır. Bu yüzden ateşte pişer, bu yüzden sıcak içilir. Bu yüzden sadece aşıklar, çayın gerçek tadını bilir.
çay keyfi sözleri
  • Su, çay yapraklarını gördükçe kıymetlendi, benim hayatım senin gözlerini görünce. Kuyudan yeni çekilmiş, bir kirli suydum. Sende demlendim, sende soldum.
çay keyfi sözleri
  • Suyun nefis kaynadıkça ıslah olur. üzerinde bekleyen her yaprak çay sabırsızlanır. Su yeterince kirinden arınınca, çay yaprağı ile tanışır. Vakti gelmeden su bile çay ile buluşmuyorsa, sen nasibinle nasıl bir olacaksın?
çay keyfi sözleri

İlgili Makaleler