Başarı Sözleri - Başarı ve Tebrik Üzerine Söylenmiş 30 Söz

Başarı Sözleri - Başarı ve Tebrik Üzerine Söylenmiş 30 Söz

Dikkatinizi Çekebilir ► Başarı Ödülleri

Hayat uzun soluklu, macera dolu bir yol herkes için. Güzel günler, mutlu anılar bir bir fotoğraflarda yer alıyor ve her doğan yeni günde umut kapıda bekliyor. Herkese göre hayatın bir anlamı ve de doğruları var. Sadece anın önemini kavrayanlar ise oldukça şanslı görülüyor. Hayatın anlamını çözmeye çalışan birçok kişinin ise buluştuğu ortak bir nokta var, o da başarı. Her başarı kişiye göre önem kazanıp kaybederken başarının getirdikleri bu yönde değişmeye devam ediyor. Küçük başarılar büyük sevinçleri doğuruyor, hiç beklenmeyen anlarda kahkahalar havada uçuşuyor. Tek bir kelime ile ifade edilen ama birçok kişinin yıllarını verdiği başarı olarak adlandırılan kavramın arkasında aslında dev bir kadro bulunuyor. Bu dev kadro tarafından başarı sözleri ne kadar sık kullanılırsa sahnede göze çarpanlar da o kadar mutluluk verici oluyor. Her geçen gün ağırlaşan hayat şartlarında başarı sözleri motivasyon için de ayrı bir anlam kazanıyor. Sevdiklerinizin en başarılı olduğu işin arkasında belki de sizin söylediğiniz tek bir cümle yatıyor. En küçük hareketin başarı üzerinde etkili olması bazen bizi korkutsa da aslında elimizde bulunan bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekiyor. Kulaktan kulağa, dilden dile dolaşan başarı sözleri kısa ya da uzun olarak karşımıza çıkıyor.

Bazen tek bir kelime satırlarca söylenen cümlelerin önüne geçebiliyor. Hayatın her yeni günde bize ne getirdiğini bilmesek de sevdiklerimizin bize sunmuş olduğu o eşsiz güven duygusu her daim en büyük destekçimiz oluyor. Katedilmesi gereken uzun yollar, zahmetli dönemeçler zafere giden yolun olmazsa olmazları. Bu yolun sonunda ise güneş gibi parlayan başarı tebrik sözleri gözyaşlarının mutluluktan akmasını sağlıyor. İster bu yola yeni çıkmış, ister yolu yarılamış, isterseniz yolu çoktan bitirmiş olun. Her aşamada sizi bekleyen zorluklar olduğu kadar yüzünüzde tatlı bir tebessüm bırakacak anlar da bulunuyor. Yeni yürümeye başlayan bir bebek gibi düşe kalka ilerlenen yolun sonunda ise özgürlüğe koşmak yer alıyor. Her türlü zorlukta ben yapabilirim diyen başarılı kadın sözleri tüm kadınlara umut olmaya devam ediyor. Başarının elbette cinsiyeti olmadığı gibi yeri ve zamanı da olmuyor. Sevdiklerinize ne zaman başarı mesajları ileteceğiniz belli olmaz elbette ama siz yine de sizler için özel hazırladığımız başarı sözlerine bir göz atın:

  • Her zorluğun üstesinden gelmenin kalbinden geçtiğini unutmaman dileğiyle. Başarılar seninle olsun!
başarı sözleri
  • Umulmadık anlarda, umulmadık işlerin sana zafer yolundan dönmesi dileğiyle, başarılar!
başarı sözleri
  • Hayatında yaptıklarının her zaman seni ileriye taşımasını umut ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
başarı sözleri
  • Hayallerinin gücünü hayatının her anında hissetmen dileğiyle. Başarı senden eksik olmasın.
başarı sözleri
  • Başarılarının başkahramanı olan tutkularını her soluğunda yaşaman dileğiyle.
başarı sözleri
  • İnancının en büyük zaferi olan başarılarının daimi, yanaklarından süzülen her damla yaşın sebebiyse mutluluk olması dileğiyle...
başarı sözleri
  • Hedefini bir gün bile unutmadan her zaman en iyisini hak ettiğini kendine tekrarla. Başarmanın hazzıyla ayaklarının yerden kesilmesi dileğiyle.
başarı sözleri
  • Hak ettiğin tüm güzellikler ömrün boyunca hep bir adım ötende olsun. Güzel kalbin başarılara doymasın.
başarı sözleri
  • Hırsının elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağını unutmadığın, alkış seslerinin kulaklarında çınladığı nice başarıların olsun.
başarı sözleri
  • Hayat denen bu uzun yolda her ne olursa olsun, kendi doğrularından vazgeçmeden ilerle. Kendi yolunun sana getireceği zorluklara sadece gül geç. Başarı anahtarının her zaman sende olduğunu unutmaman dileğiyle.
başarı sözleri

Başarının her insana kattığı birbirinden değerli duygu, birbirinden değerli anı bulunuyor. Her kişinin başarılı olduğu alanlar çeşitleniyor, imrenilen her başarı gün gelip başköşemize oturabiliyor. Umutların tükenmediği, her yenilginin ayrı bir hırsla bize döndüğü duygularda insanların en çok duymak istediği başarı sözleri kelimelerin gücünü kullanıyor. Bazen tek bir cümle bütün stresimizi alıp götürüyor. Günlerce çalışılan sınavın öncesinde heyecandan durmak üzere olan kalbimize en iyi gelen cümlelerin arasında başarılar dilerim geliyor. Belki sadece 2 kelimeden ibaret bir söz gibi gözüküyor fakat dileklerin en rahatlatıcısı olmaya aday. Yıllar geçiyor sınavlar azalmaya başlıyor. İlkokul sıralarında başlayan serüvenler üniversite diplomasının alınmasıyla bambaşka bir boyuta taşınıyor. Gerçek dünyayla karşılaşan her insanın duyduğu hayatta başarılar dilerim cümlesi artık anlam kazanmaya başlıyor. Gerçek hayata atılan ilk adımda kullanılan bu cümle belki de başarı sözlerinde motivasyon artıranlar arasında ilk sırada yer alıyor. Koca bir hayatın ilk adımlarında yaşanan olumsuzlukları biraz olsun hafifletiyor. Daha güneş doğmadan çıkılan, güneşin batışıyla dönülen uzun yollar başarıya ulaşmanın anahtarı belki de. Siz de sevdiklerinize özel yeni iş hediyesi verebilir ve hediyenizi en güzel sözlerle taçlandırabilirsiniz.

Nasıl ki her yeni gün yeni bir umut olarak karşımıza çıkıyor, bu yeni umutlar da yeni başarıların başlangıcı oluyor. Bazen güçsüz kalınan noktalarda, tam yılmak üzereyken son dönemeçlere giren birçok kişi tutunacak bir dal aramaya başlıyor. Oldukça zorlu yolların dayanma gücüne karşı açtığı savaşta başarı sözlerinden kısa bir kesit bile bir artı olarak karşımıza çıkıyor. Hafife alınmaması gereken en küçük kelimeler bile bazen en büyük başarıların başlangıcı olabiliyor. Her ne olursa olsun, yolundan vazgeçmeyen, kalbinin sesini susturmayanların en sık duyduğu başarı tebrik sözleri bitmek bilmeyen hayallerin bir ödülü oluyor. Arkadaşa, dosta, sevgiliye, meslektaşa ya da kardeşe tebrik hediyesi almak, bu hediyeyi en güzel sözlerle birlikte sunmak oldukça değerli.

  • Mücadelelerinin daim, gülümsemelerinin hep zafer dolu olması dileğiyle. Daha nice başarılar seninle olsun.
başarılar dilerim
  • Hedefinden bir an bile sapmadığın, rüzgarın yönünü değiştirmesine izin vermediğin sonsuz güzellikte başarılar seninle olsun.
başarılar dilerim
  • Çıktığın yolun sonunu aslında en başından biliyorduk. İyi günlere gülüp geçtiğin kadar kötü günlerde de aynı tavrını koruyarak bu günlere ulaştığını unutmaman dileğiyle. Tüm başarılar senin yolunda olsun!
başarılar dilerim
  • Unutulmayacak anların başkahramanı! Sabrının en güzel hediyesini aldığın bugün, dilerim ki senin için tüm başarıları arkasından getireceği bir başlangıç olur.
başarılar dilerim
  • Uzun gecelerin, uykusuz sabahların peşini bırakmadığı zamanlara inat dik duruşunla kazandığın başarıların daim olsun!
başarılar dilerim
  • Yeni işin bir ev gibi sarıp sarmalasın seni. Ailen gibi olan insanlarla birlikte daha nice başarıların olsun. Tebrikler!
başarı sözleri motivasyon
  • Kazandığının sadece bir okul olduğunu düşünme. Bir okulun yanında koskoca bir hayat kazandın. Emeklerinin karşılığını almaya başladığın bu yolun henüz daha çok başındayken asla unutmaman gereken tek şeyse gülümsemek. Her tebessümünde daha nice başarılar yaşaman dileğiyle.
başarı sözleri motivasyon
  • Yapamazsın diyenlere inat verdiğin mücadelenin sonu dilerim ki her zaman mutluluk gözyaşlarıyla bitsin. Başarıların senden hiç eksik olmasın!
başarı sözleri motivasyon
  • Her umutsuz anımda bana ışık olduğun, her düşüşümde daha hızlı kalkman içim umut olduğun için teşekkür ederim. Kazandığın başarılara her gün yenisini eklemen dileğiyle.
başarı sözleri motivasyon
  • Çıkılan bu uzun yol seni hiçbir zaman korkutmadı. Gücünün farkına vardığın andan beri her daim etrafını saran başarılarınla en büyük tebriği hak edenlerin başındasın. Tebrikler güzel dostum!
başarı sözleri motivasyon

Belki bir arkadaşın belki kardeşin belki de sevgilinin senin başarına ortak olmalarının verdiği mutluluk duygusunu yaşamayan yoktur. O başarı şahsına ait olmasa bile canınızdan birine ait olmasıyla da mutluluktan havalara uçabilir insan. Başarı yolunda verilen destekler nakış yapar gibi emek emek işlenir. Kimi zaman insan tam pes etme noktasında bir dosta tutunur ve yeniden ayağa kalkar. Tutunulan dost olmanın verdiği mutluluk ise tüm duygulardan farklıdır. Başarılı kadın sözleri gidilen bu yolda en çok akılda kalanların başında yer alır. Örnek vermek gerekirse birçok kişinin hayranı olduğu Virginia Wolf kadınlar için söyledikleriyle gönüllerde taht kuran isimlerden biri. Bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. Başarının belki bir cinsiyeti yok ama bazı konularda iş kadınlara geldiğinde yürekler ayrı bir kabarıyor. En güzel arkadaşa tebrik hediyeleri arasından en içinize sineni seçtiniz, ancak bu hediyenizi hangi sözlerle sunacağınız konusunda kararsızsınız. İçinizden geçenleri tüm sadeliğiyle kaleme alın, inanın bize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri bu olacak.

Kim ne derse desin siz de başarı mesajlarının gücüne inanlardansanız eğer bazen tek bir kelime dünyalara bedel olabiliyor. Küçük bir başarılar dilerim sözünden doğan kocaman umutlar kapımızda bizleri bekliyor. Uzun bir yolculuk olan bu hayat yolunda her ne olursa olsun acısıyla tatlısıyla birçok başarı, başarısızlık yaşayarak yol almaya devam ettiğimiz aşikar. Bazen yaşanan olumsuzluklar yüzünden size en içten haliyle hayatta başarılar diliyorum diyen bir insana umutsuz gözlerle bakabiliyoruz. Ama unutmayın ki, her cümlenin tahmin ettiğinizden de büyük bir etkisi var. Umutsuzluğun sizi içine alıp, kelimelerin gücünden sizi koparmasına izi vermemek ise size düşen en büyük görevlerin başında yer alıyor. Dikenlerle dolu yollarda güle ulaşmanın bedeli bazı zamanlar çok ağır olsa da gülün kokusu her şeyi unutturmaya yetiyor. Çıkılan yolların sonunda zaferin her zaman sizinle olmasını dileyen dostlarınıza içten bir sarılmanın size vereceği güce inanamayacaksınız bile. Belki bugün o zafer sizinle değil fakat bu yarın da sizinle olmayacağı anlamına gelmiyor. İhtiyacınız olan yalnızca biraz sabır ve de azim.

  • Gücüne güç eklediğin başarılarının her adımında seninle ilerlemesi dileğiyle.
başarı mesajları
  • Kalbin kadar güzel başarılarının bir yenisine daha kavuştuğun bu özel günde azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamadığını bize gösterdiğin için teşekkürler!
başarı mesajları
  • Her gülücüğün ayrı bir güzelliği olduğunu senden öğrendiğim günden beri başarılarımın ilk sırasında o tatlı tebessümler yer aldı. Bu gülücüklerle daha nice başarılara imza atacağını biliyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.
başarı mesajları
  • İş dünyasının senden korkmaya başladığı bu günlerde her yeni başarın için seni ayrı ayrı öpüyor, çıktığın yolun sana kocaman bir başarı tablosu olarak dönmesini diliyorum.
başarı mesajları
  • Hayallerinin peşinden hiç yılmadan gideceğin, sonunun zaferlerle dolu olduğu başarıların daim olsun.
başarı mesajları
  • İsteklerin sonsuz dünyasında her isteğini bir başarı ile taçlandırdığın, bu sonsuz dünyada seni mutluluktan ağlatan nice başarıların olsun.
başarılı kadın sözleri
  • “Başarı”ya farklı bir anlam yüklediğin, eşi benzeri olmayan daha nice başarılarını bizimle paylaşman dileğiyle.
başarılı kadın sözleri
  • Pembe hayallerinin peşinden her gidişinde dönüp arkana bakman yeterli. Baktığın her noktada seni bekliyor, her noktada seninle ve başarılarınla gurur duyuyor olacağım.
başarılı kadın sözleri
  • Her düşüşte daha hızlı bir şekilde ayağa kalkmayı senden öğrendim. Hedeflerimden şaşmamayı, planların içinde plansızlıklarla kaybolmayı da... Başarılarla dolu dünyanda her yeni günde bana umut olduğun için sana teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
başarılı kadın sözleri
  • Her fırsatta bana “yapabilirsin” dediğin için teşekkür ederim. Senden aldığım güvenle her attığım adımda senin başarılarından güç alıyor ve bu özel günde kalbimin her an seninle olduğunu hatırlatmak istiyorum. Başarıların daim olsun!
başarılı kadın sözleri