Başak Burcu Erkeğine Hediye Rehberi - Başak Burcu Erkeğine Hediyeler

Başak Burcu Erkeğine Hediye Rehberi - Başak Burcu Erkeğine Hediyeler

Disiplin duygusu kuvvetli olan başak burcu erkeği için hayattaki yegâne yaşam kaynağı disiplin olarak bilinir. Titizliğin yanında bunu da sıkça çevresine yansıtan başak erkeğine hediye seçmek hiç kolay bir iş gibi görünmese de sizin için hazırladığımız ürün önerileriyle bu tatlı sorun kendiliğinden çözüme kavuşacak. Her zaman mükemmeliyetçi bir felsefeyle ilerleyen başak erkekleri için gerek iş, gerek aşk gerekse ev hayatı her zaman bu mantık üzerine kurulu bir halde düzene oturtulmuş durumda. Tüm bu bilgiler ışığında kendilerine neler alabilirsiniz bir göz atalım.

Erkeğe Özel Prestijli Hediye Seti

başak burcu erkeğine hediye

Dış görünümüne her zaman önem veren başak erkeğine hediye seçimi yaparken onun girdiği ortamlardaki şıklığını da göz önünde bulundurmalısınız. Resmi ortamlara sıkça giren sevgiliniz için prestijli bir hediye seti ile kendisini oldukça mutlu edebilirsiniz. Setin içerisinde; beyaz gömlek, saat ve cüzdan bulunuyor. Cüzdan ve saatte ise iki renk seçeneği bulunuyor; kahverengi ve siyah.

İsminizin Baş Harfleri Yazılı Deri Kitap Ayracı

başak burcu erkeğine alınacak hediyeler

Disiplin ve titizliğin buluşmasıyla oluşan bu uyum başak burcu erkeğine ne hediye alınır sorusunu epey zorlaştırsa da kendisi için alacağınız deri kitap ayracının çok hoşuna gideceğinin altını çizmek isteriz. Çünkü kitap okumaktan son derece hoşlanan sevgiliniz için kendi isminin baş harfinin yazılı olduğu asil bir deri kitap ayracı ile özel ve değerli olduğunu hissetmesini sağlayacaksınız.

Kartvizitlik Kalem Anahtarlık Seti

başak burcu erkeğine hediye

Doğum günü yaklaşan başak burcu erkeğine alınacak hediyeler listesinin belki de en kıymetli üyelerinden biri kartvizitlik seti; sebebi ise başak erkeklerinin düzene olan inanılmaz hassasiyeti! Çalışma masasına her şeyi belli bir düzen çerçevesinde dizilmesini isteyen başak erkekleri için isminin yazılı olduğu kartvizitlik setinin içerisinde anahtarlık ve kalem de bulunuyor.

Kişiye Özel Mıknatıslı Not Defteri

başak burcu erkeği hangi hediyelerden hoşlanır

İşlerini her daim sistematik bir şekilde planlayan başak burcu erkeği hangi hediyelerden hoşlanır sorusunun cevabı tam olarak burada saklı. Kendi isminin yazılı olduğu ve aç/kapa bölümünün mıknatıslı olarak çalıştığı not defteri gün boyunca yanında ayıramayacağı bir parça olmasının yanı sıra her baktığında sizi hatırlatacak minik bir detay olarak kalacak ve size ne kadar minnettar olduğunu daima dile getirecek diyebiliriz.

Pratik Günlük Organizer

başak burcu erkeği hediye seçimi

Sabah uyanır uyanmaz o gün neler yapacağının planını yapan başak burcu erkeğine alınabilecek hediyeler saymakla bitmez ancak içlerinden en iyisi diyebileceğimiz organizer ile unutkanlıklarını bir kenara bırakarak planlı hareket etmelerine yardımcı olacağı bir hediye verebilirsiniz. Böylece günlük değil bir gün sonrasının da notunu alabileceği eğlenceli planlayıcıyı gün boyu yanından ayırmayacak.

Bugün En Güzel Günün Olsun Motivasyon Kitabı

başak burcu erkeğine alınabilecek hediyeler

Başak burcu erkeği hediye seçimi göründüğü kadar zor olmamakla birlikte çok da kolay bir iş değildir ancak yoğun iş temposundan bunalan sevgiliniz için toplamda 200 sayfadan oluşan bir motivasyon kitabı alarak ve her sabah en az 1 sayfa okuma şartı koyarak yorucu güne daha pozitif ve gerginlikten uzak başlamasını sağlayabilirsiniz.

Saatli Adalet Tanrıçası Themis Heykeli

başak burcu avukata hediye

Zarafet ve asalet hayranı başak erkeği için Themis heykelinin bulunduğu bir masa saati hediye seçimi konusunda size oldukça yardımcı olabilir. Adaleti simgeleyen bu heykel avukatlar için sıkça tercih edilen bir parça olarak bilindiğinden hediye alacağınız kişinin böyle bir eğilimi varsa sizin için en doğru tercih Themis heykelli masa saati olabilir.

Ahşap Kum Saati 5 Dakikalık

başak burcu erkeği hediye seçimi

Zaman kavramına oldukça önem veren başak burcu erkeğine alınabilecek hediyeler listesinde; onu mevcut ciddiyetinden biraz da olsun uzaklaştıracak olan kum saati yer alıyor. Bambu ahşap çerçevesinin içerisindeki kum saati toplam 5 dakikada bir yenileniyor. Hem eğlenceli hem de şık bir aksesuar olarak kullanılabilecek olan bu ürün ile hediye seçiminizi tamamlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Kol Düğmesi Dikdörtgen

başak burcu erkeğine hediye

Şıklığından ödün vermeyen başak burcu erkeğine alınacak hediyeler arasında ahşap kol düğmeleri yer alıyor. Paslanmaz çelikten üretilen kol düğmeleri uzun ömürlü kullanım vaat ediyor ve resmi törenlerden kutlamalara kadar birçok noktada size eşlik ediyor. Kol düğmelerine 2 tane harf yazdırma hakkınız bulunduğundan dilediğiniz şekilde ürünü kişiye özel hale getirebilirsiniz.

Nakış İşlemeli Kot Mutfak Önlüğü

başak burcu erkeğine hediye

Çoğunlukla mutfakla da arası iyi olan başak burcu erkeği hangi hediyelerden hoşlanır diye soracak olursanız cevabı elbette isminin yazılı olduğu bir mutfak önlüğü cevabını alırsınız. Önlüğün üzerindeki iki büyük cep detayı ile pratik çözümler üretebileceği gibi mutfakta oldukça keyifli işler çıkaracağını da söyleyebiliriz. Ürün; koyu mavi ve mavi renk seçeneklerinden oluşuyor.

Vintage Tasarımlı Kişiye Özel Louisville Viski Seti

başak burcu erkeğine doğum günü hediyesi

Doğum günü yaklaşan başak burcu erkeğine ne hediye alınır diye düşünüyorsanız vintage tasarımlı viski seti tam olarak bu sorunun cevabı niteliğinde bir ürün. Üstelik ürünü özelleştirmek için birçok seçenek mevcut. Örneğin; viski setine isim ekleme, kadehler üzerine mesaj ekleme ve son olarak ahşap kutu üzerine eklenecek kısa mesaj ile ürün hediye edilecek kişiye özel hale gelmiş oluyor.

Atatürk İmzalı Kartlık

başak burcu erkeğine doğum günü hediyesi

Disiplin hastası bir başak burcu erkeği hediye seçimi konusunda sizi biraz zorlayabilir. Bunun içindir ki onun düzen hastalığını dizginleyecek bir parça ile kendisine ilginç bir şıklık yapabilirsiniz. Kendi isminin yazılı olduğu ve Atatürk imzasının bulunduğu şık metal kartlık ile kendisini mutlu edebileceğiniz gibi unutamayacağı bir parça hediye etmiş olabileceksiniz.

Plaza Dili Tasarımlı Baskılı Kanvas Defter

başak burcu erkeğine doğum günü hediyesi

İş hayatında sürekli olarak ciddiyeti ön planda tutan başak erkeği için plaza dilini yansıtan bir kanvas defter alarak ortaya esprili bir hava katarak kendisini mutlu etmenin yanı sıra unutamayacağı ve gün boyunca kullanabileceği bir hediye vermiş olacaksınız. Gerek ölçü gerek kullanım bakımından elverişli olan bu ürün ile sevdiklerinizi özel günlerinde mutlu edebilirsiniz.