Anne Sözleri - Anne İle İlgili En Duygusal 50 Resimli Söz

Anne Sözleri - Anne İle İlgili En Duygusal 50 Resimli Söz

Anne olmak dünyanın en güzel duygularından bir tanesi… Anne, öyle büyük bir aşkla sever ki çocuklarını, bu aşka kimsenin yetilmeye gücü yetmez. Karşılıksız sevgi ancak annenin çocuklarına duyduğu sevgi ile tanımlanabilir. Bir anne çocuklarından başka bir şey düşünmeden, onların çıkarlarından başka hiçbir şey düşünmeden yaşar. Anne yüreği dünyanın en sıcak yeridir ve çocuklarına bakarken bile titrer. Öyle bir aşk düşünün ki, karşılığında hiçbir şey beklenmeden sevilen çocuklar var ve onlar için bir saniye bile gözlerini kırpmadan ölüme gidebilecek bir kadın var. Bu aşk ancak bir annenin çocuklarına duyduğu sevgi ile mümkündür. Bu sevgi de ancak anne sözleri ile anlatılabilecek kadar büyüktür. Çünkü annelerle ilgili sözler her zaman en değerli sözlerdir.

O annelerin çocukları olarak bu sevgiyi büyüyene kadar adeta ciğerlerimize çekerek büyürüz. Büyüdükçe onları daha iyi anladığımız söylenir ama aslında anne ya da baba olmadan onları anlamak pek de mümkün değildir. Asiliğimiz bitip de sular durulmaya başladığında annemiz ya da babamız gibi düşünmeye başlarız ve olgunlaştıkça bu duyguyu daha da derinden hissederiz. Ancak o büyük ve önemli gün gelip çattığında ve bizler de anne ve baba olduğumuzda durum çok daha farklı olur çünkü artık onları anlamaktan bile bir adım ileri gitmişizdir, onlar olmuşuzdur. Onca senenin bize anlattıklarını adeta kendi gözümüzle yaşarız o dakikadan sonra ve anne babalarımız gibi bakmaya başlarız artık bu hayata… Anneler için sözler anlamlarını bir kez daha katmerler yüreklerimizde. Anneye özlem sözleri söylerken bir anda evlada özlem sözlerine dönüşür kelimelerimiz, cümlelerimiz. Anne sözleri damar ve kandan etkiler bizi, en derinden… Ne garip değil mi, başkasına duyduğumuz sevgi ile onların değerlerini daha iyi anlamak; çocuklarımıza duyduğumuz aşk ile onlara daha çok yaklaşmak…

  • Anne olmadan anlaşılamayacak bir duygu varsa o da anaçlık duygusudur. Herkes anaç olduğunu düşünüyor olabilir, onlara diyeceğim tek şey, anne olana kadar bekleyin…
anne sözleri
  • Annelik neden kutsaldır biliyor musunuz? Çünkü başka hiçbir insan, kendi hayatını hiçe sayarak başkasının hayatını önde tutamaz ve başka hiçbir insan, bir diğerini kendinden daha çok sevemez.
anne sözleri
  • Anne olmadan bilemezsin gerçek aşkın, tutkunun ne demek olduğunu. Anne olmadan bir başkası için gerçekten endişelenmiş sayılamazsın. Ve anne olmadan gerçek mutluluğu tatmış sayılmazsın.
anne sözleri
  • Belki de yerine asla koyulamayacak tek duygu evlat sevgisidir ve belki de gidince geri gelemeyecek tek kişi de annedir. O yüzden derler ya, bir anam ağlar arkamdan, gerisi hep yalan ağlar diye.
anne sözleri
  • Mutluluğunu da, hüznünü de, başarını da, kaybedişlerini de, derdini de, neşeni de hiç korkmadan paylaşabileceğin kim var ki bu dünyada annenden başka?
anne sözleri
  • Onun değerini hayattayken bilmeli, kaybetmeden sevgimizi sonuna kadar göstermeliyiz. Bize ondan daha büyük destekçi, daha büyük canan olabilir mi ki?
anne sözleri
  • Canım annem, seninle birlikte öğrendim bu hayattaki her duyguyu; sevgiyi paylaşmayı, kaybedince de yola devam edebilmeyi, hiç pes etmemeyi, kimseyi kıskanmamayı, aşkı, mutluluğu... Hatta anne olmayı bile seninle birlikte öğrendim canım annem.
anne sözleri
  • Eğer bir kez daha gelseydim bu dünyaya ve seçme hakkı verilseydi bana, yine senin çocuğun olmayı dilerdim benim bir tanecik annem. Sen iyi ki varsın, iyi ki benim annemsin.
anne sözleri
  • Tüm ömrüm boyunca benim annem olmandan her zaman gurur duydum. Senin kızın olmaksa benim için bambaşka bir onurdu. Seninle kendimi hiç yalnız hissetmedim. İyi ki varsın benim canım annem.
anne sözleri
  • Benim canım annem, nereye gidersem gideyim, ne kadar uzağında olursam olayım sana ihtiyacım olduğu anda seni yanımda bulacağımı çok iyi biliyorum. Sen dağları deler, okyanusları aşar gelirsin benim kahraman annem…
anne sözleri

Anneler ile öğrenmeye başladık hayatı ve onlar sayesinde şu anda olduğumuz kişi olduk. Onlardan öğrendik iyiyi, doğruyu, kaybetmeyi, kazanmayı, başarıyı, mutlu olmayı… Bu dünyada bize hediye ettikleri her şey çok değerli oldu. Anne olmak sözleri onlar için öyle az kalır ki. Onlara, anne olmaları ile ilgili söylediğimiz, yazdığımız her cümle aslında sadece buzdağının görünen yüzü… Anneye hediye edilen en güzel sözler, onların kalbine giden en güzel sözler bizim iki dudağımızın arasında aslında. Kimi zaman bir tane seni seviyorum cümlesi çıkmıyor ağzımızdan ama aslında ne kadar değerli onlar için bu cümle bir bilseniz… Anne sevgisi sözleri onlar için çok daha başka anlamlar taşıyor aslında.

  • Anneden daha gerçek hiçbir şey olamaz bu hayatta. Onun öğrettiklerinin hepsi adeta bir altın, sözlerine ise asla paha biçilemez. Onu sevin, sevdiğinizi belli edin ve ellerini hiç bırakmayın…
annelerle ilgili sözler
  • Canım annem, seninle birlikte başlayan o mucizevi yolculuğum, müthiş bir serüvene dönüştü. Bana kazandırdıkların için sana sonsuz bir minnet borçluyum canım annem. Sen benim fenerim, yolumun rehberisin, iyi ki varsın.
annelerle ilgili sözler
  • Araya ne kadar çok mesafe de girse, yıllar, sözler de girse ben senin oğlunum sen de benim annemsin. Bu gerçeği kimse, hiçbir şart değiştiremez. Seninle olmak, senin evladın olmak benim için bir onur. Seni çok seviyorum annem.
annelerle ilgili sözler
  • Canımdan çok sevdiğim annem, bir gülüşün dünyalara beden, gözünden akan bir damla yaş ise benim ıstırabım. Sen benim canımdan kıymetli annemsin, her şeyimsin. Seni çok ama çok seviyorum.
annelerle ilgili sözler
  • Annem benim, sen gelince çiçekler açar yollarında, gülünce güneş doğar yeniden. Sen susunca yağmurlar yağar, karanlık çöker dört bir yana. Seni çok seviyorum benim en kıymetlim…
annelerle ilgili sözler
  • Kalbimde yenin öyle büyük ki annem, sen nereye gidersen git, o yerin her geçen gün büyümeye devam ediyor. Seni her geçen gün daha iyi anlıyorum ve daha çok seviyorum canım annem.
anne sözleri damar
  • Bir sözüyle dünyamı değiştiren, ellerimi tuttuğu anda tüm dertlerimi unutturan mucizevi kadın, annem… Sen iyi ki varsın ve ben iyi ki senin evladınım…
anne sözleri damar
  • Ruhumla seviyorum seni, tüm benliğimle seviyorum canım annem. Seninle birlikte bu dünyanın keyfi bir başka güzel, senin öğrettiklerinle hayat bir başka güzel canım annem.
anne sözleri damar
  • Senin gözlerine ilk baktığım anı anlatıp duruyorsun ya hep, nasıl boynuna sımsıkı sarıldığımı, suç işlediğimde nasıl da başımı önüme eğdiğimi, gitme diye her seferinde nasıl da ayaklarına sarıldığımı. Ben hala o küçük çocuğum sakın ellerimi bırakma annem.
anne sözleri damar
  • Annem benim, sen benim kahramanımsın. Seninle birlikte en güzel anılarla büyüdüm, geliştim, var oldum. İyi ki benim annemsin canım annem.
anne sözleri damar

Anne sözleri kısa da olsa uzun da olsa hep bir hüzün hep bir sevgi barındırırlar içinde. Ona söylenen her bir sözün anlamı başkadır aslında. Nasıl ki onun bir bakışı ile dünyalarımız değişiyorsa, bizim tek bir sözümüz ile de onun dünyası değişiyor, yüzünde güller açıyor. Annemize, sevildiğini hissettirdiğimizde onun kalbinde açan çiçekleri sadece o görebilir. İşte o anda sizin için yaşadığı tüm sıkıntılar, çektiği tüm dertleri emin olun bir saniye içinde unutup gidiyor. Anne sözleri resimli de anlatılabilir. Eğer dilerseniz onun için güzel bir çalışma yaparak ona olan sonsuz sevginizi anlatabilirsiniz. Emin olun o bu çalışmanızı gördüğünde de mutluluktan havalara uçacaktır. Yazacağınız birbirinden güzel anneler günü mesajları ile annenizin kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz.

  • Canımdan çok sevdiğim annem, sana binlerce teşekkür borçlu olduğumu biliyorum ama en çok, bana ömrünü adadığın, beni her şeyin üstünde tuttuğun için sana binlerce teşekkürler.
anne sözleri kısa
  • Binlerce insanı hayatımdan çıkarabilirsiniz, alışırım ama sadece bir tek annemi hayatımdan çıkarırsanız onun yokluğuna asla alışamam. Onu canımdan, her şeyden çok seviyorum. Canım annem, iyi ki benim annemsin.
anne sözleri kısa
  • Seninle var oldum, seninle yok olurum. Seninle açtım gözlerim bu dünyaya, seninle yok olurum. Sen benim canım, biricik annemsin. İyi ki varsın benim canım annem.
anne sözleri kısa
  • Hayatımdaki en sevdiğim kadın sensin annem. Daha senin kadar fedakâr bir insan görmedim. Bir gün sana benzeyen bir kadın bulursam zaten onunla evleneceğim. Seni çok ama çok seviyorum canım annem.
anne sözleri kısa
  • Eğer doğmadan önce annemi seçebilseydim ve seçeneklerimin arasında olsaydın ben yine seni seçerdim canım annem. Hayatımda en saygı duyduğum kişisin, iyi ki varsın. Seni çok ama çok seviyorum benim biricik annem.
anne sözleri kısa
  • Bana anne sevgilerinin en güzelini yaşattın, tüm ömrümü güzelleştirdin ve benim bu günkü insan olmamı sağladın. Sana binlerce kez teşekkür ederim canım annem. Sen bu dünyanın en güzel annesisin.
anneler için sözler
  • Benim canım annem, her şeyim. Sadece anneler gününde değil, seni her gün seviyorum. Bana, bir gülüşü ile dünyaları bağışlayan kadın, sen benim kahramanımsın. İyi ki varsın canım annem…
anneler için sözler
  • Bir melek gibisin hayatımda, ne zaman ihtiyacım olsa hep yanı başımdasın. Senden daha büyük dost, senden daha iyi bir sırdaş olmadı bana bu ahir hayatımda. Seni çok seviyorum canım annem, iyi ki varsın.
anneler için sözler
  • Canım annem, sen nasıl güzel bir kadınsın öyle. Seninle geçen her anım çok kıymetli, seninle yaşadığım her anı mükemmel. Sen benim her şeyimsin canım annem, iyi ki varsın.
anneler için sözler
  • Benim hayatıma anlam veren en değerli kadınsın, sen benim canımdan bir parçasın, annemsin. Benim değerlim, sen iyi ki varsın. Hep yanımda kalman dileğiyle seni çok ama çok seviyorum benim bir tanecik annem.
anneler için sözler

Anneler bu dünyada, yerine başka birinin gelemeyeceği varlıklar. Çocuklarına olan sevgileri ve onlara verdikleri emek her şeyin üzerinde bir değere sahip… Çocukları için sabredip, onlar için savaşan çok değerli kadınlar annelerimiz. İşte bu yüzden anneler günü hediyeleri de o kadar değerlidir. Onlara, sadece bir gün değil her gün anne olduğunu ve sevildiğini hatırlatmalısınız. Ancak en azından anneler gününde her annenin bir hediye almaya hakkı vardır. Onlara, değerli olduklarını, sevildiklerini ve hayatlarımızda aslında tek olduklarını hissettirmenin en güzel yolunu bulmalıyız. En azından yılın bir gününde annelerimize sevgimizi sonuna kadar göstermeli, bizim için çok değerli olduklarını hissettirmeliyiz.

Anneler bu dünyada sahip olabileceğimiz en değerli varlıklar. Bizin için bir saniye bile düşünmeden canları feda edebilecek bir kişi varsa onlar da annelerimiz. Onların değerini, onlar hayattayken bilin ve sevginizi annelerinize belirtmeyi sakın unutmayın. Onlar bizim için bu kadar endişelenirken ve bizi bu kadar derinden düşünüp severken, bizim onlara hissettiklerimizi göstermememiz haksızlık olur. Onları sevdiğinizi söylemekten hiç vaz geçmeyin…