Anaokulu Öğretmenine Hediye Önerileri - Sürpriz 20 Hediye

Anaokulu Öğretmenine Hediye Önerileri - Sürpriz 20 Hediye

Dikkatinizi Çekebilir ► Anaokulu Öğretmenine Hediye

Okul öncesi eğitim, aile içinde aldığı eğitimden sonra çocuğunuzun hayatını şekillendirecek en önemli ikinci aşama oluyor. Çünkü gelişme aşamasındaki bir çocuğa ne verirseniz onu kapıyor. Dolayısıyla anaokulu öğretmeni verdiği eğitim ve gösterdiği tavırla aslında çocuğunuzun tüm hayatını etkileyebiliyor. Anaokulu öğretmenine hediye almak da çocuğunuza verdiği emek için naçizane bir hediye oluyor. Biz de bu bilinçle hediye seçimi konusunda zorlanan velilere öğretmenler günü hediye fikirleri derledik.

Anaokulu öğretmeni hediye seçimi konusunda sizi rahatlatacak, belki de günlerce kafanızı kurcalayan bu sorunu çözümleyecek birbirinden farklı, birbirinden özel hediye seçeneklerimiz var. Üstelik hediye paketli olarak ücretsiz kargo ve kapıya teslim seçenekleriyle kısa sürede elinizde oluyor. Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla teslim ettiğiniz okul öncesi öğretmenine hediye konusunda önerilerimiz aşağıda yer alıyor. İster kaliteli bir defter isterseniz de şık tasarımlı bir kupa bardak… Bütçenize uygun isme özel tasarımlı bu hediyeler hem sizin hem de çocuğunuzun emektar öğretmeninin yüzünü güldürecek.

Kreş Öğretmenine Özel Tasarımlı Hediye Ajanda

anaokulu öğretmenine hediye

Not alabileceği bir ajanda ya da defter, her öğretmenin en temel ihtiyaçlarından biridir. Hemen hemen yanında defter ve kalem taşımadan gezen bir öğretmen bulamazsınız. Kırmızı, lacivert, kahverengi seçenekleriyle isme özel tasarımlı ajanda, anaokulu öğretmeninize muhteşem bir hediye olacaktır.

Okul Öncesi Öğretmenine Hediye Kanvas Defter

anaokulu öğretmenine öğretmenler günü hediyesi

Belki ajanda yerine bir defter hediye etmek isteyebilirsiniz. Üzerinde sevimli bir görsel ve dilediğiniz mesajla isme özel kanvas bir defter her öğretmenin yüzünü güldürüyor. Siz de bu isme özel şahane kanvas defter ile çocuğunuza temel eğitimini veren anaokulu öğretmenine farklı bir hediye sunabilirsiniz. Özel ve kullanışlı bir hediye arıyorsanız bu defter tam olarak aradığınızı karşılıyor.

Anaokulu Öğretmenine Hediye Saatli Çerçeve

okul öncesi öğretmenine hediye

Öğretmeninize masasının üzerinde durup sizi anımsatacak bir hediye vermek isterseniz özel saatli çerçeveyi tercih edebilirsiniz. Ahşap tasarımının içine gömülü saat, anaokulu öğretmenine özel dizaynıyla öğretmeninizin yüzünde kocaman bir gülümseme yaratacaktır.

Okul Öncesi Öğretmenine Hediye Kupa Sunum Seti

anasinifi ogretmenine hediye

1 adet porselen kupa bardak ve 1 adet masif ahşap tepsiden oluşan kupa seti, özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir hediye oluyor. Bu kupa bardak, şık sunumuyla sıcak bir çay ya da kahve arasında yanında olacak anlamlı bir hediye. Anasınıfı öğretmenleri için tasarlanan bu set, en eğlenceli öğretmen hediyeleri arasında yer almaktadır. set, bir kupa ve bir kupa altından oluşur. Ayrıca üzerine dilediğiniz notu ve ismi de yazdırabilirsiniz.

Okul Öncesi Ve Rehabilitasyon Kupa Bardak

rehabilitasyon öğretmenine hediye

Siz de sadece size özel bir hediyeyle mutlu olmaz mısınız? Üzerinde isminin ve unvanının yazdığı bir hediye hangi öğretmeni mutlu etmez ki? Sıcak, samimi ve kullanışlı bir hediye seçeneği arıyorsanız kupa bardak hediye edebilirsiniz

Çocuk Gelişimi Öğretmenine Renkli Kahve Kupası

çocuk gelişimi öğretmenine hediye

Özellikle çalışan insanların elinden çay ya da kahve eksik olmuyor. Hal böyle olunca bir öğretmene verilecek en güzel hediyelerden biri de onun ismine özel renkli ve şık bir kupa bardak oluyor. Keyifli sohbetlerine eşlik edecek bir kupa düşünceli bir hediye olacaktır.

Çocuklarımıza en temel eğitimi veren ve onlara okulu sevdiren yegane kişiler olma özelliği taşıyan sınıf öğretmenleri ve anaokulu öğretmenlerine ne kadar teşekkür etsek az. Bu nedenledir ki sınıf öğretmenine hediye seçmek kadar anaokulu öğretmenine öğretmenler günü hediyesi seçmek de önemli. Verdikleri emek ve gösterdikleri sabır o kadar büyük ki, onlara öğretmenler gününde güzel bir hediye almak çok fazla olmasa gerek. Hala ne alacağınıza karar veremediyseniz saatlerce çarşı pazar gezmenize gerek yok. Kullanışlı bir masa saati ya da kupa bardak muhteşem bir tasarımla birleştiğinde harika bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır.

İsim Yazılı Esprili Kalp Saat

anasınıfı öğretmenine öğretmenler günü hediyesi

Okulöncesi öğretmenine hediye almak istiyorsanız, hem neşeli hem kullanışlı bir hediye olan bu saati tercih edebilirsiniz. Saat, cam görünümlü parlak akrilik malzemeden üretilmiştir. Metalik gömme içerisinde bulunan saat, kalp şekilli akriliğin içerisine yerleştirilmiştir.  Akrilikteki saatin pili değiştirilebilir. Bu nedenle uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. Kalp şekilli kristalin içerisine istediğiniz mesajı yazdırabilir, ek olarak isim baskısı işletebilirsiniz. Öğretmeninizin öğretmen masasında bu saat oldukça şık duracaktır. Özel paketi içerisinde size ulaştırılacak ürün, şık orijinal kutusu ile elinizde olur.

Öğretmenlere Özel Saatli Ahşap Foto

anasınıfı öğretmenine ne alınır

Anaokulu öğretmeni hediye seçimi konusunda en kullanışlı ve en zarif hediyeler arasında yer alan bu ahşap saat, öğretmeninizin kabartma resminin işlenebileceği bir alanı da üzerinde bulundurmaktadır. Ürün, üzerine dilediğiniz şiiri de yazabileceğiniz bir alan bulundurur.

Bayan Öğretmene Hediye Canlı Minyatür Bahçe

anaokulu öğretmenine hediye seçenekleri

Anaokulu öğretmenine öğretmenler günü hediyesi olarak tercih edilebilecek bahçe, aynı zamanda diğer özel günlerde de kullanılabilir. Hediye, üzerinde sukulent bitkisi ve minyatür akrilik malzeme bulundurur. Ürün, iç ortama uygun olması nedneiyle sınıfta da tercih edilebilir.

Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Foto

ana sınıfı öğretmenine hediye

Anaokulu öğretmenine hediye seçenekleri arasında yer alan özel ahşap foto için öğretmeninizin bir fotoğrafını göndermeniz yeterli olacaktır. kazıma tekniğiyle yapılan hediye, üzerine istediğiniz bir not yazılarak size teslim edilir. Ürün, özel kutusu ile elinize ulaşacaktır.

Çerçeveli Ahşap Foto

öğretmene hediye anaokulu

Anasınıfı öğretmenine hediye alınacaksa, hediyenin esprili olması önem taşır. anasınıfı öğretmeninizin çok kullandığı kelimeleri de ekletebileceğiniz bu ürün, yıllarca kullanılabilecek dayanıklı bir malzemeye sahiptir. Lazer kazıma tekniğiyle öğretmeninizin fotoğrafı ve sözleri ahşaba kazınır.

Yukarıdaki hediyeler yalnızca birer seçenek. Peki, bunların dışında bir anaokulu öğretmenine ne hediye alınır? Hiç kuşkusuz kendisini özel ve değerli hissettirecek tasarımda bir ürünü çok sevecektir. Tabi bir hediyenin samimi olmasının yanı sıra kullanışlı olması da önemli oluyor. Özellikle anaokulu öğretmenlerinin genelinin kadın olması, velilerin bayan öğretmene alınacak hediyeler nelerdir konusunda kafalarını karıştırıyor. Oysa hediye seçmek aslında o kadar da zor değil. Keyifli bir sohbet, sıcak bir kahvenin yanında onlara kendilerini özel hissettirecek kullanışlı bir kupa muhteşem bir hediye olacaktır.