Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻
Akademisyene Hediye - Akademisyenler için En İyi 15+ Hediye

Akademisyene Hediye - Akademisyenler için En İyi 15+ Hediye

Akademisyenler özellikle bilgi üretimi noktasında önemli görevlere sahiptir. Bilginin gelişmesi, ortaya çıkması ve nesiller boyu aktarılması akademisyenler ile gerçekleşir. Bilgi üretiminden araştırmaya, araştırmadan eğitim almaya ve eğitim vermeye kadar birbirinden farklı görevleri vardır. Toplumun daha saygın ve daha eğitimli olmasını sağlayan akademisyenler sadece eğitim kitaplarında yer alan bilgilerle değil, aynı zamanda kimlikleri ile de öğrencilerini güçlendirir. Toplumun gelişmesi için akademisyenlerin kendisini geliştirmesi ve değer görmesi önem taşımaktadır. Akademisyenler toplumun bilinçlendirilmesi noktasında yaptıkları özverili çalışmalar ile fark yaratabilirler. Aldıkları bilgiyi sentezleyerek öğrencilerine yani dolayısı ile topluma aktaran akademisyenlerin her biri birbirinden değerlidir. Uzmanı oldukları alanda sadece gençleri bilgi sahibi yapmak ile kalmazlar.

Aynı zamanda tecrübe kazanmaları için de gereken alanı hazırlarlar. Öğrenciler üzerindeki olumlu etkileri sebebiyle çoğu öğrenci tarafından akademisyenlere saygı gösterilir. Sadece akademisyenler ve öğrenciler arasında değil aynı zamanda ebeveynler ve akademisyenler arasında da bir ilişki bulunur. Bu ilişkiyi genellikle saygı çerçevesinde gerçekleşir. Akademisyenlere özel günlerde hediye almak isteyen ebeveynler ve öğrenciler genellikle klasikleşmiş tercihler yaparlar. Ancak hazırladığımız listede akademisyenlerin hem ihtiyaç duyabileceği hem de dünyanın daha sürdürülebilir olmasını sağlayabilecek hediyelere yer verdik. Akademisyenlere birçok farklı hediyeler alınabilir ve bu hediyeler onların kimliklerine göre özelleştirilebilir. Onlar için en uygun hediyeleri belirlerken saygınızı ifade edebilmeniz için de en iyi seçeneklere yöneldik.

İmza Tasarımlı İsim Yazılı Çelik Bardak Termos

akademisyene hediye

İmza tasarımlı isim yazılı çelik bardak termos akademisyenlerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında bulunur. Ders arasında odasında ya da fakülteler arasında dolaşırken kendi termostatları ile hareket etmeleri daha mantıklı ve sağlıklıdır. Akademisyene hediye alacak olan kişiler özelleştirme yapılan ürünleri tercih edebilir.

Sızdırmaz özelliği bulunan çelik termos hem uzun süre sıcak tutacak hem de uzun yıllar boyu kullanılabilecektir. Akademisyenler genel geçer hediyelerden daha çok uzun yıllar boyu kullanabilecekleri hediyelere ve nesnelere değer verirler. Bu yüzden de imza tasarımlı çelik bardak termos almak onlar için alınabilecek en güzel hediyelerden biridir.

Kişiye Özel İsimli Nakışlı Erkek Atkısı

akademisyene hediye fikirleri

Kişiye özel belirlenmiş erkek atkıları ile erkek akademisyenler için en güzel hediyeleri alabilirsiniz. Özellikle kış aylarının yoğun ve zor geçtiği iklimlerde hem mevsimi düşünerek hem de akademisyenlerin temel ihtiyaçlarını gidermek üzerine bir hediye alınması mümkün. Hediyeler her zaman estetik zevkle hazırlanmak zorunda değil, ihtiyaçları giderirken estetik bir sunum yapılması da mümkün. Hazırladığımız listede bulunan kişiye özel isimli ve nakışlı erkek atkısı en güzel seçenekler arasında bulunuyor.

Doçentlik hediyesi arayan kişiler için de bu atkı güzel bir alternatif sunuyor. Nasıl bir hediye alacağına karar veremeyen kişiler klasik hediyeleri tercih edebilir ancak klasik hediyeleri tercih ederken özelleştirme yapılması her zaman hediyenin daha özel hale gelmesini sağlar. Bu sebeple de ister akademisyene ister doçenti hediye almak istediğiniz zaman özellikle erkek ise nakışlı erkek atkısı satın alarak onu mutlu edebilirsiniz.

Kısa Bir Mola Ofis Hediye Kutusu

doçentlik hediyesi

Özel günlerde akademisyenlere alınan birbirinden farklı birçok hediye var. Bu hediyeler onların temel ihtiyaçlarına ve zevklerine göre özelleştirilebilir. Herkes her zaman aynı hediyeyi almak ya da her zaman klasik tercihler yapmak zorunda değil. Bu yüzden sizin için hazırladığımız listede özelleştirme yapılabilen ve yeni nesil ihtiyaçlar üzerinden şekillenen hediyelerimiz yer alıyor. Özellikle akademisyenler günü gibi özel günlerde hediye alınmak isteniyor ise mutlaka kişiye özel tasarımlar tercih edilmelidir.

Hediyelerde özelleştirme yapıldığı zaman hem karşındaki kişi kendisini daha değerli hisseder hem de daha saygılı bir hediye alınmış olunur. Akademisyene karşı saygımızı ifade etmek istediğiniz takdirde özel olarak hazırladığımız isimli kupa bardak hediyeli ofis hediye kutusunu tercih edebilirsiniz. Bu hediye kutusunun içerisinde yer alan ürünler daha anlamlı bir hediye paketi oluşturmanıza yardımcı olacak.

Premium Gold Detaylı Kişiye Özel Deri Tavla Seti

doçente hediye

Hazırladığımız listede belki de en muazzam ve özel hediyelerden biri de premium gold detaylı kişiye özel deri tavla seti. Özellikle akademisyen tavla oynamayı seviyor ise onun için bu hediye inanılmaz bir alternatif olacak. Strateji oyunları arasında bulunan tavla aynı zamanda zeka gelişiminin de önemli parçalarından biridir. Hızlı düşünmeyi tetiklerken hafızada problem yaşanmasının da önüne geçer. Anlamlı ve değerli özelliklerinden dolayı tavla seti özelleştirilerek akademisyenlere hediye olarak tercih edilebilir.

Hem keyifli ve sosyal zamanlardan geçirmesini sağlarken hem de stratejik olarak düşünülmesini sağladığı için uygun bir hediyedir. Akademisyenler bu hediyeyi aldıklarında sevdiği insanlar ve öğrenciler ile boş zamanlarında tavla oynayarak stratejiler üzerine sohbet edebilirler. Özellikle üzerine isim yazdırılması ve kişiselleştirilmesi sebebiyle. Oldukça anlamlı ve özel bir hediyedir. Bu ürün hem kaliteli olması hem de özel renk ve malzeme tercihi ile öne çıkıyor. Uzun yıllar boyu kullanılabilecek olan deri tavla seti akademisyenler için uygun bir hediye.

İsme Özel Highland Viski Seti

akademisyene alınacak hediye

Keyifli zamanlar geçirmeyi seven akademisyenler için özel viski seti alınabilir. Özel viski setleri isme özel olarak hazırlanabileceği gibi akademisyenlerin unvanlarına da yer verilebilir. Böylelikle akademisyenler ofislerinde birini ağırlamak istediklerinde hem daha şaşaalı hem de daha prezantabl bir görünüm çözebilirler. İsme özel hazırlanan viski seti akademisyenler tarafından en çok beğenilen hediyeler arasında bulunur. Keyifli bir içki deneyimi elde etmek isteyen akademisyenler için en güzel ve saygılı hediyeler arasında viski setimiz yer alır.

Akademisyene alacağını bilemeyen ancak akademisyenin hangi tür içkileri sevdiğini ve özellikle hobilerin ne olduğunu bilen kişiler viski seti almayı tercih edebilir. Öğrencileri alabileceği gibi akademisyene hediye almak isteyen başka kişiler de olabilir. Bu sebeple sadece öğrenci ve eğitmen ilişkisi olarak düşünmemek gerekir. İsme özel hazırlanan viski setleri ile akademisyenler kendilerini daha değerli hissedecektir. Akademisyene alınacak hediyeler arasında isme özel highland viski seti en güzel tercihlerden biridir.

İsme Özel Türk Kahve Fincan Seti

kadın akademisyene hediye

Bol miktarda kahve tüketmeyi seven akademisyenler için isme özel olarak hazırlanmış Türk kahvesi, fincan setleri en güzel hediyeler arasında bulunur. Bu hediyeler aracılığı ile hem akademisyenin neyi sevdiğinin bilindiği gösterilebilir hem de onu tanıdığınızın işaretlerini verebilirsiniz. Akademisyene ne alacağınıza karar veremediğiniz takdirde isme özel Türk kahvesi fincan setini tercih edebilirsiniz. Şık tasarım ile sunulan bu özel ürün kısa süre içerisinde adresinize ulaşır ve akademisyeni hediye etmeniz üzere titizlikle paketlenir.

Güzey Şeyler Zaman Alır Mottolu Kum Saati

akademisyenler günü hediyesi

Akademisyene ne hediye alınır diye merak eden ve kararsız kalan birçok kişi var. Bu kişiler için önerdiğimiz bu listede birbirinden özel seçenekler yer alıyor. Akademisyeni hediye almak istiyor ancak nasıl bir hediye almanız gerektiğine karar veremiyorsanız, onun için özel seçenekleri tercih edebilirsiniz. Güzel şeyler zaman alır yazısı ile sunulan ahşap kaide üzerindeki manyetik kum saati akademisyenler için çok güzel bir hediye olacak.

Hem estetik hem de dekoratif bir hediye arıyorsanız zamanın çok değerli olduğunu vurgulayan ve karşınızdaki insana değer gösterdiğinizi sembolize eden manyetik kum saatini satın alabilirsiniz. Bu kum saati dayanıklı malzemelerden üretilmiş olup birinci sınıf işçiliğe sahiptir. Bu sebeple de akademisyenler yıllar boyu aldığınız hediyeyi kullanmaya devam edebilir.

Kahve Sever Doktorlara Logo Baskılı Kahve Kupası

akademisyen fincan hediye

Akademisyenler için hediye almak isteyenler, onları en güzel hediyeyi bu listede bulabilir. Kişiye özel logo baskılı kahve kupası ile hem kişiler kendilerini daha özel hissederken hem de kupalarını ofislerine rahatlıkla kullanabilir. Özellikle üniversitelerde akademisyenlerin kendi ofisleri olmasına karşın ortak kullanım alanları daha fazladır.

Mutfak gibi yerlerde herkes kendi kupasını kullanır. Bu sebeple de logo baskılı kahve kupası hem kişiye özel bir hediye olacak hem de ortak alanlarda kendi eşyasını rahatlıkla kullanabilmesini sağlayacaktır. Sağlıklı hediye çeşitlerinden biri olan kahve kupası, akademisyenlerin özellikle üniversitelerde ve fakültelerde daha rahat şekilde kahve içilmesini sağlar. Akademisyene hediye bardak almak bu yüzden mantıklı bir tercih olacaktır.

Kişiye Özel Kol Düğmesi Dikdörtgen

akademisyene hediye erkek

Bir akademisyen ile evli olan kişi 10'a çıkart ne alacağına karar veremiyor ise özel ve kişiselleştirilmiş hediyelere yönelebilir. Kişiye özel olarak hazırlanan kol düğmesi eşsiz bir hediyedir. Estetik zevkin ön plana çıktığı ve akademisyenlerin günlük olarak kullandıkları gömlek gibi kıyafetlerde rahatlıkla tercih edebilecekleri bu ürün hem estetik hem de işlevseldir.

Akademisyen eşe hediye seçimi konusunda zorlanan kişiler rahatlıkla kol düğmesi alabilir. Özellikle erkek akademisyenler için daha uygun olan bu hediye en güzel alternatifler arasında bulunur. Kaliteli malzemelerden üretilen ve titiz bir şekilde paketlenerek adrese teslim edilen kişiye özel kol düğmesi kaliteli bir hediye olacaktır. Dikdörtgen şeklinde olan bu hediye üzerine yazı ya da isim yazmak için özel lazer işlemi yapılır.

Badem Çiçeği Hediye Kutusu

akademisyen hediye kutusu

Hoş sürprizlerle dolu bir hediye almak istiyorsanız, en güzel tercihleri bu listede bulabilirsiniz. Badem çiçeği hediye kutusu akademisyenler için en güzel hediyeler arasında bulunur. Genellikle kadın akademisyenler için daha çok tercih edilmesine karşın erkek akademisyenler için de. Badem çiçeği hediye kutusu alınabilir.

Badem çiçeği hediye kutusunun içerisinde birbirinden farklı ürünler vardır. Bir paket halinde sunulan bu hediyenin içerisinde; çerçeve, karaçam tohumlu organik kalem, van Gogh badem çiçeği tasarımlı defter, cam termos ve mum yer alır. Her biri özenle planlanan ve kişiselleştirerek kutuya dahil edilen bu hediye ile akademisyenlerin mutlu olacağının garantisini sunuyoruz. Akademisyen için alınacak anlamlı hediye arayanlar hem çevre dostu hem de anlamlı olan bu hediyeyi tercih edebilir. Sanata karşı ilgisi olan akademisyenler için en güzel hediyelerden biri bu hediye kutusudur.

Üniversite Logolu Teşekkür Plaketi

akademisyenlere alınacak anlamlı hediye

Akademisyenlere kendisine daha değerli hissetmesi için teşekkür plaketi alınabilir. Teşekkür plaketi alındığı zaman hem kendilerini daha değerli hissedecekler hem de çalışmak için daha çok motive olacaklar. Kurumsal hediye tercihi yapan kişiler genellikle üniversitenin de logosunu ekleyerek teşekkür plaketi sunar. Bu hediye genellikle akademisyenlerin diğer akademisyen arkadaşları tarafından tercih edilir.

Bu özel plaket ile akademisyene kendisini onları olmuş hissettirebilir ve saygısızlığı 10'a çıkart iletebilirsiniz. Üniversite çalışanları tarafından genellikle iş arkadaşlarına kurumsal hediyeler önerilir. Kurumsal hediyeler üniversite tarafından akademisyenlere de sunulan özel hediyelerden oluşabilir. Bu hediyeler arasında genellikle plaketler yer alır. Akademisyene hediye almak isteyenler kurumsal hediye üniversite logolu teşekkür plaketini tercih edebilir.

Kişiye Özel İmza Stili Tasarımlı Çelik Termos

akademisyen eşe hediye

Kişiye özel tasarlanmış çelik termos uzun yıllar boyu kullanılabilir şık bir tasarıma sahip olması ve özelleştirme yapılabilmesi sebebiyle akademisyenler için en uygun seçenekleri arasında bulunur. Kadın akademisyenler için alınabileceği gibi erkek akademisyenler için de kişiye özel imza stilli tasarımlı çelik termos uygun bir seçenektir. Bu sebep ile erkek akademisyen için hediye arayanlar çelik termos tercihi yapabilir.

Hediye alırken hem karşınızdaki insana onu değerli hissettirmek hem de bir yandan çevreyi korumak istiyorsanız termos en mantıklı hediyeler arasında bulunur. Dayanıklı yapısı, kaliteli malzemesi, sıcak ve soğuk dengesini koruyabilmesi gibi sebeplerden dolayı bu özel tasarımlı çelik termos rahatlıkla tercih edilebilir. Özel olarak paketlenen ve adrese güvenle ulaştırılan çelik, termos için özel tasarımlar yapılabilir.

İsme Özel Parker Sonnet SS GT Gümüş Dolma Kalem

akademisyen hediyeleri

Akademisyenler için hediye alınırken, en güzel seçeneklerden birisi de dolma kalemdir. Özellikle gümüş dolma kalemler hem uzun vadeli kullanılabilmesi hem de kişiye kendisini değerli hissettirmesi sebebiyle oldukça anlamlıdır. Anlamlı hediyeler almak ve kişinin ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler bu hediyeyi tercih edebilir. İsme özel olarak hazırlanan ve kaliteli seçeneklerden oluşan gümüş dolma kalem akademisyenin imzalarını daha anlamlı kılacaktır.

Daha güzel imzalar atılabilmesi ve her imzanın daha değerli olması için dolma kalem hem özel teknolojiyle üretilir hem de mavi renk ile sunulur. Gümüş dolma kalem hediyesi almak isteyenler, kalemin üzerine ve kutusuna akademisyenin adını unvanını ya da diğer bilgilerini ekleyebilirler. Akademisyen için uygun, işinin kalitesine yakışır ve bilimsel hediyeler tercih etmek isteyenler onları desteklemek için isme özel Parker Sonnet SS GT gümüş dolma kalemi hediye olarak alabilir.

Wine Tasarımlı Dekoratif Ahşap Şarap Standı

akademisyen eşe doğum günü hediyesi

Akademisyenler için alınan birbirinden farklı hediyeler vardır. Bu hediyeler genellikle klişeleri içerir, klişelerden uzaklaşmak ve akademisyen için fincan hediyesi almak istemiyorsanız onları en güzel ve farklı seçenekleri sunabilirsiniz. Dekoratif akşam standı ile hazırlanmış ve yüksek kaliteli malzemeden elde edilmiş bu hediye uzun yıllar kullanılabilir. Şarap içmeyi seven ve keyifli anlar yaşamaktan çekinmeyen akademisyenler için kadehli şarap standı önemli bir hediye olabilir.

Paket içerisinde stant, kadeh, mumluk gibi ürünler yer alır. Bu ürünler akademisyenler için özel olarak bir araya getirilir ve titiz bir şekilde paketlenir. Şık bir hediye almak ve klasik hediyelerden uzaklaşmak isteyenler akademisyene ne hediye alacakları konusunda kararsız kaldıkları takdirde bu hediye setini tercih edebilir. Zarif, mumların eşlik ettiği kadehlerin birbiriyle uyumlu olduğu ve ahşabın sıcaklığının hissedildiği hediye ile hem hediyeniz hem de ona verdiğiniz değeriniz öne çıkabilir.

Fotoğraflı Masaüstü Ahşap Derin Çerçeve

akademisyen sevgiliye hediye

Akademisyenler çoğunlukla üniversiteler de kendi odalarına sahiptir. Bu odalar onların ofisleridir. Öğrencileriyle ebeveynler ile ve diğer misafirleri ile bu odalarda görüşmeler düzenlerler. Yoğun bir günün ardından dinlenmek istediklerinde ya da yoğun bir toplantıya girmeleri, gerektiğinde de yine aynı ofisi tercih ederler. Dolayısıyla gün geçtikçe kullanımlarının artmasından dolayı ofisleri daha anlamlı bir hale gelir. Günlerinin büyük bir kısmını ofiste geçirmeleri sebebi ile birçok akademisyen ofisini özelleştirmeyi tercih eder.

Duvarlarda panolar, notlar, kitaplar derken ofisleri gün geçtikçe daha çok dekore edilir ve daha çok kişisel eşyaya yer verilir. Bu kişisel eşyalar arasında fotoğraflar her zaman en nadir ve kıymetli olanlardır. Bu yüzden akademisyenlerin ofislerinde kullanmaları için onlara fotoğraflı masaüstü ahşap derin çerçeve alınabilir.