1 Yaş Doğum Günü Hediyesi Fikirleri - 1. Yaşa Özel Hediyeler

1 Yaş Doğum Günü Hediyesi Fikirleri - 1. Yaşa Özel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Bebek Hediyeleri

Minik uzuvları ve sempatik hareketleri ile 1 yaşındaki bebeğe hediye seçimi oldukça kolay ancak biraz meşakkatli bir görev olarak bilinir. Hediye alacağınız kişi yeğeniniz ya da arkadaşınızın bebeği olabilir ancak seçeceğiniz parçanın minik hali size tebessüm ettirecek ve harika anlar yaşatacak. Şüphesiz ki dünyanın en tatlı varlığı olan bebekler her zaman pozitif enerji ve neşe kaynağı olarak bilinirler. Bu da kendilerine duyulan ilginin ve şefkatin ne denli önemli olduğuna işaret ettiği için 1 yaş bebek hediyeleri seçimi de o yönde şekilleniyor diyebiliriz.

Boy Ölçümlü Konsept Fotoğraf Battaniyesi Seti

1 yaş bebek doğum günü hediyeleri

1 yaş bebek doğum günü hediyeleri alacaklar için seçebilecekleri en iyi parçaların şüphesiz ki bebeğin büyümesini gözlemleyebilecekleri bir ürün olabileceğini söyleyebiliriz. Bunlardan biri de boy ölçümlü battaniye seti olarak gösteriliyor. Ürünü bir diğer vazgeçilmez kılan detay ise üzerine yazdırabileceğiniz bir mesaj diyebiliriz. Hediyeyi alan bebeğin annesi bu ürün karşısında hayranlığını gizleyemeyecek.

Esprili Tişört Bebek Body Kombini

1 yaş hediyesi

Yeğeniniz için seçeceğiniz 1. yaş günü hediyesi üzerindeki simgelerin de esprili hava katması oldukça önemlidir, örneği baba ve oğlu için alacağınız ikili tişört ile bebeğe vereceğiniz hediyenin yanında babasını da mutlu edeceksiniz. Ürün yeni doğan için tasarlanmış olsa da 12 aylığa kadar beden aralığı bulunduğundan gönül rahatlığıyla yaş günü hediyesi olarak tercih edilebilir.

Kanvas Tablo

1 yaş doğum günü hediyesi fikirleri

Bebekler için 1 yaş doğum günü hediyelikleri serisinin en kıymetli parçalarından biri kişiye özel kanvas tablo diyebiliriz. Doğum günü kutlaması için tasarlanan bu hediyenin üzerine isim yazdırabilir, tarih ve saat bilgisi girebilir hatta 1 adet de fotoğraf yükleyebilirsiniz. Böylece ürünü bebek odasının duvarına yıllarca asabileceğiniz bir ürün olmasının yanı sıra büyüdüğünde kendisinin de tebessüm edeceği bir eşya haline getirebilirsiniz.

Saatli Ahşap Foto

1 yaş günü hediyesi

1 yaş doğum günü hediyesi fikirleri farklılık ve özgünlüğüyle kafanızda birden fazla seçenek oluşturduysa o halde sizi bu çıkmazdan kurtaracak bir fikrimiz var. Hediye edeceğiniz bebeğin fotoğrafını yükleyerek, isim ve bir tane de tarih yazdırarak onun odası için harika bir aksesuar saat yaptırabilir ve büyüdüğünde dahi kullanabileceği bir hediye vermiş olabilir.

İsimli 3d Led Gece Lambası

1 yaş bebek hediyeleri

Doğum günü yaklaşan bebeğiniz için 1 yaş hediyeleri neler olabilir sorusunun cevabı tam olarak bu üründe saklı. Ona alacağınız bu hediyenin şu an farkında olmayacak ancak büyüdüğünde sizden hatıra bir parça olarak hep saklayacak. Ürünün üzerine; isim, not ve tarih de yazdırma hakkınız bulunduğundan gece lambanız bebeğinize özel hale gelmiş oluyor. Gece lambası sarı renkte ışık veriyor.

3 lü Tişört ve Bebek Zıbın Kombini

1 yaş doğum günü hediyelikleri

Arkadaşınızın bebeğinin doğum günü yaklaşıyor ve siz yalnızca bebeği değil tüm aileyi mutlu edecek bir hediye almak istiyorsanız o halde aşk mesajlı 3lü tişört setini tercih edebilirsiniz. 1 yaş doğum günü hediyesi için seçtiğiniz tişörtün her birinde bir harf yer alıyor ve birleştiğinde aşk kelimesini oluşturuyor. Hepsine ayrı ayrı isim yazdırarak da ürünü kişiye özel hale getirmiş oluyorsunuz.

Aile Tişört Bebek Body Kombini

1 ya şdoğum günü hediyesi

Bebekler için alınacak olan 1. yaş günü hediyeleri için yalnızca kendilerini değil ailesini de düşünürsünüz. Bu gibi durumlar için tasarlanan 3lü tişört setinde iki tişört bir body bulunuyor. Siyah ve beyaz renk seçeneklerinden birini seçeceğiniz gibi bebek body beden seçimini de 12 aylık üzerinden yapabilirsiniz. 3 tişörte de ayrı ayrı isim yazdırarak ürünü hediye alacağınız kişilere özel hale getireceksiniz.

Boy Ölçme Cetveli

1 yaş günü hediyeleri

Bebekler için alınacak hediyelerin onların gelişimini de gözlemlemeye yardımcı olacak parçalardan oluşmasına özen gösterenlerdenseniz o halde bu ürün tam olarak size göre. Boy ölçme cetveli ile 1 yaşından itibaren boyundaki gelişmeleri ailesiyle birlikte takip edebileceği gibi üzerindeki eğlenceli karakterler ile kendisine boy ölçme işlemini sevdirecek diyebiliriz. Duvara monte ederek uzun yıllar kullanabileceğiniz boy ölçme cetveli 193 cm’den oluşuyor.

İsimli Çikolata Kutusu

1 yaş doğum günü hediyelikleri

Yaş günü yaklaşan bebekler için alınacak hediyelerin yanı sıra kutlamaya da bir katkıda bulunarak kutlama mekânına çikolata kutusu gönderebilirsiniz. Üstelik de kutunun üzerine 1 yaş hediyesi olduğunu belli eden kişiye özel parçalar bırakarak. Nelerdir bunlar diye soracak olursanız; kutu ve çikolataların üzerine yazdıracağınız isim, tarih ve mesajın yanı sıra artı olarak iç kutu üzerine de mesajınızı ekleyebilirsiniz.

Çerçeveli Büyük Boy Ahşapfoto  

1 yaş hediyeleri

Bebek odası için yaptıracağınız ahşap bir tablo ile bebeğinizin 1. yaş gününden ziyade büyüdüğünde de tebessüm edeceği bir parça satın alabilirsiniz. Üstelik de tablonun üzerine bebeğinizin dilediğiniz bir fotoğrafını ekleyerek işe başlayabilirsiniz. Tablonun üzerine isim ve tarih de yazdırarak işlemleri tamamlayabilirsiniz. Böylece bebek odasının duvarında harika bir tablo sizi ve bebeğinizi bekliyor olacak.

Esprili Tişört Bebek Body Kombini

1 yaş hediyelik

Yeğeniniz için seçeceğiniz 1 yaş hediyelikleri ile hem bebeği hem de babasını memnun edebilirsiniz. Nasıl mı? Şöyle ki; ikisi için yaptıracağınız ve içerisinde esprili bir dil barındıran kişiye özel tişört ile… Babasının tıpkısı dediğiniz yeğeniniz için babasının kopyası tişört ve bodysini yaptırabilir üzerine de ikisinin ayrı ayrı isimlerini yazdırarak ortama sempatik bir hava katabilirsiniz.

İsme Özel Pamuklu Kısa Kollu Bebek Body

1 yaş doğum günü hediyeleri

Bodyler özellikle yaz aylarında bebeklerin rahatlamasına ve sıcak havalara meydan okumasına yardımcı olan giysiler olarak biliniyor. Bu sebeple de 1 yaş günü hediyesi için sıkça tercih edilir. Siz de fil tasarımlı isme özel kısa kollu body tercihinizi yaş günü hediyesi olarak kullanabilirsiniz. Üstelik ürünün mavi ve pembe renk seçeneklerinden birini seçerek üstüne de isim yazdırabilirsiniz.

Kız Bebek Doğum Hediyesi Kek Sepeti

1 yaş hediyesi kek sepeti

1 yaş günü hediyeleri şık bir kutlama eşliğinde bebeğin ebeveynlerine takdim edilir ve kutlamalar devam eder. Kutlamalara renk katmak ve hediye vermek isterseniz mekâna koca bir kek sepeti göndererek herkesi şaşırtabilirsiniz. Tamamı beyaz çikolatadan oluşan 51 adet kek sepeti ve tepedeki bebek simgesi ile sempatik bir hava yaratacak ve doğum günü sahibine de hoşluk yapmış olacaksınız.

Tişört Bebek Body Kombini

1 yaşındaki bebeğe hediye

Oyuncu babalara ve geleceğin oyuncularına özel tasarlanan tişört kombinleri 1 yaş doğum günü hediyeleri bazında bakıldığında oldukça sevilen parça olarak biliniyor. Gamerlara özel tasarlanan bu tişörtün üzerinde oyun kolları ve isimler yer alırken ince ve sempatik mesajlar da yer alıyor. Böylece hediye hem babaya hem de bebeğine alınmış olduğundan iki katı mutluluk yaşatılıyor.

3'lü Aile Tişört Bebek Body Kombini

1 yaş hediye fikirleri

Çekirdek ailelere özel olarak tasarlanmış olan 3lü tişört kombin seti ile hem bebeğe hem annesine hem de babasına hediye vermiş olacaksınız. Tişörtlerin üzerindeki esprili mesajlar ile komik görüntü yaratabileceğiniz gibi siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneğinden birini seçebilir aynı zamanda ürünlerin üzerine isim de yazdırarak tişörtleri kişiye özel hale getirebilirsiniz.

Büzgülü Bez Çanta 35x40cm

1 yaş hediye

Bebeklerin doğum günlerinde yalnızca kendilerine değil annelerine de hediye alınabilir. Örneğin anne için alacağınız bir bez çanta ile bebeğe dair tüm eşyaların bir bölümde toplanmasını sağlayabilir her daim yanında taşıyabileceği ve kullanabileceği bir ürün hediye etmiş olabilirsiniz. Ayrıca ürünün üzerine isim de yazdırarak annenin oldukça hoşuna gidecek bir parça tasarlatarak uzun yıllar kullanabileceği bir ürün hediye edebilirsiniz.

Erkek Bebek Doğum Hediyesi Kek Sepeti

1 yaş erkek hediye

Erkek bebeğe doğum günü hediyesi almak isterseniz kendisinin hiç hatırlamayacağı ancak ebeveynlerinin de asla unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Koca bir sepet dolusu kek ile doğum gününün kutlandığı mekâna sürpriz bir baskın yaparak herkesi şaşırtabilirsiniz. 51 adet beyaz çikolatadan oluşan keklerin üzerinde bebeğe dair birçok detay bulunurken sepette bir de küçük bir sürpriz sizi bekliyor olacak.