Beyaz Opal Taşlı Gümüş Kadın Kolye

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
%11 indirim
599.90 TL
533.91 TL
Ürün Kodu: 19755

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Zincir 45 cm uzunluğundadır.
  • 925 ayar gümüştür.
  • Beyaz ve Mavi Opal Taş renk seçeneği bulunmaktadır.
  • Gümüş ürünlerde yapısı gereği zamanla kararma meydana gelebilir.
  • Kolyenizin ömrünü uzatmak ve parlaklığını kaybetmesini önlemek için; parfüm, deodorant , sabun, su ve çamaşır suyu gibi maddelerden uzak tutarak kullanmanız önerilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Size özel hissettirecek ve tarzınızı yansıtacak mükemmel bir hediye mi arıyorsunuz? Beyaz Opal Taşlı Gümüş Kadın Kolye tam da aradığınız ürün olabilir!

Bu şık ve göz alıcı kolye, hem zarif tasarımıyla hem de kullanılan kaliteli malzemelerle ön plana çıkıyor. Gümüş zinciriyle birleşen beyaz opal taşı, kolyenin tam ortasında yer alarak etkileyici bir görünüm sunuyor. Opal taşının açılımlı renkleri ise ışıltılı ve büyüleyici bir atmosfer yaratıyor.

Beyaz Opal Taşlı Gümüş Kadın Kolye, sevdiklerinizi özel hissettirmek için mükemmel bir seçenek olabilir. Annenizi, eşinizi, sevgilinizi veya en yakın arkadaşınızı mutlu etmek için ideal bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Hem yetişkinler hem de gençler tarafından beğeniyle kullanılabilen bu kolye, her yaş ve tarza uyum sağlıyor.

Yıldönümleri, doğum günleri, sevgililer günü gibi özel günlerde veya sadece içinizden geldiği bir anda sevdiklerinize alabileceğiniz bu kolye, duygusal anlarınıza anlam katacak. İçtenlikle seçtiğiniz bu hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmeye ne dersiniz?

Beyaz Opal Taşlı Gümüş Kadın Kolye, sadece özel hissetirecek bir hediye olmakla kalmıyor, aynı zamanda şıklık ve zarafeti bir arada sunuyor. Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde kullanabileceğiniz bu kolye, her kombinde stilinizi ve zarafetinizi tamamlıyor.

Kendiniz için de düşünebileceğiniz bu özel kolyeyi seçerek, tarzınızı yansıtan bir aksesuarla kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Beyaz Opal Taşlı Gümüş Kadın Kolye size özel hissettirecek ve her daim şık görünmenizi sağlayacaktır.

Unutmayın, bazen bir hediye ile sevdiklerimize ne kadar özel olduklarını hatırlatmak çok büyük mutluluk verir. Beyaz Opal Taşlı Gümüş Kadın Kolye, sevdiklerinizi özel hissettireceği gibi size de ne kadar özel olduğunuzu hatırlatacak. Hemen sipariş verin ve sevdiklerinizi mutlu edin!