Avukat Babaya Hediye Yastık

1 Saat 30 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%17 indirim
344.90 TL
286.27 TL
Ürün Kodu: 19624

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Siz de avukat babanızın özel bir gününde veya sıradan bir gününün sonunda ona özel bir hediye vermek isterseniz, Part Time Lawyer Full Time Father baskılı yastık tam size göre! Bu özel tasarımlı yastık, babalık ve avukatlık mesleği arasındaki dengeyi mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Part Time Lawyer Full Time Father baskılı yastık, kaliteli kumaşı ve özel baskı teknolojisi ile üretilmiştir. Yastığın boyutu 40x40 cm'dir. Ürünümüz avukat babalar tarafından ofiste ya da evde kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Yastığın bir yüzünde "Part Time Lawyer Full Time Father" yazısı, diğer yüzünde ise avukat temalı çeşitli semboller ve figürler yer almaktadır.

Yastığımızın tasarımı, babanızın özel bir hediye alması için yeterlidir. Ancak, bir adım daha ileri giderek, bu özel hediye için de ekstra bir mesaj ekleyebilirsiniz. Ürünümüz ile birkikte özel bir hediye notu yazdırmak isterseniz, siparişinizde not bölümünü kullanabilirsiniz.

Part Time Lawyer Full Time Father baskılı yastık, babanıza özel bir hediye seçeneği sunmanın yanı sıra, onun günlük hayatında da kullanabileceği işlevsel bir üründür. Babanızın ofisinde veya evinde avukatlık mesleğine olan sevgisini, aynı zamanda kendi ailesine olan bağlılığını da sergileyecektir.

Babalar Günü, doğum günü veya sıradan bir günün sonunda içimden geldi diyerek, Part Time Lawyer Full Time Father baskılı yastık hediyesi vererek babanızı mutlu edebilirsiniz. Ürünümüz aynı zamanda eşe hediye olarak da tercih edilebilir. Bunun yanı sıra, hediye olarak alınabilecek en iyi seçeneklerden biri de bizim Part Time Lawyer Full Time Father baskılı yastığımızdır.