Avangart Tasarımlı Kişiye Özel Rakı Kadehi Seti

Ürün Kodu: 15943

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 2 adet rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Rakı seven yakınlarınıza özel bir hediye vermek istiyor hem de onların sanatsal hassasiyetini göstermek istiyorsanız tasarımı ile dikkat çekici olan Avangart Tasarımlı Kişiye Özel Rakı Kadehi Seti tercih edebilirsiniz. Sanatın en aykırı ve özel kavramlarından olan avangart görüşe göre tasarlanmış olan bu özel rakı bardakları hem hoş bir hediye hem de kullanışlı anlamlar taşımaktadır.

Rakı sofralarından daha fazla keyif alınmasını yapıları ile sağlayacak kadehler, rakının aromasını ve lezzetini daha iyi bir şekilde ortaya çıkarmak için idealdir. Bu bakımdan yakınlarınızı çok mutlu edecek ve rakıdan aldıkları lezzeti daha da arttıracak olan bardaklar, her zaman kullanım özellikleri taşıyacaktır.

Bunun yanında set içerisinde bulunan Cep Rakı Ansiklopedisi de rakıya ve rakı kültürüne dair yeni bilgilerin öğrenilmesi açısından da önemlidir. İçeriğinde rakının tarihçesi, rakının nasıl içileceğini, rakı mezelerinin ve sofra adabının nasıl olduğuna dair önemli bilgiler içeren kitap böylece gerçek rakı severleri de çok mutlu edecektir. Bardaklar üzerine yüksek baskı teknolojisi ile isim yazılması ise solmalara ya da silinmelere karşı dayanıklı oldukları için de eşsiz lezzete sahip rakı sofralarını uzun ömürlü kılacak ve sevdiklerinizin her kullanımda sizi anımsamasını sağlayacak.