Aşk Mesajlı Sevgiliye Hediye İsme Özel Kupa Bardak

1 Saat 2 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%16 indirim
194.90 TL
163.72 TL
Ürün Kodu: 16498

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgililer günü ozel hediyeler ile birlikte kutlanması gereken bir gündür. Her sevgilinin birbirini ne kadar çok sevdiğini ifade etmesi için anlamlı olan bu özel gün başta olmak üzere sevgilinize aşk dolu bir hediye vermek istiyorsanız Aşk Mesajlı Sevgiliye Hediye İsme Özel Kupa Bardak harika bir seçenek oluşturuyor. Özenle tasarlanan bu özel bardak sayesinde mutluluğunuzu daha da arttırabilecek ve sevgi bağlarınızı güçlendirebileceksiniz.

Sevgili olmak her zaman aşkın en güzel halini yaşamak anlamına gelir. Bu sayede kendinizi iyi hisseder ve sevgiliniz ile tüm her şeyi yapabilecek gücü hissedebilirsiniz. Bu güçlü duyguların adlandırılması olan aşkın her zaman göz önünde olmasını sağlayacak bu özel kupa sevginize özel bir mutluluk katıyor.

Porselenden yapıldığı için sağlık koşulları için uygun olan bardak aynı zamanda ergonomik özellikleri sayesinde de rahat ve pratik bir içim olanağı vermektedir. Porselen yapısı ayrıca içeceklerin tadının da korunmasını sağlar. Yüksek baskı kalitesi ise silinmelere ve solmalara karşı dayanıklı olup her zaman aşkınızı göz önünde tutar.