Motivasyon Motto Baskılı Hediye Sukulent Naturacube

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
399.90 TL
Ürün Kodu: 14218

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap saksı ölçüleri: 7 x 7 cm'dir.
  • Ahşap saksı masif ahşaptan yapılmaktadır.
  • Sukulent bakımı:
    • iç ortamda sukulent bitkileri sprey yöntemiyle haftada 2 defa sulanmalıdır.Dalları uzaması halinde makas yardımıyla uçlarından budanabilir.
    • Sukulentlerin uzun süre yaşaması için güneş görür alanlarda bulunması ve günde 1-2 saat temiz hava ile havalandırılması önemlidir.
    • Sulama için kullanılan suyun dinlendirilmiş olmasına özen gösteriniz (bitkilerinizi klordan korumalısınız).
  • Tasarımınız Uv baskı teknolojisi ile basılmaktadır.
  • Stok durumuna göre sukulent bitki farklılık gösterebilir.
  • Sulama sadece toprağı nemlendirme amaçlıdır bu nedenle sprey ile kullanımı önerilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Günümüz temposunda hemen hemen herkesin bir motivasyona ihtiyacı vardır. Motivasyon sahibi olmamız, zor zamanları daha güçlü ve kolay şekilde atlatmamızı sağlar. Motivasyon verici şeyler arasında insanların sevdikleri en başta gelir. İnsanın sevdiği birinden duyacağı hoş bir söz, güzel bir destek bunun örneği. Siz de eğer sevdiğinize, ailenize, arkadaşa hediye alarak motivasyon vermek, moralini yükseltmek isterseniz ‘’Motivasyon Motto Baskılı Hediye Sukulent Naturacube’’ tam olarak almanız gereken bir hediyedir diyebiliriz. ‘’Motivasyon Motto Baskılı Hediye Sukulent Naturacube’’ saksısı ahşaptır ve masif ağaçtan üretilmiştir. Saksı boyutu 7 cm x 7 cm boyutlarındadır. Saksı içindeki sukulent gerçek bir bitkidir. Bakımı yapılması ve sulanması gerekmektedir. Sevdiklerinize hediye alacaksanız eğer bakım tüyolarından onlara kısaca bahsedebilirsiniz. Sukulent, iç ortamlarda güneş alan ortamlarda tutulmalı ve haftada 2 kez sprey ile sulanmalıdır. Kullanılan suyun bir süre bekletildiğinden emin olun. Çünkü sudaki klor bitkiye zarar vermektedir.

Motivasyon Motto Baskılı Hediye Sukulent Naturacube, doğal malzemelerden üretilmiştir. Doğal malzemeler kullanıldığı için üründen ürüne ton farkı bulunabilmektedir. Yazılar, ahşap zemin üzerine UV baskı yöntemi ile yazılmıştır ve kalıcıdır. Ürün yanında bir de hediye sprey şişesi gönderilmektedir. Sukulentin sprey ile sulanması önerilmektedir. Toprağının nemlendirilmesi bitki için yeterli olacaktır. Şimdi sipariş vermeniz halinde ‘’Motivasyon Motto Baskılı Hediye Sukulent Naturacube’’ kendine özel paketi ile sevdiklerinize gönderilecektir. Üstelik bugün sipariş vermeniz durumunda ürününüz hemen yarın kargoya verilecek ve sevdiklerinize hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edilecektir.