Arkadaşa Hediye Mustafa Kemal Atatürk Porselen Kupa ve Altlık Seti

3 Saat 43 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%16 indirim
219.90 TL
184.72 TL
Ürün Kodu: 15638

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Bardak altlığı ahşap olup 9.5 cm x 9.5 cm ölçülerindedir.
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlıklar her zaman bir başkadır çünkü tüm kötü ya da mutlu günlerde arkadaşlar birbirlerinin yanında olurlar. Onların bu dayanışması aralarında özel bağların kurulmasına neden olduğu gibi aynı zamanda da birbirlerini çok sevmelerine ve mutlu etme isteklerine de neden olur. Bunun için ise hediyeler ile küçük sürprizler yapmak son derece iyi bir yoldur.

Ancak seçilecek hediyenin arkadaşa özel hediyeler kapsamında olması gerekir çünkü arkadaşınızı ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi göstermeniz gerekir. Bu kapsamda anlamlı görünümü ile dikkat çeken Arkadaşa Hediye Mustafa Kemal Atatürk Porselen Kupa ve Altlık Seti arkadaşlarınıza özel bir hediye vermek için doğru tercih olacaktır.

Cumhuriyetin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel portrelerinden birisinin üzerinde yer aldığı bu kupa ve altık setinde aynı zamanda Atatürk’ün ölüm tarihi de sonsuzluk olarak yansıtılmış olup böylece her zaman yaşayacağını da göstermektedir. Tüm arkadaşlarınızın almaktan büyük bir mutluluk ve onur duyacakları bu özel set ergonomik tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Kupanın seramikten yapılmış olması sağlık koşulları için tamamen uygun olup hem altlık hem de kupa için yüksek teknoloji baskı yapılmasından ötürü uzun süreli kullanımlara uygundur.