Ailenize Özel Yeni Yıl Hediyesi Çam Ağacı Eteği

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%15 indirim
599.90 TL
509.91 TL
Ürün Kodu: 16324

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün 100 cm x 100 cm ölçülerindedir.
  • Yumuşak polar kumaştan imal edilmiştir.
  • Çam Eteğini elde yıkamaya ve aşındırıcı kullanmamaya özen gösteriniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kadın ve erkeklere yılbaşı hediyeleri özel olduğu kadar hediyelerin sunulması da son derece özel olmalıdır. Çünkü bu sayede yeni yılın sevgi ve mutluluk dolu yapısına en uygun şekilde davranılacaktır. Aile üyelerini en iyi şekilde mutlu etmek için onlar adına tercih ettiğiniz hediyeleri Ailenize Özel Yeni Yıl Hediyesi Çam Ağacı Eteği sayesinde çok daha özel bir şekilde verebilirsiniz. Bu özel ürün yılbaşının geleneksel hale gelmiş çam ağaçlarını çok daha özel ve dikkat çekici bir hale getirmektedir.

Yılbaşı ağaçları yapıları itibariyle yeni yılın ruhunu en iyi şekilde yansıtan ve her yere güzellik katan araçlardır. Yılbaşı ağaçları süsleri ile dikkat çekseler de aile üyelerinin mutlu olmasını altına bırakan hediyeler de sağlamaktadır. Bu kapsamda sevdiklerinizi mutlu edebilmek adına bu özel çam ağacı eteği hediyelerini daha ayrıcalıklı kılacak.

Sadece aileniz için değil arkadaş grupları ya da benzer kalabalıklar için de kullanılacak bu hediye ile beraber sevdikleriniz çok mutlu olacaklar ve aldıkları hediyeler yılbaşı ruhunu daha iyi yansıtacak.