Aile İsimli Ev Hediyesi 4+1 Rakı Kadehi Seti

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
749.90 TL
Ürün Kodu: 15987

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kadeh ve karaf üzerindeki yazılar Renkli UV baskı işlemesiyle yapılmaktadır.
  • 1 Adet üzeri baskılı rakı karafı ve 4 adet baskılı rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Karaf 500 cc sıvı almaktadır.
  • Baskının kalıcı olması için makinede yıkama yapılması önerilmektedir. Elde yıkama, ovalama ve tırnakla kazıma ile baskının ömrü azalmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Aile olmak her zaman özel anlamlara sahiptir çünkü aileler kendilerine yönelik kurdukları bağlar ile sıkı sıkıya olacak bir şekilde iç içedirler. Bu yüzden her türlü zorluğu aileler göğüsleyebilir ve üstesinden gelebilirler. Bunun yanında aileler neşenin, eğlencenin ve keyifli vakit geçirmenin de en güzel aracısı olmaktadırlar.

Ailelerin özellikle mutluluk ve keyif duydukları anlar rakı sofralarında kendilerini göstermektedir. Rakı sofralarında, hem rakının verdiği keyif hem de sohbetin sağladığı mutluluk tüm aile bireylerine kendilerini özel hissettirmektedir. Bu yüzden aileye ev hediyeleri vermek isteyenler için Aile İsimli Ev Hediyesi 4+1 Rakı Kadehi Seti mükemmel bir tercih olmaktadır.

Bu özel set sayesinde kendi ailenizi ya da aile dostlarınızı çok mutlu edebilirsiniz. Set içerisinde yer alan karaf ve bardakların üzerinde hediye vereceğiniz ailenin soy ismi yüksek baskı teknolojisi ile yer almaktadır. Böylece solmalara ya da silinmelere karşı dayanıklıdır, bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Bunun yanında set içerisinde yer alan Rakı Ansiklopedisi Meyhane Baskısı ise rakıya dair yeni bilgilerin öğrenilmesini, rakı sohbetlerinin genişlemesini ve rakının beş yüz yıllık serüvenin öğrenilmesi için ideal bir kitap olmaktadır. Tüm bunlar ile birlikte ailelerin rakı sofraları çok daha keyifli hale gelecek.