14 Şubat Hediyesi Kalp Tasarımlı İsme Özel Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 16499

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiliye 14 Şubat hediyesi vermek isteyenler için 14 Şubat Hediyesi Kalp Tasarımlı İsme Özel Kupa Bardak özel bir seçenek oluşturuyor. Sevgililerin birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini göstermek için kutlanması gereken en özel günlerin başında gelen 14 Şubat’ta bu özel hediye ile sevgilinizi çok mutlu edebileceksiniz.

Sevgiliniz sizin için yaşamdaki en değerli ve özel insan olduğu için onu mutlu etmek adına tercih ettiğiniz hediyelerin de ayrıcalıklı ve özel tasarım olmaları gerekmektedir. Bu sayede sevgilinizi ayrıcalıklı hissettirebilir ve ona verdiğiniz değeri de doğrudan gösterebilirsiniz.

Özel tasarımı sayesinde aşkınızın doğrudan ifadesi olan bu özel kupa bardak üzerine yüksek baskı kalitesi ile isimleriniz yazılmaktadır. Silinmelere ve solmalara karşı dayanıklı olan tasarımı sayesinde tıpkı aşkınız gibi her zaman görünümü de kalıcı olacaktır. Ergonomik tutuş kolaylığı ve ergonomik yapısı ile birlikte sevgilinizin çok hoşuna gidecek olan bu özel kupa bardak sayesinde büyük bir mutluluk yaratabilecek ve 14 Şubat’ın çok daha ayrıcalıklı ve sevgi dolu geçmesini sağlayabileceksiniz.