Off Road Severlere Özel Tasarımlı Hediye Bandana Boyunluk

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%15 indirim
199.90 TL
169.91 TL
Ürün Kodu: 16913

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bandana Ölçüsü: 55 cm x 25 cm - Ağırlık: 50 g
  • Özel hava alan terletmez.
  • Tek bir ürün alırsınız ama birbirinden farklı biçimlerde kullanım sağlarsınız. Böylece siz ne isterseniz bandananız o olur.
  • Fular, alın bandı, korsan bandana, başörtüsü, saç bandı, bere, bone, bileklik, kaşkol, saç tokası, kar maskesi, atkı, yüz maskesi ve başka ne isterseniz!
  • Vücudunuzun sıcaklık dengesini korumanıza yardımcı olur.
  • Tüm sporcular, aşçılar, şefler, sağlıkçılar, gıda sektörü çalışanları, güneşten veya soğuktan korunmayı gerektiren iş kollarında çalışanlar ve isteyen herkes bu bandanayı kullanabilir.
  • Yer kaplamaz, kolayca temizlenir, hızlıca kurur.
  • Maksimum 40°C sıcaklıkta yıkanmalıdır,ağartıcı kullanmayın, ipe asarak kurutun, ütülemeyin.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşa, eşe, sevgiliye guzel sürprizler yapmak istiyorsanız özel tasarımı ve işlevsel özellikleri ile Off Road Severlere Özel Tasarımlı Hediye Bandana Boyunluk öne çıkıyor. Bu özel bandana yapısı itibariyle sevdiklerinizin çok hoşuna gidecek ve her zaman kullanım özelliği sunan yapısı sayesinde de büyük bir kolaylık sunacaktır. Tamamen sevdiklerinizin rahat etmesi için hazırlanmış olan bu özel bandana, tasarımı sayesinde de yeni maceralar yaşamak isteyenler için etkili olacak.

Nefes alan yapısı ile birlikte çok uzun süreli kullanımlarda bile hiçbir sorun yaratmayan ve sağlıklı bir kullanım sunan bandana aynı zamanda çok farklı alanlarda kullanıma uygundur. Aksesuar ya da sportif eylemler için kullanılabileceği gibi özellikle sağlık ve gıda gibi hijyenin çok önemli olduğu alanlarda da kullanım açısından uygundur.

Tasarımı ile farklı kombinler yapabilmeyi de sağlayan bu özel bandana fular, boyunluk, bileklik, saç tokası, baş örtüsü gibi çok farklı amaçlar için kullanılabilecektir. Yıkanmaya uygun olan yapısı sayesinde de kirlenmesi halinde çok pratik ve hızlı şekilde yıkanarak ilk günkü görünümünü korur. Kullanıma ve zamana bağlı olarak yıpranma göstermeyerek her zaman şık görünüme sahip olur.