İsme Özel Sevgililer Günü Çikolata Kutusu

3 Saat 7 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
749.90 TL
Ürün Kodu: 16511

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 16 adet ambalajlı çikolata gönderilmektedir.
  • 290 gr Antep Fıstıklı Lüx Sütlü Çikolata (Melodi Marka)
  • Ürün kutu modeli farklılık gösterebilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgililer için 14 Şubat hediyeler açısından son derece önemli ve özel bir gündür. Sevgilinizin bu özel günde özel hediyeler almasını istiyorsanız tatlı ve lezzetli bir hediye seçeneği olan İsme Özel Sevgililer Günü Çikolata Kutusu tercih edebilirsiniz. Bu özel hediye ile birlikte sevgililer gününü çok daha sevgi ve aşk dolu bir şekilde geçirebileceksiniz.

Sevgililer gününün en özel taraflarından birisi birbirinizi ne kadar sevdiğinizi ifade etmenizdir. Bunun için de özel hediyelerin seçilmesi gerekir. Her biri lezzetli olan bu çikolatalar özel bir hediye tercihinde bulunmanız için harika bir fırsat sağlıyorlar.

Çikolata paketlerinin üzerine sevgiliniz ve kendinizin isimlerinin yazılması ile daha da ayrıcalıklı bir hale gelen bu özel çikolata kutusu böylece çok daha sevgi dolu bir ifadeye bürünüyor. Sevginin en güzel ifadesi olacak bu özel hediyeyi sadece sevgililer gününde değil, sevgilinizi mutlu etmek için sıradan bir günde de tercih edebilirsiniz. Böylece aşkınızın ne kadar zarif ve değerli olduğunu da sevgiliniz çok daha iyi bir şekilde anlayacaktır.