Doğa Tutkunlarına Askeri Kamuflaj Desenli Bandana Maske

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
199.90 TL
Ürün Kodu: 16902

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bandana Ölçüsü: 55 cm x 25 cm - Ağırlık: 50 g
  • Özel hava alan terletmez.
  • Tek bir ürün alırsınız ama birbirinden farklı biçimlerde kullanım sağlarsınız. Böylece siz ne isterseniz bandananız o olur.
  • Fular, alın bandı, korsan bandana, başörtüsü, saç bandı, bere, bone, bileklik, kaşkol, saç tokası, kar maskesi, atkı, yüz maskesi ve başka ne isterseniz!
  • Vücudunuzun sıcaklık dengesini korumanıza yardımcı olur.
  • Tüm sporcular, aşçılar, şefler, sağlıkçılar, gıda sektörü çalışanları, güneşten veya soğuktan korunmayı gerektiren iş kollarında çalışanlar ve isteyen herkes bu bandanayı kullanabilir.
  • Yer kaplamaz, kolayca temizlenir, hızlıca kurur.
  • Maksimum 40°C sıcaklıkta yıkanmalıdır,ağartıcı kullanmayın, ipe asarak kurutun, ütülemeyin.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Doğa tutkusu çok özel bir tutku olup bu tutkuya sahip olanlar yaşamlarının her alanında tutkularını yaşamak isterler. Doğayı seven arkadaşa, eşe ya da sevgiliye ufak sürprizler yaparak onların çok mutlu olmasını sağlamak istiyorsanız Doğa Tutkunlarına Askeri Kamuflaj Desenli Bandana Maske çok özel bir seçenek sunuyor. Bu özel bandana ile doğa tutkusu en güzel şekilde sevdikleriniz ile birlikte olacak.

Özel tasarıma sahip olan bandana görünümüyle birlikte sevdiklerinizin çok hoşuna gidecektir. Çoklu kullanım amacı sunan işlevsel yapısı sayesinde fular, saç tokası, baş örtüsü, bileklik, boyunluk gibi farklı amaçlar için kullanılacak olan bandana özellikle doğada geçirilen zamanlarda da büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Doğada yapılan yürüyüşlerde sıcak zamanlarda sıcaktan korunmak, soğuk zamanlarda ise boyun ve ağız kısmını korumak amacıyla kullanıma uygundur. Bisiklet ve motosiklet sporları yapanlar için de yine burun ve ağız bölgelerini koruma amacıyla kullanılacaktır.

Sadece doğa tutkunlarının değil aynı zamanda sağlık, gıda ve spor gibi alanlarda olanların da rahat bir kullanım bulmalarını sağlayacak olan bu özel bandana tasarımıyla da farklı kombinler yapabilmeye olanak tanıyor.