Doğa Sever Arkadaşa Hediye Dağ Tasarımlı Bandana

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%19 indirim
199.90 TL
161.92 TL
Ürün Kodu: 16908

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bandana Ölçüsü: 55 cm x 25 cm - Ağırlık: 50 g
  • Özel hava alan terletmez.
  • Tek bir ürün alırsınız ama birbirinden farklı biçimlerde kullanım sağlarsınız. Böylece siz ne isterseniz bandananız o olur.
  • Fular, alın bandı, korsan bandana, başörtüsü, saç bandı, bere, bone, bileklik, kaşkol, saç tokası, kar maskesi, atkı, yüz maskesi ve başka ne isterseniz!
  • Vücudunuzun sıcaklık dengesini korumanıza yardımcı olur.
  • Tüm sporcular, aşçılar, şefler, sağlıkçılar, gıda sektörü çalışanları, güneşten veya soğuktan korunmayı gerektiren iş kollarında çalışanlar ve isteyen herkes bu bandanayı kullanabilir.
  • Yer kaplamaz, kolayca temizlenir, hızlıca kurur.
  • Maksimum 40°C sıcaklıkta yıkanmalıdır,ağartıcı kullanmayın, ipe asarak kurutun, ütülemeyin.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinizi çok mutlu etmek istiyorsanız onlar için özel hediyeler tercih etmeniz gerekir. Arkadaşa, eşe ya da sevgiliye surprizler yapmak onların çok mutlu olmalarına ve hiç beklemedikleri bir anda kendilerine verdiğiniz değeri görmelerine neden olacaktır. Onları çok mutlu edebilmek, her zaman yanlarında olduğunuzu göstermek için Doğa Sever Arkadaşa Hediye Dağ Tasarımlı Bandana harika bir seçenek oluşturuyor.

Doğa tutkusu çok özel ve ayrı bir tutku olduğundan özellikle doğa tutkusuna sahip olanlar bu tutkularını her zaman göstermek isteyebilir. Doğanın güzelliğini her yerde yaşamak isteyenler, doğada olduklarında da uzun zamanlar geçirir. Doğada geçirilen uzun zamanlarda bandana çok amaçlı kullanım özellikleri ile birlikte sevdiklerinizi çok mutlu etmeye devam edecektir.

Sadece doğa severler için değil çok geniş kesimler tarafından kullanıma uygun olan bandana böylece tüm sevdiklerinize hitap eden bir hediye değeri taşıyor. Kullanışlı ve dayanıklı yapısı ile çok uzun ömürlü bir hediye anlamı taşıyacak olan bu özel bandana ile sevdikleriniz çok mutlu olacak. Kolay kullanılan yapısının yanında kolay yıkanan yapısı da bandananın ilk günkü görünümünü korumasına yardımcı oluyor.