Yoga Eğitmenine, Yoga Temalı Hediyeler - Yoga Severlere Hediye

Yoga Eğitmenine, Yoga Temalı Hediyeler - Yoga Severlere Hediye

Yoga Eğitmenine hediye alınmak isteniyorsa, aynı meslek grubuna dahil olan eğitimciler için hediyeler bulunmaktadır. Eğer yoga eğitmenize hediye almak istiyorsanız çelik matara, duvar saati, kupa, yastık ve defter gibi birçok hediye çeşidi bulunmaktadır. Eğitmeninizin zevk ve ihtiyaçlarına göre bu hediyeleri eğitmeninize alabilirsiniz. Yoga eğitmeninize hediyeleri alarak onlarda kalıcı bir anı bırakabilirsiniz.

Yoga eğitmenine alınan hediyeler, eğitmeninizle olan samimiyetinizi artırabileceği gibi kendinizin motivasyonunu da yükseltebilirsin. Yoga eğitmenleri, sizlere verdiği destek ve rahatlama seanslarıyla sizin her zaman yanınızda durmaktadır. Bu destek ve eğitimi, yoga eğitmeninize bir hediye alarak taçlandırabilirsiniz. Onlar için mesleğinin değerini niteleyen bir hediye almanız eğitmeninizin daha çok sevinmesine sebep olacaktır.

İsme Özel Hediye Sukulent Naturacube

yoga eğitmenine hediye

Yoga eğitmenlerine hediye verilmek istenirse eğer Sukulent Naturacube bu hediyelerin en başında gelmektedir. İsme özel UV baskıyla üretilmiş olan bu tasarım, masif ahşaptan üretilmiştir. Tamamen doğal ve organik malzemeler kullanılarak meydana getirilmiş olan Sukulent Naturacube, iç mekânlarda bitkisi, sprey yöntemiyle haftada 2 kere sulanmalıdır. 7×7 santim ahşap büyüklüğü olan bu bitkinin, uzun süre yaşaması için güneş gören yerde tutulması gerekir. Bulunduğu odanın günde 1-2 saat havalandırılması, bitkinin daha uzun ömürlü olmasına katkı sağlar. Sulama için kullanılacak suyun dinlendirilmiş olduğuna özen gösterilmelidir.

Yoga Eğitmenine İsim Yazılı Çelik Matara

yoga hediye

Hediyeler arasında yoga temalı hediye arasında bulunan çelik matara 285×70 mm boyutunda ve 700 mililitredir. Tek katmanlı çelik malzemeden üretilmiş olan bu matara, 6 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. Bunun yanı sıra kilit askı aparatı ve contalı sağlam sızdırmaz plastik kapağı bulunmaktadır. 180 gram ağırlığında olan çelik matara, kullanım ve taşıma için gayet uygundur. Sizler de yoga eğitmeninizin renk zevkine uygun çelik matarayı eğitmeninize hediye olarak verebilirsiniz.

Yoga Tasarımlı Ahşap Duvar Saati

yoga hocasına hediye

Yoga severlere hediye olarak satın alabileceğiniz isme özel ahşap duvar saati, dekoratif ve şık bir görüntü sunmaktadır. 6 mm ahşap plaka üzerine işlenmiş, canlı baskı ile 27 santim çapındadır. Saat mekanizmasında kullanılan akıcı mekanizma ile sessiz bir şekilde çalışmaktadır. Saatin üzerinde yer alan rakamların üzerinde yoga hareketleri bulunmaktadır. Bundan dolayı yoga severlerin en çok tercih ettiği ve evlerinde bulundurduğu eşyalar arasında yer almaktadır.

İsme Özel Yoga Eğitmene Hediye Kupa

yoga eğitmeni kadına hediye

Yoga eğitmeninize alacağınız hediye kupa yoga yapan birine hediye olarak verilebilir. Yoga eğitmeni dostlarınıza farklı bir hediye almak istiyorsanız bu kupayı tercih edebilirsiniz. Tamamen hediye vereceğiniz kişinin ismine düzenlenen bu kupa, 95 mm yüksekliğinde ve 85 mm ağız çapı bulunmaktadır. Kupa yapımında kullanılan porselenin kalınlığı ise 4 mm’dir. İsteğinize göre üzerine farklı baskılar da yaptırabileceğiniz bu ürün, kişinin ismine özel satışa sunulmaktadır.

Eğlenceli Avokado Kırlent Yastık

yoga eğitmenine hediye fikirleri

Yoga eğitmenine özel olarak tasarlanan avokadolu kırlent yastık, yoga hocasına hediye olarak verilebilmektedir. Kumaşla bir bütün haline gelen canlı ve çıkmayan baskıyla üretilmiş olan avokadolu kırlent yastık, sporcuların besinlerde dikkatle üzerinde durduğu besinden ilham alınarak üretilmiştir. 40×40 cm ölçüsünde olan kare yastık, yastık içi dolu ve kullanıma hazır olarak gönderilmektedir. Özel dokulu kaliteli kumaşı ile makinede kolaylıkla yıkanabilir. Yastığın kırlent olarak üretilmiş olması da tekrar tekrar kullanıma uygun olduğunu gösterir.

İsme Özel Yoga Eğitmenine Hediye Defter

yoga tasarımlı hediyeler

İsme özel olarak üretilen ve yoga eğitmenine hediye olarak sunulabilecek kanvas defterler, tamamen doğal materyallerden üretilmiştir. Yoganın yaşam felsefesini oluşturan doğallık, kanvas defterle de kendini göstermektedir. Sizler de yoga eğitmeninize alacağınız kanvas defter ile hoş bir davranış sergileyebilirsiniz. 14×20 cm ölçüye sahip olan bu defter kolay bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz. 100 yaprak ve 200 sayfalı olmasıyla eğitmen hocanız ders çizelgelerini veya özel notlarını yüzde yüz kanvas pamuktan üretilmiş bu deftere alabilir. Yoga eğitmeminiz için güzel hediyeler arasında bulunan defter, hocanızın günlük hayatta oldukça işine yarayacak hediyelerdendir.

Yoga Eğitmenine İsme Özel Kanvas Defter

yoga yapan kadına hediye

Yoga eğitmenlerine özel olarak tasarımlanan kanvas defterler, avokado desenleriyle yoga eğitmenlerine alınan hediyelerin başında gelmektedir. Yoga eğitmen hocanıza alacağınız avokadolu isme özel olarak tasarımlanan kanvas defter ile eğitmen hocanıza sürpriz yapabilirsiniz. 14×20 cm ölçülerinde olan kanvas defterler, tamamen doğal pamuktan elde edilmiştir. Özenle hediye paketi yapılarak gönderilen avokado tasarımlı kanvas defterler, 200 sayfa olmasıyla birçok eğitmen hocanın işine yarayacaktır. Tamamen çevre dostu malzemelerden üretilen kanvas defter, doğal oluşuyla da birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Yoğa ile uğraşan kişilere de hediye edilmesi mümkün olan bu defter, herkes için uygun ve kullanışlıdır. Sizler de yoga eğitmen hocanıza veya yoga ile uğraşan arkadaşlarınıza avokado tasarımlı kanvas defteri alarak onlara sürpriz yapabilirsiniz.

Motivasyon Mesajlı Planlayıcılı Hediye Kutusu

yoga hocasına ne hediye alınır

Yoga eğitmen hocanıza alacağını motivasyon mesajlı ve planlayıcılı yoga hediye seti ile hocanızı çok mutlu edebilir ve aldığı hediyelerin en özelini onlara verebilirsiniz. Günlük yaşamda ve hayatın birçok yerinde plan çizelgesi olarak kullanabilecekleri planlayıcılı hediye kutusu ile onların günlük yaşamlarına motive sağlayabilirsiniz. Böylelikle yoga eğitmeniniz günlük yapması gerekenleri not ederek kolayca yapma imkanı bulacaktır. Eğitmen hocanızın ismine özel olarak tasarımlanan kalem ile nerede olursa olsun kolaylıkla not almalarını sağlayacaktır. Hediye kutusunun içinden bir adet 192 sayfadan oluşan ve 24×17 cm ölçülerinde defter çıkmaktadır. Ayrıca kutunun içinden basma mekanizmalı mavi kalem çıkmaktadır. Hediye kutusunun içerisinde ayrıca gold renk tüy klips, 100 ml Rebul Lavanta Kolonyası, 2 adet minik cam kavanozunda yer alan Gold Ataç Seti ve Rose Gold kapak bulunmaktadır.

Yoga Eğitmenine Özel Çelik Termos

yoga hediye

Yoga eğitmen hocanıza alacağınız özel imza tasarımlı French Pressli çelik termos ile ona şaşırtıcı bir sürpriz yapabilirsiniz. Çelik termos 22×7,5 cm ölçülerinde ve 500 ml hacmindedir. İçi ve dışı paslanmaz çelikten üretildiği için son derece sağlıklıdır. Özel kaymaz taban fonksiyonuyla, siyah ve beyaz renk tercihlerinde bulunabilirsiniz. French Press özelliğine sahip kapağıyla filtre kahve ve bitki çayları kolaylıkla yapılabilmektedir. Kişiye özel olarak tasarımlanan French Pressli çelik termos, özenli bir şekilde hazırlanır ve hediye paketi olarak gönderilir.

Yoga Eğitmeni Kadına Hediye Kutusu

yoga hediye kutusu

Yoga eğitmeni olan kadınlar için alınabilecek en güzel hediyeleri içinde barındıran bu hediye kutusu ile yoga eğitmen hocanıza sevindirici bir sürpriz yapabilirsiniz. Yoga hediye kutusu içerisinde bulunan 300 gr Melodi marka draje çikolatası ile 32×24 cm boyutunda şık bir kutu sizlere gönderilmektedir. Gümüş-Gold seçenekli şık kutu kapağı ve 100 ml Rebul Green Tea Kolonyası da hediye kutusunun içinde yer almaktadır. Ayrıca 17,5×9 cm ölçülü, 22 sayfalı bir not defteri, 18×10 cm boyutunda siyah beyaz çizgili kalpli gözlük kılıfı ve Beton saksılı sukulent bitki kutunun içerisinde gönderilmektedir. Alacağınız bu hediye kutusu ile yoga eğitmeniniz için güzel bir anı oluşturabilirsiniz.