Yengeç Burcu Erkeğine Hediye Seçenekleri

Yengeç Burcu Erkeğine Hediye Seçenekleri

22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında doğan yengeç burcu erkeği son derece nazik bir kişiliğe sahiptir. Her zaman insanları üzmekten kaçınır, insan ilişkilerine çok önem verir. Dürüstlük onun için çok şey ifade eder, yalandan nefret eder ve içerisinde yalan olan her şey ona çok itici gelir. Dürüstlüğü her şeyin önünde tutar ve yalan söyleyen insanları çevresinde barındırmaz.

Yengeç burcu erkeğinin gönlü zengindir. Kimi zaman insanlar onların bencil oldukları kanısına varsa da aslında genel olarak yardımsever davranışlarıyla da dikkat çekerler. Bencillik diye kastedilen davranışlar aslında yengeç burcu erkeğinin kendisini korumak için giriştiği bir takım hareketlerden kaynaklanmaktadır. Evine aşırı düşkün oluşuyla yengeç burcu insanı ailesine çok önem verir ve birlikte vakit geçirmekten çok hoşlanırlar. Sosyal hayatları zayıf gibi görünse de onlar ailesi kadar dostluklarına da önem verirler ve bu konuda her zaman seçici bir tutum sergilerler.

Yengeç burcu erkeği nasıl hediyelerden hoşlanır?” sorusuna verilebilecek alternatif cevaplar, yengeç burcu yakınları için hediye arayışına giren kişiler tarafından sıklık ile merak edilmektedir. Bu noktada HediyeSepeti ekibi olarak yengeç burcu yakınlarınız için alabileceğiniz hediyelik ürünleri, sizler için derledik.

İsme Özel Viski Kadeh Seti

yengeç erkeğine hediye

Yengeç erkeğine hediye arayışı içerisine girdiyseniz, bu hediye tam size göre! Yengeç erkekleri, yapıları gereği oldukça hassaslardır. Bu neden ile onlara alınacak olan hediyelerin de kendileri için özel olarak tasarlanmış olması, onların ruhlarını okşamak isteyen siz değerli müşterilerimizin dikkat etmesi gereken bir konu başlıkları arasında yer almaktadır. Bu noktada, yakınlarınızın doğum günlerini kutlamak ya da sıradan bir günlerini anlamlı kılmak için tercih edebileceğiniz ürünlerimizden biri olan özel viski kadeh seti modelimiz, yengeç burcu erkeklerine verilebilecek özel hediye seçeneklerinden biridir.

HediyeSepeti ekibi olarak siz değerli müşterilerimizin yakınları için tasarlamış olduğumuz ürünlerimizden biri olan özel viski kadehi modelimiz, hediye sahibinin ismi ile kişiselleştirilebilmektedir. Bu sayede tamamen kişisel bir tasarıma dönüşen bu ürün, yakınlarınızın kendilerini daha da özel hissetmelerini ve ürünü her kullandıklarında sizleri anmalarını sağlayacaktır. Setimiz, iki adet viski kadehinden oluşmaktadır. Kadehlerin özellikleri ise şu şekildedir:

  • Malzeme: Sadalime cam
  • Kadeh yüksekliği: 9 cm
  • Kadeh çapı: 7 cm
  • Kadeh hacmi: 205 cc
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Hediye paketi yapılarak gönderilir.

 İsim Yazılı Deri Bileklik

yengeç burcu erkeğine hediye

Erkeklere hediye almak, kadınlara hediye almaktan çok daha zordur. Erkeklerin kullandıkları aksesuar ürünün kısıtlı olması ve erkek kıyafet ürünlerinin model açısından dar bir yelpazeye sahip olması, erkeklere hediye alma sürecinin oldukça zahmetli olmasına sebep olmaktadır. Ek olarak hediye alınacak olan kişinin yengeç burcu olması, burcun karaktere hassas bir etki yaratmasından kaynaklı olarak hediye alma sürecinin oldukça uzun bir zamana yayılmasına sebep olmaktadır.

HediyeSepeti ekibi olarak her özel gününüzde olduğu gibi yengeç burcu erkek sevgilinize hediye seçme sürecinizde de yanınızda yer alıyoruz. Siz değerli müşterilerimizin yengeç burcu yakınları için uygun bir hediye seçeneği olan deri bilekliği ürünümüz, üzerine hediye sahibinin isminin yazılabilmesi sayesinde kişisel tasarımlı, özel bir ürüne dönüşmektedir. Yengeç burcu erkeğinin maneviyat duygusunu besleyecek niteliklere sahip olan bu ürün, sevgilinizin kendini daha da özel hissetmesini sağlayacaktır. Ayrıca ürünün yapımında kullanılan malzemelerin kaliteli bir yapıya sahip olması, bilekliğin çok uzun süre boyunca sevdiğinizin bileğinde kalmasını ve her an sizi hissetmesini sağlayacaktır.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Çelik Termos

yengeç erkeği hediye

Yengeç erkeğine ne hediye alınır?” sorusuna verilebilecek en güzel cevaplardan biri olan özel tasarımlı çelik termos modelimiz, yengeç burcuna sahip olan erkek yakınlarınıza gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz ürünlerden biridir.

HediyeSepeti olarak yakınlarınız için özel olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerimizden biri olan çelik termos modelimiz, yakınınızın imzası ile tamamen kişisel tasarımlı bir ürüne dönüşmektedir. Bu özelliği ile yakınınızın termos kullanımını oldukça özel bir hale getirecek olan bu ürün hem sıcak içeceklerin hem de soğuk içeceklerin muhafaza edilmesi konusunda oldukça başarılıdır. 500 ml’lik kapasiteye sahip olan çelik termos modelimiz, ek olarak gıda ile temasa da uygundur. Bu sayede taneli içeceklerin ya da yiyeceklerin de muhafaza edilmesini sağlayan bu ürün, üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi sayesinde uzun ömürlü, çok amaçlı kullanımı desteklemektedir.

 İsim Baskılı Erkek Deri Cüzdan 

yengeç erkeğine ne hediye alınır

Erkeklerin kullandıkları en önemli aksesuarlardan biri olan cüzdan hem görselliği hem de çok yönlü kullanımı ile oldukça dikkatli seçilmesi gereken ürünlerin arasında gelmektedir. Bu noktada HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerimizden biri olan özel tasarım hakiki deri cüzdan modelimiz, yakınlarınızın kullanımı için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz aksesuarlardan biri olarak karşınıza çıkmaktadır.

Ekibimizin büyük bir özen ile tasarlamış olduğu hakiki deri tabanlı cüzdan modelimiz, üzerine yakınınızın isminin de işlenebilmesi sayesinde tamamen kişisel tasarımlı bir hediye dönüşmektedir. Yengeç burcu ruhunun zarafetine oldukça uygun bir hediye olarak beğeninize sunduğumuz bu ürünümüzün özellikleri şu şekildedir:

  • 8 adet kart bölmesi
  • Fermuarlı bölme
  • 2 adet kâğıt para koyma bölmesi

Klasik Araba Modelli 3 Boyutlu Led Lamba

yengeç burcu erkeği hediye

Yengeç burcu erkeğine hediye arama sürecinde olan siz değerli müşterilerimizin beğenilerine sunmuş olduğumuz ürünlerimizden biri olan klasik arama modelli 3 boyutlu led lambamız, arabalara tutkun olan yakınlarınız için mutlaka tercih etmeniz gereken bir ürün olarak karşınıza çıkmaktadır. Ürünün, diğer led lambalara göre oldukça farklı bir tasarıma sahip olması, yengeç burcu yakınlarınızın kendilerini özel hissetmelerini ve bu ilginç tasarım sayesinde sizin daima hatırlanmanızı sağlayacaktır.

Ürünün üst kısmı kırılmaz şeffaf malzemeden, alt kısmı ise masif ahşaptan üretilmiştir. Ürün malzemelerinin kaliteli özelliklere sahip olmaları, ürünün uzun süre boyunca sorunsuz olarak kullanılmasını sağlamaktadır. Sarı renkli ışık yayan bu lamba yatak odası, salon, oturma odası, ofis ya da diğer yaşam alanlarında rahatlık ile konumlandırılmaya uygundur. Bu sayede çok amaçlı kullanıma hizmet eden led lamba modelimiz, USB aracılığı ile şarj olması sayesinde de bulundukları ortamlarda kablo görüntüsünün oluşmamasını sağlamaktadır.

İsme Özel İmza Tasarımlı Metal Çakmak Seti

yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır

Çakmak işlevselliğinin yanında hem erkeklerin hem de kadınların aksesuar olarak da değerlendirebilecekleri ürünler arasında yer almaktadır. Bu noktada aksesuar niteliğine sahip olan çakmakların tasarımları, oldukça büyük bir öneme sahiptir.

HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz ürünlerden biri olan özel tasarım metal çakmak seti modelimiz hem dış görünümü hem de kişiselleştirilmiş tasarımı ile oldukça dikkat çeken bir üründür. Bu ürün, yengeç erkeği hediye arayışlarınıza da en kaliteli şekilde cevap vermektedir. Ürünün mekanik malzemelerinde paslanmaz çelik malzemenin kullanılmış olması, ürünün uzun ömürlü kullanımını garanti etmektedir.

Çakmak seti modelimiz çakmak gazi ile değil, benzin ile çalışmaktadır. Olası teslimat kazalarını engellemek amacı ile benzinsiz bir şekilde sizlere göndermiş olduğumuz bu ürün, 125 ml benzin kapasitelidir. Ürünün fitili ve taşı, gerekli olduğu durumlarda değiştirilebilmektedir. Bu sayede ürün, ömürlük kullanıma uygundur.

İsme Özel 3 Kalemli Masaüstü Aksesuar ve Kalem Düzenleyici

yengeç burcu erkeği nasıl hediyelerden hoşlanır

İşe yeni başlayan yengeç erkeğine hediye arayışı içerisinde iseniz, HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerden biri olan 3 kalemli masaüstü aksesuar ve kalem düzenleyici ürünümüz ile karşınızdayız!

Yengeç burcu erkeğinin naifliğine uygun olarak tasarlamış olduğumuz bu ürünümüz, masaüstlerinde yer alan dağınık görüntünün, tek bir çatı altında toparlanmasını sağlamaktadır. Ayrıca hediye sahibinin isminin işlendiği bu ürün, bu özelliği ile yakınlarınızın iş ortamlarında ya da ürünün kullanıldığı diğer ortamlarda kendine has bir tarzının olmasını sağlayacaktır.

Siz değerli müşterilerimizin yakınları için tasalarmış olduğumuz düzenleyici ürünümüzün özellikleri şu şekildedir:

  • Mavi yazan 3 adet tükenmez kalem
  • 20 x 26 x 13 cm boyutlarında organizer
  • Organizerin arka kısmına UV baskı yöntemi ile işlenmiş isim bilgisi

Masif ahşaptan üretmiş olduğumuz organizer kısım, telefon, cüzdan, anahtarlık gibi nesnelerin saklanması için uygun bir alana sahiptir. Ayrıca bu alan, cep telefonu tutacağı olarak da kullanılabilmektedir. Özel bir hediye paketi aracılığı ile sizlere teslimatını sağlamış olduğumuz ürünümüz, üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi sayesinde, uzun ömürlü kullanımı garanti etmektedir.

Rakı Kadehi ve Sürahi Seti

yengeç burcu erkek hediyesi

Gündelik hayatında alkol kullanmayı tercih eden yakınlarınızın özel günlerini kutlamak ya da sıradan bir günlerini varlıkları sayesinde kutlanacak bir güne dönüştürmek için tercih edebileceğiniz hediyelik ürün modellerimizin arasında yer alan rakı kadehi ve sürahi seti, yengeç burcu erkeği hediye arayışında olan siz değerli müşterilerimiz tarafından da tercih edilebilmektedir.

HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerden biri olan rakı kadehi ve sürahi seti ürünümüz hem kadehlerin hem de sürahinin üzerine hediye sahibinin isminin işlenebilmesi özelliği sayesinde, tamamen kişisel tasarımlı bir hediyeye dönüşmektedir. Bu sayede yakınınızın kendini özel hissetmesine aracı olacak olan bu ürün, her yudumda sizin hatırlanmanızı da sağlayacaktır.

Setimizin içerisinde yer alan ürünlerimizin kalitelerinin yanında, seti muhafaza etmeniz amacı ile göndermiş olduğumuz ahşap kutu modelimiz de ömürlük saklanacak tasarım hediyelerin arasında yerini almaktadır. Baştan sonra özel bir hediye olarak gönül rahatlığı ile verebileceğiniz bir ürün olan setimiz, sizlerin de bu zaman kadar hediye ettiği en klas hediyelik ürün olarak öne çıkmayı başaracaktır.

Spor Yapanlara Hediye İsim Yazılı Havlu

yengeç burcu erkekleri için hediye

HediyeSepeti ekibi olarak profesyonel olarak ya da amatör olarak spor yapan yakınlarınız için tasarlamış olduğumuz hediyelik ürünlerimizden biri olan özel tasarım havlumuz, yüzde yüz pamuklu kumaştan üretilmiştir. Bu sayede yakınlarınızın hassas cildine zarar vermeyen bu ürün, hediye sahibinin isminin nakış tekniği ile işlenebilmesi özelliği ile de tamamen kişisel tasarımlı bir hediyeye dönüşmektedir.

Yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır?” sorusuna verilebilecek uygun cevaplardan biri olan havlu modelimiz, şu özelliklere sahiptir:
  • Renk seçenekleri: Kırmızı, su yeşili, pembe, turuncu, siyah, açık mavi, mavi
  • Boyut: 90 x 50 cm

Erkek Arkadaşa İmza Tasarımlı Sigara Tablası

yengeç burcu erkek hediyesi

Gündelik hayatta sigara kullanan yengeç burcu erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en şık hediyelik ürünlerden biri olan sigara tablası modelimiz, üzerine hediye sahibinin isminin ve sizin için değerli olan bir tarihin işlenebilmesi özelliği sayesinde tamamen kişisel tasarımlı bir ürüne dönüşmektedir. Bu sayede erkek arkadaşınızın kendisini daha da özel hissetmesini sağlayan bu ürün, erkek arkadaşınıza her an sizi hatırlatma konusunda oldukça başarılıdır.

Özel bir hediye paketi aracılığı ile teslimatını sağladığımız ürünümüzün özellikleri, şu şekildedir:
  • Renk: Mat siyah
  • Kapasite: 20 siyah
  • Boyut: 9,5 x 9 cm

Master Chef Nakış İşlemeli Kot Aşçı Önlüğü

yengeç erkeği için hediye

Yengeç burcu erkekleri, evlerine olan bağlılıkları ile bilinmektedir. Bu özellikleri sebebi ile evin her noktasında vakit geçirmekten hoşlanan yengeç erkeklerine alınabilecek en güzel hediyelerden biri de HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz ürünlerden biri olan, özel tasarımlı aşçı önlüğüdür.

Ürün, üzerine nakış işleme metodu ile hediye sahibinin isminin işlenebilmesi sayesinde, kişiye özel tasarımlı bir ürüne dönüşmektedir. Bu sayede yengeç burcu yakınlarınızın hassas yapılarına en uygun şekilde hitap eden bu ürün, cepli olması sayesinde çok amaçlı kullanıma da hizmet etmektedir.

İmza Tasarımlı Kişiye Özel Otomatik Cüzdan 

yengeç burcu hediye

Sade ancak gösterişli tarza sahip olan yengeç burcu erkeklerine hediye edebilecek en özel ürünlerden biri olan otomatik cüzdan modelimiz, kızaklı tasarımı sayesinde diğer cüzdan modelleri arasında ön plana çıkmayı başarmaktadır.

Kolay ve pratik kullanıma sahip olan hakiki deri otomatik cüzdan ürünümüz, 5 adet kart kapasitesine ek olarak da ehliyet, para ve kimlik koyma bölmelerine sahiptir. Hediye yakınının isminin işlendiği bu ürün, tasarım hediyeler konusunda hassas olan yengeç burcu yakınlarınız için oldukça idealdir.

İsme Özel Mat Siyah Roller Kalem

yengeç erkek için hediye

Kendi içine dönmeyi, kendini yazı ile ifade etmeyi seven yengeç burcu yakınlarınıza hediye edebileceğiniz en uygun hediye seçeneklerinden biri olan roller kalem modelimiz, üzerine lazer teknoloji yardımı ile hediye sahibinin isminin işlenebilmesi özelliği ile tasarım bir hediye olarak ön plana çıkmaktadır.

Mavi renk yazan ve dış yüzeyi mat siyah renge sahip olan bu modelimizi, özel bir hediye paketi aracılığı ile sizlere iletmekteyiz. Yakınınızın kendine has bir tarzı olduğunu yansıtmasına aracı olacak olan bu ürün, malzemesi sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur.