Yeğene Doğum Günü Mesajları | Hala, Dayı, Teyzeden Doğum Günü Mesajı

Yeğene Doğum Günü Mesajları | Hala, Dayı, Teyzeden Doğum Günü Mesajı

Herkesin ailenin bir parçası olarak gördüğü yeğenler, bazı kişiler için kendi çocuklarıymış gibi sevilir ve benimsenir. Hala, teyze, amca ve dayılar tarafından çok benimsenen ve sevilen yeğenlerin doğum günleri ailelerin sevinç kaynağı olarak her zaman mutlulukla hatırlanır. Kız çocukların sevimliliği ve tatlılığı sayesinde teyze ve dayılar da büyük mutluluk yaşar. Yeğene doğum günü mesajı olarak ne göndereceğinize henüz karar veremediyseniz sizin için en özel mesajları bir araya getirdik.

Dikkatinizi Çekebilir; Tasarım Harikası Doğum Günü Hediyeleri

Yeğeninizin doğum gününde mutlu olmasını istiyorsanız ona kendini özel hissettireceği bir doğum günü mesajı göndermenizde fayda vardır. Yeğenler için en güzel doğum günü mesajlarını tercih ederek onu ne kadar sevdiğinizi bir kez daha hatırlatabilirsiniz. Gerek dayıdan gerekse teyzeden yeğene gelen doğum günü mesajları sayesinde yeğeniniz kendini çok özel hissedecek. Yeğeniniz yakınızda veya sizden çok uzakta dahi olsa doğum gününde onu yalnız bırakmayarak mutlu olmasın vesile olabilirsiniz. Kız veya erkek yeğenler her zaman dayı, teyze, hala veya amcalarına bağlı oldukları için onların bu sevgi bağına en iyi şekilde karşılık verebilirsiniz.

  • Canım yeğenim, bugün senin doğum günün. Yani yıllar önce bu gün dünyaya geldin ve yaşamımıza güneş gibi doğdun. İyi ki doğdun canım yeğenim, seni çok seviyoruz. Senin varlığın bu hayattaki en değerli şeyimiz, nice mutlu yaşlara!
yeğene doğum günü mesajı
  • Hayatımızı anlamlandıran yeğenim, yeni yaşının da tıpkı senin gibi güzel olmasını dilerim. Mutlulukların ve iyiliklerin her zaman en iyisini hak ettiğini bilmeni isterim. Mutlu ve sağlıklı daha nice yaşlara!
yeğene doğum günü mesajı
  • Doğduğun gün daha dün gibi aklımda olsa da artık kocaman bir kız/oğlan oldun yeğenim. Fakat sen ne kadar büyüsen de her zaman bizim küçük bebeğimiz olarak kalacaksın. Seni çok seviyor ve doğum gününü mutlulukla kutluyorum yeğenim.
yeğene doğum günü mesajı
  • Sımsıcak gülüşün ile bizim her zaman neşe kaynağımız oldun. Teyzen ve dayın olarak doğum gününü kutlar, yeni yaşında her şeyin dilediğin gibi olmasını isterim.
yeğene doğum günü mesajı
  • Teyzesinin biricik yeğeni, sen benim doğduğundan beri her zaman canımdan bir parça gibi oldu. Seninle birlikte mutluluğu ve neşeyi tattık. Umarım sen de kendi yaşamında her zaman bizim gibi böyle mutluluk yaşarsın. Nice mutlu yıllara yeğenim!
yeğene doğum günü mesajı
  • Küçük prenses şimdi kocaman bir prenses oluyor. Yıllar geçse dahi sen her zaman prenses yeğenim olarak kalacaksın. Canım yeğenim, doğum günün kutlu olsun, her şey gönlünce olsun inşallah.
yeğene doğum günü mesajı
  • Canım yeğenim, sen dünyaya geldikten sonra bize yaydığın sevgin dünyadaki her şey oldu. Sana karşı o kadar büyük sevgi hissediyorum ki yaşamımıza güneş gibi doğdun. Canım yeğenim, doğum gününü içtenlikle kutlar, yeni yaşında her şeyin gönlünce olmasını dilerim.
yeğene doğum günü mesajı
  • Sen dünyaya geldikten sonra her şey biraz daha anlamlı ve mutlu olmaya başladı. Canım yeğenim iyi ki doğdun iyi ki bizim en tatlı yeğenimiz oldun.
yeğene doğum günü mesajı
  • Yeğenim dünyaya geldiğin sırada yüzünde kocaman bir gülümsemeyle bize merhaba demiştin. Keşke o gülümsemeyi sana gösterebilsem. Canım yeğenim, seni bize verdiği için Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Her zaman yüzümüzü güldüren bir mutluluk kaynağı oldun. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
yeğene doğum günü mesajı
  • En büyük sevgim, yaşamda sadece sana karşı oldu canım yeğenim. Senin mutluluğun bizim için her zaman çok önemli bunu unutma. Yeni yaşında da her zaman gülmeni, mutlu olmanı ve kendine çok iyi bakmanı isterim. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun!
yeğene doğum günü mesajı

Yeğene doğum günü mesajları; teyze, dayı, amca ve halalar için çok önemlidir. Kendi canlarından bir parça olarak gördükleri yeğenlerinin her zaman mutlu olmaları için elinden geleni arkasına koymayan bu insanlar, doğum günlerinde özel mesaj göndermek ister. Yeğenlerini ne kadar çok sevdiklerini en iyi şekilde sözcükler ile anlatabilmek için birbirinden özel doğum günü mesajlarını tercih edebilirsiniz. Yeğeninize doğum gününde vereceğiniz güzel bir hediyenin yanında hazırlayacağınız doğum günü mesajları yeğene ayrı bir mutluluk kaynağı olacaktır. Kız ya da erkek yeğeniniz için en özel mesajları içeren doğum günü mesajlarını inceleyerek kendi isteğinize göre en beğendiğinizi seçip yeğeninize uyarlayabilirsiniz.

  • Eski doğum günü kutlamaların, aileler hep bir arada olduğu için mutlu geçerdi. Canım yeğenim şimdi sen yanımızda yoksun diye biraz üzülüyoruz ama hala senin gibi iyi kalpli bir yeğene sahip olduğumuz için iftihar ediyoruz. Her şey yeni yaşında da gönlünce olsun, doğum günün kutlu olsun!
yeğene doğum günü mesajları
  • Henüz küçücüksün canım yeğenim, sen ne çok büyüdüğünü düşünsen de bizim gözümüzde hep küçük olarak kalacaksın. Zaman çok çabuk geçse de seni hep beşiğinde bizim gözlerimizin içine bakan değerlimiz olarak hatırlayacağız. Doğum gününü kutlar, yeni yaşında mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamanı dilerim canım yeğenim.
yeğene doğum günü mesajları
  • Güzel yeğenim, doğduğun anda etrafında pek çok kelebekler uçuşuyordu. O kelebekler daha sonra hiç yanımızdan ayrılmadı. Senin gibi bir yeğenimiz olduğu için ne kadar mutlu olsak ve kıvanç duysak azdır. Doğum günün kutlu olsun, nice kendin gibi güzel yaşlara canım yeğenim.
yeğene doğum günü mesajları
  • İyi ki doğdun benim güzel/yakışıklı yeğenim. Yaşamında bir sayı daha geride kalmasına rağmen bu kadar hızlı büyüyeceğin hiç aklımıza gelmezdi yeğenim. Şimdi sen başarılarla dolu bir yaşamın adımlarını atmaya devam ederken teyzen/dayın olarak seni hiç unutmuyor aklımızdan çıkarmıyoruz. Sen de birlikte yaşadığımız güzel anıları hiç unutma, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
yeğene doğum günü mesajları
  • Dünyadaki en değerli ve kıymetlim, iyi ki dünyaya geldin. Seninle her şey ayrı bir güzel oluyorken, sen olmadığında hiçbir şeyin keyfi ve eğlencesi olmuyor canım yeğenim. Mutluluğun da her zaman bahtın gibi güzellikler dolu olsun, doğum gününle birlikte yeni yaşın sana istediklerini gerçekleştirme şansı versin.
yeğene doğum günü mesajları
  • Canım yeğenim, her ne kadar bizim doğum günlerimizi hatırlamayıp zaman zaman unutsan da teyzesi/dayısı onu hiçbir zaman unutmuyor. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında hayat sana mutluluklar getirsin biricik yeğenim.
dayıdan yeğene doğum günü mesajı

Dayı, teyze, amca ve hala için kendi evlatlarından farklı görülmeyen yeğenlerin doğum günleri de ayrı bir özel gün olarak kutlanır. Maaile bir araya gelen kardeşler, yeğenlerin doğum günlerinde ellerinden gelen en özverili kutlamayı yapabilmek için adeta birbirleri ile yarışır. Çeşitli hediyelerin ve paylaşımların yapıldığı doğum günü kutlamalarında her zaman en özel mesajları vermek isteyenler ise yeğene özel doğum günü mesajlarına göz atabilirler. Dayıdan yeğene doğum günü mesajı arıyorsanız, bu yazımızdaki en özel mesajları kendi yeğeniniz için uyarlayabilirsiniz. Böylelikle yaratıcılığınızı da konuşturarak biricik yeğeninizi çok mutlu edecek ve etkileyecek duygusal mesajları hazırlayabilirsiniz.

  • Kocaman bir güneş gibi doğdun yıllar öncesinde. Küçücük bir kız ağlıyordu dünyaya gelişinde. Ancak sonra hiç ağlamadı çünkü her zaman mutlu olmayı ve etrafına neşe saçmayı bildi. Sevdiklerine de büyük mutluluklar yaşatan o minik kız bugün bir yaşına daha girdi. Gözümüzde her zaman küçüklüğünle hatırlamamanıza rağmen yeni yaşını kutlar ve tebrik ederiz. Canım yeğenim doğum günün sana her zaman olduğu gibi mutluluklar getirsin inşallah.
dayıdan yeğene doğum günü mesajı
  • Melek yeğenim. Sen ne kadar çabuk büyüdün inan hiç anlamadık. Senin minikliğinden beri hayatımıza mutluluk saçmana bir türlü doyamadık. Yıllar çabucak geçip gitse de sen teyzenin/halanın gözünde her zaman küçük bir bebek olarak kalacaksın. Yeni yaşında mutluluk ve sağlık hep seninle olsun canım yeğenim.
dayıdan yeğene doğum günü mesajı
  • Hayatımıza güneş gibi doğarak bizi her zaman mutlu etmeyi başardın. Her zaman iyi kalpli ve başarılı olmanla da seni tanıyan herkesin takdirini kazandın. Yeni yaşınla birlikte hayatında yeni bir dönem önünde uzanıyor. Mutluluğu ve sevgiyi her zaman eksiklik hissetmeden tadabilmen için her şey gönlünce olsun. Benim canım yeğenim iyi ki doğdun, nice nice yıllara!
dayıdan yeğene doğum günü mesajı
  • Prensesler sadece masallarda değil bizim yanımızda da vardı. Prenses büyüdükçe başka dünyaları merak etti ve o yaşama doğru yolculuğa başladı. Teyzesi / halası olarak her zaman onun attığı adımların arkasından yürüdük. Canım yeğenim, doğum gününü de elbette unutmadık. Şimdi sen uzaklarda olsan da her zaman yanımızdaymışsın gibi hissetmeye devam edeceğiz. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun!
dayıdan yeğene doğum günü mesajı
  • Sen gittikten sonra her zaman aklımıza sende kaldı canım yeğenim. Ancak senin sesini bile duymak yüzümüzün gülmesine yeterli oluyor. Uzaklarda olsan da teyzeni / halanı asla unutma, seni ne kadar çok sevdiğimizi hep hatırla. Böyle bir sevinç ve mutluk içinde bir yaşına daha girmeni isteriz. Nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallah.
teyzeden yeğene doğum günü mesajı
  • Bu tür doğum günü mesajlarını nasıl yazacağımı bilemesem de en sevdiğin dayın olarak sana gönlümden kopan bir hediye gönderiyorum. Mutlu olman için dünyadaki her şeyi yapacağımı unutmamanı isterim. Doğum günün her zamanki gibi neşene neşe katsın, yeni yaşında her şey gönlünce olsun.
teyzeden yeğene doğum günü mesajı
  • Canım yeğenim, bugün gönlünden geçirdiğin ve dilediğin tüm isteklerin gerçekleşir inşallah! Bugün ve bugünden sonraki her günün istisnasız mutlulukla geçsin. Kalbimin parçası yeğenim, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
teyzeden yeğene doğum günü mesajı
  • Yüce Allah’tan sana her zaman mutluluk vermesini isterim canım yeğenim. Mutluluk ve neşe güzel yüzünden eksik olmasın, en kötü gününde bile dayanma ve devam etme gücün olsun. Canım yeğenim doğum günün kutlu olsun.
teyzeden yeğene doğum günü mesajı
  • Senin gibi temiz kalpli bir yeğenim olduğu için ne kadar sevinç dolu olsam azdır. Yeni yaşını en içten duygularımla kutlar ve hayatında her zaman başarılı ve mutlu olmanı isterim. İyi ki doğdun güzel yeğenim.
teyzeden yeğene doğum günü mesajı
  • Yeğenlerin en güzeli! Doğum gününü kutlar, yeni yaşında mutlu, güzel, sağlıklı ve huzur dolu yılların olmasını dilerim. Teyzen/dayın/halan/amcan olarak her zaman ve her kararında yanında olduğunu bilmeni isterim. İyi ki doğdun güzel yeğenim.
yeğene en güzel doğum günü mesajları

Doğum günü mesajları arasında en çok dikkat çekenler teyzeden veya dayıdan gelenler olabilir. Yeğeninin doğum gününe özel mesajlar göndermek isteyenler için birbirinden anlamlı ve mutluluk veren mesajları inceleyip seçiminizi yapabilirsiniz. Teyzeden yeğene doğum günü mesajı gönderirken, yeğeninizin en çok sevinç duyacağı kelimeleri seçmelisiniz. Ona asla unutamayacağı bir doğum günü sürprizi yapıyorsanız, hazırladığınız hediyelerin yanında çok duygusal bir mesaj verebilirsiniz.

Böylelikle yeğeniniz bu doğum günü için yaptıklarınızı aradan çok uzun yıllar geçse bile aynı heyecan ve mutlulukla hatırlamaya devam edecektir. Yeğeninizi doğum gününde ayrı bir mutlu etmek ve onun gönlünde bir kez daha yer edinebilmek için etkili doğum günü mesajları arasından seçiminizi yapıp ona gönderebilirsiniz. Yeğene doğum günü mesajı kısa olmasına rağmen etkileyici olsun istiyorsanız duygusal doğum günü mesajlarını tercih etmenizde fayda vardır.

  • Daha dün küçücük bir melekken şimdi büyük bir melek oldun güzel yeğenim. Yıllar çabucak gelip geçse de sen her zaman teyzesinin küçük meleği olarak kalacaksın. Yeni yaşında her şey gönlünce olsun, iyi ki doğdun canım yeğenim.

  • En güzel mutluluk, insanın sevdikleri ile bir arada olmasıdır. Canım yeğenim her ne kadar bizden uzaklarda olsan da senin mutluluğunla mutlu olmayı, saçtığın neşeyi uzaklardan hissetmeyi de öğrendik. Yeni yaşında mutluluk, sağlık ve huzur hep seninle olsun iyi ki doğdun.

  • Teyzesinin gülü, teyzesinin bir tanesi, doğum günün kutlu olsun. Daha nice mutlu ve sağlıklı yaşlara inşallah.

  • Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbinde yer alan sevgidir. Yaşamın bundan sonrasında kalbinin güzelliği hayatının her alanına yansısın. Canım yeğenim doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

  • Aslan yeğenim seninle dayı yeğen gibi değil de candan iki arkadaş gibi olduğumuz için çok sevinçliyim. Her zaman yanında olduğumu bilmeni isterim, iyi doğdun nice mutlu yaşlara!

  • Yeni yaşından sonra kalbinin güzelliği kadar güzel ve sevgi dolu bir yaşamın olsun. Hayatının her anında mutlu olman ve hayatı dolu dolu yaşaman dileğiyle, doğum günün kutlu olsun canım yeğenim.

  • Hayat sana her ne getirirse getirsin hiçbir zaman yüzünden gülümsemen eksik olmasın. Ger günün mutluluk tadında geçsin. Canım yeğenim, doğum gününü kutlar yeni yaşında huzur ve sağlık dilerim.

  • Yeğen, bir teyzenin kendi çocuğu gibi sevilir. Her zaman akılda ve her zaman kalptedir. Ne kadar uzakta olursa olsun hiçbir zaman unutulmaz. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun nice sağlıklı yaşlara!

  • Aslan yeğenim, bu hayatta her zaman tuttuğunu koparacak ve mutlu olmayı bileceksin. Mutluluğu da çok uzaklarda aramayacaksın. Doğum günün hayallerini gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa onları sana getirsin nice mutlu yaşlara!

  • Dünyanın en güzel yüzü senin gülüşünle ortaya çıkar. Dünyanın en tatlı sesi sen konuşunca duyulur. Benim biricik yeğenim, doğum günün kutlu olsun, yaşamında her zaman gülücükler dolsun. Nice mutlu ve sağlıklı yaşların olsun.

  • Huzurlu ve sağlıklı yeni yaşlara ulaşman dileğiyle, doğum günün kutlu olsun güzel yeğenim.

  • Benim biricik yeğenimin bugün doğum günü! Teyzesi/Halasıyla ne kadar çok görüşmese de onu her zaman çok sevdiğimizi bilmesini isteriz. Teyzen doğum gününü en içten dilekleriyle kutluyor canım yeğenim iyi ki doğdun.

  • Yaşam şartlarından dolayı senden uzak kalmış olsam da seni her zaman çok sevdiğimi bilmeni isterim canım yeğenim. Daha dün küçük bir bebekken ve doğum günü pastanı üflerkenki mutluluğun gözlerimin önünde. Bu doğum gününde de seni o sevincinle hatırlayacağım. İyi ki doğdun yeğenim nice mutlu yaşlara.

Doğum günü mesajlarında duygusal ve etkileyici bir hava katabilmek için doğru sözcüklerin seçilmesi çok önemlidir. Bu yüzden yeğeninize çeşitli doğum günü hediyeleri verirken yanında çok özel kartlarla doğum günü kutlaması yapabilirsiniz. En güzel doğum günü mesajları yeğene yeni yaşında çok mutlu ve sevinçli anlar yaşatabilir. Bu yüzden siz de teyze, dayı, amca, hala olarak yeğeninizin doğum gününde onu hatırladığınızı göstermek ve yanında olduğunuzu hissettirmek için bu mesajları inceleyebilirsiniz. Yeğeniniz için doğum günü kutlamasına özel olarak seçeceğiniz mesajları isterseniz telefondan isterseniz de kartlara yazarak hediyenizin yanında gönderebilirsiniz.