Terazi Burcu Kadınına Alabileceğiniz 15 Mükemmel Hediye

Terazi Burcu Kadınına Alabileceğiniz 15 Mükemmel Hediye

Uğurlu sayısı: 6 Uğurlu taşları: Safir, lapis, yeşim
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu renkleri: Açık pembe, mavi, turkuaz
Uğurlu koku: Gardenya, yasemin, orkide


Dikkat çeken yaşama sevinciyle, herkesi etkilemeyi başaran Terazi Burcu kadını son derece cazibeli ve uyumlu bir karaktere sahiptir. İnsanlarla ilişkileri çok iyidir, güzel sohbet eder ve çok iyi bir dinleyicidir. Değer verdiği insanların fikirlerini öğrenmek ister, onların düşüncelerine çok önem verir.

Genellikle etrafına neşe saçan Terazi kadını, insanları eğlendirmeyi sever. Dışarıdan çok enerjik ve neşeli görünseler de içlerinde kırılgan ve hassas bir yönleri olduğunu unutmamak gerekir. Terazi Burcu kadını son derece duygusal bir karaktere sahiptir. Bu özelliklerini hayatlarının her alanında görmek mümkündür.

  • Terazi Burcu Kadını Özellikleri

Terazi kadını, maddiyata çok önem verir. Maddi bir güce sahip olmak her zaman hedefleri arasında önemli bir yer tutar, çünkü maddi gücün sahip olmak istedikleri güzellikler için şart olduğunu bilir. Para onun için bir araçtır, mutluluğa ulaşmak için paraya ihtiyacı olduğunun farkındadır, onun dışında parayı çok büyük bir mesele haline getirmez. Maddiyata verdiği önem asla cimrilik veya aç gözlülük boyutunda değildir.

  • Terazi Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Fiziksel anlamda gerçekten çekici denilebilecek bir yapıya sahip Terazi Burcu kadını genellikle dalgalı ve yumuşak saçlara sahiptir. Gözleri son derece dikkat çekecek kadar parlaktır ve ufak bir burun yapısı gözlenir. Biçimli ve küçük ağız yapısı, zarif ve dikkat çekici boyun yapısı göze çarpan Terazi Burcu kadını özellikleri arasındadır.

Genellikle orta boylu olan Terazi kadınları orantılı vücut hatlarına sahiptir. Canlı ten rengi ve ince yüz hatlarıyla dikkat çekerler. Giyim konusunda iyi seçimler yapar ve modayı sık sık takip ederler.

Terazi Burcu Kadına Ne Hediye Alınır?

Öncelikle uyumlu davranışlardan hoşlanan Terazi kadınını etkilemek istiyorsanız ona dostluğunuzu göstermeli, ilginizi hissettirmelisiniz. Giyim konusunda çekici olmaya dikkat eden Terazi kadınına şık kıyafetler veya aksesuarlarla mutlu edecek bir hediye sunabilirsiniz.Hediye tercihinde romantizmden uzak davranmamak Terazi kadınına büyük bir mutluluk yaşatmak için gerekli olacaktır.

Sanatsal bir ruha sahip olan Terazi Burcu kadını için onun ilgi duyabileceği sanatsal hediyeler tercih edebilirsiniz. Ya da müzikle ilgilenmeyi seven Terazi Burcu kadını için müzik zevkine uygun hediyeler seçebilir, onunla ne kadar ilgili olduğunuzu anlamlı bir hediye ile en güzel şekilde ifade edebilirsiniz.

İsim Yazılı French Pressli Çelik Termos

terazi burcu kadınına hediye

Kişiye özel hediye seçenekleri arasından terazi kadını hediye seçimi yapmak isteyenler french pressli çelik termosu tercih edebilirler. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen çelik termos 450 ml hacmindedir. Siyah ve bronz renk seçeneklerine sahip ürün paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Frenc press kapağı sayesinde kahve demlemede kolaylıklar sağlar. Yoğun buhar çıkışı bitene kadar kilit mandalını kapatmadan kullanılmalıdır. İsme özel hediye seçenekleri arasında hem şık hem de kullanışlıdır.

French press mekanizması hareketli bir aksamdan oluştuğu için sızdırma riskine karşı ürünü dikey konumda taşımak gerekir. Sıcak sıvılarda dökülme ihtimaline karşı dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Çelik termos içindeki sıvının sıcak ve soğukluğuna göre 6 saate kadar derecesini koruyabilir. İsim yazma işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için asla çıkmaz. Ev ve ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilecek isim yazılı french pressli çelik termos uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

İsim Ve Harf  Yazılı Kanvas Makyaj Çantası

terazi burcu kadınına ne hediye alınır

Güzelliğine önem veren kadınlar için kullanışlı ve kişiye özel bir hediye arayanlar kanvas makyaj çantasını çok beğeniyor. Bej, füme, siyah ve kırmızı renk seçenekleri bulunan makyaj çantası kaliteli kanvastan imal edilmiştir. Çanta üzerine isim ve ismin baş harfi yazılarak şık bir görünüm elde edilmektedir. Makyaj malzemelerini kendi ismini taşıyan bir çantada muhafaza etmek isteyenler için son derece kullanışlı ve güzel bir hediyedir.

Ürünün özelleştirme işlemi son teknoloji baskı makineleri kullanılarak yapıldığı için kolay kolay deforme olmaz. Makyaj çantası içinde özel astar kaplı olduğu için sağlam ve yırtılmaz. Özel yıldız fermuarlı metal tasarımıyla dikkat çekicidir. İsim ve harf yazılı kanvas makyaj çantanız özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir. İndirim fırsatlarını kaçırmadan bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Ahşap Hediye Kutusu İstiridye Kolye Seti

terazi burcu kadını hediye fikirleri

İnternet üzerinden terazi burcuna alınacak hediyeler arasında öne çıkan kolye seti, büyük beğeni toplamaktadır. Şıklığına ve güzelliğine büyük önem veren kadınların bir numaralı tercihi olan kolye seti kişiye özel hediyeler içerir. Setin içinde özel ahşap kutu, istiridye inci kolye bulunur. İstiridye içindeki inci gerçek ve 1. sınıf tatlı su incisidir. İncinin rengi farklı temaları simgelediği için kişiye özel olarak seçim yapılabilir.

Beyaz masumiyeti, krem rengi mutluluğu, sarı zenginliği, mavi aşkı, şeftali rengi saflığı, yeşil doğayı, mor bilgeliği ve siyah gizemi temsil eder. Son derece şık tasarıma sahip ahşap kutu bu seti güvenle muhafaza etmeniz için özenle imal edilmiştir. Bir incinin oluşumu için uzun yıllar geçmesi gerektiği için son derece kıymetli bir dekoratif üründür. Gerçek inci kolye bulunan ahşap hediye kutusu özenle hediye paketi yaparak hediye edilebilir.

Kişiselleştirilebilir Kahve Hediye Kutusu

terazi burcu kadını hediye

Sevdiklerinize hediye alırken isme özel olmasına özen gösteriyorsanız kahve hediye kutusu sizin için ideal bir seçim olacaktır. Kahve sever kadınlara hitap eden bu set içinde french press, mum, defter, kahve, kalem, baskılı porselen kupa ve motto kartı bulunur. Ev ve ofis ortamında en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların yer aldığı hediye kutusu indirimli fiyat seçenekleri ile en çok satan hediyelerden biridir. Set içinde yer alan french press cam ve paslanmaz çelikten imal edilmiştir. 350 ml ölçüsündeki bu ürün dışında tealight mum kutu içindeki hediyelerden biridir.

Çizgili ve isme özel hale getirilen defter üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için asla çıkmaz. Kahve sever kadınlara verilen bu hediyede Guatemala kahve bulunmaktadır. Kahve çekirdeğinde çikolata, fındık ve acı kakao aromaları hakimdir. Metal tükenmez kalem mavi renkli yazarken baskılı porselen kupa birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilmiştir. Çok şık ve kullanışlı hediyelerin bulunduğu kutu içinde ayrıca think positive temalı motto kartı da dikkat çekicidir.

İsme Özel Anahtarlık Ayna Kalem Seti

terazi burcu kadını hediye önerileri

Çalışma hayatına yeni başlayan kız arkadaşa özel bir hediye almak isteyenler anahtarlık, roller kalem ve cep aynasından oluşan seti tercih edebilir. Kişisel bakımına özen gösteren kadınlar için çok kullanışlı ve bir o kadar da şık bir sete uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Şık kutu içinde rose renkli altın detaylı kalp anahtarlık bulunur. İsim baskısı lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için kalıcıdır. Makyaj aynası çantada taşınabilecek boyutlarda olup anahtarlık ve roller kalemle birlikte takım görüntüsüne sahiptir. ürün kutu modeli stoklara göre farklılık gösterebilir. İnternet üzerinden terazi burcu kadına hediye ne alınır diye hediye çeşitlerine bakanlar için hem kullanışlı hem de şık hediye alternatifidir. Bu set özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel 12 Fotoğraflı Işıklı Fotoğraf Panosu

terazi burcu hediye fikirleri

Kız arkadaşa hem estetik hem de duygusal bir hediye almak isteyenler için anı çerçevesi hediyesi öne çıkmaktadır. Doğal ahşaptan imal edilen fotoğraflı ışık panosu el yapımı olduğu için kıymetlidir. Belirlediğiniz 12 adet fotoğrafınız 10 x 10 cm ölçüsünde kaliteli baskı alınır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalitede fotoğraf baskısı yapıldığı için görüntüsü kalitelidir. Çerçeve ile birlikte montaj için 12 adet ahşap mini mandal gönderilir. Hem duygusal hem de şık bir dekorasyon ürünü arayanlar bu hediyeyi seçebilir.

Işıklı fotoğraf panosu ev ve ofis ortamında rahatlıkla monte edilebilmesi için şık bir iple gönderilir. Süslemek için 3 metre led ışık gönderilir. İnce kablo üzerinde 20 adet Led ampul vardır. Ürünün ışıklandırma sistemi 2 adet AA pil ile kolaylıkla çalışır. Şık ve unutulma bir hediye arayanlar ışıklı fotoğraf panosunu uygun fiyatlarla sipariş edebilir. Bu ürünün çerçeve boyutu 70 x 36 cmdir.

Be Happy Be Bright Motivasyon Hediye Kutusu

terazi burcu doğum günü hediyeleri

Doğum günü veya çeşitli özel günler için terazi burcu kadınına ne hediye alınır diye araştıranlar için motivasyon hediye kutusu öne çıkmaktadır. Kutu içinde simli gold kapaklı çizgili defter, şık küçük cam kavanozda gold ataç, gold raptiye ve gold kağıt klips yer alır. Özellikle yeni işe başlayan kadınlar için alınabilecek en sevimli ve kullanışlı hediyeler bu kutu içinde yer almaktadır. Beton saksılı sukulent bitli de ofis ortamında şık bir aksesuar olarak kullanılabilir. Gold kaktüs klips dışında set içinde be happy be bright (mutlu ol ve ışılda) yazılı motto kart yer almaktadır. İşe yeni başlayan kadınlara verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alan bu set özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilmektedir.

9x13 Pola Kart Foto Baskı - 10 Adet

terazi burcu kadını hediye ne alabilirim

Duygusal ve anlamlı bir hediye arayanlar için pola kart foto baskı hediyesi büyük talep görmektedir. Hem uygun fiyatlı olması hem de manevi anlamı olması sebebiyle bu hediyeyi gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak kaliteli fotoğraf baskısı alınmaktadır. Fotoğrafların baskı öncesi hizalama ve özelleştir işlemi önceden yapılabilir. Bu sayede 10 adet foto baskı tam da istediğiniz formatta ve tasarımda çıkacaktır. Fotoğraf baskılarınız şık bir paketleme ile adrese teslim gönderilir. Toplamda 10 adet foto baskı alınırken her bir fotonun ölçüsü 9 x 13 cm olduğu unutulmamalıdır.

Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

terazi burcu sevgiliye hediye

Özel günlerde sevgiliye hediye almak isteyenle şık dekoratif ürünlerden olan led lambayı seçebilir. Bu led lamba üzerine fotoğraf baskılı özelleştirme işlemi yapıldığı için sadece sevgilinize özel hale getirilebilir. Ürünün üst bölümü kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır. Dekorasyon amaçlı kullanılan lambanın alt kaidesi ise birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilmiştir. Kaidenin ölçüleri 14 cm x 3 cm olduğu için ev ve ofis ortamında rahatlıkla masa üstünde sergilenebilir. Şık tasarıma sahip ürünün malzeme kalitesi oldukça yüksektir.

Dekoratif led lambada akrilik levha 21 x 14 cm ölçülerindedir ve led lambası sarı ışık verir. Evde ya da ofis ortamında dekoratif amaçlı kullanıma uygundur. Ayrıca ev ortamında romantik geceler için gece lambası olarak da kullanılabilir. Ürün USB girişi sayesinde laptop ya da powerbank ile çalışmaya uygundur. Sevgiliye özel ve anlamlı hediye almak isteyenler için fotoğraf baskılı dekoratif led lamba hediyesi çok satanlar listesinde yer almaktadır. Fotoğraf baskısı birinci sınıf kalitedeki baskı makineleri kullanılarak yapıldığı için herhangi bir şekilde deforme olmaz.

Kişiye Özel Swarovski Taşlı Kadın Kalemi

terazi burcu iş arkadaşına hediye

Kadınlara hediye alırken çok fazla düşünen kişiler için alternatif hediye çeşitleri vardır. Özellikle güzelliğine ve şıklığına çok düşkün olan terazi burcu kadınlar için hediyenin kalitesi çok önemlidir. Bu yüzden terazi kadınına hediye alırken gösterişli hediyeler tercih etmeniz tavsiye edilir. Terazi burcu kadını nasıl hediyelerden hoşlanır diye merak edenler için swarovski taşların öne çıktığı bilinir. Bu yüzden pek çok eşyasında swarovski taş olmasını isteyen kadınlara ofis ortamında kullanabileceği kalem hediyesi büyük beğeni toplamaktadır.

İçinde parlak renkli taşlar bulunan kalem 14,5 cm uzunluğundadır. Kalemin arka bölümü dokunmatik ekran kalemi olma özelliğine sahip olduğu için akıllı telefon, tablet veya laptopta kullanılabilir. Kalemde beyaz, pembe ve gold renk seçenekleri vardır. Beyaz kalem siyah yazar, pembe kalem mavi yazar ve gold renk kalem siyah yazar. Kişiye özel swarovski taşlı kadın kalemi ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilecek bir şıklıkta tasarlanmıştır. Terazi burcu kadınına memnun kalacağı hediye almak isteyenler için bu ürün ideal bir seçimdir.

105 Fotoğraflı Anı Kumbarası

terazi burcu hediye

Anı kumbarası ile sevdiklerinize yaşamına dair önemli bir hediye verebilirsiniz. Hem aksesuar hem de kullanışlı bir ürün olan kumbaranın çerçeve bölümü kaliteli ahşaptan imal edilmiştir. Kumbaranın ön yüzeyi akrilik malzemeden üretilmiştir. Dekoratif bir ürün olarak sergilenebileceği gibi kumbara özelliğine de sahiptir. Duvara asarak veya masa ya da vitrin üzerinde konumlandırılarak sergilenme imkanı verir. 105 adet 5 x 7,5 cm fotoğraf ile birlikte gönderilen anı kumbarası manevi değeri yüksek bir hediyedir.

Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen ahşap kumbara kolay kolay deforme olmaz ve uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Kumbaranın üst tarafında fotoğrafları atma bölmesi bulunur. Kumbaranın arka kısmında ise biriken fotoğraflar kolaylıkla alınabilir. 24 x 24 x 4.5 cm ebatlarında olan ürün son derece ideal boyutlardadır. Fotoğraflı anı kumbarasını hediye etmek isteyenler için bu ürün özenle hediye paketi yapıldıktan sonra kargoya teslim edilmektedir.

Kişiye Özel Lionesse Makyaj Fırça Set

terazi burcu bayana hediye

İnternet üzerinden en çok satan terazi burcu kadını hediye çeşitleri arasında özel tasarım makyaj fırça seti de yer alır. Bilindiği üzere terazi burçları kişisel görünümüne ve güzelliğine en önem veren burçlar arasındadır. Terazi kadınları makyaj yapmadan duramadığı için özel makyaj seti hediyesinden memnun kalırlar. Hem kullanışlı hem de şık bir şekilde tasarlanan bu set içindeki tüm makyaj ekipmanları kaliteli tasarıma sahiptir. Set içinde 1 adet allık fırçası, 1 adet kaş fırçası, 1 adet far fırçası ve 2 adet çok amaçlı fırça vardır.

Kişiye özel hale getirilebilen makyaj fırçaları kaliteli tasarımı ile rahatlıkla kullanılabilir. Fırçaların uçları özenle imal edildiği için cildinize zarar vermeden makyaj yapmayı kolaylaştırır. Yumuşak veya sert fark etmeksizin tüm cilt tiplerine uyumludur. Çok amaçlı fırçalar farklı özelliklerde kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Lionesse makyaj fırça seti kişiye özel hale getirildiği için anlamlı ve kullanışlı hediye çeşitlerinden biridir. Bu set özenle hediye paketi yapıldıktan sonra sipariş edilebilir.

İsme Özel Renkli Paşmina Şal

terazi burcu anneye hediye

Özellikle soğuk havalarda hem kullanışlı hem de şık bir ürün hediye etmek isteyenler için renkli paşmina şal ürününü tercih edebilir. Nar çiçeği, Siyah, Turuncu, Bordo, Mavi, Pudra Pembe, Lacivert, Hardal, Kırmızı, Fuşya ve Yeşil renklerine sahip paşmina şal çok şıktır. Püsküler hariç 90 x 140 cm olan şal ideal ebatları sayesinde sadece omuzda değil farklı şekillerde de kullanılabilir. Polivskon kumaş kırışıklığa karşı dayanıklıdır ve gösterişli bir tasarıma sahiptir.

Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu şalın yumuşak dokusu sayesinde kullanımı çok kolaydır. Dört mevsim kullanıma uygun olmakla birlikte günlük, tesettür veya spor amaçlı kullanım için idealdir. Eşarp, atkı ve omuz şalı olarak tercih edilebilir. Eşarp olarak kullanıldığında kayma yapmaz ve iç göstermez. Solmaya ve kırışmaya karşı dayanıklı paşmina şal uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünde kullanılabilir. İsme özel hale getirilebilen şalda su bazlı pigment boya kullanılır. Bu nedenle insan sağlığına zararlı olmayan pigment boya ile kaliteli baskı yapılmaktadır.

Fotoğraf Çerçeveli Hediye Kutusu

terazi burcu hediye kutusu

En çok satan hediye çeşitlerinden biri olan fotoğraf çerçeveli hediye kutusu, birden fazla hediye çeşidi içermektedir. Her bir hediye tasarımı itibarıyla terazi burcu kadınına alınacak hediyeler arasında öne çıkmaktadır. Mermer desenli konsept hediye kutusu içinde karaf sürahi, mum, defter, çerçeve ve çok anlamlı motto kartı bulunur. Kutu ölçüleri 24 x 32 cm boyutlarındadır. Kara sürahi 500 cc sıvı kapasiteli ve kaliteli malzemeden üretilmiştir. Karaf artı bistro küçük cam kase ile birlikte gönderilir.

Ürünün paketlenmesi sırasında darbelere karşı önlem alındığı için karaf ve cam kase kırılmadan elinize ulaşır. Fotoğraf çerçeveli set içinde mermer desenli cam bardakta vanilya kokulu mum bulunur. Mum dekoratif amaçlı kullanırken etrafa güzel esanslar yayar. Çizgisiz 192 yapraklı defter ve çok anlamlı motto kartı set içindeki hediyelerdendir. Çerçeve ise 10 x 12 cm ebatlarında ve stoklara göre değişen farklı renklerde gönderilir.

İsim ve Tarih Yazılı Spor Su Matarası

terazi burcu hediye seçenekleri

Gösterişli olmayı seven terazi burcu kadınlar için isim ve tarih yazılı spor su matarası öne çıkan hediyeler arasındadır. 550 ml hazneye sahip bu matara spor yapan kadınlar için idealdir. Kaliteli pet malzemeden üretilen matara sızdırmaz kapaklı ve tüm parçaları kolaylıkla temizlenebilecek özelliklere sahiptir. Mavi, pembe ve gül renk seçeneklerinden tercihe göre sipariş edilebilir. Matarayı temizlemek için ılık ve sabunlu su tercih edildiğinde isim ve tarih yazısı deforme olmaz.