Terazi Burcu Erkeğini Etkileyecek En Özel 10 Hediye Önerisi

Terazi Burcu Erkeğini Etkileyecek En Özel 10 Hediye Önerisi

Uğurlu sayısı: 6
Uğurlu taşları: Safir, lapis, yeşim
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu renkleri: Açık pembe, mavi, turkuaz
Uğurlu koku: Gardenya, yasemin, orkide


Terazi Burcu erkeği özellikleri arasında göze çarpan ilk detay, çok kararsız olmalarıdır. Hayatının her alanında kararsızlık onun vazgeçilmezidir. İş hayatında, eğitimde, aşk yaşamında her zaman büyük kararsızlıklar yaşar. Bu durum kimi zaman olumlu sonuçlar doğurarak başarılı olmasını sağlasa da bazen onu başarısızlıklara uğratabilir.

Genel olarak iyi bir kalbe sahip olan Terazi Burcu erkeği yumuşak huylu ve iyimser davranmayı tercih eder. Onun en korktuğu şey insanları kırmaktır. Terazi Burcu erkeği, kendi kırılsa da çevresindeki insanları kırmaktan çekinir. Durum böyle olunca birçok Terazi Burcu erkeğinin kalbi kırık zamanlar geçirdiğini söylemek yanlış olmaz. Kırıldığı zamanlarda da büyük bunalımlara sürüklenmeden kendisini toparlamasını bilen Terazi erkeğinin uzun bir süre mutsuz olduğunu görmek oldukça zordur. Kafasında birçok üzücü düşünce olsa da o mutlu olmak için çabalar ve başarır.

Terazi Burcu Erkeği Özellikleri

Genellikle sakin ve huzurlu bir hayat sürmek için çabalayan Terazi Burcu erkeği, kavgalı veya gergin ortamlarda bulunmaktan nefret eder. Her olumsuzluğu içine atmayı tercih eder. Onlar için huzur, uğruna mücadele edilebilecek en değerli şeydir. Duygusal iniş çıkışlardan yorulurlar. Daima sakin, düzenli ve temiz olmak isterler.

Konuşmasıyla insanları etkisi altına alabilen Terazi erkeği, kelimeleri özenle seçer. Onun konuşarak ikna edemeyeceği insan sayısı çok azdır. İnsanlar onun etkili konuşmasıyla hipnoz olmuş gibi hissedebilirler.

Terazi Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Genelde uzun bir boy ve orantılı bir fiziğe sahip Terazi Burcu erkeği özellikleri arasında çekici görünümünü saymamak olmaz. Saçları genellikle dalgalı ve parlak; burunları küçük ve dudakları dolgundur. Biçimiyle dikkat çeken bir ağız yapısına sahiptir.

İnce yüz hatları ve parlak teniyle dikkat çeken Terazi erkeği, giyimiyle ön plana çıkmayı sever. Kıyafet konusunda genellikle çok seçici davranır, kendi tarzını yaratır. Hiçbir zaman aşırıya kaçmayı tercih etmez. Her zaman bakımlıdır.

Terazi Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınır?

Sanata ilgisiyle dikkat çeken Terazi Burcu erkeğine hediye olarak içerisinde sanatsal detaylar barındıran ürünler tercih edebilir özel günlerinde hoşlarına gidebilecek bir hatıra bırakabilirsiniz. Müziğe de her zaman ilgili olan Terazi erkeğine hediye seçiminde, bu detayı atlamak olmaz.

Çevresindeki insanların düşüncelerini, sevdiklerinin duygularını çok fazla önemseyen Terazi Burcu erkeğine ona kendisini iyi hissettirecek özel bir hediye verebilirsiniz. Övgülerden çok etkilenen Terazi erkeğini yüceltecek, kendisini değerli hissedecek bir hediye ile son derece anlamlı bir hatıra bırakmış olursunuz. Ya da Terazi Burcu erkeğinin rahatına ve zevklerine ne kadar düşkün olduğunu göz önüne alarak onun ilgi alanlarına yönelik hediyeler tercih edebilirsiniz.

Konuşmasıyla etkileyen, çekici görünümüyle dikkat çeken, yumuşak kalpli ve iyimser oluşuyla sevdiklerinin hayatına en güzel şekilde dokunan Terazi Burcu erkekleri için en güzel hediye fikirleri burada!

İsme Özel İmza Tasarımlı Deri Bileklik

terazi burcu erkeğine hediye

Şık ve estetik bir görünüme önem veren terazi erkekleri kendi ismine özel aksesuar kullanmayı çok severler. Bu yüzden internet üzerinden terazi erkeğine hediye almak isteyenler için en ideal ürünlerden biri de imza tasarımlı deri bilekliktir. Yaklaşık 22 cm ölçüsünde olan bileklik son derece şık tasarımıyla dikkat çekicidir. Bilekliği kısaltma ayarı bulunduğu için herkes için kullanımı kolaydır. Bileklik üzerine lazer kazıma yöntemi ile isim yazıldığı için asla çıkmaz. Şık ve göz alıcı bir aksesuar arayanlar için imza tasarımlı deri bileklik öne çıkan hediyelerden biridir. Kaliteli deriden imal edilen bilekliğin bağlantı bölümü paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu ürünü kişiye özel hediye paketi yaptırarak adrese teslim sipariş edebilirsiniz.

İsme Özel Texas 2li Viski Kadeh Seti

terazi burcu erkeğine alınacak hediyeler

Viski içmeyi seven terazi erkekleri için hem ofis hem de evde kullanılabilecek 2li viski kadeh seti öne çıkan hediyelerdendir. Kişiye özel hale getirilebilen ve de kullanışlı bir hediye arayanlar bu seti gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Set içinde 2 adet özel viski bardağı, 12li doğal viski taşı, 1 adet doğal taş altlık ve 1 adet özel bambu maşa yer alır. Setin bulunduğu kutu birinci sınıf kalitedeki ahşaptan imal edildiği için hem kullanışlı hem de şıktır. Viski taşı özel ambalajı ve kesesi ile birlikte gönderilir. Viski kadehleri ile ahşap kutu üzerine isim yazımı lazer kazıma teknolojisi ile yapılır. İsme özel viski kadehleri üzerindeki özelleştirme işlemi kalıcı olduğu için asla çıkmaz.

Terazi Burcu Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Kutulu Set

terazi burcu erkeği hediye

Son dönemde terazi burcu erkeğine alınacak hediyeler arasında sürpriz kutulu set büyük ilgi görmektedir. Terazi burcu erkekleri özel günlerde ilginin üzerinde olmasını ve birden fazla hediye almayı çok sever. Bu yüzden tek bir hediye vermek yerine sürpriz kutulu set seçimi ile onu memnun edebilirsiniz. Set içinde mavi renkli yazan tükenmez kalem, çizgili not defteri ve parfüm bulunur. Parfümde koku seçenekleri Gran Paradiso, Red, Oasis, Volcano ve Jungle olmak üzere 4 çeşit olup tamamen orijinaldir. Parfümler 50 ml şık şişelerde gönderilir ve anti alerjik özelliği sayesinde sağlığa zararlı değildir. Defter üzerine isim yazımı lazer kazıma teknolojisi ile yapıldığı için yazı asla silinmez. Metal kalemi ve şık not defteri ile ofis ortamında gönül rahatlığı ile kullanılabilecek tasarımda sürpriz hediyelerdir.

Kişiye Özel İmza Stili Metal Sigara Tabakası

terazi erkeğine ne hediye alınır

Kişiye özel metal sigara tabakası 20 adet sigara kapasitesi ile son derece kullanışlıdır. Hem şık hem de kullanışlı bir hediye arayanlar için idea ürünlerden biridir. Sigara tabakası tamamen metal olduğu için herhangi bir deformasyona uğramaz. Sigaraların ezilmesini veya kırılmasını engelleyen tasarım üzerine kişiye özel imza stili yapılır. Lazer kazıma teknolojisi kullanıldığı için isim ve imza stili asla çıkmaz. Özel günler için uygun fiyatlı hediyelerden biri olan metal sigara tabakası özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsme Özel Emoji Baskılı Esprili Çorap

terazi burcu erkeği için hediye

Eğlenceli bir karaktere sahip olan terazi burcu erkeği hediye seçenekleri arasında emoji baskılı çorap da yer alır. Esprili ve emoji baskılı bu çorapta her ayak numarasına uygun model vardır. Tamamen polyesterden üretilen bu çoraplar kullanışlı ve sağlıklıdır. Kaliteli malzemeden imal edildiği için kolay yıkanır ve uzun ömürlü kullanım avantajına sahiptir. Çorap baskısı canlı ve kalıcı olduğu için asla solma yapmaz. Özel esnek yapısı sayesinde ayağı sıkmadan sarar ve konforlu kullanım imkanı verir. İsme özel hale getirilebilen esprili emoji baskılı çoraplar uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

İsme Özel İmza Tasarımlı Metal Çakmak Seti

terazi erkeğine hediyeler

Sigara kullanan kişilerin en çok ihtiyaç duyduğu ekipmanların başında gelen çakmak hediyesini isme özel hale getirmek doğru bir seçimdir. Çakmağın mekanik parçaları paslanmaz metalden imal edilmiştir. Çakmak gazı yerine benzin ile kullanıldığı için rüzgarlı ortamda bile rahatlıkla yanar. İmza tasarımlı metal çakmak seti fitil ve taşı değiştirilebildiği için uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün kutu modeli stoklara göre farklılık gösterebilir. 125 ml çakmak benzini ile birlikte gönderilen isme özel imza tasarımlı metal çakmak özellikle terazi burcu erkekler için idealdir. Bu ürün özelleştirilebilir olduğu için terazi erkeği hediye çeşitleri arasında çok satanlardan biridir.

İsim Baskılı Erkek Deri Cüzdan

terazi erkeğine hediye fikirleri

İsim baskılı hediye seçenekleri arasında yer alan erkek deri cüzdan, birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilmiştir. 8 adet kart koyma, 2 adet kağıt para koyma gözü bulunan cüzdan ideal ölçülerdedir. Siyah ve taba renkleri ile satışa sunulan hakiki deri cüzdan üzerine özelleştirme işlemi lazer baskı teknolojisi kullanılarak yapılır. Bu sayede hakiki deri üzerinde asla çıkmayan isim baskısı sayesinde uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Çelik Termos

terazi burcu erkeğine doğum günü hediyesi

İsim yazılı ürünler kullanmayı sevenler için imza tasarımlı çelik termos hediyesi dikkat çekmektedir. 500 ml hacminde ve 304 paslanmaz çelikten imal edilen termos gıda temasına uygundur. Özel sızdırmaz kapak ve kaydırmaz tabanı ile evde veya iş yerine rahatlıkla kullanılabilir. Terazi erkeğine ne hediye alınır diye merak edenler için hem ev hem de ofis ortamında kullanılabilecek bu hediye öne çıkmaktadır. Sıcak içeceklerle kullanmadan önce sıcak suyla çalkalama yapıp termosun içini ısıtmak önemlidir. İsim yazılı çelik termos üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için deforme olmadan kullanılabilir.

Erkeğe Bakım Hediye Kutusu

terazi burcu erkeğine hediye

Terazi erkeği kişisel bakımına çok özen gösterdiği için bakım hediye kutusu da en özel hediye seçeneklerinden biridir. Terazi burcu erkegine alinacak hediye seçenekleri arasında en popüler setlerden biri olan bakım kutusu içindeki ekipmanlar kaliteli malzemeden üretilmiştir. Bu set içinde siyah havlu, makas, cımbız, tarak, losyon ve sakal serumu bulunmaktadır. Makas ve cımbız paslanmaz çelikten üretildiği için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Tarak saç tellerini yıpratmadan kullanım avantajına sahiptir. Erkeğe bakım seti özel hediye kutusu yapılarak adrese teslim gönderilir.

Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

terazi burcu erkek sevgiliye hediye

Hem dekoratif hem de kullanışlı hediyeler arayanlar için fotoğraf baskılı led lamba ürünü tavsiye edilmektedir. Birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilen ürün kablosuz olarak üretildiği için her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle prize yakın olma ve kablo gizlemek gibi ihtiyaçları olmadan kullanımı pratiktir. Parlak led ışığı dikkat çekici bir aksesuar ürünü olmasını sağlamaktadır. 5V led aydınlatma ile hem evlerde hem de iş yerlerinde dekoratif amaçlı kullanılabilir. Gece lambası ya da baş ucu lambası olarak loş ortam arayanlar için idealdir. Özelleştirme işlemi son teknoloji makinelerle yapıldığı için herhangi bir deformasyon görülmez. Uzun ömürlü led ışıkları çok az enerji tükettiği için günlük kullanıma uygundur. Kişiye özel fotoğraf baskılı ahşap dekoratif led lamba özel hediye paketi yapılarak kargoya verilir.

Deniz Tutkunlarına Ahşap Kutulu Rakı Seti

terazi burcu babaya hediye

Denizi çok seven ve deniz kenarında rakı keyfi yapmadan duramayanlar için ahşap kutulu rakı seti hediyesi öne çıkmaktadır. Kadeh üzerindeki yazılar lazer kazıma teknolojisi ile yapıldığı için deforme olmaz. Set içinde 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı duble metre, 2 adet kadeh ve 1 adet sürahi vardır. Şık tasarımı ile öne çıkan bu hediye hatıra değeri olduğu için özel günlerde kullanım için idealdir. Rakı içmeyi çok seven terazi burcu erkekler için deniz temalı ahşap kutulu rakı seti öne çıkan hediyelerden biridir. Kaliteli ahşaptan imal edilen rakı seti kutusu indirimli fiyatlarıyla beğeni toplamaktadır.

İsme Özel Hediye Spor Kartlık Cüzdan

terazi burcu erkek arkadaşa hediye

Kişiye özel hediye seçenekleri arayanlar terazi burcu erkeğine ne hediye alınır sorusuna cevap olarak hakiki deri kartlık cüzdan seçebilir. Birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilen kartlık cüdan 7 adet kart cebi, 2 adet kimlik cebi ve 1 adet kağıt para bölmesine sahiptir. El işçiliğiyle üretilen cüzdan hakiki deriden imal edilmiştir. Deri doğal malzeme olduğu için lazer kazıma ile isim yazılırken ton farklılıkları görülebilir. İsim en kaliteli şekilde kazındığı için uzun yıllar boyunca kullanılsa bile çıkmaz. Ürünün tasarımında spor tarz benimsendiği için herkesin kullanımına hitap eden bir tasarımı vardır. İsme özel spor kartlık cüzdan tüm kartlarınızı taşıyacak kapasitede üretilmiştir.

İsim Yazılı Nakış İşlemeli Bere

terazi burcu için hediye

Doğa içinde vakit geçirmek isteyenler için özel tasarım bere modelleri dikkat çekici hediyeler arasında yer almaktadır. Berenin sağ kısmına isim yazımı özel nakışla işlenir. Kaliteli pamuklu kumaş sayesinde terletmez ve hava alan yapıdadır. Standart boyutları sayesinde bere her bedene uygundur. Terazi burcu erkek ve kadınlarının giyim tarzına hitap eden berenin tasarımında modaya uygun çizgiler hakimdir. Çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliğe sahip nakış işlemeli bere modeli kadın ve erkekler için idealdir. İsme özel kıyafetler tercih edenler için isim yazılı nakış işlemeli bere ürünü özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Dikdörtgen Kol Düğmesi

terazi burcu hediye

Kişiye özel ve terazi burcu erkeğine hediye arayanlar için dikdörtgen kol düğmesi ideal hediyelerden biridir. Kol düğmesinin ölçüleri 10 x 20 mm olup kutusu 6 x 8 cm’dir. Kol düğmeleri üzerindeki tasarımlar lazer işleme yöntemi ile kişiye özel hale getirilebilir. Hem şık hem de kullanışlı hediye arayanlar için bu ürünler oldukça idealdir. Uygun fiyatları ve kaliteli tasarımı sayesinde en çok satan hediye çeşitleri arasındadır. Kişisel görünümüne önem veren erkekler için takım elbise ile şık bir tarz yaratmak isteyenler kişiye özel kol düğmesi hediyesini seçebilir.

Çiftlere Özel Tavla

terazi erkeğe hediye

Beraber vakit geçirmekten çok hoşlanan çiftler için özel günlerde hediye edilebilecek aksesuarlar arasında tavla da vardır. Ancak bu tavla özelleştirilebilir olması sayesinde diğer modellerden farklıdır. Pullarla birlikte gönderilen tavla hemen kullanıma ve oynanmaya hazırdır. Çiftlere özel yıl dönümü tasarımlı tavlanın üretiminde kaliteli MDF üzerine özel kaplama yapılmaktadır. İki kat cilası sayesinde tavla oynama deneyimi çok keyifli olurken aynı zamanda ürün uzun yıllar boyunca deforme olmadan da kullanılabilmektedir. Tavla üzerine isim özelleştirmesi lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için asla silinmez. Hem eğlenceli hem de kullanışlı hediyeler arayanlar için çiftlere özel yıldönümü tasarımlı tavla özel hediye paketi yapıldıktan sonra adresinize gönderilir.