Sünnet Olan Çocuğa Ne Hediye Alınır? Sünnet Çocuğuna Hediye

Sünnet Olan Çocuğa Ne Hediye Alınır? Sünnet Çocuğuna Hediye

Sünnet olmuş çocuğa ne hediye alınır?” sorusu, yakın zamanda bir sünnet düğününe katılacak olan ya da yakının sünnet olmuş bir çocuğunu ziyarete gidecek olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Güncelliğini sürekli olarak koruyan bu soruya verilebilecek en güzel cevapları, HediyeSepeti ekibi olarak sizler için derledik.

İsim Yazılı Çocuk Oyun Halısı

sünnet çocuğuna hediye

Sünnet işlemi İslam dininin erkekler için şart koştuğu uygulamalardan biridir. Tıp biliminin ilerlemesi ile birlikte sünnet uygulamasının sağlık ve hijyen açısından da önemli bir işlem olduğu kanaatine varılmıştır. Bu kapsamda erkek çocuklarının sünnet merasimleri oldukça önemsenmekte ve yıllardan beri bu merasimler çalgılı çengili kutlamalara şahit olmaktadır.

Anne babaların biricik evlatları için düzenlemiş oldukları sünnet kutlamaları, ailelerin yakınlarının katılımı ile tam bir cümbüşe dönüşür. Bu neden ile aileler için bu kadar anlam yüklenen bir günü hediyeler aracılığı ile kutlamak, oldukça kıymetli bir davranış olarak nitelendirilmektedir. Burada çocuğa hediye edilecek olan ürün çeşidi, çocuğun yaş grubuna göre değişiklik göstermektedir. Bu neden ile hediye satın almadan önce çocuğun kullanımına ve yaşına uygun bir ürünün tercih edilmesi oldukça önemlidir.

Günümüzde sünnet uygulamaları, çocuğun travmatik anılara maruz kalmaması sebebi ile çoğunluk ile küçük yaşlarda yapılmaktadır. Bu kapsamda henüz yerde vakit geçiren ve yürümeye tam olarak başlamamış olan bebekler için geliştirmiş olduğumuz çocuk oyun halısı, sünnet çocuğuna hediye edilebilecek uygun hediyelik ürünlerden biridir.

HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz oyun halısı, çocuğun ismi işlenerek kişiselleştirilebilmektedir. Hediye bu özelliği ile kişisel bir tasarıma sahip olduğu için hediye sahibi aile tarafından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Ayrıca halının, çocuğun yaşının büyümesinden sonra da oda içerisinde kullanılabiliyor olması, halının uzun süreli kullanımını garanti etmektedir. Halının üzerinde kullanılan baskıların ve halı kumaşının, çocuk sağlığı açısından tehdit oluşturmaması da halının çocuk kullanımına uygun olduğunu göstermektedir.

Astronot Tasarımlı Dekoratif Lamba

sünnet olan çocuğa hediye

Sünnet çocuğuna hediye edebileceğiniz hediyelik ürünlerden biri olan astronot tasarımlı dekoratif lambamız, yaş grubuna bağlı olarak her erkek çocuğunun hayal dünyasına hizmet edebilecek kaliteli bir üründür.

Lambamız, birçok masa lambasının aksine prize herhangi bir kablo donanımına sahip değildir. Bu özelliği ile kablo saklama gibi uğraşlara girmenizi gerektirmeyen bu ürün, piller aracılığı ile çalışmaktadır. Ürün, kolay ve pratik kullanımı sayesinde istenilen her ortamda rahatlık ile konumlandırılabilmektedir.

HediyeSepeti olarak yakınlarınızın çocukları için tasarlamış olduğumuz bu lamba, çocuk sağlığını tehdit edecek herhangi bir malzemeye sahip değildir. Bu yönü ile sağlıklı kullanımı garanti eden ürünün diğer özellikleri şu şekildedir:

  • Ürün boyutları: 14x 18x 5 cm
  • 3 adet kalem pil ile çalıştırılır.
  • Ürün malzemesi: Akrilik- Masif Ahşap
  • 5 V led aydınlatma

Çocuğunuza Özel İsimli Kanvas Tablo

sünnet olan çocuğa ne alınır

Sünnet olan çocuğa hediye seçimi yapmak, oldukça zor bir araştırma sürecine sahiptir. Bu kapsamda piyasada geliştirilmiş pek çok hediye seçeneği bulunmaktadır. Ancak satın alınacak olan hediye ile ilgili, sünnet olmuş çocuğun yaşına hitap edip etmemesi, çocuk sağlığına olumsuz etki yapan bir maddeden üretilip üretilmemiş olması, hediyelik ürün malzemesinin sağlam olup olmadığı gibi pek çok soru, yanıtlanmayı beklemektedir. Bu kapsamda ilgili sorulara en doğru yanıtların verilmesi, hediyenin hem sağlıklı hem de uzun kullanımlı olması amaçlarına hizmet etmektedir.

HediyeSepeti ekibi olarak derlemiş olduğumuz “sünnet çocuğuna hediye” listemizde bulunan özel isimli kanvas tablomuz, “sünnet olan çocuğa ne alınır?” sorunuza verilebilecek en iyi cevaplardan biridir. Bu ürünümüzün tasarımında, sağlık karşıtı herhangi bir malzeme kullanılmamıştır. Ayrıca ürünün isme özel olarak tasarlanabilmesi, hediye sahibinin bu hediyeyi ömrü boyunca saklamasını ve sizi anmasını sağlamaktadır.

Ürünün tasarımında kullanılan malzemeler, sağlam hammaddelerden üretilmişlerdir. Bu kapsamda uzun vadeli kullanımı garanti eden ürünümüz hem masa üstünde hem de duvarda kullanılabilmektedir. Ürün bu özelliği ile çok amaçlı kullanıma uygundur.

Hamburger Ustası Oyun Hamuru Seti

sünnet olan çocuğa ne hediye alınır

Sünnet olan çocuğa ne hediye alınır?” sorusuna verilecek en güzel cevaplardan biri, şüphesiz ki oyuncaktır. Bu kapsamda sünnet çocuğunun yaşına uygun olacak olan ve sağlığına zarar vermeyecek olan oyuncak çeşitlerinin seçilmesi oldukça önemlidir.

HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz çocuk hediyelik ürünlerinden biri olan 16 parça oyun hamuru setimiz, yakınınızın sünnet olan çocuklarına ya da kendi çocuklarınıza hediye edebileceğiniz ürünlerden yalnızca biridir. Çocukların el becerilerini geliştiren oyuncak çeşitlerinden biri olan oyuncak hamur çeşitleri, HediyeSepeti farkı ile tasarlanmıştır. 36 ay ve üzeri olan çocukların kullanımına uygun olan bu ürünümüz, içerisinde 16 farklı hamur kalıbı ve 4 farklı renkte oyuncak hamurunu barındırmaktadır.

Uyku Lambası Led Lamba

sünnet hediyesi ne alınır

Sünnet hediyesi ne alınır?” sorusuna verilecek olan cevabın, çocuğun kullanımına uygun olan bir hediyelik ürünü işaret etmesi oldukça önemlidir. Yalnızca hediye almış olmak için bir ürün vermek, kişilerin gözünde ki değerinizin düşmesine sebep olacaktır. Bu kapsamda HediyeSepeti olarak tasarlamış olduğumuz hediyelik uyku lambası ürünümüz ile yerinizin daima özel kalacağını garanti ediyoruz.

Çocukların karanlıktan pek hoşlanmadığı bilinen bir gerçektir. Ayrıca gece uyandıkları zaman ebeveynlerinin rahat hareket edebilmeleri için de ortamın hafif bir loşluğa sahip olması, kişisel güvenliğin sağlanması açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Hediye sahibinin ismine özel olarak tasarlamış olduğumuz led lambası ürünümüz, tam da bu amaca hizmet etmektedir.

Kablo gerektirmeden kullanılabilen bu ürün, çocuk odası içerisinde ki dekorasyonun tamamlanması ve çocuğun daha güvenli bir ortamda hareket etmesi açısından oldukça kullanışlıdır. Ürünün diğer özellikleri ise şu şekildedir:

  • Ürünün alt kısmı, el işçiliği ile üretilmiştir.
  • Ürünün üst kısmı, akrilik plakadan üretilmiştir.
  • Alt kısmın ölçüleri: 60x 140x 30 mm
  • Ürün yüksekliği: 220 mm
  • Ürün sarı ışıklıdır.
  • USB ile şarj edilmektedir.

Çocuklara Boy Ölçme Cetveli

sünnet çocuğuna ne hediye alınır

Her çocuğun gelişimi kendine özeldir. Bu gelişimin takip edilmesi amacı ile tıbbi olarak incelenen en önemli konu başlıklarından biri ise çocukların boylarıdır. Her ay doktor kontrolüne götürülmeyen çocukların gelişimlerinin de aile içerisinde takip edilmesi oldukça önemlidir. Bu kapsamda evde bir boy ölçme cetvelinin bulundurulması, çocuğun boy takibinin en iyi şekilde yapılmasını sağlayacaktır.

HediyeSepeti olarak geliştirmiş olduğumuz çocuk hediyelerinden biri olan boy ölçme cetvelimiz, renkli ve eğlenceli tasarımı ile “sünnet çocuğuna ne alınır?” sorusuna verilecek en güzel cevaplardan biri olan bu ürün, çocuk sağlığına zararı dokunabilecek herhangi bir maddeden üretilmemiştir. Hediye paketi yaparak elinize ulaştırdığımız bu ürünümüzün diğer özellikleri şu şekildedir:

    • Ahşap çıtalar
    • Doğal kanvas üstüne yapılmış baskı
    • 190 santimetre uzunluğuna kadar ölçme imkânı
    • Duvara monte

İnteraktif Öğretici Parkur Oyun Matı

sünnet olan bebeğe ne hediye alınır

Çocukların bedensel gelişimleri sebebi ile hayatlarının ilk döneminde yerde vakit geçirmeleri oldukça önemlidir. Yerde geçirilen bu vaktin en öğretici şekilde değerlendirilmesi ise çocuğun beyin gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Bu kapsamda geliştirmiş olduğumuz ürünlerimizden biri olan öğretici parkur oyun matı ürünümüz, çocukların en sağlıklı ve en eğlenceli şekilde vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Sünnet olan bebeğe ne hediye alınır?” sorusuna verilecek en eğlenceli cevaplardan biri olan oyun matı ürünümüz, bebek ve çocuk sağlığına olumsuz olarak etki etmeyecek malzemelerden üretilmiştir. Kaliteli baskısı ile dikkat çeken bu ürünümüzün diğer özellikleri ise şu şekildedir:

  • Ürün ölçüleri: 95 x 145 cm
  • Peluş, renkli oyun zarı
  • Dış yüzey baskılı, iç yüzey polar kumaş
  • Duyu gelişimini destekler.
  • El- göz koordinasyonun gelişmesini destekler.
  • 40 dereceli programlarda yıkanabilir.
  • Baskısı solma yapmaz.

İsim Yazılı Tişört- %100 Pamuklu Kumaş

sünnet hediyesi ne olur

Sünnet, tıp biliminin müsaade ettiği yaş aralığında yapılabilen bir cerrahi operasyon çeşididir. Bu kapsamda sünnet olan çocuğa alınacak hediyelere karar verilmesinde en büyük etken, çocuğun kaç yaşında olduğudur.

Sünnet hediyelerine karar verirken, çocuğun her yaş aralığında kullanabileceği, uzun vadeli ürünlerin üzerinde durulması oldukça önemlidir. Çocuklar çok çabuk büyümektedir. Buna bağlı olarak zevkleri ve de bedenleri hızlı bir şekilde değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda 2 yaşından 13 yaşına kadar olan bütün çocukların severek kullanabilecekleri ürünlerimizden biri olan isim yazılı tişörtümüz, “sünnet hediyesi ne olur?” sorusuna verilebilecek en uygun cevaplardan biridir. Çocuk teninin hassasiyeti göz önünde bulundurularak geliştirilmiş olan bu ürünümüz, geniş yaş aralığı sayesinde uzun süreli kullanımı garanti etmektedir.

Ürünümüzün üzerine, hediye sahibi çocuğun ismi baskı yöntemi aracılığı ile işlenebilmektedir. Baskı için kullandığımız tekniğin kalitesi, renklerin daima aynı parlaklıkta kalmasını sağlamaktadır. Ayrıca baskıda kullanılan boyaların çocuk sağlığına zarar vermemesi de ürünü tercih etmeniz konusunda oldukça önemli bir özellik olarak karşınıza çıkmaktadır.

Erkek Çocuğuna Hediye Kanvas Tablo

sünnet olmuş çocuğa ne hediye alınır Çocuk odaları, özellikle ilk kez anne baba olacak olan kişilerin büyük bir özen ile dekore ettikleri yaşam alanlarıdır. Bu alanlar içerisinde konumlandırılacak olan nesnelerin hem çocuk sağlığına uygun olması hem de uzun vadeli kullanıma uygun olması, ailelerin bütçeleri ve çocukların sağlıkları açısından oldukça önemlidir.

HediyeSepeti ekibi olarak tasarladığımız ürünlerden birisi olan hediyelik kanvas tablomuz hem yakınınızın sünnet olan çocuğu için hem de kendi çocuğunuz için hediye olarak tercih edebileceğiniz ürünlerin başında gelmektedir. Ürünün üretiminde kullanılan malzemelerin çocuk sağlığına dost olması ve malzemelerin kaliteli hammaddelerden oluşmuş olması, ürününün uzun ve sağlıklı kullanımını garanti etmektedir. Ahşap çıtaların üzerine yerleştirilen kavas kumaşın, üstüne hediye sahibi çocuk bilgileri baskı yöntemi aracılığı işlenmektedir. Ürününün bu denli kişiselliğe sahip olması, hediyelik ürününün karşınızda ki kişiyi düşünerek tasarladığınızı göstermekte ve böylelikle de karşı tarafın kendisini özel hissetmesini sağlamaktadır.

Yıllar sonra bile aynı ilk günkü gibi parlaklıkta kullanılabilecek kadar kaliteli olan bu ürün, çocuk büyüdükten sonra onun için oluşturulmuş olan anı kutularının içerisinde yerini alacak, maneviyatı yüksek bir hediyelik üründür.

Erkek Bebek Konseptli 3’lü Konsept Tablo Seti

sünnet olan çocuklara hediye önerileri

Yakınlarınızın sünnet olmuş çocukları ya da kendi çocuklarınız için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz ürünlerimizden biri olan 3’lü tablo setimiz, çocuk odaları için oldukça uygun bir kullanıma sahiptir. Yapımında kullanılan sağlıklı malzemeler sayesinde çocuk sağlığını tehdit etmeyen bu ürün, çocuk odalarının dekorasyonları tamamlayacak şıklıktadır.

Hediye sepeti yaparak büyük bir özen ile sizlere teslim ettiğimiz bu ürünümüz, masif ahşap malzemesinden el işçiliği ile üretilmiştir. Ürünümüzün diğer özellikleri ise şu şekildedir:

  • Ürün ölçüleri: 27x 27 cm
  • Baskı ölçüleri: 25x 25 cm
  • Duvara zarar vermeyen askı aparatı