Aşk'la Yazılmış Sevgiliye Güzel Sözler, Etkileyici Sevgili Sözleri

Aşk'la Yazılmış Sevgiliye Güzel Sözler, Etkileyici Sevgili Sözleri

Hayatınızın anlamı olan sevgiliniz için kimi zaman kulağına fısıldayacağınız, kimi zaman mesaj ya da mektup yardımı ile göndereceğiniz kimi zaman da tercih ettiğiniz hediyelerin içine ekleyeceğiniz sevgiliye güzel sözler ona verdiğiniz değeri göstermeniz açısından son derece önemlidir. Sevgili olmak yaşama başka bir bakıştan bakmak, artık tek başına yaşamaktan sıyrılıp iki kişinin yaşamı algılayışını uygulamak anlamına gelmektedir. Sevgiliniz sizin için her geçen gün daha değerli hale gelir ve onun bu değerli halini anlatmak için güzel sözler sevgiliye daima söylenir. Çünkü o bütün sevincin, mutluluğun, yaşamda olmanın asıl anlamını hak etmektedir.

Dikkatinizi Çekebilir; Sevgiliye Sürpriz Hediyeler

Sevgiliye güzel sözler kısa ya da uzun olsun her durumda duygularınızı doğrudan ifade etmenizi, sizin için sevgilinizin yaşamda nasıl bir yere sahip olduğunu açıktan görmesini ve duygu dolu anlar ile sevginizin daha da büyümesine yardımcı olacaktır. Çoğu zaman duygular kolayca ifade edilmediği için bu özenle hazırlanmış sevgiliye en güzel sözler yardımı ile birlikte sevgilinize istediğiniz her an sevginizi gösterebilirsiniz. Dilerseniz sevgiliye güzel sözler uzun olanlarından seçerek duygularınızı daha da detaylı bir şekilde ifade edebilir ve böylece onun sizin için yaşamda ne anlama geldiğini kendisine gösterebilirsiniz. Sevgiliniz için tercih edeceğiniz sözler, onun gününün daha da iyi geçmesine neden olurken, ona yüklediğiniz anlam ve sınırsız sevgiyi de daha iyi fark etmesine yardımcı olacaktır.

  • Bir insan nasıl bu kadar tatlı olur aklım almıyor! Sen her zaman benim için en güzel ve tatlı olarak kalacaksın. Senin yüzünü, gözlerini, kaşlarını, kısacası hiçbir şeyini unutamamam benim güzeller güzeli sevgilim.
sevgiliye güzel sözler
  • Sen benim için yeni doğan bir güneş gibisin. Seninle birlikte günüm aydınlanıyor ve seninle birlikte kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sen iyi ki benim hayatımdasın ve iyi ki hep var olacaksın. Eğer bir gün gidecek olursan ben sensiz yaşayamam.
sevgiliye güzel sözler
  • Sevgilim, rüzgardır bana söyleyen güzelliğini. Seni bekliyorum her rüzgar estiğinde, bana kokunu getirsin ve tüm bu karmaşalardan beni uzaklaştırsın diye. Sevgilim, rüzgardır bana söyleyen özlemini, seni bekliyor yüreğim.
sevgiliye güzel sözler
  • Küçük, ince bir gül açıyor her güldüğünde yanaklarında. Uzanıp onu koparmak istiyorum, tüm dünyanın seslerinden uzakta olduğumda. Yine sarıyorum belini, kollarım uzanıyor güllerin içinden sana ve orada beliriyorsun tüm ihtişamınla.
sevgiliye güzel sözler
  • Zaman geçip gidiyor sevgilim, ben senin yokluğunda her geçen saniyeyi hesaplıyorum ve her saniyeye büyüyor, büyüyor ve kocaman bir hayalet gibi üzerime çörekleniyor. Ben senden ayrı geçirdiğim her anın hesabını yaparken, sevgilim, sen de bu saatleri düşünüyor musun?
sevgiliye güzel sözler
  • Seni görmek için bu kadar bekliyorum ve sana kavuştuğumda tüm dünyada çiçekler açıyor, ağaçlar yeşilleniyor ve kuşlar ötmeye başlıyor. Sevgilim, senin varlığındır her gün yataktan kalkmamı sağlayan, her yeni güne başlayıp tekrar yatağa girmeme neden olan. Tüm gördüklerim içinde sadece sensin tek görmek istediğim.
güzel sözler sevgiliye
  • Senin kokundur bana en güzel koku, senin ellerindir bana en güzel armağan, senin varlığındır bana en güzel yaşam.
güzel sözler sevgiliye
  • Sevgilim, sana içimden geçenleri nasıl anlatacağımı bilemiyorum çünkü o kadar güzelsin ki, bu güzellik sözcükler ile sınırlandırılmamalı.
güzel sözler sevgiliye
  • Teşekkür ederim sana canım sevgilim, bu kadar güzel, bu kadar anlayışlı ve bu kadar benim olduğun için. Teşekkür ederim sana, tüm varlığın için.
güzel sözler sevgiliye
  • Hep dokunmak istediğim sadece sensin, seviyorum senin gülüşünü ve en kötü günlerimde bile bana büyük bir destek olan yaşamı sevinçlere boğan gülüşünü hiç yanımdan eksik etmek istemiyorum.
güzel sözler sevgiliye
  • Aşkı ben seninle birlikte öğrendim canım sevgilim. Sen öğrettin bana sevgiyi, paylaşmayı, fedakar olabilmeyi. Ben seninle birlikte varım ancak ve sen olmadığında ne yapacağımı asla bilmiyorum. Hiçbir zaman ellerin ellerimden ayrılmasın.
sevgiliye güzel sözler kısa
  • Sana bakarak yaşıyorum hayatı çünkü tüm hayatın kaynağı senin yüzünde toplanmış halde. Senin kokunu soluyarak yaşıyorum hayatı çünkü tüm kokular senin nefesinde toplanmış halde. Senin gözlerinde kaybolarak yaşıyorum hayatı, çünkü tüm hayatın anlamı senin gözlerinde toplanmış halde.
sevgiliye güzel sözler kısa
  • Ne yapayım sevgilim, sensiz bir anım geçsin istemiyorum. Ne yapayım seni bu kadar çok sevdiğim için?
sevgiliye güzel sözler kısa
  • Her sabah daha çok hoşuma gidiyorsun, her öğlen daha çok aşık oluyorum sana, her ikindi benim gördüğüm en güzel şey oluyorsun, her akşam en güzel kokulara bürünüyorsun. Ben seni günde her dilimde ayrı ayrı seviyor ve her defasında âşık oluyorum sana.
sevgiliye güzel sözler kısa
  • Yükseliyor rüzgar ve kokun geliyor uzaklardan yanıma. Şimdi birlikte olduğumuzda tüm dünya bambaşka bir anlam kazanıyor. Dalgalar yükseliyor denizlerden ve gelip bizim sıcak yuvamıza eşsiz bir armağan bırakıyorlar.
sevgiliye güzel sözler kısa
  • Elmanın iki yarısı gibiyiz, birbirimizden asla ayrılamayız. Sen benim için mutluluğun tek kaynağısın ve mutluluk her zaman seninle birlikte gelir.
sevgiliye söylenecek güzel sözler
  • Yıldızlara baktığımda her gece, senin gözlerin geliyor gözümün önüne ve yıldızları dahi kıskandıracak gözlerinin güzelliği ile bir kez daha sana tutuluyorum. Sen benim canım sevdiğim, iyi ki yaşamımda varsın, iyi ki benimle birliktesin.
sevgiliye söylenecek güzel sözler
  • Sevgim her zaman umut olsun sana. Sevgimi yanında taşıdığın zamanla yaşamında da umut olacak ve güzel günler göreceksin canım sevgilim.
sevgiliye söylenecek güzel sözler
  • Gözlerinde başlar hayat ve yapraklar düşer gönlündeki suların derinliklerine. Ben seni sevdiğimde ancak anlarım bütün yaşamın tadını, güzelliğini ve hoşluğunu.
sevgiliye söylenecek güzel sözler
  • Senin için her şeyi yapabilirim, senin için dağları delmek ya da denizleri aşmak bana çok kolay gelir. Ama bunları yapmak bile sevgimi ifade etmeye yetmez.
erkek sevgiliye güzel sözler
  • Hatırlarım seni, akşam olunca, karanlık çökünce. Hatırlarım seni ayın yüzüne güzelliğin vurunca. Sevgilim, sen benim için baktığım her yerdesin.
erkek sevgiliye güzel sözler
  • Gördüm pencereden güzelliğini, yayılıyordu bütün sokağa, mahalleye ve şehre. Sen aydınlatıyorsun her zaman geceyi.
erkek sevgiliye güzel sözler
  • Göğsündür benim için uyuduğum en rahat yatak, kalbindir benim için kendimi her zaman bulabildiğim yer. Gözlerindir benim için kaybolup gittiğim engin denizlere.
erkek sevgiliye güzel sözler
  • Ne zamandır ki seviyorum seni canım sevgilim, işte o zamandan beri güneş vuruyor yüzüme. Ne zamandır ki bakıyorum gözlerine, işte o zamandan beri bakamıyorum bir başkasına.
erkek sevgiliye güzel sözler
  • Bu soğuk yerlerde senin sevgin ile ısınabiliyorum sadece. Senin sevgin başa ışık oluyor, senin varlığın yolumu aydınlatıyor. Sevgilim ben senden ayrı asla yapamam bu yüzden iyi ki hayatımdasın.
sevgiliye güzel sözler 2020
  • Ne zaman bir gül görsem gülüşün geliyor aklıma ancak güller dünyada çokken, senin gülüşün sadece bir tane olduğu için mutlu oluyorum.
sevgiliye güzel sözler 2020
  • Sevdim seni ve sevdin beni. Bundan daha başka söylenecek güzel bir söz olabilir mi?
sevgiliye güzel sözler 2020
  • Sana nasıl anlatsam, ne yapsam, nasıl söylesem içimden geçenleri? Bir şey bu kadar mı zor anlatılabilir? Ama sana söyleyeceklerimi, ellerini ellerime aldığımda anlayabilirsin ancak.
sevgiliye güzel sözler 2020
  • Sevgilim, seninle birlikte bir kuş misali bakıyoruz etrafa. İnsanlar gelip geçiyor yanımızdan ve biz her zaman bir arada olup tüm bu dünyanın telaşından uzak durabiliyoruz.
sevgiliye güzel sözler 2020
  • Sen benim hayatımın kaynağı, neşesi, mutluluğu olan insan. Bu kadar güzelken sen, ben bu güzellikten nasıl yüz çevirebilirim?
sevgiliye güzel sözler 2020

Sevgiliye söylenecek güzel sözler seçiminde zorlanıyorsanız onun yaşamınız için ne anlam ifade ettiğini gözünüzün önüne getirerek, sizin için yaşamdaki en büyük mutluluk ve sevinç kaynağı olduğunu hatırlayabilirsiniz. Sevgili olmak sayısız kere mutluluk yaşamak ve her anı da özel geçirmek anlamına gelir. Bu yüzden kadın ya da erkek sevgiliye güzel sözler her zaman geçerliliklerini korurlar, çünkü yaşamınızın anlamına, kaynağına doğrudan bu sözler ile hitap edebilirsiniz. Aynı zamanda yeni sevgili olanlar için de güzel sözler, duygularını çok daha iyi ve heyecanlı bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olacaktır.

Sevgiliye güzel sözler 2020 yılı ya da başka yıllarda her zaman geçerliliğini koruyacak, sevginiz sürdüğü müddetçe özel anlamlarını koruyacak sözleri içermektedir. Bu sözleri her zaman kullanabileceğiniz gibi sevgilinizin doğum gününde, yıldönümünde, sevgililer günü gibi özel günlerde de sevginizin ifadesi olarak tercih edebilirsiniz. Sevgiliye güzel sözler resimli olarak da çeşitli cihazlardan gönderim yaparak sevgilinizin hiç beklemediği bir anda gününün güzel geçmesine neden olabilirsiniz. Ya da daha etkileyici olmak için sevgiliye kısa güzel sözler tercih edebilir, bu kısa sözleri kendiniz bir karta ya da not kağıdına yazarak onun işyerine, odasına ya da aracına bırakarak yine şaşırtıcı sürprizler yapabilirsiniz. Her durumda sevgiliye güzel anlamlı sözler ifade etmek onun ile aranızda olan ilişkinin güzel bir ifadesi olacağı için sevgiliye güzel kısa sözler ya da uzun olsun sizin ne kadar büyük bir aşk beslediğinizin ifadesi olacaktır. Sevgiliye güzel aşk sözleri sayesinde mutluluğunuz da bu sözler gibi etkileyici ve anlamlı bir hale gelecektir.

  • Bu gece hüzünlüyüm sevgilim, çünkü sen yoksun yanımda. Ama her zaman kalbimdesin ve bu beni avutmaya yetiyor.

  • Ben her zaman sana koşuyordum çünkü varılacak en güzel hedef sensin. Ben her zaman seninle gülüyordum çünkü tek neşe kaynağı sensin.

  • Sesini duymadığım günlerde hiç yaşamıyorum sevgilim, isterse en güzel müzik olsun, benim kulaklarım sadece senin sesini duyuyor ve ben sadece senin sesine odaklanmış haldeyim.

  • İçimde bir şeyler eksik kalıyor sen yanımda olmayınca ve sen gelince birden açıyor çiçekler, akıyor nehirler ve yeşeriyor ağaçlar.

  • Dünyada sadece ikimiz varız sevgilim, bu dünyanın yarısı sen yarısı da benim. Böylece bir bütünüz biz, kimse bizim farkımızda olmasa bile.

  • Sana gelmek istiyorum tüm engelleri aşıp senin yanında olmak istiyorum. Sevgilim, senin yüzün ve gülen gözlerin her zaman benim sana gelmemi engelliyor çünkü bu güzelliğe dayanacak gücüm yok benim.

  • Nereye koyacağını bilemediğin ellerini sadece yüreğime koy ve işte orada gör nasıl da büyük bir kalbin senin için attığını.

  • Sen geçerken yoldan, herkes dikkat kesiliyor güzelliğine. Ben senin yanında oluyorum hemen ve işte o zaman da sen dikkat kesiliyorsun bana.

  • Kokun, güzelliğin, boynun, yüzün her şeyden öte anlamlar taşıyor benim için. Çünkü sen tarif edilmeyecek denli bir güzelliktesin.

  • Seni nefesimden, içtiğim sudan ve yediğim yemekten ayıramıyorum. Onlardan bile vazgeçerim ama senden vazgeçemem.

  • Sadece senden sarhoş oluyorum, ne ayıklık ne de ayrılık. Ben sadece seni istiyorum ve senin verdiğin tadı hiçbir şeyde bulamıyorum.

  • Kalbin ellerimde büyüyor sevgilim, daha dün küçücük bir kuştu, şimdi kocaman bir anka oldu.

  • Seni ilk gördüğümde, her şey müthiş bir sessizliğe bürünmüştü sevgilim. O anda sadece sen ve ben vardık ve hissetmiştim içimden nehirler gibi sana doğru bir şeyler aktığını. O caziben ile yanına geldim ve senin güzelliğinden hiçbir zaman ayrılamadım.

  • Aşkın benim için güllerin içinden esen bir rüzgar gibidir. O güllerin içinde ben sana dair şarkılar söylerim ancak.

  • Seninle birlikte yaşamın en güzel anlarını yaşıyorum sevgilim, nasıl yaşamayayım ki? Sen benim için her şeyden çok daha güzel, her şeyden çok daha anlamlı ve her şeyden çok daha başkasın.

  • Bir çocuğun gülüşü gibi seni sevmek, her seferinde yüzünde bir tebessüm oluşuyor.

  • Seni sevmek hiç uyanmak istemeyeceğin bir rüyayı tekrar tekrar görmek gibi. Bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum, hiçbir zaman kabus görmek istemiyorum.

  • Ellerini avuçlarıma aldığımda gülerdin, ben de o ellerinden yayılan sevginin sıcaklığı ile birlikte üşümekten kurtulurdum. Sevgilim, sen benim için bu kadar anlamlıyken, ben senden hiçbir zaman ayrılamam.

  • Seni anmak için her zaman içime bakıyorum ve görüyorum orada ne kadar büyük bir yer kapladığını.

  • Yetmez bir ömür seni sevmeye, keşke yüz kere yaşasam ve yüz kere seni sevsem.

  • Bu kalbi sen böylesine sıcak hale getirdin. Bu gözleri sen böylesine mutlu hale getirdin. Bu varlığı sen böylesine gerçek kıldın. Sevgilim, hiçbir zaman ellerin, gözlerin ve yüzün benden uzakta olmasın.

  • Bazen uyanıkken bir rüya görüyorum ve rüya tam sana dokunduğum anda başlıyor.

  • Aşkın sofrasındayız ikimiz de, ne yesek doyamıyoruz çünkü dünyadaki tek doymadan kalkılan sofradır aşkın sofrası.

  • Benim için bir kiraz çiçeği gibisin, o kadar saf ve güzel kokulu. Seninle birlikte güzel hale geliyor en çıplak tepeler, en kötü yollar, en vurdumduymaz tarlalar. Senin yerin ben de böylesine özel.

  • Bir şarkıyı dinler gibi senin ağzından çıkanları dinliyorum her zaman. Sen konuştukça bağırasım geliyor herkese o kadar kötü konuştukları için.

  • Daya kafanı omzuma sevgilim, birlikte uzaklara, hayallere dayalım. Peşimizde yıldızlar olsun ve biz yıldızları her gittiğimiz yere taşıyalım.
?
  • Sakın kaçırma gözlerini benden canım sevgilim, ben bir balığın suya ihtiyacı olduğu gibi ancak onlarla yaşayabiliyorum.

  • Parlar gülüşünden tüm yaşamın aydınlığı ve her şeye hayat senin gülüşün ile başlar.

  • Sardı sevdan beni hiçbir zaman bırakmamak üzere. Ben de ona sarıldım hiçbir zaman bırakmamak üzere. İkimiz tek bir hale geldik işte sevgilim ve böylece yaşam çok daha kolay, çok daha yaşanılır bir hale dönüştü.

  • Taht kurdun benim küçük krallığıma ve ben orada sessizce senin hükümdarlığını sürdürüyorum. Bu kadar güzel bir hükümdarlığa karşı nasıl isyan edilir?

  • Papatya tarlasında yürümek gibi senin elinden tutup yürümek, her zaman yumuşak ve uzaklardan esen rüzgarların saçlarını savurduğu. Seninle birlikte olmak bir çölde su bulmak gibi hiçbir zaman susuzluğu gidermeyen ama yaşamak için içmek zorunda olmak gibi.

  • Kimi görsem sana benzetiyorum, çünkü canım başkaları ancak sana benzediği ölçüde varlık kazanabiliyorlar. Ancak hiçbiri yaklaşamıyor senin güzelliğine ve hiçbiri olamıyor senin bir parçan.

  • Seninle birlikte öğrendim sevmeyi ve hayatı, iyi ki benim hayatımdasın, senin gölgen bana her zaman aydınlık oldu.

  • Senin güçlü ellerin ile birlikte şimdi çok daha iyi bakıyorum yaşama ve her şeyi yerinden oynatacak güçte hissediyorum kendimi.

  • Bu yaşam ne kadar yavan ve tatsız olurdu sen olmasaydın. Sevgiyi bilmezdim, aşkı tanımazdım sen olmasaydın. Umutları geride bırakır, yaşamdan bıkar ve hiçbir şeye ilgi göstermezdim. Çaresiz kalırdım sen olmasaydın. Her şeyden önemlisi ise şimdi ben olmazdım, çünkü beni sen yapan her zaman sen oldun. İyi ki varsın canım sevgilim!

İlişkili Bağlantıları