Sevgililer Gününe 20 Romantik Sürpriz! - Sevgililer Günü Sürprizleri

Sevgililer Gününe 20 Romantik Sürpriz! - Sevgililer Günü Sürprizleri

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer Günü için nasıl bir sürpriz yapabilirim işte şu günlerde hepimizin aklına takılan o meşhur soru! 14 Şubat’a kaç gün kaldı, bu yıl hangi güne denk geliyor derken geri sayım başladı. Şubat ayının ortasındaki bu özel gün için yılbaşından hemen sonra hazırlıklar da başlıyor. Eğer siz de olabildiğince özel bir sevgiliye Sevgililer Günü sürprizi hazırlayacağım diyorsanız, şimdi elinizi çabuk tutmalısınız. Neyse ki pek çok seçenek elinizin altında ve ne arasanız şıp diye bulunuyor.

İçinizden geldiği gibi bir sürpriz hazırlamak için birçok yol var. Sayısız Sevgililer Günü sürprizleri sizi bekliyor. Hem kadınlara hem de erkeğe Sevgililer Günü sürprizi yapmanız için gerekenler aslında belli. Sevgilinize uygun minik hediyeler bulmak, bunu notlarla güzelleştirmek… Başarabilirsiniz, tasalanmayın. Dilerseniz hepsinin yanında çikolata ya da fotoğraf baskılı ürünler gibi diğer armağanları da Sevgililer Günü için yapılabilecek sürprizleri güçlendirmekte, neşelendirmekte ve renklendirmekte kullanabilirsiniz.

Sevgililer Günü için ilginç sürprizler yapabileceğinize şüphe etmeyin, kendinize güvenin ve de kalbinizi iyi dinleyin. Unutmayın sevgiliye hediye arayışında en güzel kılavuzunuz aşkınızın hikayesi olacak. Genel kanının aksine aslında erkeğe sevgililer günü hediyesi bulmak da öyle çok zor değil.

Sevgililer Günü özel sürprizler yapmak için kaçırmamanız gereken bir tarih. Baş başa bir akşam yemeği, mum ışığı, hafif ve tatlı müzikler eşliğinde göz göze bakışacağınız sıcacık ışıl ışıl bir ortam için daha iyisi olamaz. Sevgililer Günü için evde yapılabilecek sürprizler arasında bu atmosferi yaratabilecek birçok seçenek var. Özel bir kutu çikolata, isme göre hazırlanmış zarif kadehler ve bir çift mum sipariş edip bütçenize göre çok romantik bir hava yakalayabilirsiniz. Sizin için minik sevgililer günü hediyeleri bütün bu sihirli elementleri bir araya toplamanızda harika bir yardımcı olacak. Şimdi vakit kaybetmeden hazırlıklara, hemen ondan önce de planlara başlama zamanı!

Fotoğrafınıza Özel Spiral Tasarımlı Led Lamba

sevgililer günü sürprizleri

Sevgililer gününe özel alışılmışını dışında hediyeler ile birlikteliklerini kutlamak isteyenler için fotoğrafa özel spiral tasarımlı led lamba harika bir alternatif olacaktır. Şık tasarımı ile aynı zamanda dekoratif bir ürün olan fotoğrafa özel tasarımlı led lamba, üst bölümü akrilik kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesimi ile işlenmesiyle hazırlanmaktadır. Sevgililer günü sürprizleri arasında da kıymetli bir hediye olacak fotoğraflı led lambayı güvenle tercih edebilirsiniz.

Alt kaidesi masif ahşap olan ürün güçlü led lambası ile sarı renk vermektedir. Ev veya ofislerde rahatlıkla kullanılabilecek ürün usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powebank ile çalışmaktadır.

Kalp Kolaj Fotoğraf Baskılı Kanvas Tablo

sevgililer günü sürprizleri

Tasarımıyla göz dolduran ve dekorasyonu güçlendiren kolaj baskılı kanvas tablo sevgililer gününde en özel hediyeler biri olacaktır. Uzun yıllar renklerini koruyan tablo aşkınızın en somut ifade şekli olarak tercih edilebilir. Doğal ahşap çerçeve üzerine gerilerek birleştirilerek üretilen tablo, duvar kullanımı için uygundur.

Dekorasyon tercihlerine göre konsol, vitrin üzerinde duvardan destek alarak konumlandırılabilen ürün ahşap çıtalar üzerinde doğal dokulu kanvas kağıdına baskı ile hazırlamaktadır. Yüksek kalitelide dijital boya kullanılarak tasarlanan tablo evinizin başköşelerini süsleyecektir. Sevgilinizle veya ailenizle olan kola fotoğraflarla etkileyici bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz.

Gerçek İnci Kolye Ahşap Hediye Kutusu

sevgililer günü sürprizi

Sevgilerle gününde verilebilecek en değerli ve özel hediyeler arasında takılar her zaman ilk sırada yer almaktadır. Özellikle inci kolye aşkınızı en naif şekilde ifade etmenizde size iyi bir seçenek sunacaktır. Gerek inci kolye ahşap hediye kutusuyla da son derece şık bir hediye olarak tercih edilebilir.

Sevdiği kadını mutlu etmek isteyenler için istiridye içindeki inci gerçek 1. sınıf tatlı su incisidir. İstiridye içinden çıkan incinin rengi farklı temaları simgeler. Beyaz renk masumiyeti, krem rengi mutluluğu, sarı zenginlik ve mavi aşkı temsil eder. Sevgililer gününde ne yapılır sorusuna yanıt arayanlar için gerçek inci kolye kıymetli ve unutulmaz bir sürpriz yapmak isteyenler için en iyi seçenekler arasında yer alacaktır.

İsim Yazılı 24 Fotoğraflı Anı Albümü

sevgililer gününde ne yapılır

Sevgilinize beraber geçirdiğiniz en kıymetli zamanları hatırlatacak özel bir hediye olan anı albümü, uzun yıllar saklanabilecek bir hediyedir. Çiftlere özel isim yazılı seçenekleri sayesinde 24 fotoğraflı anı albümü özenle basılarak gönderilmektedir. Aynı zamanda fotoğrafları yapıştırabilmeniz için her biri 3.5 cm x 1 ölçülerinde 80 adet farklı tasarımlarda yapışkan bant gönderilmektedir.

Albüm içinde notlarınızı yazabileceğiniz 1 adet beyaz renkli ahşap kalem de gönderilmektedir. Özenle hediye paketi yapılarak gönderilen fotoğraf albümü, bu sevgililer gününde sevgilinize armağan edebileceğiniz en özel hediyeler biri olarak dikkat çekmektedir. Hediyesepeti güvencesi ve kalitesinden yararlanarak sevgilinizi mutlu edecek kıymetli bir anı albümü hediye edebilirsiniz.

105 Fotoğraflı Ahşap Anı Kumbarası

sevgililer günü sürprizi ne yapılır

Hayatınıza renk katan kişiyle birlikte geçirdiğiniz güzel zamanları beraber hatırlamak ve güzel günleri yad etmek için şık tasarıma sahip bir anı kumbarası etkileyici bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. 105 fotoğraflı ahşap anı kumbarası, şık tasarımı sayesinde aynı zamanda dekoratif bir özelliğe de sahiptir.

Çerçeve bölümü ahşap malzemeden üretilen anı kumbarası, ön yüzeyi akrilik malzemeden üretilmiştir. Duvara asarak ya da masa, sehpa üzerinde de dekoratif bir ürün olarak kullanabilirsiniz. Koleksiyon kutunuzun arka kısmında ayrıca birikimlerinizi de güvenle yapabilirsiniz. Sevgililer günü için ne yapabilirim sorusuna iyi bir yanıt arayanlar için 105 fotoğraflı ahşap anı kumbarası son derece etkili bir fikir olacaktır.

Çiftlere Özel Kapaklı Fotoğraf Saklama Kutusu

sevgililer günü sürprizleri

Her yıl sevgililer gününde çiftlerin birbirine hediye ettikleri özel hediyeler arasında yer alan fotoğraf temalı ürünler dikkat çekmektedir. Bu yılda da oldukça etkileyici bir hediye olacak özel kapaklı ahşap fotoğraf saklama kutusu, en özel anılarınızı bir arada bulabileceğiniz bir üründür. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınmaktadır. Toplam 70 adet fotoğraf baskısının yanı sıra özelleştirilmiş lazer teknolojisi ile kutu üzerine isim yazılabilmektedir.

Son derece şık bir tasarıma sahip ürün sevgililer gününde tercih edilebilecek alışılagelmiş ürünlerin dışında iyi bir alternatif sunmaktadır. Hayata anlam katan hediyeler vermeyi sevenler için en iyi seçenekler arasında yer alan ahşap fotoğraf saklama kutusu bu sevgililer gününde de en özel hediyeyi vermenizi sağlayacaktır.

Çiçekli Buketli Aşk Kolye İsim Yazılı Hediye Kutusu

sevgililer günü sürpriz fikirleri

Şık tasarıma sahip hediye kutusuyla sevgiliye isim yazılı aşk kolye armağan etmek isteyenler için çiçekli buketli hediye kutusu iyi bir tercih olacaktır. 925 ayar gümüş kolye şık tasarımı ile sevgilinizin tüm kıyafet kombinlerinde harika bir tamamlayıcı olacaktır. Şık tasarımı ile öne çıkan ahşap kutusu sonrasında dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilir.

Çiçek buketli sevgiliye aşk kolye isim yazılı hediye kutusu, sevgililer gününde sıradan bir hediye vermek istemeyen herkes için etkili bir hediye olacaktır. Dekoratif kutusu sayesinde çok amaçlı olarak da birçok farklı alanda ahşap kutuyu kullanabilirsiniz.

12 Fotoğraflı Işıklı Fotoğraf Panosu

sevgililer günü sürpriz hediye fikirleri

Yaşam alanlarında dekorasyonu güçlendiren bir ürün olarak çok sık tercih edilen kişiye özel 12 fotoğraflı ışıklı fotoğraf panosu, doğal ahşap kalitesi ve el yapımı ince işçilik detayları ile muhteşem bir 14 Şubat hediyesi olacaktır. Belirleyeceğiniz 12 adet fotoğrafın dekoratif şekilde ışıklı ve ahşap fotoğraf panosunda evinizin duvarında ya da diğer alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Fotoğrafları asabileceğiniz şık bir iple gönderilen ürün, süslemek için 3 metre led ışık ile muhteşem bir dekorasyon sunar. İnce kablo üzerinde 28 adet led ile aydınlatma da yapılabilmektedir. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınmaktadır. Sevgililer günü sürpriz fikirleri arasında iyi bir seçenek olan kişiye özel 12 fotoğraflı ışıklı fotoğraf panosu, yaşam alanlarında dekorasyonu da güçlendirmesi sayesinde sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyeler arasında kendine yer bulmaktadır.

Sevgililer Günü Tasarımlı Çikolata Kutusu

sürpriz sevgililer günü hediyeleri

Sevgililer gününde kadın erkek herkesi mutlu edecek bir hediye olan çikolata hediyeleri, şık tasarım hediye kutuları ile özel bir hediye haline gelmektedir. Kırmızı kalp kutu içinde 32 adet adet sütlü Pelit marka çikolata ve 1 adet Pelit marka büyük kalp çikolata, sevgililer gününde en tatlı hediyeyi hayatınıza anlam katan kişiye verebilirsiniz.

Şık kutu tasarımı sayesinde çok amaçlı olarak daha sonrada hatıra kutusu olarak saklanabilecek çikolata hediye kutusu, kaliteli çikolatalarıyla de keyifli bir sevgililer günü geçirmenizi sağlayacaktır. Sevgililer günü için ne yapabilirim diyenler için güzel bir alternatif sunan kalp tasarımlı çikolata hediye kutusu, klasik ve etkileyicini asla kaybetmeyen bir hediye olarak tercih edilebilir.

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Deri Bileklik

sevgiliye sürpriz sevgililer günü ne alabilirim

Günlük hayatta aksesuar kullanımı kadın erkek herkesin dikkat ettiği bir konudur. Bu aksesuarlar arasında bileklikler ise en iyi hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Yaklaşık 22 cm ölçülerine sahip bileklik, 3 cm x 1 özelleştirme alanı ile kişiye özel tasarlanabilir. Özelleştirme ve bağlantı bölümü paslanmaz çelik olan bileklik, lazer kazıma yöntemi ile tasarlandığı için asla çıkmaz ya da silinmez.

İster hediye edeceğiniz kişinin adını soyadını isterseniz de sevgilinizle ikinizin adını yazdırarak kişiye özel tasarımla sevgiliniz için isim yazılı deri bileklik tercih edebilirsiniz. Günlük hayatta tüm kıyafetleriniz ile harika bir uyum gösterecek deri bileklik kalitesi ve şıklığı ile uzun yıllar sizlere eşlik edecektir.

Fotoğraf Baskılı Led Lamba

sevgililer günü için ne yapabilirim

Dekoratif hediyeler günümüzde herkesin ilgisini çekmektedir. Sevgiliye hediye fotoğraf baskılı led lamba hem ofis masasında hem de evlerde uygun alanlarda güvenle tercih edilebilmektedir. Üst bölümü akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesiyle hazırlanmaktadır.

Alt kaidesi masif ahşaptan üretilmiştir. Dekoratif amaçlı olarak güvenle kullanılabilecek fotoğraf baskılı led lamba, sahip olduğu usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ya da powerbank gibi cihazlar ile çalışabilmektedir. Özele hediye paketi yapılarak gönderilen ürün sevgilinize bu sevgililer gününde de en özel hediyeyi vermeniz için en doğru seçenek olacaktır. Tasarımı ve kalitesi sayesinde her zaman öne çıkmayı başaran fotoğraflı led lambalar yaşam alanlarında kullanışlılığı sayesinde de özel bir yere sahiptir.

Love Fotoğraf Baskılı Ahşap Tablo

sevgililer günü için ne alabilirim

Love (aşk) yazısı içine fotoğraf baskısı yapılarak tasarlanan ahşap tablo, şıklığı ve kalitesi ile adeta göz dolduruyor. Çerçeve bölümü masif ahşap malzemeden üretilen tablo, özelleştirilmiş uv baskı teknolojisi ile basılır. Bu sayede herhangi bir solma da yapmaz. Dekoratif ahşap tabloyu duvara asabileceğiniz özel askı aparatı da bulunmaktadır.

İster duvarda ister masa, konsol ve vitrin üzerinde de dekoratif olarak güvenle tercih edebileceğiniz ürün, sevgilinizle olan en kıymetli anıların fotoğraflarını Love yazısı içine uygun şekilde basılar tasarlanmaktadır. Şıklığı ile öne çıkan tablo dekorasyon da iyi bir tamamlayıcı olacaktır.

Film Afişi Fotoğraf ve İsim Özelleştirmeli Kanvas

sevgililer günü sürpriz

Romantik film afişi tasarımıyla özenle hazırlanan kanvas tablo, özel kanvas kağıdı üerine yüksek kalitede dijital boya kullanılarak üretilmektedir. Ahşap çıtalar üzerine doğal dokulu kanvas kağıdına baskı şeklinde tasarlanan ürün, uzun yıllar renklerini koruyabilme özelliği ile evlerinizin başköşesinde yerini alacaktır. Duvar kullanımı için uygun olan ürün sadece duvarda değil, konsol ya da vitrin gibi alanlarda da destek kullanılarak konumlandırılabilir.

Sevgilinizle seçtiğiniz fotoğrafların romantik film afişi şeklinde tasarlanarak kanvas tablo olarak uygulandığı bu özel hediye sevgililer gününde verebileceğiniz en dekoratif ürünler arasında yer almaktadır. Hediyesepeti kalitesi ve güvencesinden yararlanarak hayatınıza anlam katacak bir tablo hediyesi ile kıymetli olduğu kadar dekoratif özellikleriyle de işlevsel bir ürün hediye etmeniz mümkündür.

Seni Sevmenin 32 Sebebi Çikolata

sevgililer günü sürpriz önerileri

Sevgililer günü denince akla ilk gelen hediyeler arasında olan kırmızı kalp tasarımına sahip çikolata kutusu, bu sevgililer günün de en tatlı şekilde geçmesini sağlayacaktır. 210 gr 32 adet Pelit marka çikolata ve 1 adet 22 gr Pelit marka büyük kalp çikolata ile hazırlanan hediye kutusu, daha sonra dekoratif bir hatıra kutusu olarak çok amaçlı kullanıma da imkan sağlar.

Kalp kutulu seni sevmenin 32 sebebi çikolata hediye kutusu özenle paketlenerek istediğiniz adrese güvenle gönderilmektedir. Sevgililer günü için ne alabilirim sorusuna her zaman en uygun fiyatlı ve alternatif bir hediye olmayı başaran kalp tasarımlı çikolata kutusu bu sevgililer gününde de en iyi seçeneği sizlere sunacaktır.

?